Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Én sokszor védtem már meg Romot ez viszont most egyértelműen rajta ment el,fogalmam nincs mit akart annál az Intnél,ezért a kurva anyját,pedig a csapat nem volt rossz,a D főleg kellemes meglepetés volt,Bryantet nem értem miért kellett erőltetni,gyakorlatilag futni se bírt a sérülése után,az O falon azért csak látszott hogy fiatalok különben helytálltak ők is,összességében minden csapatrész legalább elfogadható volt,vagy inkább kellemes meglepetés,ezért is zavaró Romo faszkodása.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
haha, hahaha, hahahahamegírni sem lehetett volna jobban
több mint 13 éve
Witten aláíratása király.Ma sztem 28-24 ide 😊 éljen a kincstári optimizmus 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Schefter: "Cowboys signed TE Jason Witten to a 5-year, $37 million extension that includes $19 million guaranteed. Under contract through 2017."
több mint 13 éve
Na,tippek?28-17 oda,az én tippem.Egyébként valószínűleg Jenkins és Smith is fog játszani,Newman out.Cowboykarcsi14-10 oda
több mint 13 éve
Na,tippek?28-17 oda,az én tippem.Egyébként valószínűleg Jenkins és Smith is fog játszani,Newman out.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ratliff 5 év, 40 misi. Nem fogja kitölteni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Szerintem ne kezdjünk el még az első meccs előtt 1/1ekkel dobálózni. Amúgy a sérült lista olyan mint egy átlagos NFL csapaté szerintem. 4en nem edzettek, 3an limitáltak voltak. Ennyi.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
pffff.... tehát nem lesz: JEnkins Newmann és T. Smith se....
az első meccs bukta lesz....
remélem azért nem leszünk versenyben az 1/1-ért...
szerk: ez azért durva.......
Martellus Bennett TE Ankle Did Not Participate In Practice --
Terence Newman CB Groin Did Not Participate In Practice --
Laurent Robinson WR Hamstring Did Not Participate In Practice --
Tyron Smith T Knee Did Not Participate In Practice --
Tashard Choice RB Knee Full Participation in Practice --
Bradie James LB Ankle Full Participation in Practice --
Marcus Spears DE Groin Full Participation in Practice --
Miles Austin WR Hamstring Limited Participation in Practice --
Phil Costa C Knee Limited Participation in Practice --
Mike Jenkins CB Neck Limited Participation in Practice --
több mint 13 éve
😀
több mint 13 éve
Éééés akkor jöjjön a sérülés-lavina!Tyron Smith kiesett 2-4 hétre térdsérüléssel. S.O.S. Egy tackle kéne a csapatba!
több mint 13 éve
Nem tudni.Tim MacMahon: "Mike Jenkins was hurt in today's practice, per Jerry Jones. Not an aggravation of stinger, but he didn't offer any more details."
több mint 13 éve
fasza...mennyire komoly?nagyon erotikus lesz a kezdő CBk nélkül,Holmes,Burres és Mason ellen...
több mint 13 éve
Jenkins jól tolja... megsérült a mai edzésen. :o
több mint 13 éve
Fiammetta elküldve a helyére jött Laurent Robinson WR.De állítólag lehet még a Jets elleni meccs előtt vissza igazoljuk valahogy Fiammettát is.
több mint 13 éve
További mez-szám-misztika:Fiammetta lett végül a 24es ( :/ ) Tanner maradt 34. Spears 98ra ugrott, Clifton Geathers pedig 96ra.
több mint 13 éve
Sam Young távozott. Ezek után már-már bűnpártolásnak számítana Romo ellen ha nem igazolnak le egy valamire való tacklet.
több mint 13 éve
még nem írta be senki, de leigazoltátok Derrick Dockeryt ('skins, majd bills majd megitn 'skins játékos) nagyon sérülékeny, de még kezdő szintűsapkaJó biztosítéknak tűnik, csereként fogja a szezont kezdeni.
Flonak még mindig nincs csapata, ha valami gebasz történne bár nem a legjobb, de hasznos backup lehet még szerintem.
több mint 13 éve
Közben pár Cowboyt is felcsipegettek csapatok:Gurode->Ravens
Gronkowski->Colts
Sendejo->Jets
Josh Thomas->Panthers
Sam Young->Bills
több mint 13 éve
Tony Fiametta is érkezett.Emiatt valakinek még mennie kell.
több mint 13 éve
még nem írta be senki, de leigazoltátok Derrick Dockeryt ('skins, majd bills majd megitn 'skins játékos) nagyon sérülékeny, de még kezdő szintű
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Lehetett rá számítani: Holland szar fizikális formában volt és Arkin mellett nem nagyon fért meg a depthen.gyeekJó de így szerintem vékony lett a cserepad vsz.
Mondjuk sosem volt nagy kedvenc 😊, ezeken a lapokon 😛
több mint 13 éve
Lehetett rá számítani: Holland szar fizikális formában volt és Arkin mellett nem nagyon fért meg a depthen.
több mint 13 éve
Értem én OL rebuilding, de ez azért már kemény 😀
több mint 13 éve
Van ma is elküldés: Montrea Holland is csomagolhat.