Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Jughead
5 213
Na Romo így 31 éves korára igazán eldönthetné, hogy most akkor ő clutch vagy nem. 😉 Mert amit tegnap csinált az az volt, amit a Jets ellen azt meg inkább hagyjuk...Tegnap meccs közben 4, 5-ször gondoltam úgy, hogy kikaptunk(2. negyed Romo összevissza dobált, 3. negyed Romo nincs, 3. negyed Kitna mégse lesz jó, 4. negyed Bailey 48-ról nem tudja berúgni, és SF kezd az OT-ben) és gondolkoztam az alváson, de mindig jött valami biztatás, ami miatt szerencsére maradtam. 😊
Pozitív egyértelműen a passz játék, a passrush, és a futás elleni védelem. Negatív a futó játék, a passz elleni védelem, és Romo védelme. Az ST-t nem bántom mert megnyerte Bailey a meccset.
Összességében azt kell, hogy mondjam , hogy a győzelem ellenére elégedetlenebb vagyok, mint múlt héten, de sebaj lényeg a győzelem. Jövő héten pedig jöhet az első csoportmeccs, amit a Washington veretlensége ellenére is nyerni kéne az MNF-en, hisz látható volt már a Cards ellen is, hogy vannak gondok, és hogy Grossman még mindig nem egy elit irányító.(bár Alex Smith se…) 😊
A "végére minden összejön" hangulata miatt inkább erre: http://www.youtube.com/watch?v=BiC8btwFcjU DzsokijuingEzt a meccset pedig mindig örömmel látom, hisz ez volt életem első NFL meccse, és itt lettem a játék és a Dallas szurkolója. 😀
több mint 13 éve
gratulálok, nagyon nagy meccs volt. Romo előtt le a kalappal hogy így is visszaállt.Ami felkúrt az a kamu offside az első TD-tek előtt, amikor Brock elesett Austin mellett. Tony meg odarakta ahogy kell.
Ami eszembe jut a tegnapi meccsről az ez 😛
http://www.youtube.com/watch?v=SWmQbk5h86w
több mint 13 éve
még egy + kopogjuk le,de eddig a run D teljesen egyben van,két kimondottan jól futó csapatot limitáltunk le gyakorlatilag jelentéktelen szintre,se Gore se a Greene - Tomlinson kettős nem volt faktor ellenünk.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
- sérülések, Romo és Witten bordatörés, Felix is benyelt valamit, Austint faszán összetörettük egy – 2 yardos futásban, várjuk a biztató fejleményeket1 drive közepén már ment is az öltözőbe, röntgenre.... én pl azt hittem eltört a keze.
Blevi
elég csúnyán eset Felix,....
több mint 13 éve
Mekkora meccs volt a tegnapi! Csak az eredménykövető hiányzott. Fordulatos izgalmas mérkőzés volt, megérdemelt győzelemmel. Félidőben anyáztam, nem tudtam mi történt Romoval, miért dob akkora homályokat mintha én lennék a QB? Sérülés azért megmagyarázta azért.+ Romo megmutatta h nem choker és tud nyerni is
+ front 7, 2 meccs 11 sack derék
+ Lee, nem tudom mit adtunk érte a drafton, de megérte
+ Murray, blitzeket jól olvasta és jól is vette fel őket
+ Witten hatalmas játékos, örülök h itt tölti a karrierjét
+ Ware, 2 game 4 sack+ állandó veszélyforrás, Rattliff sackjénél, ahogy leolvasta a screent az felért még egy féllel
+ Austin, számok magukért beszélnek
+ Holly élete első 3 elkapása mindhárom fontos szituban, kritikusok kussolhatnak 😛
- futójáték nem valami átütő erejű, talán a rutintalan fal az oka
- Free, többször csúnyán megverték kapott Romo rendesen
- sérülések, Romo és Witten bordatörés, Felix is benyelt valamit, Austint faszán összetörettük egy – 2 yardos futásban, várjuk a biztató fejleményeket
- cornerek, gyenge nagyon, Ball rafinált módon többször megverette magát hogy aztán INT-et szedhessen, 3-ig számoltam egy driveon belül ahányszor 3. downon rá dobtak és sikeres is lett, védelmében el kell mondani h kb 4. számú cb
- Bailey, édes fiam 21-ről tán még én is, de laglább 48ról bement (fostam is rendesen)
- idióta büntetések tömkelege, saját 10 yardosunkon belül 2 false start ugyanarról az emberről…
- Kitna, 2 iszonyatosan homályos INT
több mint 13 éve
nba1.hu NFLes topicjában született egy értelmes hozzászólás,amit nem birok megállni hogy ne tegyem be ide "Hiába nyerte meg nekünk Romo a meccset azért nem játszott akkorát." asszem ehhez kommentár sem kell egyszerűen zseniális 😀Cowboykarcsi
jaja én is olvastam 😀 szakadtam 😀
és egy kicsivel utána: "Nagyon ajánlom Romonak, hogy idén ne sérüljön meg" - na akkor mos mi legyen??? 😀
több mint 13 éve
- minden reményem a 2004-es Patriots-ben van. asszem nekik volt olyan sérüléshullámuk, hogy a végén Troy Brown játszott CB-et. lassan nálunk is hasonló megoldások kellenek majd, csak még az nem világos, milyen iránybanslowmotionvagy a tavalyi Packers
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
nba1.hu NFLes topicjában született egy értelmes hozzászólás,amit nem birok megállni hogy ne tegyem be ide "Hiába nyerte meg nekünk Romo a meccset azért nem játszott akkorát." asszem ehhez kommentár sem kell egyszerűen zseniális 😀
több mint 13 éve
általános észrevételek:ha jól tom elég vallásos a csávó, és emiatt rendezte ezt a szertartást.....
- nekem azért úgy tűnt, Holley egy kicsit túlörömködte magát. nem baj, legyen, de azért szólhattak volna neki, hogy még simán ki lehet onnan kapni mondjuk egy blocked FG return TD-vel 😊
slowmotion
több mint 13 éve
általános észrevételek:- nekem azért úgy tűnt, Holley egy kicsit túlörömködte magát. nem baj, legyen, de azért szólhattak volna neki, hogy még simán ki lehet onnan kapni mondjuk egy blocked FG return TD-vel 😊
- még jó, hogy a két eddigi meccsen nem játszottunk top 10-es irányító ellen (nem, Sanchez nem az, Smith meg még kevésbé), mert meccsenként van vagy három-öt olyan play, ahol még a snap pillanatában is megy a rendezkedés, egyszerűen mintha senki sem tudná, hol is van a helye
- valamit kellene kezdeni a futással. ok, lecseréltük a behemót falat, amivel belül alig tudtunk futni, kívül pedig szintén szenvedtünk, egy oyan fiatal, ám mozgékony falra, ahol belül nem tudunk futni, kívülre pedig ritkán merészkedünk. akkor mi értelme volt?
- minden reményem a 2004-es Patriots-ben van. asszem nekik volt olyan sérüléshullámuk, hogy a végén Troy Brown játszott CB-et. lassan nálunk is hasonló megoldások kellenek majd, csak még az nem világos, milyen irányban
több mint 13 éve
Szerintem a 2007es Buffalo elleni teljesen más volt,egy undefeated Cowboys érkezett a Billshez,ha kikapunk sem lett volna semmi különös (főleg olyan játék után)nem 5-0 hanem 4-1 na bumm.Az viszont nagyon nem mindegy hogy 0-2 vagy 1-1,illetve a 3-2 és a 2-3 között is igen nagy a lélektani különbség,mindkét meccs egy olyan periódus után jött amikor Romot és úgy általában az egész csapatot nagyon sok kritika érte(ráadásul nagyrészt jogosan),döcögős nyögvenyelős kezdés egy (papíron) gyengébb csapat ellen,Romo heroikus küzdelme és végül egy ismeretlen elkapó nyeri meg a meccset a Dallasnak az overtimeban.Érzésem szerint ez a meccs és anno a Chiefs elleni is egyfajta válasz volt a kritikákra hogy igazából mire is képes ez a csapat,jó lenne tovább haladni ezen az úton.Cowboykarcsiazért az a meccs is számított nem keveset. érkezett TO, összeállt a sokmillió dolláros fal (Flo-Kosier-Gurode-Leo-Colombo), plusz ugye előző évben Romo több volt, mint reményteli, és azért egy gyengélkedő Bills ellen igenis fontos volt megőrizni a veretlenséget. főleg ugye úgy, hogy így összejöhetett a veretlenek csatája két top 5-ös támadósor között (Pats @ Boyz).
ami a 2009-es Chiefs elleni meccset illeti, azért ne felejtsük el, hogy akkor a Chiefs asszem egy 4-12-es szezont tett össze, és még sérült első számú elkapóval (Roy, muhaha) is "kötelező" győzelemnek számított a meccs.
ehhez képest iszapbirkózás lett belőle (ok, sárdagasztás), ahol a végére a D végre megint összeszedte magát, és kétszer megállította a KC-t.
több mint 13 éve
Szerintem a 2007es Buffalo elleni teljesen más volt,egy undefeated Cowboys érkezett a Billshez,ha kikapunk sem lett volna semmi különös (főleg olyan játék után)nem 5-0 hanem 4-1 na bumm.Az viszont nagyon nem mindegy hogy 0-2 vagy 1-1,illetve a 3-2 és a 2-3 között is igen nagy a lélektani különbség,mindkét meccs egy olyan periódus után jött amikor Romot és úgy általában az egész csapatot nagyon sok kritika érte(ráadásul nagyrészt jogosan),döcögős nyögvenyelős kezdés egy (papíron) gyengébb csapat ellen,Romo heroikus küzdelme és végül egy ismeretlen elkapó nyeri meg a meccset a Dallasnak az overtimeban.Érzésem szerint ez a meccs és anno a Chiefs elleni is egyfajta válasz volt a kritikákra hogy igazából mire is képes ez a csapat,jó lenne tovább haladni ezen az úton.
több mint 13 éve
a meccsről, második rész:defense, special teams:
DL - jól tolták a fiúk, Hatch 2 sack, Ratliff 1 sack - ez utóbbi azért volt számomra különösen örömteli, mert a mezei rajongó csak akkor látja igazoltnak Rat új szerződését, ha a statokat is melléteszi, az meg ugye leginkább sack-et jelent. az persze lényegtelen, hogy két embert lefoglal állandóan a támadófalból, ezáltal megteremtve a lehetőséget a többieknek...
OLB-k: hármas sack-átlag megvan, csak az a csúnya TD ne lett volna Spencerről... a fiúk a védekezés alapkövei, remélem fent is tudják tartani a teljesítményt, mert ha nem sikerült, akkor nekünk lőttek :/
ILB: Lee... még jó, hogy a Linebacker U-ra járt, és nem mondjuk az OS U-ra (az megvan, hogy amikor Laurinaitis a draft előtti elbeszélgetéseket abszolválta éppen, akkor megkapta azt a kérdést, hogy szerinte "ki volt az utolsó linebacker az OSU-ról, aki nem égett le a ligában?" 😀)
kíváncsi lennék arra, hogy BJ és Brooking mennyit játszott tegnap, mondjuk James-től rendes volt, hogy direkt elcseszte a hosszabbítás előtti pénzfeldobást, hogy a támadósor nyerhesse meg a meccset 😊 ennyire emlékszem a két öregről, meg arra, hogy Keith mintha elfelejtett volna szerelni. jippíííííííí!
CB, S: még szerencse, hogy megint minden playben pofánvágtuk a WR-eket HELYETT folyamatosan 7-8 yardos teret adtunk a Ninersnek minden felállásnál, mintha le tudnánk az ilyet védekezni. ha nem a Smith lett volna a másik oldalon, aki a 'Reach' státusz hivatalos nagykövete a ligában (bust-ot nem akartam mondani, mégiscsak kezdő még mindig), akkor simán szétkaptak volna minket. nem baj, az emberfogás még nem megy, de a szemmel verésben már profik vagyunk.
K: Bailey... még szerencse, hogy nem láttam a kihagyott FG-t, valszeg lehetne javíttatni a két hetes céges laptop képernyőjét. azért szerintem neki is jobb lett volna, ha GTG helyett GWG-t rúghat az utolsó másodpercben, de ő tudja.
azért a győztes rúgásnál kicsit összecsokiztam magam.
Buehler - ha nem muszáj, akkor ne erőltessük ezt a squib kick-et, mert a kickoff coverage még nem megy. amúgy sem értem, miért nem elég az, ha átrúgja az endzone-on a labdát minden egyes alkalommal, azért a 20 yardos vonal mint átlag kezdőpozíció szerintem egész jó üzlet lenne.
P: furcsa érzés volt, hogy McBriart valaki túlrúgta, mondjuk továbbra is maximum három (inkább kettő) ember van a ligában, aki tud ilyet, és ebből az egyik Lechler, aki három évvel idősebb nála.
mondjuk tegnap Mat is egyszer-kétszer túlrúgta a coverage team-et, kicsit paráztam is attól, hogy Ginn megint előhúz valamit a cilinderből. szerencsére nem sikerült...
LS: legalább egy jó teljesítmény biztosan isnétlődik hétről hétre
több mint 13 éve
Egyébként csak engem emlékeztetett ez a meccs teljesen a 2009es Chiefs elleni derbire?CowboykarcsiA "végére minden összejön" hangulata miatt inkább erre: http://www.youtube.com/watch?v=BiC8btwFcjU
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Kitna védelmében, azt a TD paszt nagyon oda rajzolta. + Nem könnyű beszállni meccs közben, úgy hogy futó játék szinte nincs....az a vicces, hogy a tíz passzból hat tökéletes volt, két másik rossz de nem rettenetes, egyről nem tudjuk, hogy ki hibázott, egy meg iszonyatos volt.
A Védelem közepe fizikailag gyenge. Izmot kéne rakni még rájuk.beltazor
Kitnát amúgy bírom, simán bevállalom backup QB-nek, aki esetleg a csapatot is el tudja vinni, de azért ha választani kell, inkább Romo játsszon. amúgy azért vicces, hogy Aikman visszavonulása óta (2001?) a legjobb és a második legjobb QB-ünk is a tavalyi/idei rosteren van rajta (nem, nem McGee-re gondoltam, és igen, Kitnát azért jobbnak tartom Bledsoe-nál)
a védelemről: fizikailag gyenge? persze, annak tűnhet, meg nyilván erre alapozza a taktikát az ellenfél OC-je, aztán mégis sikerült átlag alatti teljesítményen tartani mind a Shonn Greene-LT kettőst, mind Frank Gore-t.
ami hiányzik izomban, azt lelkesedésben és sebességben próbáljuk kompenzálni, aztán a futó meg rendszerint elakad a sokadik testben. idén egyetlen futás volt eddig, ami tíz yard felett termelt, az pedig tegnap volt Smith 12 yardos futása 3&13-nál. tavaly hányszor szaladtak át rajtunk?
amúgy azt tartom, inkább a front sevennek essenek neki az ellenfeleink, mint a szanaszét tizedelt secondary-nek. jobban járunk...
több mint 13 éve
Jó meccs volt na 😊 Romo nagyon nagyot harcolt és ami még fontosabb nagyot is játszott,Ware egy állat,ahogy Austin is.Lee szépen halad afelé hogy egy igazi rajongó kedvenc legyen,nekem eddig is roppant szimpatikus,nagyon értelmes srác,nem mellesleg iszonyat jó érzéke és játék intelligenciája van,az hogy tud tackle-t is csinálni má már isteni magaslatokba emeli őt a 'boys D -ben...Holleyról sosem gondoltam volna hogy akár egy fele ennyire jó meg mozudulása is lesz pályafutása során,de egyenlőre nagyon rámcáfolt csak így tovább 😉 Az első félidőt gyakorlatilag kihagytam mert hasonló problémákkal küszködtem mint Slowmotion,fáradt voltam és megmondom őszintén amikor láttam a 3dik negyed elején hogy Romo out,gondolkoztam rajta hogy hagyom a picsába,hajnalba kelni kell,de végül fenn maradtam,megérte 😊Egyébként csak engem emlékeztetett ez a meccs teljesen a 2009es Chiefs elleni derbire?
több mint 13 éve
Iron Shirt Tuna-t még nem néztem meg idén, pedig egy hete ő volt az egyik interjúalany... remélem, nem esznek meg több sót a mi Arlingtonunkban, mint amennyit az elmúlt két évben, és akkor már jó lesz a kedvem jövő kedden is 😊amúgy ha a két ellenfelünket fordíttot sorrendben kapjuk, akkor is 1-1-re állnánk, csak valószínűleg egyik meccs sem lett volna az utolsó másodpercig izgalmas. mondjuk ez mínusz két hét az életemből, de hát ilyen a popszakma...slowmotionjövő héten meg egy csoport rangadó, a csoport leader-rel 😀beltazor
több mint 13 éve
a meccsről, első rész:Kitna védelmében, azt a TD paszt nagyon oda rajzolta. + Nem könnyű beszállni meccs közben, úgy hogy futó játék szinte nincs....
offense:
QB - asszem kiderült, miért olyan a QB depth chart, amilyen. mondjuk három drive kivételével sikerült mozgatni a labdát is, de biztos jobb lenne, ha a futójáték levenne némi terhet az irányítók válláról. Romo tegnap a hétpasszos mélypont meg néhány hülye passzkísérlet kivételével egész jól tolta, Kitna, háát... az első INT-re talán rá lehet fogni, hogy nem (csak) az ő sara - szerintem Witten nélkül is hosszú volt a passz -, a második viszont eleve ember mögé ment, bár szerintem úgy is INT lett volna.
RB - most nem tudom, hogy a fal miatt gyenge a futójáték vagy fordítva, valszeg előbbi, de tegnap se sikerült maradandót alkotni. mondjuk úgy tényleg nehéz, ha már handoffnál, LOS-5 yardon leütközik az embert, tegnap ebből többet is láthattunk, szerencsére Felix kibrusztolta a pozitív yardokat. kíváncsi vagyok, jövő héten mit sikerül alkotni, meg persze arra is, Felix sérülése mennyire súlyos. ja igen, blitz protection egész jól ment szerintem tegnap, olyanokat ütköztek a fiúk, hogy öröm volt nézni 😊
WR, TE - asszem tegnap nem is nagyon láttam elejtett passzt, persze azért egy-két play kimaradt a meccs közben. nem tudom, Austin sérülése mennyire súlyos, de remélem, nem maradunk egyszerre Miles és Dez nélkül, az gyilkos lenne. főleg, hogy Wittennek is beköszöntek, mondjuk ő már játszott törött bordával meccset pár éve. Mr Cowboy II...
egyébként Marty B él még?
OL - ööööööööööö... Tyron mondjuk jól tolja, Free nem rossz, de belül voltak bajok. asszem az egy szem sack is eleve Kosier helyén köszönt be, plusz jó párszor futásnál már akkor a G-C-G háta mögött volt a védő, amikor a sor még fel sem egyenesedett :/
Dockery egymás utáni két false start-ja komikus volt, ráadásul a meccs végét már Kowalski tolta centerben - mondjuk a futás már előtte sem működött. ki kellene találni valamit...slowmotion
A Védelem közepe fizikailag gyenge. Izmot kéne rakni még rájuk.
több mint 13 éve
a meccsről, első rész:offense:
QB - asszem kiderült, miért olyan a QB depth chart, amilyen. mondjuk három drive kivételével sikerült mozgatni a labdát is, de biztos jobb lenne, ha a futójáték levenne némi terhet az irányítók válláról. Romo tegnap a hétpasszos mélypont meg néhány hülye passzkísérlet kivételével egész jól tolta, Kitna, háát... az első INT-re talán rá lehet fogni, hogy nem (csak) az ő sara - szerintem Witten nélkül is hosszú volt a passz -, a második viszont eleve ember mögé ment, bár szerintem úgy is INT lett volna.
RB - most nem tudom, hogy a fal miatt gyenge a futójáték vagy fordítva, valszeg előbbi, de tegnap se sikerült maradandót alkotni. mondjuk úgy tényleg nehéz, ha már handoffnál, LOS-5 yardon leütközik az embert, tegnap ebből többet is láthattunk, szerencsére Felix kibrusztolta a pozitív yardokat. kíváncsi vagyok, jövő héten mit sikerül alkotni, meg persze arra is, Felix sérülése mennyire súlyos. ja igen, blitz protection egész jól ment szerintem tegnap, olyanokat ütköztek a fiúk, hogy öröm volt nézni 😊
WR, TE - asszem tegnap nem is nagyon láttam elejtett passzt, persze azért egy-két play kimaradt a meccs közben. nem tudom, Austin sérülése mennyire súlyos, de remélem, nem maradunk egyszerre Miles és Dez nélkül, az gyilkos lenne. főleg, hogy Wittennek is beköszöntek, mondjuk ő már játszott törött bordával meccset pár éve. Mr Cowboy II...
egyébként Marty B él még?
OL - ööööööööööö... Tyron mondjuk jól tolja, Free nem rossz, de belül voltak bajok. asszem az egy szem sack is eleve Kosier helyén köszönt be, plusz jó párszor futásnál már akkor a G-C-G háta mögött volt a védő, amikor a sor még fel sem egyenesedett :/
Dockery egymás utáni két false start-ja komikus volt, ráadásul a meccs végét már Kowalski tolta centerben - mondjuk a futás már előtte sem működött. ki kellene találni valamit...
több mint 13 éve
amúgy ha a két ellenfelünket fordíttot sorrendben kapjuk, akkor is 1-1-re állnánk, csak valószínűleg egyik meccs sem lett volna az utolsó másodpercig izgalmas. mondjuk ez mínusz két hét az életemből, de hát ilyen a popszakma...slowmotionjövő héten meg egy csoport rangadó, a csoport leader-rel 😀
több mint 13 éve
amúgy ha a két ellenfelünket fordíttot sorrendben kapjuk, akkor is 1-1-re állnánk, csak valószínűleg egyik meccs sem lett volna az utolsó másodpercig izgalmas. mondjuk ez mínusz két hét az életemből, de hát ilyen a popszakma...
több mint 13 éve
Rapszódikus meccs volt. 83 yardot szabálytalankodtunk össze, szerintem sok. Ha minden mérkőzésünk ilyen lesz a szezon végére kérek egy helyet valamelyik zárt osztályon. 😊Popyea 83 yard nagy része egy DPI-nak köszönhetően jött létre, amikor Smith feje felé k*rta a labdát shotgunban a center, Smith kiszaladt jobbra (tiszta Romo, vazze), a fél D meg utána. elöl meg persze két WR-re maradt egy szem Bradie James, safety sehol. néha túljátsszuk magunkat, pedig mindenkinek csak annyit kellene csinálnia, ami az ő része, de semmivel sem többet :/
egyébként meg: végre megjavult a fórum, tegnap megőszültem, mire egy működő linket találtam...
több mint 13 éve
Ezt a videót érdemes megnézni! Ez Holley.A reality show valóság lett 😊
http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=8108BF44-E433-D9FF-AFCC71D7C687CDA1gyeek
Azt hittem, az egész csapatot felsorolja 😊, fantasztikus ez a hozzáállás, neki tényleg minden nap ajándék lehet a csapatnál.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Ezt a videót érdemes megnézni! Ez Holley.http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=8108BF44-E433-D9FF-AFCC71D7C687CDA1
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Ja, plusz Bryant mellett most már Austin és Jones is lesérült.somoskovigAustin eddig is sérült volt, Bryant csípőzúzódása meg hétfőig rendbe jöhet, szépen váltogathatják majd egymást.
Ahogy pár napja a kevésbé neves WRektől vártam jó meccset, most kiváncsian várom mennyire voltak előbbiek inspiráló hatással Murrayre és Tannerre. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass