Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 12 éve
fasza.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
NFL Network has learned Syracuse's Doug Marrone has agreed to become the next head coach of the Buffalo Bills.
több mint 12 éve
Marrone már nem jön mert Bills HCChip Kellyt már tudom, hogy kicsoda, azonban Lombardi személyét abszolút nem vágom. Elmondanád dióhéjban légyszíves, hogy ki is Ő, s miért jobb, ha távol marad a csapattól? Köszi!DávidJó lesz nektek Marrone.😊
Olaszul úgy is azt jelenti a neve, hogy "brown".
Ráadásul Syracuse Orange HC-je a ti mezetekben pedig van narancs, szal... 😀 Bébé
Én örülök akkor is, ha Marrone jön. Tény, a 25-25 nem egészen 46-7, de nem is lehet a két egyetemet összehasonlítani. Ő is jól dolgozott a 'Cuse-nál.
Sőt, ha Lombardi csak Kelly-vel van csomagban, akkor lehet inkább Doug-ra szavazok 😛Joey Tribbiani
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Chip Kellyt már tudom, hogy kicsoda, azonban Lombardi személyét abszolút nem vágom. Elmondanád dióhéjban légyszíves, hogy ki is Ő, s miért jobb, ha távol marad a csapattól? Köszi!Jó lesz nektek Marrone.😊
Ráadásul Syracuse Orange HC-je a ti mezetekben pedig van narancs, szal... 😀 Bébé
Én örülök akkor is, ha Marrone jön. Tény, a 25-25 nem egészen 46-7, de nem is lehet a két egyetemet összehasonlítani. Ő is jól dolgozott a 'Cuse-nál.
Sőt, ha Lombardi csak Kelly-vel van csomagban, akkor lehet inkább Doug-ra szavazok 😛Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Jó lesz nektek Marrone.😊
Sőt, ha Lombardi csak Kelly-vel van csomagban, akkor lehet inkább Doug-ra szavazok 😛
több mint 12 éve
Úgy hírlik - a köznyelv, avagy a pletyka szerint -, hogy Kelly a majd kilencórás philadelphiai megbeszélés után már aláírta az 5 éves szerződését az Eaglessel. 😕Dávidpénteken meg arról szóltak a hírek, h. közel a megegyezés Banner-rel.
Hamarosan kiderül. Idén a híres névtelen NFL-források eléggé mellélőttek párszor.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kelly egyre távolabb kerül :/ Mondjuk a hírek szerint jönne vele Lombardi...Úgy hírlik - a köznyelv, avagy a pletyka szerint -, hogy Kelly a majd kilencórás philadelphiai megbeszélés után már aláírta az 5 éves szerződését az Eaglessel. 😕
Valszeg ez a sorrend Haslamnál: 1. Kelly 2. Marrone 3. Horton
Sztem ma kiderül.Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Jó lesz nektek Marrone.Olaszul úgy is azt jelenti a neve, hogy "brown".
Ráadásul Syracuse Orange HC-je a ti mezetekben pedig van narancs, szal... 😀
több mint 12 éve
Kelly egyre távolabb kerül :/ Mondjuk a hírek szerint jönne vele Lombardi... Valszeg ez a sorrend Haslamnál: 1. Kelly 2. Marrone 3. Horton
Sztem ma kiderül.
több mint 12 éve
A PFT szerint Horton benne van a top3-ban. profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/05/horton-remains-a-finalist-in-cleveland/
Legalább nem Mangini/Shurmi-szintű arcokkal beszél Haslam&Banner 😊
több mint 12 éve
Tessék csak nézni mennél több pittsburghert! Jóhelyre ajánlgacc 😉Ne szaladjunk annyira előre, ma is van egy BBVA Compass Bowl 7-től, simán jó felvezető a 2 wild card meccsre 😊empty taxiNem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊óó köszönöm viszont 😛
Joey, kösz a remek összeállítást, ismét tanulhattam valamit a csapatról.
Drip, egy jókora kalappal a vizsgáidhoz! 😉
(egy cipőben járunk)Dávid
Kelly bizony nagy fogás 😉 Egyébként elkezdhetnéd a College-ot is 😀 Mondjuk a közelgő ND-Alabama nagydöntővel 😛Drip

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tisztába vagyok vele nézni is fogom 😀 csak gondoltam egy nagydöntő csábítóbb 😀
több mint 12 éve
Ne szaladjunk annyira előre, ma is van egy BBVA Compass Bowl 7-től, simán jó felvezető a 2 wild card meccsre 😊Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊óó köszönöm viszont 😛
Kelly bizony nagy fogás 😉 Egyébként elkezdhetnéd a College-ot is 😀 Mondjuk a közelgő ND-Alabama nagydöntővel 😛Drip

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam:www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/01/cleveland_browns_qb_brandon_we_5.html
több mint 12 éve
Adam Schefter"Eagles flying to Arizona to interview Chip Kelly today."
alatta a comment:
"Chip Kelly left Cleveland without a deal. Philly is in play."
több mint 12 éve
Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊óó köszönöm viszont 😛
Kelly bizony nagy fogás 😉 Egyébként elkezdhetnéd a College-ot is 😀 Mondjuk a közelgő ND-Alabama nagydöntővel 😛
több mint 12 éve
Egybk. szvsz ez a lényeg. És ezért szeretném, h. ő legyen a Browns HC.Albert Breer @AlbertBreer
Here's something everyone seems to miss: NFL folks didn't fall in love with Kelly bc of his offense, it was his ability to build a program.
több mint 12 éve
Azért nem ugyanaz a szitu. Reid akkor még nem is beszélt az Arizona-val (vagy max. telefonon), nem tudom hogyan egyeztek meg mindenben...Reid esetében is már arról beszéltek, hogy csak alá kell írni a szerződést. Mindenben megegyeztek stb. Aztán hol lett edző? Hétfőre ki fog derülni szerintem Kelly hova megy.Shawn84Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊Shawn84Naja. Mondjuk a Bills-szel elvileg már megvolt az interjú.
Azért röhögnék ha ezek után nem itt kötne ki 😊Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Reid esetében is már arról beszéltek, hogy csak alá kell írni a szerződést. Mindenben megegyeztek stb. Aztán hol lett edző? Hétfőre ki fog derülni szerintem Kelly hova megy.Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊Shawn84Naja. Mondjuk a Bills-szel elvileg már megvolt az interjú.
Azért röhögnék ha ezek után nem itt kötne ki 😊Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊Shawn84Naja. Mondjuk a Bills-szel elvileg már megvolt az interjú.
Azért röhögnék ha ezek után nem itt kötne ki 😊
több mint 12 éve
Még nem szerződött le! Ma interjúzik a Billsel és az Eaglesel is. Nem kell még előre örülni 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem ismerem az egyetemi focit, de a kialakult párbeszédek alapján - Browns öröm és mások sóvárgása után - úgy érzem, hogy a Browns gárdája remek HC-t nyert. 😊húúú vizsga előtt pont ez a hír kellett 😊 Remélem tényleg igaz Dripmár az nfl.com is hozza.
Ian Rapoport @RapSheet
BREAKING: Chip Kelly is close to a deal to become the #Browns coach, according to a source informed of his situation. Joey Tribbiani
(egy cipőben járunk)
több mint 12 éve
A kulcs (a QB mellett, de az amúgy is kellett volna) az OL - run blocking lesz. Nem lepne meg egy új, atletikus guard. És akkor jöhet 2K-TRich 😊Ezt az oldalt minden Browns-fannek ajánlom. fishduck.com/
több mint 12 éve
Új kedvenc csapat, de Weeden így nyugdíjba is vonulhatjjncaaŐ eleve korkedvezményes nyugdíjasként érkezett. 😀
Egyébként Kellyről az jutott eszembe, ha legyőzi a Steelerst egy 55-48-as meccsen, Soldi szétveri a monitort, pedig azt sem tudja mi az. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...