Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
Ha Norv Turner tenyleg jon ala azert nem lesz gond sztem az Oval...
Dben meg allitolag 3-4 lesz...ujra

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 407 — Panthers fan
Érdekes 😊 Persze attól, hogy OC-ként finoman szólva is ellentmondásos a megítélése (csinált ő nagyon jó meg elég szar dolgokat itt is meg nálunk is), még lehet jó HC.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Browns confirm Rob Chudzinski is the team's new head coach.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Chud győzött

több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 440 — Believelander
As @MaryKayCabot reported, Browns meeting again today with former Cardinals HC Ken Whisenhunt.empty taxi
hát... Zimmert szeretném.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
As @MaryKayCabot reported, Browns meeting again today with former Cardinals HC Ken Whisenhunt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Chud is jön.

Mary Kay Cabot @MaryKayCabot

Breaking: #Browns interviewing Panthers OC Rob Chudzinski today in Berea, source tells PD. Former #Browns coordinator.

DA-ből Pro Bowlert csinált 😂Joey Tribbiani
Felmerült egy újabb név:
 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/01/cleveland_browns_were_one_of_t.htmlDávid
cápaa 😂

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Chud is jön.

Breaking: #Browns interviewing Panthers OC Rob Chudzinski today in Berea, source tells PD. Former #Browns coordinator.

DA-ből Pro Bowlert csinált 😂Joey Tribbiani
Felmerült egy újabb név:
 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/01/cleveland_browns_were_one_of_t.html
több mint 12 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 296 — settenke1976@gmail.com
ez komoly. $14.3M cap space maradt tavalyról, így idén $48.9M-t költhet (papíron) az új GM/HC. 2. legnagyobb space 😉

álommeló?Joey Tribbiani
Az álommeló az az amikor a cheerleadereket kell beolajozni a bikinis naptár fotózáshoz 😀
Csiriba
nincsenek cheerleadereink 😀Joey Tribbiani
Nem e? 😉 😀
Dávid
olajozás mellett testfestést is vállalok!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez komoly. $14.3M cap space maradt tavalyról, így idén $48.9M-t költhet (papíron) az új GM/HC. 2. legnagyobb space 😉

álommeló?Joey Tribbiani
Az álommeló az az amikor a cheerleadereket kell beolajozni a bikinis naptár fotózáshoz 😀
Csiriba
Nem e? 😉 😀
több mint 12 éve
Chud is jön.

DA-ből Pro Bowlert csinált 😂

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem kéne :/

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Jay Glazer ‏@JayGlazer

Browns are bringing in Bengals DC Mike Zimmer for an interview later today for their head coach opening. Really like this fit for them.

Jöhet !

több mint 12 éve

álommeló?Joey Tribbiani
Csiriba
Beérném a delfines lányokkal is 😀
több mint 12 éve

álommeló?Joey Tribbiani
Csiriba
nincsenek cheerleadereink 😀

több mint 12 éve

álommeló?Joey Tribbiani
több mint 12 éve

álommeló?

több mint 12 éve
Szerintem meg kivártok, és megvárjátok az igazán jó koordinátorok partiba kerülését!
Sajnos mi erősen érintettek lesznk, és lesz itt még Bevell time! Pete Carroll mellett mennyit tanulhatott arról, hogy hogyan kell győzteseket nevelni!
Ne legyen igazam, mert amikor meglátom, hogy lejön a kakasülőről, és a szája előtt tartva a kamu chartot fordítva súgja rá a játékot Wilson fülére, tudom, hogy megfordítjuk a meccset!Helmut Zimmer
én örülnék neki is, de nagyon a college felé indultunk el. Nem látok sok esélyt McCoyra és Romanra sem.

több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 903 — secret level
Azért itt, de pár másik csapatnál is elfogadnák Billick eredményeit, főleg a második évet. 😉zinedine5
Vagy... SB győztes csapatból hét év alatt három PO részvételt és egy PO győzelmet tudott kihozni.DoM
Tegyük hozzá, hogy egy eléggé kompetitív mezőnyben! Volt egy bivalyerős Steelers, egy mágikus Colts, egy ugyancsak mágikus Patriots, VOLT EGY CHARGERS! És kiszaladt egy egy nem olyan rossz szezon a Broncosnak, a Cincynek, a KC-nek, sőt még a Jagsnek is! Azért az AFC azokban az években nagyon komoly volt!
Amúgy egyet is értek Veled, utáltam a Billick féle Ravenst, sírt a foci!!!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Vagy... SB győztes csapatból hét év alatt három PO részvételt és egy PO győzelmet tudott kihozni.DoM
OFF
Javíthatod az aláírásodban a 79 %-ot 85-re (a 2012-es eredmény).
ON

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Azért itt, de pár másik csapatnál is elfogadnák Billick eredményeit, főleg a második évet. 😉zinedine5
Vagy... SB győztes csapatból hét év alatt három PO részvételt és egy PO győzelmet tudott kihozni.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 903 — secret level
Én csak azért tendálok az offense szakemberek felé, mert egy mákos szezont leszámítva még nem láttam életképes O-t Clevelandben. Joey Tribbiani
Örök dilemma, hogy a HC korábbi, pozíciós edzőként vagy koordinátorként eltöltött évei hogyan hatni ki új csapata azon egységére, amit korábban edzett. Más dimenzióba képes emelni, vagy kerékkötője lesz. Egyik oldalon ott van Sean Payton, aki meg tudta honosítani filozófiáját a Saintsnél és probléma nélkül áll a csapat és a támadók élén is. A másikon Brian Billick, akinek végül az állásába került, hogy nem tudod irányítót találni és normális támadójátékot prezentálni, pedig a Vikingsnál milyen impozáns támadójátékot is koordinált.DoM
A HC-keresés kicsit olyan, mint a QB-draft. Jó nagy adag mák is kell hozzá. Nem véletlen, h. ez a két legfontosabb poszt 😊

Egybk. engem meglep, h. a spec. team koordinátorok mennyire nem kapnak lehetőséget. Főleg Seely és Toub.

Ma Chicagoba utazik Haslam és Banner, Trestman-nel tárgyalnak.Joey Tribbiani
Szerintem meg kivártok, és megvárjátok az igazán jó koordinátorok partiba kerülését!
Sajnos mi erősen érintettek lesznk, és lesz itt még Bevell time! Pete Carroll mellett mennyit tanulhatott arról, hogy hogyan kell győzteseket nevelni!
Ne legyen igazam, mert amikor meglátom, hogy lejön a kakasülőről, és a szája előtt tartva a kamu chartot fordítva súgja rá a játékot Wilson fülére, tudom, hogy megfordítjuk a meccset!
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 232 — Ajmo Vatreni
Én csak azért tendálok az offense szakemberek felé, mert egy mákos szezont leszámítva még nem láttam életképes O-t Clevelandben. Joey Tribbiani
Örök dilemma, hogy a HC korábbi, pozíciós edzőként vagy koordinátorként eltöltött évei hogyan hatni ki új csapata azon egységére, amit korábban edzett. Más dimenzióba képes emelni, vagy kerékkötője lesz. Egyik oldalon ott van Sean Payton, aki meg tudta honosítani filozófiáját a Saintsnél és probléma nélkül áll a csapat és a támadók élén is. A másikon Brian Billick, akinek végül az állásába került, hogy nem tudod irányítót találni és normális támadójátékot prezentálni, pedig a Vikingsnál milyen impozáns támadójátékot is koordinált.DoM
Azért itt, de pár másik csapatnál is elfogadnák Billick eredményeit, főleg a második évet. 😉
több mint 12 éve
A HC-keresés kicsit olyan, mint a QB-draft. Jó nagy adag mák is kell hozzá. Nem véletlen, h. ez a két legfontosabb poszt 😊

Egybk. engem meglep, h. a spec. team koordinátorok mennyire nem kapnak lehetőséget. Főleg Seely és Toub.

Ma Chicagoba utazik Haslam és Banner, Trestman-nel tárgyalnak.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Örök dilemma, hogy a HC korábbi, pozíciós edzőként vagy koordinátorként eltöltött évei hogyan hatni ki új csapata azon egységére, amit korábban edzett. Más dimenzióba képes emelni, vagy kerékkötője lesz. Egyik oldalon ott van Sean Payton, aki meg tudta honosítani filozófiáját a Saintsnél és probléma nélkül áll a csapat és a támadók élén is. A másikon Brian Billick, akinek végül az állásába került, hogy nem tudod irányítót találni és normális támadójátékot prezentálni, pedig a Vikingsnál milyen impozáns támadójátékot is koordinált.