Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 272 — Saturday Night Lights
27-3 után 30-34, avagy miért nem fogunk soha egy büdös PO-meccset nyerni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Bakker a Giants meg bemákolja ... Ha playoffot akarunk akkor a maradék 5 csoportmeccsből 4et minimum hozni kell sztem. és a másik 7ből is legalább 5öt. Nincsenek jó érzéseim ezzel kapcsolatban. Mindegy 7. forduló után meglátjuk mi a helyzet.
Most egy hét pihi aztán pats... Az sem lesz kellemes idegenben.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Folk, Barbie. Két lebőgött játékos, akik beszopatták a Cowboyst. Igazi köcsögök. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
a mai meccs legnagyobb pozitívuma: végre megkaptuk az első holdingot, most már tudjuk, hogy ezzel sem csak minket lehet büntetni.

27-3 után atomjaira esett a stream, szóval szerencsém volt, mert élvezni csak a meccs szebbik felét lehetett...
több mint 13 éve
No comment!
Lófasz mindenki seggébe de főleg Tony ezt megint te basztad el.Blevi
ne izélj, neked legalább az egyik csapatod nyert 😊
több mint 13 éve
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.Blevi
Ez ugyan ilyen simán lehetne 0-4, vagy 1-3 is, nézd így a 2-2-t és már is nem leszel olyan szomorú. A chokerkedésre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy jobb egy erős csapat ellen elbukni így egy meccset, (mégha az uccsó Int-nél lehet még én is rárepültem volna Romo bordájára,de már megbocsátottam neki) mint egy sima meccset elkbukni, valahogy kevésbé fájó.
És még inkább öröm az ürömben, hogy a philly szenved, és a másik két csoportrivális se a Super Bowl esélyes kategóriába sorolható.
Jövő héten bye week, ekkor kipiheni magát mindenki, aztán NE, ami nagyon nehéz lesz majd jön 7 könnyebb meccs (ha az Eagles nem szedi össze magát), majd az utolsó 4 lesz újra kemény (ezeken fog eldőlni a PO szerintem), de én valahogy én azt érzem, hogy meglehet az a PO. 😉

U.I. : Romo-t nem szídni (meccs közben én is szídtam, de már higadtan nem), az előző két hét után megérdemli, hogy elnézzük neki ezt a meccset (hisz mind a kettőt buktuk volna ha nem vállalja sérülten). 😉Jughead
Ha megnézitek az eagles-t szerintem kifejezetten jol alltokkzol
Sírunk egymás vállán ??? 😀
több mint 13 éve
Sztem ma túlvállalta magát de mindegy, van egy jó védelmünk. Csoportmeccseken múlik az idei PO. Jó a 2-2 persze. Nekem főleg hogy Lions 4-0, de azért, két csúnya meltdown volt. Megbocsájtunk Romonak persze nincs más választás, de remélem Garett kicsit azért megmaszírozza aa búráját..
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.Blevi
Ez ugyan ilyen simán lehetne 0-4, vagy 1-3 is, nézd így a 2-2-t és már is nem leszel olyan szomorú. A chokerkedésre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy jobb egy erős csapat ellen elbukni így egy meccset, (mégha az uccsó Int-nél lehet még én is rárepültem volna Romo bordájára,de már megbocsátottam neki) mint egy sima meccset elkbukni, valahogy kevésbé fájó.
És még inkább öröm az ürömben, hogy a philly szenved, és a másik két csoportrivális se a Super Bowl esélyes kategóriába sorolható.
Jövő héten bye week, ekkor kipiheni magát mindenki, aztán NE, ami nagyon nehéz lesz majd jön 7 könnyebb meccs (ha az Eagles nem szedi össze magát), majd az utolsó 4 lesz újra kemény (ezeken fog eldőlni a PO szerintem), de én valahogy én azt érzem, hogy meglehet az a PO. 😉

U.I. : Romo-t nem szídni (meccs közben én is szídtam, de már higadtan nem), az előző két hét után megérdemli, hogy elnézzük neki ezt a meccset (hisz mind a kettőt buktuk volna ha nem vállalja sérülten). 😉Jughead
Ha megnézitek az eagles-t szerintem kifejezetten jol alltok
több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Jövő héten bye week, ekkor kipiheni magát mindenki, aztán NE, ami nagyon nehéz lesz majd jön 7 könnyebb meccs (ha az Eagles nem szedi össze magát), majd az utolsó 4 lesz újra kemény (ezeken fog eldőlni a PO szerintem), de valahogy én azt érzem, hogy meglehet az a PO. 😉

U.I. : Romo-t nem szídni (meccs közben én is szídtam, de már higadtan nem), az előző két hét után megérdemli, hogy elnézzük neki ezt a meccset (hisz mind a kettőt buktuk volna ha nem vállalja sérülten). 😉
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Agyon nyert meccset sikerült Romonak, elveszteni.
3. picken besírtam

több mint 13 éve
2-2 vel megyünk bye-ra úgy hogy simán 4-0 is lehetne. Hihetetlen chokerek vagyunk.
450 szerzett yard. 😀 ÁÁÁ nem lehet erre mit mondani.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
azért Felixet is dicsérjétek majd meg... 😊
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
same old same old 'boys

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
No comment!
Lófasz mindenki seggébe de főleg Tony ezt megint te basztad el.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
@Nexion: Beszélsz veszteni és nyerni tudásról miközben le "kis oldalbordásozod" Romot és leamatőrözöd a csapatot?

gyeek
Így van. Nem is azért kapta a szurkálódást, mert kikaptunk, hanem a "másfél nappal azután, hogy nyertünk, rákiabálom a vesztes csapatra, hogy csalt" hozzáállásért. Őszintém mondom neked, ha mindez fordítva történt volna, azaz mi nyerünk és utána rátok fogja Sexy, hogy csaltatok, ugyanúgy zavarna! Sokkal szimpatikusabb hozzáállás az, hogy nyertetek és a többi nem érdekel...nexion218
abban sem vagyok biztos, hogy a helyi lapnak ezt nyilatkozta. keringtek ugyanis ilyen információk, de hogy ki és mikor mondta... hátszóval valahogy be kellett illesztenie kis hazánk kettes számú szennylapjának, egyszerűbb volt erre fogni.slowmotion
Nesze, amerikai első számú szennylapján... http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822a3137/article/romo-accuses-redskins-defenders-of-cheating-on-snap-count
Ha tényleg így volt, akkor kapja be a kis geci, de remélem, hogy akkor ez egy egyszeri eset volt 😊
Pontosan Wyatt faszkodására gondolok 😉sapka
Ez aztán kemény faszkodás 😀

több mint 13 éve
Részben arra reagáltam. Egyszerű a képlet: előbb kell a pass rushnak Staffhoz érnie mint a labdának Calvinhez, mert fix hogy a secondary nem fogja őt levédeni.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Az eddigi ellenfeleik a 7. (holtverseny), 20. (szintén) és 30. (ugyancsak) helyen állnak sackek terén. A Cowboys az első.gyeek
Ha ezzel az én hszemre reagáltál,nem értem mire akarsz rávilágítani.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Az eddigi ellenfeleik a 7. (holtverseny), 20. (szintén) és 30. (ugyancsak) helyen állnak sackek terén. A Cowboys az első.

több mint 13 éve
A baj az hogy a Lions eleve nem is egy futó csapat,ellenben az eddigi ellenfeleinkkel,sőt inkább mondanám azt hogy a legjobb Pass Offenseel amivel eddig szembe kellett néznünk.Nekem egyáltalán nincs jó előérzetem,CJ egy matchup nightmare számunkra,az offense dadog,sérültek stb,ezzel szemben a Detroit most full sebességben van,veretlenek és nagyon sok éve most lehet talán egy igazán jó csaptuk ergo baszott motiváltak.Én bizony meglepődnék ha ezt behúznánk.Bár az is igaz hogy a bye után Brady ellen sem lesz könnyebb,de akkor legalább a sérültek nagy része (remélhetőleg) visszatér.

több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
na akkor én már előre tekintek:

1 Stafford ha egészséges igen jó irányító. Megatronra minimum 2 ember fog kelleni,de így is fog Td-t szerezni. (amit nem bánnók annyira mert benne van a fantasy foci csapatomba 😊 )
Ellenben a futó játékukat megfogjuk ölni,és Stafford is igen sokat lesz a földön Ware és Spencer jó voltából.

2 Futásban szerintem egy közepeset fogunk hozni(80yard).
Romonak viszont megint nem lesz sok ideje, Fal közepe nem elég erős, és ott fog jönni Suh..

összességében, egy szoros meccsre számítók . tipp: egy FG-vel jobbak leszünk😊

több mint 13 éve
Na jó, részemről téma gurult, mert úgy látom csúnya összeesküvés zajlik Amerika Csapata ellen, semmi szükség rá, hogy még én is kötekedjek...nexion218
Ne dramatizáld el a dolgot, ha visszaolvasol beláthatod, hogy a Cowboys szurkolók közül senki nem veri a pultot. Annak sincs sok értelme, hogy minket teszel felelőssé a történtek miatt. Az igazság az, hogy mi Pannoniában vagyunk és még az Újvilágban sem tudják pontosan mi történt és könnyen elképzelhető, hogy nem is fogják. Értehtő hogy le akarod zárni a témát, de ha már felhoztad a nyerni tudást, akkor érdemesebb ezen a szálon elvarrni a dolgot. Senki nem számított könnyű meccsre, alaposan megizassztotta a 'Skins a Cowboyst, mi itthoni szurkolók jobban tesszük, ha ennyivel beérjük és lássuk majd a visszavágót!

Itt van egy Orakpo riport részlet. Igazat kell adni neki, Romo túlsztárolásával kapcsolatban. Ahogy az első hét után minden anti-drukkere rajta csámcsogott, azóta a "hívői" úgy álltották feje tetejére a históriáját, élen a firkászok szégyenével, Steve Wyche-csal. Amint Romonak ismét lesz egy szarabb napja, megint sokkban lesz az amerikai plebejus réteg akik az emlegetett majoméhoz hasonló cikkeknek hitelt adnak.gyeek
ja kérem, hát ignorálni kell az ilyen majmokat, mint Sztivi...
yahoo sportson van egy hasonló idióta, Krisz Cséznek hívják, olyan ordas baromságokat szokott írni, hogy ihaj, egyébként megmarad a tök triviális dolgok saját elméletként történő hangoztatásánál.
és az a legszebb az egészben, hogy nem marad meg egy sportnál, hanem mindenben ír a kis édes...
több mint 13 éve
Csak tegnap értem a végére, több részletben, a Cowboys - Redskins meccsnek. Csak annyit akarok mondani, hogy bár nem játszott igazán jól, de minden tiszteletem Romo-é. Ilyen állapotban odaállni a rohanó hústornyok elé! Bár néha nagyon nehezen állt fel, kereste az útirányt, meg a levegőt, de hősiesen végig csinálta.garrett27
azt is hozzá kell tenni, hogy a Skins védők korrekten tolták, nem nagyon kockáztatták a QB hitet, ha az egy lépéses határ körül voltak, pedig lett volna lehetősége Landrynek, Fletchernek is.
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Csak tegnap értem a végére, több részletben, a Cowboys - Redskins meccsnek. Csak annyit akarok mondani, hogy bár nem játszott igazán jól, de minden tiszteletem Romo-é. Ilyen állapotban odaállni a rohanó hústornyok elé! Bár néha nagyon nehezen állt fel, kereste az útirányt, meg a levegőt, de hősiesen végig csinálta.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pedig valószínű a Lions ellen rossz napja lesz... 😊 Mindettől függetlenül azért az érdemeit sem szabadna vitatni, nem sokan álltak volna oda ilyen állapotban. Pláne annak fényében, hogy Cutler féle hozzáállás is létezik.
több mint 13 éve
Na jó, részemről téma gurult, mert úgy látom csúnya összeesküvés zajlik Amerika Csapata ellen, semmi szükség rá, hogy még én is kötekedjek...nexion218
Ne dramatizáld el a dolgot, ha visszaolvasol beláthatod, hogy a Cowboys szurkolók közül senki nem veri a pultot. Annak sincs sok értelme, hogy minket teszel felelőssé a történtek miatt. Az igazság az, hogy mi Pannoniában vagyunk és még az Újvilágban sem tudják pontosan mi történt és könnyen elképzelhető, hogy nem is fogják. Értehtő hogy le akarod zárni a témát, de ha már felhoztad a nyerni tudást, akkor érdemesebb ezen a szálon elvarrni a dolgot. Senki nem számított könnyű meccsre, alaposan megizassztotta a 'Skins a Cowboyst, mi itthoni szurkolók jobban tesszük, ha ennyivel beérjük és lássuk majd a visszavágót!

Itt van egy Orakpo riport részlet. Igazat kell adni neki, Romo túlsztárolásával kapcsolatban. Ahogy az első hét után minden anti-drukkere rajta csámcsogott, azóta a "hívői" úgy álltották feje tetejére a históriáját, élen a firkászok szégyenével, Steve Wyche-csal. Amint Romonak ismét lesz egy szarabb napja, megint sokkban lesz az amerikai plebejus réteg akik az emlegetett majoméhoz hasonló cikkeknek hitelt adnak.