Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Big Bill(Nagy) IR-re került.(broken ankle)Montrae Holland került a helyére.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Jerry: "But with the injury to Felix and where he is with his sprained ankle, I’m doubtful that anything will happen there." two teams have contacted the Cowboys about Choice, but it's "doubtful" that a trade will be made.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Montrae Holland újra Kovboj.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Grat a kicsihez Slowmotion! 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Slowmotion - gratutálok 😊
Nekem Murray tetszett amikor beállt hétvégén. Choice mehet isten hírével, akik vannak most ugyanazt tudják (Tanner).
Második halfban nem is dobtak Dez felé sztem.
több mint 13 éve
Murray vagy Tanner már most képes lenne annyira mint amennyit Choice tud. Összehasonlítás képpen TC első évében volt a legjobb. Az RB-k mondjuk a QB-kal ellentétben általában retrográd fejlődési pályát mutatnak hosszú távon, az idő múltával egyre csak szarabbak lesznek, ez Cowboys RB-kre hatványozottan igaz az utóbbi időben.

Érdekes statisztika: Choicenak tavaly nem volt egyetlen broken tackleje sem... szerintem még idén sincs.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
meg persze Felix,dő akár 4 hétre is kieshet

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Philip Tanner,meg Fiametta(FB)Cowboykarcsi
hát az nem sok...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Philip Tanner,meg Fiametta(FB)

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ha Csojszot eltradelitek akkor kik vannak a futó palettán Murrayon kívül?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
ÁH, MOST ESIK LE CSAK A TANTUSZ (ezért bocsánatot kérek), MINDEN ESETRE GRATULÁLOK A GYERMEK ÁLDÁSHOZ, SLOWMOTION! 😊

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
emberek, nem láttam a meccset nagyrészt, csak részleteket (éppen a legifjabb tehenész szurkolóval voltam elfoglalva 😊 )
Dez hova tűnt el a második félidőre? nekem úgy tűnt, hogy félidőre megvolt a 4/78, utána meg semmi...slowmotion
végig kettőzték. gondolom a 2.f-ben már 3an voltak rajta 😊beltazor
oké, de akkor elvileg ott van Austin meg Witten, és egyikük sem vitte túlzásba, nem?
láttam egy Austin dekázgatást, szerintem pont a legrosszabb pillanatban volt valamikor a meccs vége felé. már megijedtem, hogy mégsem tettük ki Roy-t, de aztán megnyugodva láttam, hogy ez nem Roy volt, hanem az elsőszámú receiver-ünk 😊
több mint 13 éve
Közben nézem h Choice trade blockon vanBlevi
na ennek most nem lenne túl sok értelme, hogy Felix megint megszerezte a szokásos évi sérülését, high ankle sprain, az sosem jön jól

Julius Jones-nak is az volt talán a második évében, egy 12/75-ös félidő után szedte össze az Iggles ellen, utána csak nyomokban emlékeztetett önmagára
meg asszem Anthony Henry (CB, ha még emlékeztek) is ilyet szedett össze a Cardinals ellen egy agyonnyert meccsen egy INT return alkalmával, utána csak nyomozta a közepesnél mozgékonyabb elkapókat...

szóval szerintem a Choice trade most nagyon nem kell, egy rookie és egy UDFA rookie running backkel a fedélzeten...

egyébként a Nagy experiment véget ért, kíváncsi vagyok, ki lesz a LG. jaj, azok a régi szép idők, amikor még Big LA volt a pozícióban...
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
emberek, nem láttam a meccset nagyrészt, csak részleteket (éppen a legifjabb tehenész szurkolóval voltam elfoglalva 😊 )
Dez hova tűnt el a második félidőre? nekem úgy tűnt, hogy félidőre megvolt a 4/78, utána meg semmi...slowmotion
végig kettőzték. gondolom a 2.f-ben már 3an voltak rajta 😊

több mint 13 éve
Dez hova tűnt el a második félidőre? nekem úgy tűnt, hogy félidőre megvolt a 4/78, utána meg semmi...
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 271 — Giants fan
Amelyik edző red zone-ban 3rd és 7-re shovel passzt hív középre, nem érdemel győzelmet.Dzsokijuing
Garrettnek minél előbb kellene valakit találnia O playcallernek, mert félelmetes, hogy miket nem szerencsétlenkedik össze. A Pats győztes TD támadása előtt is túl korán, túl biztonsági játékra ment rá. Nekem csak a Jets meccsről maradt meg, hogy ott is a red zone-ban szúrta el Romo hülyesége mellett.DoM
Hát igen, ez a beszari/konzervatív/teljesen kiszámítható playhívás az utsó drive-ban a meccsbe került, pedig kifejezetten jól játszott addig a Dallas, főleg védelmi oldalon. Igazából én viccesnek tartottam, h Bellichick elpuntoltatta a labdát bízva az eddig a meccsig pocsék védelmében, de végül igaza lett..
több mint 13 éve
Choice ellenérték? Hmm... egy csomag rágó?gyeek
akkor ne is reménykedjek egy:

foster+ a.johnson - choice

?

több mint 13 éve
Choice ellenérték? Hmm... egy csomag rágó?

több mint 13 éve
Amelyik edző red zone-ban 3rd és 7-re shovel passzt hív középre, nem érdemel győzelmet.Dzsokijuing
Garrettnek minél előbb kellene valakit találnia O playcallernek, mert félelmetes, hogy miket nem szerencsétlenkedik össze. A Pats győztes TD támadása előtt is túl korán, túl biztonsági játékra ment rá. Nekem csak a Jets meccsről maradt meg, hogy ott is a red zone-ban szúrta el Romo hülyesége mellett.DoM
Persze azért sem lehet hibáztatni hogy bízott a védelelmben. Sokszor konzervatívnak érzem őt bizonyos helyzetekben, tegnap úgí érzem egy kicsit bevállalósabb play hívással meg tudtuk volna tartani a labdát. Sztem jövőre lehet felette végleges ígéretet mondani, mert akkor lesz egy egész offseasonje a csapattal.
NEm volt ez gáz meccs így ki lehet kapni. A védelem jó de ami sztem a leggázabb MÉG MINDIG az a rohadt red zone offense.
Lee pedig 3. INT! nagyon jó idén, ahogy az egész front seven.

Közben nézem h Choice trade blockon vanBlevi
hm az érdekes.... valami jó kis ellenérték jöhetne 😊
trade blockot hol lehet megtalálni?

több mint 13 éve
Blevi 8 356 — Lions & Cowboys fan
Persze azért sem lehet hibáztatni hogy bízott a védelelmben. Sokszor konzervatívnak érzem őt bizonyos helyzetekben, tegnap úgí érzem egy kicsit bevállalósabb play hívással meg tudtuk volna tartani a labdát. Sztem jövőre lehet felette végleges ígéretet mondani, mert akkor lesz egy egész offseasonje a csapattal.
NEm volt ez gáz meccs így ki lehet kapni. A védelem jó de ami sztem a leggázabb MÉG MINDIG az a rohadt red zone offense.
Lee pedig 3. INT! nagyon jó idén, ahogy az egész front seven.

Közben nézem h Choice trade blockon van
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Ellenünk is volt pár hatalmas bakija,huszonpontos vezetésnél.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Garrettnek minél előbb kellene valakit találnia O playcallernek, mert félelmetes, hogy miket nem szerencsétlenkedik össze. A Pats győztes TD támadása előtt is túl korán, túl biztonsági játékra ment rá. Nekem csak a Jets meccsről maradt meg, hogy ott is a red zone-ban szúrta el Romo hülyesége mellett.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Főleg úgy, hogy Wilfork egyből vágta a filmezés alapján, hogy mi jön; Spikes-t ráküldte a futóra. (legalább is ezt nyilatkozta.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na azt spec megköszönhetjük tényleg 😊

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Amelyik edző red zone-ban 3rd és 7-re shovel passzt hív középre, nem érdemel győzelmet.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)