Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 484 — Pfizer & Moderna fan
én azért vagyok szomorú mert ezek simán nyerhető meccsek voltak.... egy kis szerencsével, kevesebb sárga zászlóval mi vezetnénk a csoportot! én nem mondtam le a PO-ról!

viszont kéne valaki a védelembe mondjuk FS posztra mert nagyon nem jó ott valami.....

több mint 12 éve
gyeek Dallas Cowboys 7 471 — Stromfeld Aurél fan
Asszem jobb ha nem írok semmit egy ideig, mert nem sülne ki sok pozitív dolog belőle. Hivatalosan kérek szépen egy standard 4 napos bant, előre is köszönöm.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Ratliff interjú. Ha rajta múlna...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
COWBOYS 1 - 3 madcows

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 21 338 — Cowboys fan
van egy jó hírem meg két rossz.

a jó hír az, hogy eddig egy fél szezonra elegendő yardot csináltunk.

az egyik rossz az, hogy ebből egy győzelmet sikerült összehozni.
a másik rossz, hogy büntetésből viszont egy évnyit gyűjtöttünk össze.
több mint 12 éve
Blevi 7 429 — Lions & Cowboys fan
Most erre mit lehet mondani 1-3 jövő héten idegenben a Vikings ellen játszunk sztem PO-ról idén lemondhatunk.
Magunkat vertük el, második félidőben a Titans semmit sem csinált a hibáinkból élt.
WADE papi év végén repül ha nem előbb. Megint nyerhető meccs megint zakó.
Ez van.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Dez és Witten jól vannak? elvileg sérültek... :/beltazor
Ha minden igaz Bryant és Witten is játszani fog.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Dez és Witten jól vannak? elvileg sérültek... :/

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 13 787 — "Grammar maci"
Üdv minden Cowboys fannak!

Láttam az NFL Networkön a Top 100 játékosról egy adást és még az első régióban(100-90ig kb) szerepelt egy falember aki elég nagydarab volt. Aikman előtt ügyködött, őt védte. Sajnos sem a konkrét pozíciójára sem a nevére nem emlékszem.

Ha valakinek ebből a kevésből is sikerül megfejtenie hogy kire gondolhatok kérlek válaszoljon mert az alakításait meg szeretném mutatni másoknak is 😀

Vasárnap nektek drukkolok az esti meccsen, remélem megtámogattok egy szolid összeggel a bwinen 😉davemayer
Larry Allen,G volt,a valaha élt egyik legdominánsabb

Ja és gyorsaságban simán lenyomott egy LB-t
http://www.youtube.com/watch?v=DFcWMC9vkZgCowboykarcsi
Igen, Ő az. És azt hiszem a nagybetűt megérdemli 😂

Köszi!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

Láttam az NFL Networkön a Top 100 játékosról egy adást és még az első régióban(100-90ig kb) szerepelt egy falember aki elég nagydarab volt. Aikman előtt ügyködött, őt védte. Sajnos sem a konkrét pozíciójára sem a nevére nem emlékszem.

Ha valakinek ebből a kevésből is sikerül megfejtenie hogy kire gondolhatok kérlek válaszoljon mert az alakításait meg szeretném mutatni másoknak is 😀

Vasárnap nektek drukkolok az esti meccsen, remélem megtámogattok egy szolid összeggel a bwinen 😉davemayer
Larry Allen,G volt,a valaha élt egyik legdominánsabb

Ja és gyorsaságban simán lenyomott egy LB-t
http://www.youtube.com/watch?v=DFcWMC9vkZg

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 13 787 — "Grammar maci"

Vasárnap nektek drukkolok az esti meccsen, remélem megtámogattok egy szolid összeggel a bwinen 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiváncsi leszek mit alkotnak a titans ellen 😊
több mint 12 éve
Lehet hogy megfogtok kövezni, de sztem a Pats-ra rá kéne sózni Roy Williemset 😀 Talán adnának érte valami jó kis pick-et.beltazor
Akkora szerződése van RWnek, hogy nem vinné senki. Amellett inkább kellene a Patsnek egy mélységi elkapó, Williams nem éppen az a kategória. A hírek szerint Brady az öreg Branchért lobbizik.

több mint 12 éve
Lehet hogy megfogtok kövezni, de sztem a Pats-ra rá kéne sózni Roy Williemset 😀 Talán adnának érte valami jó kis pick-et.

több mint 12 éve
Randy Moss ad portas! Szét akarja megint szedni a dallasi secondaryt... még mindig a bosszú! :mad:gyeek
tényleg nem kötözködni akarok, de az emlékeim szerint ante portas 😊slowmotion
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Latin_phrases:_H

mindkettő helyes...Gyurma Pappa
Egyik első komolynak mondható könyvem amit olvastam, ált iskola 4. osztályában a Hannibál a kapuk előtt volt. Bár fingom nem volt még mi fán terem a latin, a szerző fontosnak tartotta megjegyezni, hogy -- szerinte -- az ante portas nyelvtanilag helytelen. Még ha jobban is cseng. 😊

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 13 207 — Egyéb témák lakó
Randy Moss ad portas! Szét akarja megint szedni a dallasi secondaryt... még mindig a bosszú! :mad:gyeek
tényleg nem kötözködni akarok, de az emlékeim szerint ante portas 😊slowmotion
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Latin_phrases:_H

mindkettő helyes...

több mint 12 éve
sztem Jenkins leveszi majd a pályáról. én nem izgulok miatta 😊

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 21 338 — Cowboys fan
tényleg nem kötözködni akarok, de az emlékeim szerint ante portas 😊
több mint 12 éve
Randy Moss ad portas! Szét akarja megint szedni a dallasi secondaryt... még mindig a bosszú! :mad:

több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/09000d5d81b1d796/Miracle-Miles?module=HP_video

csekkoljátok!!!Blevi
lájk 😊

több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/09000d5d81b1d796/Miracle-Miles?module=HP_video

csekkoljátok!!!
több mint 12 éve
(Mivel zh előtt nem volt jobb dolgom 😊 ) nézegettem a futtok teljesítményét:
1. Marion Barber 36ból 125y
2. Felix Jones 22ből 88y
3. Tashard Choice 8ból 23y

hát ez nem valami fényes mutatok, és a Titansnak a passz elleni védekezése a jobb.

az is kérdéses hogy ezek mennyire az ő hibájuk, és mennyire segíti vagy nem segíti őket a fal....beltazor
Nem érdemes ömleszteni, főleg 3 meccs után(amiből kettő bűn szar volt).Szerintem az utolsó meccs a mérvadó, ott végre láttam egy csapatot játszani. Ott megvolt a 100 yard, Felix cikázott, Barbernek is egész tűrhető átlaga volt. Sanos úgy tűnik nem merik Jonest nyomatni, pedig anno 2007es recept egész jó szerintem. Julius Jonesnál meg jobb Felix. 😊

több mint 12 éve
2. Felix Jones 22ből 88y

hát ez nem valami fényes mutatok, és a Titansnak a passz elleni védekezése a jobb.

az is kérdéses hogy ezek mennyire az ő hibájuk, és mennyire segíti vagy nem segíti őket a fal....beltazor
Tévedés a titans nyeli a passzt keményen. Futás ellen jobbak.
Nem működik a futás az tény. Mondjuk első két fordulóban sokat voltunk hátrányban.
több mint 12 éve
2. Felix Jones 22ből 88y

az is kérdéses hogy ezek mennyire az ő hibájuk, és mennyire segíti vagy nem segíti őket a fal....

több mint 12 éve
egész jó hétvége volt. sorrendben:
1. a Denver megmutatta, mit kell játszani a Titans ellen
2. a Skins nem engedte meglógni az Iggles-t
3. maradt a Chiefs mint egyedüli veretlen csapat, de szerintem az a csoda is csak jövő hétig tart, a meglepő vereséget szenvedő Colts szerintem ízekre fogja szedni
4. a Jaguars nyert, már nagyon rájuk fért, legalább nem ellenünk sikerült önbizalomnövelő győzelmet elérnislowmotion
A negatívum:
A sokat dicsért Bears a Giants ellen megmutatta, hogy tud NAGYON gyengén is játszani. Mondjuk nem olyan megleő, ha az ember belegondol hogy is jutottak el 3-0ig. :/