Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
valahol azt írták, hogy a defense folyamatosan beleszámolt a snap countba. ezt mondjuk nem tudom, hogy így volt-e, és nem csak mentegetőzés.És ha ez a Dan gyerek tartani tudja ezt a -Dallasban régen látott- formáját, akkor rendben lesz, megérte 197 kickert tartani a 90 fős rosteren az előszezonban... 😀 Tényleg: visszaemlékszik valaki arra, hogy mikor rúgot D-kicker zsinórban 6 sikeres FG-t???? (akár sok meccsen elnyújtva is...)VIZILÓHa több meccsen elnyújtva, akkor már 8-nál jár zsinórban. A 21 yardost a Frisco ellen a meccs elején hagyta ki, utána a végén 48 és az OT FG. De 2007-ben Folk is jól kezdett, úgyhogy még ne kiabáljuk el.
O: Costa mintha a snap countot cseszné el folyamatosan, a többi falember még mindig a várakozás felett. Austin hiánya iszonyat lyuk, futásban Choice a képességei alatt, a 3 erős TE közül pedig csak Wittent használjuk tudásának megfelelően.
D: I love you all.
ST: Bailey meccs MVP, McBriar puntjai szokás szerint leestek 10 yard körül.Dzsokijuing
ha ez így van, akkor az iszonyat nagy blama a bírói csapatra nézve (csúnyábbat csak Víziló kolléga miatt nem mondok rájuk) - mondjuk Hochuli csapata pont olyan, hogy keveset hibáznak, de akkor nagyon látványosat. bár most csak így a beszámolók meg egy-két video és fénykép alapján nem keveset és látványosan hibáztak, hanem sokat és látványosan.
este készítem a noteszt meg a ceruzát, aztán meglátjuk, mennyit is vettek el tőlünk a zebrák.
ja, Demarcusnak én hivatalosan is számolom az idei első FF-jét, Sexy Rexy simán elejtette a disznóbőrt, amikor megérkezett a Warewolf
több mint 13 éve
És ha ez a Dan gyerek tartani tudja ezt a -Dallasban régen látott- formáját, akkor rendben lesz, megérte 197 kickert tartani a 90 fős rosteren az előszezonban... 😀 Tényleg: visszaemlékszik valaki arra, hogy mikor rúgot D-kicker zsinórban 6 sikeres FG-t???? (akár sok meccsen elnyújtva is...)VIZILÓHa több meccsen elnyújtva, akkor már 8-nál jár zsinórban. A 21 yardost a Frisco ellen a meccs elején hagyta ki, utána a végén 48 és az OT FG. De 2007-ben Folk is jól kezdett, úgyhogy még ne kiabáljuk el.
O: Costa mintha a snap countot cseszné el folyamatosan, a többi falember még mindig a várakozás felett. Austin hiánya iszonyat lyuk, futásban Choice a képességei alatt, a 3 erős TE közül pedig csak Wittent használjuk tudásának megfelelően.
D: I love you all.
ST: Bailey meccs MVP, McBriar puntjai szokás szerint leestek 10 yard körül.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Ez Lee gyerököt hanyadik körben kukáztátok ki a drafton? 6-dik? Igaz eddig csak 3 meccs ment le de igazi steal és csiszolódó gyémánt illata van az egésznek.ThundersNFLLee simán első körös prospect volt emlékeim szerint, de szétcseszte a térdét az egyik évben, kihagyta az egészet, és ezért csúszott lefelé a drafton.
egyébként 2/23. (55.) volt
több mint 13 éve
Ez Lee gyerököt hanyadik körben kukáztátok ki a drafton? 6-dik? Igaz eddig csak 3 meccs ment le de igazi steal és csiszolódó gyémánt illata van az egésznek.ThundersNFLA második körös Sean Lee-t? Azért ő nem kukázott kategória.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Ez Lee gyerököt hanyadik körben kukáztátok ki a drafton? 6-dik? Igaz eddig csak 3 meccs ment le de igazi steal és csiszolódó gyémánt illata van az egésznek.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Heti mesh-up. Érdemes megfigyelni Buehler tengerészgyalogos bajszát 0:30-nál. 😊http://www.dallascowboys.com/multimedia/multimedia_center.cfm?id=930ABC18-9FBA-F160-6E3E9E7A7BD8DE39
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
aztec
1 360
viszont ennek a Costa gyereknek a következő meccsig meg kell tanulnia snapet adni, pl egy 1 & 10 helyett a nagyszerű snapje miatt 2 & 21 lett, Romo meg rohanhatott a labdáért.elmehetett volna rajta a meccsUtoljára mikor volt olyan meccs, hogy egy újonc rúgó 6/6 FG-t rúg be?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Vicces, hogy NFL.com ezzel a képpel fémjelzi a hét legjobb fotóit:én lassúnak érzem az nfl-hez. de remélem rám cáfol 😊
Ogletreenek szar meccse volt, de az utolsó dallasi driveban volt egy kulcs elkapása, ami ha nincs meg, akkor akár sima bukta is lehett volna a meccs. Nálam 0-ra jött ki a balansz. Előző meccsen is megtette a magáét. Egyelőre ennyire képes.gyeek
több mint 13 éve
Vicces, hogy NFL.com ezzel a képpel fémjelzi a hét legjobb fotóit:Nekem innnen (is) PI-nak tűnik, úgyhogy ezt is nyugodtan dörgölje DeAngelo Hall a bírók orra alá. 😊
Ogletreenek szar meccse volt, de az utolsó dallasi driveban volt egy kulcs elkapása, ami ha nincs meg, akkor akár sima bukta is lehett volna a meccs. Nálam 0-ra jött ki a balansz. Előző meccsen is megtette a magáét. Egyelőre ennyire képes.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Azért voltak jó dolgok is a meccsen:O-fall, jobb volt, kivéve Costa.
Volt futás is 😊
Lee hihetetlen jó, ma is 8 Tackle, 1Int és mindig tűz közel.
FG-k bementek 😊
több mint 13 éve
A meccset nem láttam de hamarabb eljöttem suliból és a délutáni ismétlést mindenképp megnézem(hozzá teszem ezzel még mindig él a három éves sorozatom hogy ha nem nézem élőben a meccsünket akkor veretlen a csapat 😀 ) ahogy csak így a boxscore-t néztem,ahogy lehetett rá számítani az offense igen csak harmatos volt de a D odavágott keményen.Na majd górcső alá veszem a fiúkat!Cowboykarcsimegnézni az ismétlést, igen erős 😀 sztem kezd a 2. félidővel..
több mint 13 éve
A meccset nem láttam de hamarabb eljöttem suliból és a délutáni ismétlést mindenképp megnézem(hozzá teszem ezzel még mindig él a három éves sorozatom hogy ha nem nézem élőben a meccsünket akkor veretlen a csapat 😀 ) ahogy csak így a boxscore-t néztem,ahogy lehetett rá számítani az offense igen csak harmatos volt de a D odavágott keményen.Na majd górcső alá veszem a fiúkat!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nagyjából a szívinfaktus kerülgetett, de megérte megnézni - a 2. félidőt...majdnem azt mondtam, hogy Cundiff 2003-ban a Giants Stadiumban, de ő a harmadikat (a nyolcból) elrontotta, igaz az 53 yardról volt.
Az utolsó 9 meccsen szoros végeredmény volt - nem gyenge és idén 2-1 a mérleg ezeken úgy, hogy az elsőt is mi intéztük el.
Megint rengeteg volt a figyelmetlenség, borzasztó volt ezt látni hazai pályán.
De legalább MEGVAAAAAAAAAAAN!!!
És ha ez a Dan gyerek tartani tudja ezt a -Dallasban régen látott- formáját, akkor rendben lesz, megérte 197 kickert tartani a 90 fős rosteren az előszezonban... 😀 Tényleg: visszaemlékszik valaki arra, hogy mikor rúgot D-kicker zsinórban 6 sikeres FG-t???? (akár sok meccsen elnyújtva is...)VIZILÓ
anyám, kemény volt az a szezon (E.u. 1-ben), Witten újonc szezonjában, figyeljétek a depth-et:
QB: Quincy 'drogos' Carter muhaha
HB: Troy 'féllábú' Hambrick muhaha
FB: Richie 'lyukas kezű' Anderson muhaha
WR1: Joey 'ráfizetés' Galloway
WR2: Terry Glenn - őt nem fikázom, azokban a sötét időkben legalább rá lehetett számítani
(WR3: Antonio Bryant - amikor nem játszotta az idiótát, egész faszipántos spíler volt)
TE: Dan Campbell - muhaha, figyeljétek ki volt a cseréje:
(TE2: Jason Witten)
OL: Flo - LA - Lehr muhaha - Gurode - Ryan 'hájas' Young muhaha
DL: Ellis - Glover - Daleroy Stewart muhaha - Ekuban muhaha
LB: Al Singleton - Dat - Dexter Coakley
LCB: Newman baby
RCB: Pete Hunter muhaha
(NB: Mario Edwards muhaha)
FS: Roy, az eredeti
SS: Woody
K: Cundiff - amíg meg nem sérült a lába, addig egész jó volt (ja igen: Cundiff, Folk, ezek szerint Buehler a következő cut?)
P: Gowin (ez ugye McBriar előtti utolsó év)
LS: Jeff Robinson - nála csak LP volt jobb, plusz Jeff asszem 2 catch/ 2 TD-vel zárt két évben is
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Nagyjából a szívinfaktus kerülgetett, de megérte megnézni - a 2. félidőt...Az utolsó 9 meccsen szoros végeredmény volt - nem gyenge és idén 2-1 a mérleg ezeken úgy, hogy az elsőt is mi intéztük el.
Megint rengeteg volt a figyelmetlenség, borzasztó volt ezt látni hazai pályán.
De legalább MEGVAAAAAAAAAAAN!!!
És ha ez a Dan gyerek tartani tudja ezt a -Dallasban régen látott- formáját, akkor rendben lesz, megérte 197 kickert tartani a 90 fős rosteren az előszezonban... 😀 Tényleg: visszaemlékszik valaki arra, hogy mikor rúgot D-kicker zsinórban 6 sikeres FG-t???? (akár sok meccsen elnyújtva is...)
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset, de ez a red zone offense még nem mindig kva gyenge.Viszont a Defense minden várakozást felülmúl vsz.
több mint 13 éve
robinson ki a csuda??beltazorEx-Charger, szezon elején leigazolták, de egyből megsérült edzésen, most McCann helyére érkezett, ahogy azt Karesz írta előző oldalon.
több mint 13 éve
Amíg nyer a csapat, addig leszarom hogyan. 😊
több mint 13 éve
nagy cuppanos puszi a defensnek.ami tragikus volt:
- garet hülye play hívásai
-ogi elég gyenge
-costa WTF???? majd nem elbaszta a meccset.
-jenkins összevissza rohangált
robinson ki a csuda??
több mint 13 éve
na, jó szórakozást mindenkinek hajnalra, remélem azért mi szerzünk több pontot, és nem lesz szignifikáns sérülés
több mint 13 éve
A Kovbojok meg majd birka nyugalommal hagyják, hogy bámtsák Tonyt. Arkint akarom a pályán látni! 😛gyeekigen, sajnos mióta kitettük a 370 fontos sexy chocolate-ot, azóta nincs kivel megfélemlíteni az ellenfeleket.
bár mondjuk előtte sem volt elég gyors ahhoz, hogy utolérje és análisan megabuzálja ez esetleges renitens elemeket 😊
több mint 13 éve
A Kovbojok meg majd birka nyugalommal hagyják, hogy bámtsák Tonyt. Arkint akarom a pályán látni! 😛
több mint 13 éve
Sapka kedvéért:Amúgy ha tényleg játszik Romo, sztem nem D-Hall lesz az egyetlen, aki közelebbről igyekszik majd megvizslatni azokat a bordákat... Szóval annyira nem nagy cucc amit mondott, csak ő legalább előre bevallotta... 😀
"Absolutely, I want to get a chance to put my helmet on whatever's hurt. Romo's ribs - I'm going to be asking for some corner blitzes."gyeek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Sapka kedvéért: "Absolutely, I want to get a chance to put my helmet on whatever's hurt. Romo's ribs - I'm going to be asking for some corner blitzes."
több mint 13 éve
persze, a kiváltó okra kérdeztem, de akkor nem kellett volna :cool:Attól még mi had ne kedveljük már őt,itt a dallas topicba 😉 Amennyi itt elhangzott Hallról azok egy rendes sima meccs előtti trashtalkban is benne vannak,sőt.Valószínűleg fog játszani amúgy Romo.CowboykarcsiSzerintem teljesen természetes dolog hogy az után hogy lenyilatkozza hogy Romo bordáit fogja célozni,nem fogja az itteni kis közösségünk verbálisan a keblére ölelni a kis diándzselót(hozzáteszem nem igen volt itt sem nagy feneke kerítve a dolognak eddig sem és szerintem Slow megjegyzése is abszolút a küszöbérték alatt volt) ,majd ha a 'skins topicba megy át valaki "bántani" Hallt akkor lehet érte szólni,de itt így ebben a formában szerintem nem sok értelme van 😉Cowboykarcsiazért kérdeztem, mert lemaradtam erről a nyilatkozatáról, gondoltam nem csak úgy magától kezdte el utálatát kiönteni ide 😉, legutóbb azt mondta, hogy szeret keményen játszani, mikor kitolta a sidelineon túlra late hittel a wr-t az edzője elé preben. és? :rolleyes:
Egyáltalán fog Romo játszani?sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Attól még mi had ne kedveljük már őt,itt a dallas topicba 😉 Amennyi itt elhangzott Hallról azok egy rendes sima meccs előtti trashtalkban is benne vannak,sőt.Valószínűleg fog játszani amúgy Romo.Szerintem teljesen természetes dolog hogy az után hogy lenyilatkozza hogy Romo bordáit fogja célozni,nem fogja az itteni kis közösségünk verbálisan a keblére ölelni a kis diándzselót(hozzáteszem nem igen volt itt sem nagy feneke kerítve a dolognak eddig sem és szerintem Slow megjegyzése is abszolút a küszöbérték alatt volt) ,majd ha a 'skins topicba megy át valaki "bántani" Hallt akkor lehet érte szólni,de itt így ebben a formában szerintem nem sok értelme van 😉Cowboykarcsiazért kérdeztem, mert lemaradtam erről a nyilatkozatáról, gondoltam nem csak úgy magától kezdte el utálatát kiönteni ide 😉, legutóbb azt mondta, hogy szeret keményen játszani, mikor kitolta a sidelineon túlra late hittel a wr-t az edzője elé preben. és? :rolleyes:
Egyáltalán fog Romo játszani?sapka
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen