Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 13 éve
32 éves romo?? huh akkor lassan francsíz irányítót kell keresni.beltazorHát ha tudná tartani a teljesítményt, én még egy 37 éves koráig ellennék vele. Lehet csak azért, mert ha valaki a kedvencem lesz, akkor egy idő után már ragaszkodom hozzá (ezért nem tartok háziállatot). Szóval én bírom Romot, ha szar lesz akkor is bírni fogom. Ha meg eljön az ideje új irányítót keresni, az majd látszani fog az eredményünkön. 😊
több mint 13 éve
32 éves romo?? huh akkor lassan francsíz irányítót kell keresni.

több mint 13 éve
Egyre jobban bosszant, hogy csináljanak már Tonynak egy rendes falat, mert rendre sérül meg szezon közben. Nem tudom hogy a két csodabogárral akit szerződtettünk mire megyünk, de lehet ha DeCastro ottvan, kellene egy normális OG.Wirtschaftsteilnem hsizem h azért jött 2 OG, h még draftoljunk még egyett, ráadásul a fizujuk se száraz kenyérre elég...
több mint 13 éve
végülis igen.Romoval egy kalapban 😊 (aki mellesleg 21-én fogja ünnepelni a 32. születésnapját)WirtschaftsteilJames állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.Cowboykarcsia McNabb-ölő elhagy minket? meg tudom érteni, bármilyen szerződést tesznek elé, kilenc szezon után újra ST-be száműzték volna valószínűleg, az meg gondolom nem feltétlenül tetszett volna neki.
Brookingnak pedig csak akkor lenne még esélye a ligában, ha ő lenne Ray Lewis fehérben, de hát ő nem az, legalább több ideje marad a családra.
így Witten marad a legrégebbi tehenész, wow...slowmotion
ha úgy vesszük, Witten előbb lett tehenész, mert őt második körben draftolták, Romo-t meg draft után igazolta le Jerry.
ha meg úgy veszük, akkor Romo lett előbb tehenész, mert az UDFA szerződését előbb írta alá, mint Witten a sajátját (azt TC körül szokták a drafton elkeltek nálunk)
több mint 13 éve
rendben, de amit írtam, azt úgy kell érteni, hogy nem (NFL-szinten) fiszemfaszom sérülések miatt dőlt ki a sorból, hanem mert eltörött a bokája. attól általában IR-re kerülnek az emberek, na AZ sérülés"..kihagyta a 2006-os szezon egy komoly lábujjsérülés miatt, redshirtöt kapott - 2007-ben térdsérüléssel küzdött, mielőtt kificamította a térdét, és műtétre szorult - elszakadt a bal combhajlítója 2008-ban, és emiatt is kés alá kellett feküdnie - 2009-ben boka és combhajlítósérülések hátráltatták - 2010-ben a bal térde volt sérült "Wirtschaftsteilaz egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.slowmotionMurray az egyetemi évek alatt többet volt kórházban, mint a pályán...empty taxi
több mint 13 éve
Egyre jobban bosszant, hogy csináljanak már Tonynak egy rendes falat, mert rendre sérül meg szezon közben. Nem tudom hogy a két csodabogárral akit szerződtettünk mire megyünk, de lehet ha DeCastro ottvan, kellene egy normális OG.
több mint 13 éve
Hát bizonyítsa be Jenkins, mondjuk Carr benne van abban a 2-3ban, akkor jók vagyunk 😛 http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=A8A116C5-B5A5-25EA-E88C004F9AAA48F3 7körös dallasi draft,érdekes, mennyire nem egyeznek 😀
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8284ad28/article/tworound-mock-draft-no-quarterbacks-taken-in-second-round?module=HP11_content_stream
1-2. kör draft ( mondjuk Upshaw 48. helyen, Fleener 50. helyen...)
több mint 13 éve
Legtöbb helyen nagyon Barront jósolják mostanában az 1.körben.Igen, de nem mindegy hogy ki kell, és ki lesz éppen elérhető.
SS,De/DT, TE,Wr,Cb, kéne az első 4. körbe kb, nem?? ( nem sorrendben írtam)Kroos
Amúgy Jenkins szerint max 2-3 jobb CB van nála az NFLben. 😊
több mint 13 éve
Legtöbb helyen nagyon Barront jósolják mostanában az 1.körben.SS,De/DT, TE,Wr,Cb, kéne az első 4. körbe kb, nem?? ( nem sorrendben írtam)
több mint 13 éve
"..kihagyta a 2006-os szezon egy komoly lábujjsérülés miatt, redshirtöt kapott - 2007-ben térdsérüléssel küzdött, mielőtt kificamította a térdét, és műtétre szorult - elszakadt a bal combhajlítója 2008-ban, és emiatt is kés alá kellett feküdnie - 2009-ben boka és combhajlítósérülések hátráltatták - 2010-ben a bal térde volt sérült "az egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.slowmotionMurray az egyetemi évek alatt többet volt kórházban, mint a pályán...empty taxi
több mint 13 éve
az egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.slowmotionMurray az egyetemi évek alatt többet volt kórházban, mint a pályán...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Romoval egy kalapban 😊 (aki mellesleg 21-én fogja ünnepelni a 32. születésnapját)James állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.Cowboykarcsia McNabb-ölő elhagy minket? meg tudom érteni, bármilyen szerződést tesznek elé, kilenc szezon után újra ST-be száműzték volna valószínűleg, az meg gondolom nem feltétlenül tetszett volna neki.
Brookingnak pedig csak akkor lenne még esélye a ligában, ha ő lenne Ray Lewis fehérben, de hát ő nem az, legalább több ideje marad a családra.
így Witten marad a legrégebbi tehenész, wow...slowmotion
több mint 13 éve
hát, ha nem blokkol jól a fal, akkor még Maddenben sem leszel All Pro, 99-esre állított képességekkel.Vagyis a 3. körös rookie hozta az 1. körös, elméletileg pályája csúcsán lévő veterán produktumát.somoskovigMiért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.somoskovigazért kíváncsi lettem volna, hogy tavaly azokon a meccseken, ahol Murray berobbant, Felix mit alkotott volna.
azért ne felejtsük el, hogy a Pats elleni meccsen, amikor megsérült Felix, még Bill Nagy és John Phillips (TE) kezdett LG-FB pozícióban.
egy hét múlva már a feljavult és frissen igazolt Hollanddal (LG), az egészséges Fiammettával (FB) kezdtünk a liga leggyengébb run defense-e ellen, aztán egy olyan csapat ellen játszottunk, ahol a liga talán leggyengébb LB sora volt, szóval... szóval én azért vigyáznék a "tökéletesen túljátszotta" kifejezéssel.
amíg mindketten játszottak (szezon elején), Murray semmivel sem mutatott többet, mint Jones.slowmotion
közel semmi = közel semmi, az elég egyértelmű. de ennyiből leigazolhattuk volna Petersont, Gore-t, Arian Fostert, aztán mutogathatnánk, hogy mehetnek trade block-ra, mert Murray túljátszotta őket.
nálam a "tökéletesen túljátszotta" annyit jelentene, hogy legkésőbb a harmadik meccsre kiszorítja a kezdőből, annyival jobban játszik, de ez nem történt meg.
amikor Murray megzuhant, akkor Felix is csinált két 100+ yardos meccset, aztán játszottunk két olyan meccset, ahol nem sokat futottunk.
az egyetlen érv, ami talán Murray mellett szól az az, hogy azért a törött boka mégiscsak törött boka, nem pedig húzódás meg fingóizom-szakadás, amiket Felix össze szokott szedni.
több mint 13 éve
James állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.Cowboykarcsia McNabb-ölő elhagy minket? meg tudom érteni, bármilyen szerződést tesznek elé, kilenc szezon után újra ST-be száműzték volna valószínűleg, az meg gondolom nem feltétlenül tetszett volna neki.
így Witten marad a legrégebbi tehenész, wow...
több mint 13 éve
Vagyis a 3. körös rookie hozta az 1. körös, elméletileg pályája csúcsán lévő veterán produktumát.Miért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.somoskovigazért kíváncsi lettem volna, hogy tavaly azokon a meccseken, ahol Murray berobbant, Felix mit alkotott volna.
azért ne felejtsük el, hogy a Pats elleni meccsen, amikor megsérült Felix, még Bill Nagy és John Phillips (TE) kezdett LG-FB pozícióban.
egy hét múlva már a feljavult és frissen igazolt Hollanddal (LG), az egészséges Fiammettával (FB) kezdtünk a liga leggyengébb run defense-e ellen, aztán egy olyan csapat ellen játszottunk, ahol a liga talán leggyengébb LB sora volt, szóval... szóval én azért vigyáznék a "tökéletesen túljátszotta" kifejezéssel.
amíg mindketten játszottak (szezon elején), Murray semmivel sem mutatott többet, mint Jones.slowmotion
több mint 13 éve
Merrill Hodge szerint a szezonunk 12-4 lesz. Én így a draft előtt ezt túlzásnak tartom.Wirtschaftsteilahhoz szinte söpörnünk kellene a csoportot, ami azért nem lesz könnyű.
gyanítom, a Giants nem gyengült sokat, az Iggles rájött, hogy linebackerek nélkül nehéz játszani ezt a játékot, a Skins meg ha szerez egy értelmes irányítót, akkor...
10-6-nak én már örülnék, mert akkor két szezon alatt úgy lehetne 6-10-ből 10-6-ot csinálni, hogy közben egy nagygenerálon végigment a csapat, és kidobtuk a sok régi, drága, haszontalan bútordarabot.
több mint 13 éve
Miért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.somoskovigazért kíváncsi lettem volna, hogy tavaly azokon a meccseken, ahol Murray berobbant, Felix mit alkotott volna.
amíg mindketten játszottak (szezon elején), Murray semmivel sem mutatott többet, mint Jones.
több mint 13 éve
James állítólag megy a Texanshoz,Brooking valoszinüleg visszavonul.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Persze, nem véletlenül örülnék ha jönne vki helyette, de kacsa az egész ...hát lehet..mondjuk az a 3. körös Murray nem csak őt játszotta túl hanem jó pár RB a ligában 😛KroosDe ettől Jones még nem lesz jobb RB... 😛somoskovig
több mint 13 éve
Merrill Hodge szerint a szezonunk 12-4 lesz. Én így a draft előtt ezt túlzásnak tartom.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
közben cáfolták is a hírt, ha jól látom: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8283c7ac/article/cowboys-deny-shopping-rb-felix-jones
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
hát lehet..mondjuk az a 3. körös Murray nem csak őt játszotta túl hanem jó pár RB a ligában 😛KroosDe ettől Jones még nem lesz jobb RB... 😛
több mint 13 éve
hát lehet..mondjuk az a 3. körös Murray nem csak őt játszotta túl hanem jó pár RB a ligában 😛
több mint 13 éve
Miért adna bárki 1. kört érte? Egy szezont bírt végig eddig egészségesen, akkor sem volt kiemelkedő, és tavaly a 3. körös Murray tökéletesen túljátszotta.