Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
na jó ez tetszik 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Gondolom, hogy a Cowboys szurkolók nem követik rendszeresen a denveri karikaturista oldalát. 😀
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Romo hibái azért is tűnnek nagyobbnak mert mindig szopunk belőle.

PL: Carpenter pick-kel nem lett volna akkora baj, ha valaki leviszi, és nem lesz belőle rögtön TD.

Amúgy a Romo téma miatt teljesen elhanyagoljuk Robinson-t, aki sztem elég ígéretes volt. Austin-ra emlékeztet. Lehet hogy ez a meccs volt az ő berobbanása?

több mint 13 éve
Akkor ehhez a Romo témához hozzá szólnék ha megengeditek.Irtam már ezt máskor is,de meggyőződésem hogy azért kap ennyi figyelmet mert szerencsétlenek az a sors jutott hogy a Cowboys irányítója legyen.A baj az hogy állandóan túl van reagálva akármit csinál.Ha szar meccse van akkor ő a hibás a Dallas összes betlijéért és minden bajáért az elmúlt 15 évben,sőt a következő 15 év sikertelensége is rá lesz majd vissza vezethető,ha pedig játszik egy jó meccset akkor pedig ő a legjobb és megmentője,vezére,félistene az egész franchisenak.Jó irányító aki képes meccseket eldönteni?Egyértelműen.Elit irányító?Egyértelműen nem.Sanders hasonlítása Favrehoz nagyon is helytálló volt ha megnézzük,mind a ketten igazi gunslinger irányítók,akiknek voltak hihetetlen meccseik,periódusaik,(Favre azért nem volt annyira megosztó mint Romo mert nem a Dallasban játszott illetve mert nyert SB-t)többször kimondottan filmbe illő heroikus teljesítménnyel,de ugyanakkor valahogy nekik volt a legtöbb olyan megmozdulásuk is amikor ők maguk rúgták ki a csapat alól a széket(ugye a leghíresebb Favretól a 2007es NFC döntőn a 3dik Int a NY ellen,vagy a Saints ellen 2009ben,Romonak is van pár ilyen,2006os PO baki a Seahawks ellen,2008as meccs a Steelers ellen,idén a Jets és a Lions ellen)Mindketten nagyszerű irányítók(Farveot mondhatjuk akár korszakosnak is)közel sem tökéletesek,ahogy Favre sem volt soha,Romo sem lesz soha egy Brady aki átlagban(most ne nézzük a tavalyi meg a 2007es szezont mert nem az a normális)kioszt 25-26 TDt ilyen 5-8 Intel.Személy szerint egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy Romoval SBt nyerünk,pont ez a stilus ami őt igazából veszélyessé teszi,pont az ami a legnagyobb gyengesége is,nem egy konzisztens QB.Ezzel együtt nem érzem hogy helytálló,igazságos őt átlagos,vagy rossz irányítónak hívni,a többi parasztkodásról ami vele kapcsolatban szokott menni már nem is beszélve.Biztos vagyok benne hogy ha nem itt játszana teljesen más lenne a megítélése.Nem kell őt imádni(még nekünk sem),lehet utálni,de szerintem nyugodtan lehetne őt normálisan,irigység,rosszindulat és tamáskodás nélkül megítélni.Egy jó irányító aki jobb napjain meccseket nyer nekünk,és vele mindig van esélyünk a Wre,akárhol akárki ellen.Ennyi.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
http://blogs.nfl.com/2011/10/04/deion-says-romo-cant-be-trusted/?module=HP11_content_stream
Nem tudom láttátok-e már, de Deion nem kerülgeti a témát...undisputedly
Deion egy héttel ezelőtt még Romo seggét nyalta. Pöcs. 😊

Cooley is jártatja a száját:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822d35e2/article/redskins-cooley-basked-in-romos-amazing-collapse-vs-lions?module=HP11_headline_stack

Romo még el tud dönteni meccseket, Cooley évek óta már csak a pofáját jártatja, a pályán non-factor.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
http://blogs.nfl.com/2011/10/04/deion-says-romo-cant-be-trusted/?module=HP11_content_stream
Nem tudom láttátok-e már, de Deion nem kerülgeti a témát...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.
Blevi
De ugyanígy 0-4 is. Szóval ez a 2-2 teljesen reális. Messze a PO-tól.Dzsokijuing
Még azért nem kell lemondani semmiről. 😀

Redskinsnek bérelt helye van a csoport utolsó helyén, és NYG és PHI meg kell verni és már jók vagyunk 😊beltazor
No no... Táltos Rexy nem INT-eget többet, félre ne nyelj a maci bőrére... 😀 😛
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
kicsit a sérültekről..
Austin játszana már week 5ön is ha lenne meccs.Az ESPN szerint Scandrick lassan nekilát az edzéseknek-“I feel like I’m doing everything to get back out there.”
Sensabaugh játszani fog elvileg pats ellen.
Dez nem tud maximumon edzeni, de remélhetőleg a by week jó hatással lesz 😊
több mint 13 éve
Agyrázkódása volt, miután összeütközött Spencerrel. Két hétnek elégnek kell lennie, hogy megint játszhasson.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
még nem hagynám ki az SS gondot
Sens, kiesésével jött Chung, aki elég maki voltbeltazor
nekem fel sem tűnt, hogy kiesett Sensabaugh. mi volt vele?

nekem inkább Dez, vagy inkább az említésének a hiánya tűnt fel, azután nem is emlékszem arra, hogy akár csak felé ment volna a labda, miután visszafújták azt a passzt az oldalvonalon...
több mint 13 éve
Legyünk pozitívak : "We'll be better from this," Romo said. "It just sucks right now."
Elég hosszú két hét lesz ez ,főleg Romonak, hogy bizonyítson 😊 Ugyebár ahogy Tony úgy a Boys 😀Wirtschaftsteil
Üdv a klubban 😊

Ezt a Romo-idézetet odaírhatnánk a csapat elmúlt 15 éve alá mottónak 😛Dzsokijuing
"...after all, it was just a football match..." 😀
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Legyünk pozitívak : "We'll be better from this," Romo said. "It just sucks right now."
Elég hosszú két hét lesz ez ,főleg Romonak, hogy bizonyítson 😊 Ugyebár ahogy Tony úgy a Boys 😀Wirtschaftsteil
Üdv a klubban 😊

Ezt a Romo-idézetet odaírhatnánk a csapat elmúlt 15 éve alá mottónak 😛

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Elég hosszú két hét lesz ez ,főleg Romonak, hogy bizonyítson 😊 Ugyebár ahogy Tony úgy a Boys 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/user/94jg

A csapat összes idei meccse egyben és egyebek.Dzsokijuing
Megpróbáltam nézni... képtelen voltam. 😛

több mint 13 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Mondjuk itt sztem csak a legvérmesebbek számoltak PO-val idén, én spec nem tartozom közéjük. LEgyen pozitív a mérleg és meglátjuk mire lesz elég. Mondjuk ahogy az NFC East áll még akármi is lehet, egyedül mi nem kaptunk ki csoporton belüli ellenféltől.
több mint 13 éve
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.
Blevi
De ugyanígy 0-4 is. Szóval ez a 2-2 teljesen reális. Messze a PO-tól.Dzsokijuing

Redskinsnek bérelt helye van a csoport utolsó helyén, és NYG és PHI meg kell verni és már jók vagyunk 😊beltazor
A teljesen ellentmondásos játék miatt reménytelen a PO sztem. Persze, odaérhetünk egy szoros keleti mezőnnyel és egy kis szerencsével, de ezek a 3-4 pontkülönbséges meccsek a vakszerencse kategória, merre dőlnek el. Hiányzik a dominancia és konzisztencia. Komoly reménységem a bye week.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Blevi

Redskinsnek bérelt helye van a csoport utolsó helyén, és NYG és PHI meg kell verni és már jók vagyunk 😊

több mint 13 éve
Scandrick vissza tud majd térni bye után?És Sensi?

több mint 13 éve
http://www.youtube.com/user/94jg

A csapat összes idei meccse egyben és egyebek.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Blevi
De ugyanígy 0-4 is. Szóval ez a 2-2 teljesen reális. Messze a PO-tól.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
jah igen és a másik érdekes dolog:

a 3. Romo pick-et a sérülésnek köszönhetjük. A labda jó helyre ment csak elfogyott a végéra belőle az erő.
én biztosra veszem, hogy egy egészséges Romo-nál ez egy pontos passz, vagy megkockáztatom, hogy az első negyedben is jó lett volna, de így sérülten, 45p játék után.....

több mint 13 éve
még nem hagynám ki az SS gondot
Sens, kiesésével jött Chung, aki elég maki volt

több mint 13 éve
Nekem valahogy 27-3-nál sem voltak (teljesen) jó érzéseim, ami a (nem olyan távoli) múlt eseményei miatt lehettek - mi képesek voltunk egy agyonnyert meccset is szorosra hozni / elveszíteni. Egyszerűen képtelenek vagyunk gyilkolni az órát, hogy egy 4-posession game-et meg tudjunk tartani...
A nagyszünet után kaptunk egy esélyt, TD-t csináltunk, majd azonnal lezavartuk a Lions-O-t a pályáról. Ekkor kellett volna elkezdeni ölni az órát, futni, screen-passzokkal haladni (állítólag k..ra tudjuk, erre alkalmas az O-line, mert gyorsak, ehhez képest nem emlékszem egyetlen ilyenre sem...) - ehelyett dobattuk TR-val a hosszú és kockázatos passzokat - amiből ugye az incomplete setén az óra sem fut....

Amikor elkezdtünk futni, akkor azért összejöttek a 1st down-ok, ment is lefelé az óra, csak a gond az volt, hogy a MI OFFENSünk szerzett a Lionsnak 2 TD-t. Érdemes volna megnézni, hogy hány percet töltöttek fent a pályán a 3. negyedben... Ha ezt 27-3-nál kezdjük el, akkor egészen egyszerűen nem lett volna ideje az ellenfélnek utolérni + ugye nem csináljuk ki magunkat morálisan... A D-n is egyre nagyobb volt a nyomás (úgy tartani a meccset, hogy fel sem mész a pályára...) és kizárt volt, hogy 100 yard körül hozza le a derbyt a Lions. A két Megatron TD benne volt a meccsben, én eleve ezzel számoltam. De hogy az első félidőben 100 alatt tartjuk őket, az nem volt benne a pakliban - ehhez képest a pályára sem nagyon találtak fel. Aztán amikor a győztes drive-ra jöttek fel és mutatták Stafford arcán a kaján vigyort, akkor már tudtam, hogy baj lesz - és odatettük CJ-t 1on1-ra.....

Pedig a rookie O-line igazán szépen tartotta a félelmetes D-linet, hihetetlen stat volt a szünet közelében a pass rush: 12 dropback, 0-0-0 sack-hit-hurry. Vagyis TR közelébe sem jutott Suh & Co.
A végső összeomlásra a legszebb példa és egészen jelképes mozdulatsor a legutolsó play-ek egyikében Tyron hanyattboritása volt -abban benne volt az egész 2. félidő: fejreálltunk mint a jancsiszeg...

Jól fog jönni a bye week: tudnak pihenni a sérültek, tudunk dolgozni a lelkeken, talán meglephetjük a NE-t (ez a max optimista verzió, de miért ne 😛 ) és a TV-m is meg fog maradni, mert nem ba....m ki az ötödikről idegességemben.... :mad: :mad: :mad:
😀VIZILÓ
igen, aztán elfogyott az erő a támadófalból. meg az ellenfélnek is sikerült némi önbizalmat kölcsönözni.
több mint 13 éve
random gondolatok:
1, még most sem értem, 27-3-nál, 1st&10-nél minek dobással kezdtünk. van 28 perc a meccsből, kezdjük el futtatni az órát. az ok, hogy addig nem igazán tudta levédekezni a passzt a Lions, de szerintem +24-nél simán lehet Dez foglalkoztatását takarékra fogni. Choice végül nem tolta rosszul, amúgy is kellenének a snapek, Murray szintén alig volt fent szerintem, neki is kell a tapasztalat. nem b+, hadd fusson Dez, igaz kicsit fáj a lába, de kit érdekel? azt hiszem, hiába Tony meg Miles meg Dez meg Garrett, én azért elég konzervatív vagyok továbbra is.

2, kíváncsi vagyok, hányszor futottunk goal line szituban 5-ös, 6-os résben vagy attól kifelé.
na jó, az elmúlet időben egyszer, a Jets ellen, abból csak egy TD-t szereztünk. odaérünk egy yardra, és vagy középen futunk, vagy középen. persze ez nem lenne baj, ha nem az alulméretezett és bevallottan gyenge középső falunk felé futnánk, akik még a cigarettacsikket sem tudják elnyomni, nemhogy a DL-t. ja igen, Felix kb az egyik leggyorsabb játékos a pályán, simán lehagyja a LB-eket, de csak szóltam.

3, Hatcher nagyon hiányzik, a meccs végére elfogyott a pass rush

4, Ogletree-nek nagyjából vége, ha Miles és Dez felépül, akkor nem fog bekerülni a csapatba sem meccsnapokon. Miles-Dez-Robinson az első három WR, Harris KR-PR, Holley ST.

5, a sérültek pihenjenek, az OL dolgozzon a szünet alatt.

6, Bailey a 21 yardos rettenet óta 11/11, na ez jó. remélem, még jó ideig nem sérül le. ellenben kickoff-ban csak 3/6 volt a mutatója, ráadásul a három rövid az endzone-t is alig érte el. második K kereten tartása luxus, megadni a lehetőséget a returnre öngyilkosság.
több mint 13 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Nekem valahogy 27-3-nál sem voltak (teljesen) jó érzéseim, ami a (nem olyan távoli) múlt eseményei miatt lehettek - mi képesek voltunk egy agyonnyert meccset is szorosra hozni / elveszíteni. Egyszerűen képtelenek vagyunk gyilkolni az órát, hogy egy 4-posession game-et meg tudjunk tartani...
A nagyszünet után kaptunk egy esélyt, TD-t csináltunk, majd azonnal lezavartuk a Lions-O-t a pályáról. Ekkor kellett volna elkezdeni ölni az órát, futni, screen-passzokkal haladni (állítólag k..ra tudjuk, erre alkalmas az O-line, mert gyorsak, ehhez képest nem emlékszem egyetlen ilyenre sem...) - ehelyett dobattuk TR-val a hosszú és kockázatos passzokat - amiből ugye az incomplete setén az óra sem fut....

Amikor elkezdtünk futni, akkor azért összejöttek a 1st down-ok, ment is lefelé az óra, csak a gond az volt, hogy a MI OFFENSünk szerzett a Lionsnak 2 TD-t. Érdemes volna megnézni, hogy hány percet töltöttek fent a pályán a 3. negyedben... Ha ezt 27-3-nál kezdjük el, akkor egészen egyszerűen nem lett volna ideje az ellenfélnek utolérni + ugye nem csináljuk ki magunkat morálisan... A D-n is egyre nagyobb volt a nyomás (úgy tartani a meccset, hogy fel sem mész a pályára...) és kizárt volt, hogy 100 yard körül hozza le a derbyt a Lions. A két Megatron TD benne volt a meccsben, én eleve ezzel számoltam. De hogy az első félidőben 100 alatt tartjuk őket, az nem volt benne a pakliban - ehhez képest a pályára sem nagyon találtak fel. Aztán amikor a győztes drive-ra jöttek fel és mutatták Stafford arcán a kaján vigyort, akkor már tudtam, hogy baj lesz - és odatettük CJ-t 1on1-ra.....

Pedig a rookie O-line igazán szépen tartotta a félelmetes D-linet, hihetetlen stat volt a szünet közelében a pass rush: 12 dropback, 0-0-0 sack-hit-hurry. Vagyis TR közelébe sem jutott Suh & Co.
A végső összeomlásra a legszebb példa és egészen jelképes mozdulatsor a legutolsó play-ek egyikében Tyron hanyattboritása volt -abban benne volt az egész 2. félidő: fejreálltunk mint a jancsiszeg...

Jól fog jönni a bye week: tudnak pihenni a sérültek, tudunk dolgozni a lelkeken, talán meglephetjük a NE-t (ez a max optimista verzió, de miért ne 😛 ) és a TV-m is meg fog maradni, mert nem ba....m ki az ötödikről idegességemben.... :mad: :mad: :mad:
😀