NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

33 feliratkozó

több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 198 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem sokkal nagyobb parasztság ex-Eagle-ként repkedni a Lincoln-on (ala TO), vagy felvenni a telefont egy first down után (ala McNabb). Ez nem a Cowboys-nak szólt, csak egyszerűen ilyen a srác, ott akar lenni a köztudatban. Megcsinálta, megbüntették (szerintem jogtalanul) ennyi. Még a háttérben ülők is csak röhögtek rajta, én nem haragudtam volna meg, ha Austin csinálja, mert szerintem poén. Imádom az ilyen ünnepléseket, a legnagyobb kedvencem pedig ez:

http://www.youtube.com/watch?v=n71UKC2KyiEsomebody08
A repkedőst egyébként rendszeresen csinálja ellenünk a Dallas, de én nem bánom ennyit el lehet viselni.
Ha már parasztság akkor ezeket nehéz überelni
http://www.youtube.com/watch?v=URaBENN4sFoBleedingGreen
meg is kapta georgetól a magét.Amúgy én nem vagyok ezek az unneplések ellen sőt,Djax celebritije se volt olyan gáz,igyis ugyis utálom szegényt ez már nem oszt nem szoroz 😛Cowboykarcsi
Az a vicc, hogy utána azért mégis visszament a csillagra ünnepelni, amikor a többiek már a földön henteregtek 😀

Én is írtam már egy másik topicban, hogy eddig is utaztak Jacksonra, már csak a mérete miatt is. Ez már nem hiszem hogy sokkal többet számítana. Max mi is kapunk egy hasonló ünneplést, legközelebb, ha lesz hasonló helyzet.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Egy büdös nagy póré ez a Jackson-gyerek.

Vkitől fog egyszer kapni egy olyan tackle-t, hogy utána, lehet hátralévő életében nem fog összesen 91 yardot futni.
Félreértés ne essék, nem ezt kívánom neki, de azért megkérdezhetné már az idősebb kollégáit, hogy mi illik és mi nem az NFL-ben.

Ja, és bocs deny, de a bohócos hasonlat szerintem egyáltalán nem helytálló. Ez szimpla parasztság volt!G-men
Szerintem sokkal nagyobb parasztság ex-Eagle-ként repkedni a Lincoln-on (ala TO), vagy felvenni a telefont egy first down után (ala McNabb). Ez nem a Cowboys-nak szólt, csak egyszerűen ilyen a srác, ott akar lenni a köztudatban. Megcsinálta, megbüntették (szerintem jogtalanul) ennyi. Még a háttérben ülők is csak röhögtek rajta, én nem haragudtam volna meg, ha Austin csinálja, mert szerintem poén. Imádom az ilyen ünnepléseket, a legnagyobb kedvencem pedig ez:

A repkedőst egyébként rendszeresen csinálja ellenünk a Dallas, de én nem bánom ennyit el lehet viselni.
http://www.youtube.com/watch?v=URaBENN4sFoBleedingGreen
meg is kapta georgetól a magét.Amúgy én nem vagyok ezek az unneplések ellen sőt,Djax celebritije se volt olyan gáz,igyis ugyis utálom szegényt ez már nem oszt nem szoroz 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 198 — Beware the Slim Reaper!
http://www.youtube.com/watch?v=yVo_YXXOtbw&feature=player_embeddeddeny79

Vkitől fog egyszer kapni egy olyan tackle-t, hogy utána, lehet hátralévő életében nem fog összesen 91 yardot futni.
Félreértés ne essék, nem ezt kívánom neki, de azért megkérdezhetné már az idősebb kollégáit, hogy mi illik és mi nem az NFL-ben.

Ja, és bocs deny, de a bohócos hasonlat szerintem egyáltalán nem helytálló. Ez szimpla parasztság volt!G-men

http://www.youtube.com/watch?v=URaBENN4sFo

több mint 12 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Mit csinált Jackson?Nem láttam a meccset és az összefoglalókban sem találtam meg.Cowboykarcsi

http://www.youtube.com/watch?v=n71UKC2KyiE
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mit csinált Jackson?Nem láttam a meccset és az összefoglalókban sem találtam meg.Cowboykarcsi

Ez igazából az a jelenet tipikusan, amiért valaki nagyon bírja vagy gyűlöli. Én nekem mondjuk nem változott vele kapcsolatban semmi, max annyi, hogy előtte ápolták lenn és úgy futotta meg a 91 yardos TD-t (idén a leghosszabb az egész ligában). Persze ezt ő is tudta, azonnal meccs után írta twitteren, hogy nem is volt 100%
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

Ja, és bocs deny, de a bohócos hasonlat szerintem egyáltalán nem helytálló. Ez szimpla parasztság volt!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 21 858 — Cowboys fan
A meccset nem látta de most így belegondolva azért nem olyan tragédia ez,persze az eaglest mindig verni kell de szerintem azért 3 győzelem után zsinórban belefér egy - ráadásul szoros - vereség főleg egy elúszott szezonban,majd phillyben hózivatarban vágunk vissza hogy még jobban fájjon a a sasoknak 😊Cowboykarcsi
asszem a Lincoln Field-i meccs előtt bőven elég lesz ezt megmutatni motiváció gyanánt.
most verni kellene a Skinst meg a Cardinalst, aztán meg teljes erővel spoilerkedni, ha még lesz rá lehetőség.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yVo_YXXOtbw&feature=player_embedded
több mint 12 éve
A meccset nem látta de most így belegondolva azért nem olyan tragédia ez,persze az eaglest mindig verni kell de szerintem azért 3 győzelem után zsinórban belefér egy - ráadásul szoros - vereség főleg egy elúszott szezonban,majd phillyben hózivatarban vágunk vissza hogy még jobban fájjon a a sasoknak 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 38 377 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nincs benne az összefoglalókban??? Végignyargalt a labdával a pályán majd mikor látta h nem éri utol senki meg állt az END ZONEnak háttal s kezeit meg az egyik lábát égnek emelve egyszerüen bedőlt így TD lehet nagyképűségnek is érteni de inkább bohóckodásnak érzem ha majd látod sztem te is nevetsz még akkor is ha ti kaptátok.
több mint 12 éve
ironroy New York Giants 1 839 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
dobálta magát mint C.Ronaldo a focipályákon! :cool:
na jó ez kissé erős hasonlat volt... csak a szokásos a red zone-ban már hátrafelé szökdécselő mutatványa és utána háttal bedőlve csinálta a TD-t!
több mint 12 éve
Mit csinált Jackson?Nem láttam a meccset és az összefoglalókban sem találtam meg.

több mint 12 éve
In throwing for 242 yards, Kitna now has 29,238 passing yards for his career to pass Brad Johnson (29,054) for 38th all-time.
viszont egy meccsen többet dobott, mint Brad egész tehenész-karrierje alatt 😊
több mint 12 éve
Mondhatni szokásos idei szoros zakó. Törpe seggrágó örülhet végre mutatott ellenünk valamit.
Aki látta írjon bővebben.Blevi
ügyesen tartottuk magunkat, hogy aztán egy-két bosszantó egyéni hiba miatt kiszívjunk.

az elején nekünk ment a futás, nekik nem, a végén pont fordítva.
Ogletree mutatott pár hajmeresztő dolgot kick return-ben, szerintem még nem volt olyan, hogy valaki büntetés nélkül a saját 10 yardoson belülről induljon kickoff return után.
Spencer megzörgetett pár csontot, Vick-nél páran csöngettek, Witten egy állat (nem mellékesen 1 TD kell neki a karriercsúcs beállításához), egy INT azért mert elcsúszott a cutback-en Roy, meg egy INT mert felpattant Austin kezén a labda.

ja igen, Felix megszerezte első rushing TD-jét idén, és Kitna jobban fut, mint Vick 😊

szóval fogható meccset sikerült veszíteni, de legalább nálunk nem sérült meg senki. vasárnap ilyen játékkal nagyon meg lehet ütni a Skinst, de akkor jobban kell figyelni Moss-ra, mint most Jacksonnal tettük.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 38 377 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondhatni szokásos idei szoros zakó. Törpe seggrágó örülhet végre mutatott ellenünk valamit.
Aki látta írjon bővebben.Blevi
Spoiler:

Akkor annyit hadd írjak, hogy D-Jax nem lett a kedvencetek s nem csodálom én kérek elnézést érte bár inkább sztem bohóckodás akart lenni, mint nagyképűség. Calviné már húzósabb volt az nagyon nem tetszett semmi szükség nem volt rá, Reid le is cseszte. Ha majd látod tudni fogod miről beszélek. Ő érte még inkább elnézést kérek. Amúgy ti is megnyerhettétek volna sztem ha Romo játszik lehet meg is nyeritek bár ő nem biztos, hogy megfutja azt a 4. 9-t Kitna amit megfutott. Azért azt nem bánjuk ha az utolsó fordulóban már a jobb draftcetliért hajtotok de nem hiszem, hogy ennyivel megúsznánk 😛 S ne is ezért nyerjünk. Garett szimpatikusnak tűnik lehet meg kéne tartanotok még egy évre, van benne lehetőség.

üdv
több mint 12 éve
Blevi 7 998 — Lions & Cowboys fan
Aki látta írjon bővebben.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Készült egy beharangozó ellenetek, ha valakit érdekelne: http://philly.blog.hu/2010/12/10/week_14_at_cowboys
Egyébként, ha esetleg valaki elejét elolvassa, írja már meg, a történelmi bevezetőben mennyi marhaságot írtam?deny79
te amúgy a jövőbe látsz, vagy mi?
- a Boyz csoportmérlege 1-3 >>> lehet, ha vasárnap éjszaka kikapunk. Skins 0-1, Giants 1-1.
- "Miben bízhattunk?" - ez most visszatekintő? akkor áruld már el pls, hogy milyen meccs volt, ha nagyon csúnya, akkor meg sem nézem 😉slowmotion
Jogos a két észrevétel. Dallas mérlegét nem tudom miért írtam el, remélem bejön azért jóslat. bízhatunknál meg beragadt a t, word meg így se húzta alá gondolom.
de köszi az észrevételeket.

Egyébként történelmi bevezetőben nincs tévedés? Mert gondolom azért első két döntőt sokan látták már, én meg csak ice bowl-t, másikról egy jó 15 perces videót csak.
több mint 13 éve
Készült egy beharangozó ellenetek, ha valakit érdekelne: http://philly.blog.hu/2010/12/10/week_14_at_cowboys
Egyébként, ha esetleg valaki elejét elolvassa, írja már meg, a történelmi bevezetőben mennyi marhaságot írtam?deny79
te amúgy a jövőbe látsz, vagy mi?
- a Boyz csoportmérlege 1-3 >>> lehet, ha vasárnap éjszaka kikapunk. Skins 0-1, Giants 1-1.
- "Miben bízhattunk?" - ez most visszatekintő? akkor áruld már el pls, hogy milyen meccs volt, ha nagyon csúnya, akkor meg sem nézem 😉
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 549 — Pfizer & Moderna fan
én végig olvastam 😊 a végén lévő jutalmat csomagolva postázod? 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyébként, ha esetleg valaki elejét elolvassa, írja már meg, a történelmi bevezetőben mennyi marhaságot írtam?
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Kenwim Cummings, LB-t leigazoltáttok a Jets PS-éből. Dez Bryant helyén kerül fel a rosterre. Cummings 2 előszezont tolt végig a Jets-ben, de mindig csak PS-es maradt. Idén volt aktív 3 meccsen, és októberben már újra PS-re ment, azalatt semmi statisztikai számot nem hozott.
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 549 — Pfizer & Moderna fan
Jason Witten assured Tuesday that his high-ankle sprain would be "fine" this week.
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.gyeek
ami a legszebb, hogy a hosszú goal line-szitu elején sérült meg (második v harmadik play), és a leverage-es büntetés után ő kapta el a TD-t.
nagy harcos.slowmotion
3. körös játékostól jó teljesítmény 😊 5. TE volt akit kihúztak 😊

több mint 13 éve
Jason Witten assured Tuesday that his high-ankle sprain would be "fine" this week.
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.gyeek
ami a legszebb, hogy a hosszú goal line-szitu elején sérült meg (második v harmadik play), és a leverage-es büntetés után ő kapta el a TD-t.
nagy harcos.
több mint 13 éve
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.

Ezt csak azért, hogy felidézzem milyen állati jó játékos is Witten. Lehet vitázni miért Gonzalez vagy Gates a legjobb, idén Witten a stabilitásával kerekedik a többi tight end fölé. All Pro szint.gyeek
Mondhat akárki akármit,nekem a legjobb TE a ligában.

több mint 13 éve
gyeek Dallas Cowboys 7 653 — Stromfeld Aurél fan
"It was banged up pretty good in the game, but typical Witten, he goes out and he comes right back in and continues to get through the ballgame," interim coach Jason Garrett said. "It was certainly sore this morning, but he always gives you the thumbs up." Witten never misses games, so we'll expect to see him out there against the Eagles. Check back later in the week to make sure he can still move effectively.

Ezt csak azért, hogy felidézzem milyen állati jó játékos is Witten. Lehet vitázni miért Gonzalez vagy Gates a legjobb, idén Witten a stabilitásával kerekedik a többi tight end fölé. All Pro szint.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.