Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Sophomore slump😀 Egyébként gratula láttam a meccsetek nagy részét ha védelmetek továbbra is jól muzsikál s az O kicsit javul minket megesztek s tietek a csoport bár a Giants se rossz.Bár ez a meccs most kimaradt számomra,de én azt mondom így látatlanban,csak boxscore alapján,hogy nem olyan gáz ez.ki lehet kapni a patriotstól idegenben egy igazi Brady féle GW driveot beszopva 20-16 ra,belefér,14 meg 24 pontos előnyök eltapsolása,na az nem.hozni kell a csoport meccseket meg a kötelezőket és akkor még semmi sincs veszve.Cowboykarcsinem a vereséggel van a gond, hanem az hogy megint nyert helyzetből sikerült kikapni.
Garet amilyen jó volt tavaly, most annyira hülye. Hihetetlen edzői hülyeségek.beltazor
több mint 13 éve
Bár ez a meccs most kimaradt számomra,de én azt mondom így látatlanban,csak boxscore alapján,hogy nem olyan gáz ez.ki lehet kapni a patriotstól idegenben egy igazi Brady féle GW driveot beszopva 20-16 ra,belefér,14 meg 24 pontos előnyök eltapsolása,na az nem.hozni kell a csoport meccseket meg a kötelezőket és akkor még semmi sincs veszve.Cowboykarcsinem a vereséggel van a gond, hanem az hogy megint nyert helyzetből sikerült kikapni.
Garet amilyen jó volt tavaly, most annyira hülye. Hihetetlen edzői hülyeségek.
több mint 13 éve
Bár ez a meccs most kimaradt számomra,de én azt mondom így látatlanban,csak boxscore alapján,hogy nem olyan gáz ez.ki lehet kapni a patriotstól idegenben egy igazi Brady féle GW driveot beszopva 20-16 ra,belefér,14 meg 24 pontos előnyök eltapsolása,na az nem.hozni kell a csoport meccseket meg a kötelezőket és akkor még semmi sincs veszve.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Nem voltatok rosszak, mondjuk Ryannel szokásosan nem tudok mit kezdeni... Nagyszerű volt, ahogy 7.5 perces drive-okkal öltétek az órát, és ahogy a mérkőzés nagy részén nyomás alatt tartottátok Bradyt
több mint 13 éve
nem éreztem jobbnak Pats, de valakinek nyerni kell 😊védelem jó volt, off-nál is lhetet látni jó dolgokat.
több mint 13 éve
garet ostoba majom, már nem először.hülyeséget hülyeségre halmoz, jól elbaszta ezt a nyerhető meccset.
több mint 13 éve
Teljesen nyitott még a harc a csoportban de nem mi fogunk kikerülni győztesen. Ilyen inkozisztens játékkal nem. Jövő héten kötelező győzelem már előre félek tőle. Még bármi lehet, de a csoportmeccsek irtó fontosak lesznek.Még mindig csalódott vagyok 😕
Következő 3 meccset nyerni kéne hogy legyen miről beszélni, ebben benne van a Lincoln is...
több mint 13 éve
Jó meccset játszottunk, a D# jó volt az O sokszor idétlenkedett. Eléggé lejtett a pálya nem ide. Ami egyik oldalon rouhing the passer volt az a másik oldalon is előfordult legalább 3x. Romonak is 12esben kellett volna játszania. Mindegy ez van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Bocs az offért! Holnap este lehetne nézni a Champs Budában a Mechwart ligetnél a Pats-Cowboys meccset, Pats drukkerekkel. Ha 5-6-an összejövünk, nyitva maradnak a meccs végéig. Aki szeretne jönni, az jelezzen légyszi az szmartonbence@gmail.com címen
több mint 13 éve
Nekem pedig pont hogy nagyon jó érzéseim vannak. Offens jó lesz, Ware meg ott lesz Brady sarkában.
több mint 13 éve
Nem tudom van egy rossz érzésem a holnapi meccsel kapcsolatban sztem meg leszünk csapva, engem személy szerint meglepne ha nyernénk holnap. Elvileg Austin játszani fog ez jó hír.
több mint 13 éve
hogy ezt én miért nem láttam...sorry az offértPats fórum 7 150. hozzászólás. Bocs az offért.zinedine5Gil Brandtnek asszem elgurult a gyógyszere. 😂egyébként mi lenne a deal az Eagles és köztünk?Habi
"Swap between NFC East rivals
If the Eagles don't do my proposed deal with New England, they still need to find a way to improve defensively. Philadelphia has already proven the organization isn't afraid to deal with a division foe, so this time, the Eagles turn to Dallas for help.
A deal of Rodgers-Cromartie for Bradie James helps both teams. The Eagles fill a void at linebacker. The Cowboys would get a necessary upgrade at corner and will soon have second-round pick Bruce Carter healthy and capable of stepping in for James."gyeek
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pats fórum 7 150. hozzászólás. Bocs az offért.Gil Brandtnek asszem elgurult a gyógyszere. 😂egyébként mi lenne a deal az Eagles és köztünk?Habi
If the Eagles don't do my proposed deal with New England, they still need to find a way to improve defensively. Philadelphia has already proven the organization isn't afraid to deal with a division foe, so this time, the Eagles turn to Dallas for help.
A deal of Rodgers-Cromartie for Bradie James helps both teams. The Eagles fill a void at linebacker. The Cowboys would get a necessary upgrade at corner and will soon have second-round pick Bruce Carter healthy and capable of stepping in for James."gyeek
több mint 13 éve
Gil Brandtnek asszem elgurult a gyógyszere. 😂egyébként mi lenne a deal az Eagles és köztünk?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Gil Brandtnek asszem elgurult a gyógyszere. 😂"Swap between NFC East rivals
A deal of Rodgers-Cromartie for Bradie James helps both teams. The Eagles fill a void at linebacker. The Cowboys would get a necessary upgrade at corner and will soon have second-round pick Bruce Carter healthy and capable of stepping in for James."
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
A 2009es Redskins elleni meccs(17-0 ide) óta,most fogjuk először hordani a kék mezeket.Nem tudom,nekem a kék mezünkről mindig az idegenbeli szopásink jutnak eszembe...Cowboykarcsilehet, de szerintem jobban is néz ki.
nem véletlen, hogy tengerészkék 22-es áll a szekrényben...
több mint 13 éve
Pre meccsek előtti tippjeim a szezonra:eddig minden bejött 😀
1 Sep 11 DAL @ NYJ L
2 Sep 18 DAL @ SF W
3 Sep 26 WAS @ DAL W
4 Oct 02 DET @ DAL L
5 Bye 6 Oct 16 DAL @ NE W
7 Oct 23 STL @ DAL W
8 Oct 30 DAL @ PHI L
9 Nov 06 SEA @ DAL W
10 Nov 13 BUF @ DAL W
11 Nov 20 DAL @ WAS W
12 Nov 24 MIA @ DAL W
13 Dec 04 DAL @ ARI W
14 Dec 11 NYG @ DAL W
15 Dec 17 DAL @ TB L
16 Dec 24 PHI @ DAL W
17 Jan 01 DAL @ NYG L
11-5 hoztam ki, de naon optimista voltam. beltazor
több mint 13 éve
A 2009es Redskins elleni meccs(17-0 ide) óta,most fogjuk először hordani a kék mezeket.Nem tudom,nekem a kék mezünkről mindig az idegenbeli szopásink jutnak eszembe...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
szereztem egy új Tehenész-szurkolót. ő még nem tud róla, de bőven van ideje rájönni.A Pats-meccs erős lesz, de az, hogy a csoportunk szenved és az, hogy az NFC Worst még három meccsel jön nekünk, reménységgel tölt el.Lehet, hogy 8-9 győzelem elég lesz a PO-hoz.
azt mondta, hogy vasárnap ez a Tombredi gyerek szarrá lesz csapva, vagy jön az armageddon.
no persze nem ezekkel a szavakkal fejezte ki magát 😊slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szereztem egy új Tehenész-szurkolót. ő még nem tud róla, de bőven van ideje rájönni.azt mondta, hogy vasárnap ez a Tombredi gyerek szarrá lesz csapva, vagy jön az armageddon.
no persze nem ezekkel a szavakkal fejezte ki magát 😊
több mint 13 éve
Elnézést mindenkitől nem egyértelmű itt semmi, jól alakult a hétvége számunkra.mondjuk a Skinsben az a vicces, hogy igazából elkezdtek felépíteni egy jómunkásember-csapatot, legalábbis leálltak a 'sztárok' igazolásával, kitették a magas fizetésű neveket (Big Al, McNabb, Portis), és mégis már majdnem most több győzelmük van, mint tavaly egész évben összesen.
Amúgy vergődik az egész csoport, még a 'skins tűnik a legjobbnak.Blevi
több mint 13 éve
valahol azért vicces, hogy úgy javul a helyzetünk, hogy nem játszottunk a hétvégén.Eagles szívott Orchard Parkban, Giants a New Meadowlands-ben áll eléggé túlzottan ramatyul...
több mint 13 éve
Romo témával egy hatalmas +1 Károly barátunknak. minden szavával tökéletesen azonosulni tudok. A kép meg állat. Hétvégén csak a szurkolás marad bár elég egyértelműnek tűnnek a csoportriválisok meccsei :/BleviElnézésat mindenkitől nem egyértelmű itt semmi, jól alakult a hétvége számunkra.
Amúgy vergődik az egész csoport, még a 'skins tűnik a legjobbnak.
több mint 13 éve
Drukkertársak!Mivel bye weekünk van, ma du. 6 órára meginvitálok mindenkit a Red River Rivalryre: a Texas Longhorns és az Oklahoma Sooners hagyományosan nehézsúlyú ütközete a dallasi Cotton Bowlban a legkényesebb ízlést is kielégítő futballesemény lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6xWarcV4Mw
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Romo témával egy hatalmas +1 Károly barátunknak. minden szavával tökéletesen azonosulni tudok. A kép meg állat. Hétvégén csak a szurkolás marad bár elég egyértelműnek tűnnek a csoportriválisok meccsei :/