Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Abban megegyezhetünk, hogy a játékvezetés nagyon szar volt. Legalább annyit nálunk is elnéztek, nem vethetünk egymás szemére semmit. Én csak azt tartom furcsának, hogy ez az egész "csalás" csak Costára volt hatással, egyedül őt zavarta. Különben lett volna pár offside is. Vagy a legnyugodtabb, legfegyelmezettebb o-line ellen játszottunk 😛 Costa csak magyarázza a bizonyítványt. Túl van ragozva a dolog, mi vesztettünk, Ti nyertetek és kész.
több mint 13 éve
Na jó, részemről téma gurult, mert úgy látom csúnya összeesküvés zajlik Amerika Csapata ellen, semmi szükség rá, hogy még én is kötekedjek...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
na most ezek után csodálkozol, hogy nem vett észre semmit a bírói kar? akár volt zavarás a D részéről, akár nem, ezek hétfőn akkor sem vették volna észre, ha melléjük áll egy védő, és mikrofonon keresztül mondja a hangszórókbanem akartam már hozzászólni ehhez, de szerintem pontosan ez miatt nem volt tiszta/korrekt, ilyen/ehhez hasonló nyilatkozatokat adni, akárkitől is. És maximálisan azon csodálkozom, hogy wash FO részéről, nem érkezett valami szaftos kritika erre, lehet tudnak ?méltón? veszteni?
egyébként Garrett is mondta, hogy nem várnak semmi reakciót a ligától, csak szóltak, hogy figyelni kellene rá, ha esetleg...
emlékeim szerint egyébként egyszer volt ilyen büntetés, talán az isteni Peyton elleni dolgokért fújták beslowmotion
Inkább csak véleményes volt a dolog, de innen minden esetre magyarázkodásnak tűnik.
Nexionnak plusz 1, de lehet hogy az már tényleg nem fér bele, hogy valaki, elolvasva/esetleg írva a nagyon informatív magyar cikket az esetről, bizonyos megnyilvánulásokat tesz! Pontosan Wyatt faszkodására gondolok 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
amúgy szerintem szar a védelmünk, vagy csak sorban az NFL első, második és harmadik számú tackle-jei ellen játszottunk, mert 118 passzjáték alatt valahogy egyetlen egyszer sem fújtak az ellenfélre holdingot.Ware, Ratliff és Spencer öregszik, nincs mese.
több mint 13 éve
te most komolyan azt mondod, hogy a bírói csapatnak kellett volna észrevennie? figyelj, listázok:A snap countot védő oldalról bekiabálni tényleg tiltja a szabály... De ugyanúgy, ahogy veszíteni tudni kell, nyerni is meg kell tanulni... Mert ha még mi nyertünk volna és azért sír a kis oldalbordás, hogy ezen ment el a meccs, de nem... a Dallas NYERT! Ne haragudjatok srácok, de ez erősen amatőr szagú... Arról nem beszélve, hogy a bírók se állnak sokkal messzebb a dolgoktól, tehát ha annyira nyilvánvaló lett volna, akkor hallják és zászló. Elég beszédes, hogy a "bűnös" Costa maga is azt mondta, hogy egyszerűen neki kell jobban figyelnie Tony hangjára... "Costa, however, said he just has to do a better job."nexion218http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-centere-a-fovarosi-vedok-hamis-hivasai-miatt-kapkodott-2096762?hogy mivaaan? Biztosan én vagyok eltévedve, de mióta is van benne a szabálykönyvben, hogy a védőknek full kussban kell lenni a meccsen???
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊Wyatt
bocs az offértsapka
1, többszörös le nem fújt, de teljesen nyilvánvaló holding
2, visszafújt sack, helyette defensive holding Atogwén, amikor 4 yardra voltunk az endzone-tól (mondjuk a tévé kéoernyőjére nem fért ki, mert még a jó öreg hagyományos tévét nyúzzuk)
3, unnecessary roughness Ball-on az utolsó előtti WAS drive-ban (sisak nem volt, csak torzó, abból meg Robinson is kapott egyet az oldalvonal mellett Landry-től, szóval kicsit nem volt konzekvens a játékvezetés)
4, tackle Ware-en a bíró szeme előtt (szerintem pont Hochuli volt az)
5, facemask Deangela ellen, ami szerintem pont nem volt szándékos, nem ragadta meg a rácsot, és nem annál fogva rántotta le
na most ezek után csodálkozol, hogy nem vett észre semmit a bírói kar? akár volt zavarás a D részéről, akár nem, ezek hétfőn akkor sem vették volna észre, ha melléjük áll egy védő, és mikrofonon keresztül mondja a hangszórókba
egyébként Garrett is mondta, hogy nem várnak semmi reakciót a ligától, csak szóltak, hogy figyelni kellene rá, ha esetleg...
emlékeim szerint egyébként egyszer volt ilyen büntetés, talán az isteni Peyton elleni dolgokért fújták be
több mint 13 éve
lesz még egy Was-Dal mérkőzés, ezért nem mindegy mi is történt ott.abban sem vagyok biztos, hogy a helyi lapnak ezt nyilatkozta. keringtek ugyanis ilyen információk, de hogy ki és mikor mondta... hátszóval valahogy be kellett illesztenie kis hazánk kettes számú szennylapjának, egyszerűbb volt erre fogni.slowmotion@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...nexion218
gyeek
több mint 13 éve
abban sem vagyok biztos, hogy a helyi lapnak ezt nyilatkozta. keringtek ugyanis ilyen információk, de hogy ki és mikor mondta... hátszóval valahogy be kellett illesztenie kis hazánk kettes számú szennylapjának, egyszerűbb volt erre fogni.@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...nexion218
gyeek
több mint 13 éve
@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...
gyeek
több mint 13 éve
@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot? Romo korábban soha, értsd -SOHA- nem gyanusítgatta az ellenfeleket okkal vagy alaptalanul, tökmindegy. Igazából mivel nyert a Cowboys engem sem izgat a dolog túlzottan, de sose árt tiszta vizet önteni a pohárba.
Itt pedig Garrett hozzáállása:
"We haven't gotten a clarification with them yet, and to be honest with you, that's not something we're overly concerned about," Garrett said. "We need to be able to handle that situation, and we'll do a better job of that going forward. A lot of times there's noise at the line of scrimmage, and we just need to be able to decipher what's our noise and what's their noise."
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Ez csak egy válasz a Hall féle pofázásra. Pedig a felé dobott passzok nemesebb bosszú volt.
több mint 13 éve
A snap countot védő oldalról bekiabálni tényleg tiltja a szabály... De ugyanúgy, ahogy veszíteni tudni kell, nyerni is meg kell tanulni... Mert ha még mi nyertünk volna és azért sír a kis oldalbordás, hogy ezen ment el a meccs, de nem... a Dallas NYERT! Ne haragudjatok srácok, de ez erősen amatőr szagú... Arról nem beszélve, hogy a bírók se állnak sokkal messzebb a dolgoktól, tehát ha annyira nyilvánvaló lett volna, akkor hallják és zászló. Elég beszédes, hogy a "bűnös" Costa maga is azt mondta, hogy egyszerűen neki kell jobban figyelnie Tony hangjára... "Costa, however, said he just has to do a better job."http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-centere-a-fovarosi-vedok-hamis-hivasai-miatt-kapkodott-2096762?hogy mivaaan? Biztosan én vagyok eltévedve, de mióta is van benne a szabálykönyvben, hogy a védőknek full kussban kell lenni a meccsen???
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊Wyatt
bocs az offértsapka
több mint 13 éve
nem kell full kussban lenni,de beleszámolni az O snapcountjába és ezzel megzavarni a centert biztos nem lehet.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-centere-a-fovarosi-vedok-hamis-hivasai-miatt-kapkodott-2096762?hogy mivaaan? Biztosan én vagyok eltévedve, de mióta is van benne a szabálykönyvben, hogy a védőknek full kussban kell lenni a meccsen???
bocs az offért
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ja persze, jó kifogás 😀 .... Amúgy a teljes meccs online, akit érdekel, és amíg nem törlik...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-dallas-centere-a-fovarosi-vedok-hamis-hivasai-miatt-kapkodott-2096762?Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊
több mint 13 éve
amúgy Romo tényleg már vagy négy éve ordibálja a White 80-t (vagy legalábbis úgy hangzik)Érdekes dolgot olvastam a mai Nemzeti Sportban.Azért a snap count a playbookkal együtt módosul, szóval ha Bowen zavarta Costát, nem azért, mert ismerte a műhelytitkokat. Csak szimplán sportszerűtlen bunkó volt, ha így történt.Dzsokijuing
A Skins védelmében volt 1 manus talán Bowen aki ugye 5 évig Cowboy volt. Na már most ugye hiába DE de biztos ismeri a snap indítási előtti szavakat amiket Romo mond Costának és lehet, hogy csoró Costának is elkezdte nyomni a sódert Bowen és szegény indította a lasztit holott Romo még nem oda figyelt. Nem felmenteni akarom, de lehet ez is zavarta...
Lehet hülyeséget írtam, de szerintem elképzelhető, hogy így próbálták megcoppatni a Dallas O-t.
SzerintetekThundersNFL
több mint 13 éve
Azt se felejtsétek el, hogy amikor időben adta, akkor is többször eltalálta Romo hasát. Valami komoly gond volt ott..Érdekes dolgot olvastam a mai Nemzeti Sportban.Azért a snap count a playbookkal együtt módosul, szóval ha Bowen zavarta Costát, nem azért, mert ismerte a műhelytitkokat. Csak szimplán sportszerűtlen bunkó volt, ha így történt.Dzsokijuing
A Skins védelmében volt 1 manus talán Bowen aki ugye 5 évig Cowboy volt. Na már most ugye hiába DE de biztos ismeri a snap indítási előtti szavakat amiket Romo mond Costának és lehet, hogy csoró Costának is elkezdte nyomni a sódert Bowen és szegény indította a lasztit holott Romo még nem oda figyelt. Nem felmenteni akarom, de lehet ez is zavarta...
Lehet hülyeséget írtam, de szerintem elképzelhető, hogy így próbálták megcoppatni a Dallas O-t.
SzerintetekThundersNFL
több mint 13 éve
Érdekes dolgot olvastam a mai Nemzeti Sportban.Azért a snap count a playbookkal együtt módosul, szóval ha Bowen zavarta Costát, nem azért, mert ismerte a műhelytitkokat. Csak szimplán sportszerűtlen bunkó volt, ha így történt.
SzerintetekThundersNFL
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Érdekes dolgot olvastam a mai Nemzeti Sportban.A Skins védelmében volt 1 manus talán Bowen aki ugye 5 évig Cowboy volt. Na már most ugye hiába DE de biztos ismeri a snap indítási előtti szavakat amiket Romo mond Costának és lehet, hogy csoró Costának is elkezdte nyomni a sódert Bowen és szegény indította a lasztit holott Romo még nem oda figyelt. Nem felmenteni akarom, de lehet ez is zavarta...
Szerintetek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Akkor nem szóltam 1 büdös szót sem...Ez Lee gyerököt hanyadik körben kukáztátok ki a drafton? 6-dik? Igaz eddig csak 3 meccs ment le de igazi steal és csiszolódó gyémánt illata van az egésznek.ThundersNFLA második körös Sean Lee-t? Azért ő nem kukázott kategória.ulpianus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Megcsekkoltam a meccset. Romonak nagy pacsi, hogy így ennyi hiba ellenére behúztuk. Én picsán rúgdostam volna Costát a meccs végén, lesz mit gyakorolni. Védelem odatette magát keményen. Lee-ben sok örömünk lehet még.
Iszonyatosan hiányzott Miles a red zone-ben. Dezen is látszott hogy sérült.
Nagypofájú Hallt jó volt szivatva látni,nem ez lesz élete meccse hál isten 😛.
Dez konkrétan az össze elkapást róla csinálta.
Ilyen szar játékkal nem valószínű hogy még egyszer nyerünk.
több mint 13 éve
És igen! Két héttel azután, hogy Wyche kongatta a vészharangot, azaz hogy Romonak ketyeg az órája Dallasban, most írt egy hype cikket róla. De rühellem ezt a majmot... -_-http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8229d052/article/week-3-wrapup-romo-leads-frazier-endures-texans-on-track-?module=HP11_content_stream
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Az első 4 hétből így hogy most tudtunk nyerni a 'skins ellen,a Detroiti viadalnak lesz a legkevesebb jelentősége az első 4 meccsből.Igazábol nekem annyi elvárásom van csak hogy komolyabban már senki ne sérüljön meg,bár én nem ezzel számolok,de ha 2-2 helyett 3-1el megyünk bye-ra hát az csak plussz lesz.A lényeg hogy az után mindenki egészségesen térjen vissza,szükség lesz a Pats ellen rájuk,és egyébként is igazából onnantól fog kezdődni igazán a szezon.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Jughead
5 213
Az előző hétig biztos voltam benne, hogy ez az MNF sima Dallas győzelem lesz, ám a múlt hét után azt kell, hogy mondjam, hogy egyáltalán nem vártam győzelemet, szóval nagyon örülök, hogy 6 FG-vel és 0 TD-vel is lehet nyerni meccset. 😀 Na de nyertünk, nem is akárhogy. Ugyanis nem játszott tőlünk: Austin, Dockery és Scandrick. Sérülten játszott: Romo, Jones, Bryant, Newman, Jenkins és Witten, és ezek nagy része komoly sérülésekkel játszott, ezért mondom, hogy nem rossz így nyerni. Valamint meccs közben kidőlt Hatcher (apropó ki mit tud róla?).
A meccsről annyit, hogy ennyi hibával nem lehet nyerni (még ha most sikerült is), jövő hétre ezen változtatni kell.
Nézzük az óriási hibákat: 2 db droppolt TD-t is sikerült összehozni (Bennett, Ogletree), Costa nem számoltam, de szerintem hozzátett a meccshez kb egy tucat rossz snap-et, valamint a rengeteg büntetés, általában a legrosszabbkor, és akkor még olyan dolgokról nem is beszéltem, hogy a playbook nem ismerete... 😐
Na de nyertünk, és ez a lényeg. Az O-fal megmutatta, hogy tudja védeni Romo-t (így kell a továbbiakban is), még ha azért most talán többen maradtak is segíteni nekik. A defense megmutatta, hogy nagyon jók (2. legjobb Run D :o ), főleg Lee, aki tényleg mindenhol ott van, valamint biztossá vált az is (múlt héten még csak remény volt), hogy van egy olyan kickerünk, aki nem csak erőset tud rúgni, hanem pontosat is. 😊
Jövő héten nem mi vagyunk az esélyesek, de menni kell előre, és talán még nyerhetünk is. Aztán a bye weeken végre mindenki kipihenheti magát. 😉
több mint 13 éve
Na hát,ha ezt élőben nézem biztos hogy háromszor kapok szívrohamot.Az offenseben iszonyat mekkora fejetlenség volt.Ugye Bryant is keveset volt fenn hisz sérülten játszott.3-4-5 WRek meg sokszor azt sem tudták merre vannak arccal.Az Oline PPben kimondottan jó volt főleg az első félidőben,de a másodikban is tűrhető volt.Costa terített betli volt ma,de fiatal,akár csak az egész Oline,tudtuk hogy ez az év ilyen lesz.A runblocking viszont még mindig nagyon harmatos,csalóka Jones 100+ yardja mert ezt kb 3 nagyobb futással hozta össze de konstans megbizható futójáték most sem volt.Romo jó volt,nagyot harcolt,és most ez megint egy comeback win lett ugye.Kár azért az 1 Intért ami megin csak a rossz kommunikációnak volt köszönhető közte és Ogi között.A védelemről hálisten nem lehet ennyit írni.Sokkal egyszerűbben össze lehet foglalni,jók voltak. 😊 A futást most is elvettük az ellenféltől,és az utolsó negyedes produktum kimondottan tetszett amikor is a D becsukta a boltot a 'skins O ellen.Lee Lee Lee...mindenütt ott van keményen szerel,borzasztó jók az ösztönei és meri is rábízni magát arra amit olvas a playeken,ha így folytatja igazi playmakerje lehet a Dnek.Newman is tetszett szépen tért vissza.Senki nem szólt róla de egyébként jár a pacsi Jenkinsnek is az első héttől sérülten játszik(hozzá teszem nem rosszul)de tudja hogy szükségünk van rá,hát oda is teszi magát.Ware-t egész jól fogta Williams a meccs elején de aztán csak csak oda ért Grossmanhez 😊 Spencer meccs nyerő FF is kellemes volt a szemnek 😊 Ez most egy nagyon szépen össze rakott meccs volt a védelemtől.Szükség lesz ilyenre jövőhéten is a Lions ellen...
Egyébként az ST is nagyon jó volt.Mondjuk ez kellett a győzelemhez,a D és az ST gyakorlatilag hibátlan játéka,hogy kompenzálja az O hülyeségeit.