Dallas Cowboys
33 feliratkozó
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81bc0e2d/article/cowboys-jones-has-no-plans-to-change-coaches-midseason?module=HP_headlinesMarad év végégig. Hosszú szezon lesz...
Jövő héten Green Bay idegenben...
több mint 12 éve
Ja csak kissé idegesítő minden topicban azt olvasni hogy mekkora szar csapat vagyunk, úgy hogy ezt az 1 aza egy meccset láttad tőlünk.Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
Kb ugyanott vagyunk amúgy.
WP takarodj.
HIhetetlen csalódott vagyok, ismét. Megmentettük JDR. (VSZ csak egy időre.)
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.Blevi
Amúgy tartom amit írtam a Buffalo topicba: A Bills a Baltimore-t és a Kansas-t is megizzasztotta az elmúlt 2 héten. A Dallas ezzel szemben egyre mélyebb válságban van.
És igaz- Megmentettétek jack állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.iktriad
több mint 12 éve
Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Sajnos ezt a csapatot tényleg Philips és Garett visszatartja. Nagyon jó játékosok; akik nem képesek 1 csapatot alkotni jelenleg.
Kb ugyanott vagyunk amúgy.
WP takarodj.
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.Blevi
Amúgy tartom amit írtam a Buffalo topicba: A Bills a Baltimore-t és a Kansas-t is megizzasztotta az elmúlt 2 héten. A Dallas ezzel szemben egyre mélyebb válságban van.
És igaz- Megmentettétek JDR állását. Kiderül a bye week után mire megy a viszonylagos nyugalommal.
több mint 12 éve
Jól van egyesek már a Buffalónál is gyengébbnek gondolnak minket. 😀Kb ugyanott vagyunk amúgy.
WP takarodj.
Kiváncsi vagyok mi lesz itt a jövő héten jó lenne ha JJ belecsapna a lecsóba.
Szerk
Bocsánat a Bills fanoktól csak becsekkoltam a topicba aztán felhúztam magam kicsit.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
asszem gondolkozhatunk kit választunk round1 pick 1 ben 😐
több mint 12 éve
Hát reméljük ez volt az utolsó meccsün ezzel a coaching stuffal.Ha ezek után nem rakja ki WP-t JJ,akkor idén már tényleg hagyják végig nyomatni aztán tavasszal ujszelek fújnak majd.Bryant jó volt megint,van egy érzésem hogy ő lesz idén a mi egyetlen örömforrásunk...meg McBriar,igen,jó volt ő is.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Sok sikert a továbbiakban Cowboys. Kivánok egy normális HC-t. Minnél előbb.....
több mint 12 éve
Gronkowski miután nagyban közben járt Romo jegeléséhez, le lett ültetve. Chandler, mint FB?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Kitna a kezdő QB?Hát igen úgy néz -ha az O# fal is úgy gondolja- év végéig ő lesz.
Újra Roy-al egy kezdőben. 😀Bazzani
több mint 12 éve
Cowboys inactives: G Kyle Kosier, G Montrae Holland, DE Jason Hatcher, QB Tony Romo, FB Chris Gronkowski, LB Jason Williams, WR Kevin Ogletree, OT Jermey Parnell
több mint 12 éve
Ha az O-linera gondolsz akkorFree-Costa-Gurode-Davis-Colombo. Ha jól tudom
több mint 12 éve
Valaki megtudná mondani hogy, hogy fog kinézni a fal?

több mint 12 éve
na valami pozitívum 😊Úgy tűnik nem csak a Dallas nfl csapatában jönnek a sérülések.. 2. meccs és Nowitzki bokájával gondok vannak.... Dallasi átok van ezen a szezonon?beltazoraha, miközben a Rangers épp world seriest játszik 😛JJ Tiller

több mint 12 éve
Úgy tűnik nem csak a Dallas nfl csapatában jönnek a sérülések.. 2. meccs és Nowitzki bokájával gondok vannak.... Dallasi átok van ezen a szezonon?beltazoraha, miközben a Rangers épp world seriest játszik 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Úgy tűnik nem csak a Dallas nfl csapatában jönnek a sérülések.. 2. meccs és Nowitzki bokájával gondok vannak.... Dallasi átok van ezen a szezonon?

több mint 12 éve
Most olvastam a Chiefs topicban h Free 0 sack-et engedett idén. Olvasgattam a hozzászólásokat és én is egy jó S-t vagy egy CB-t választanék. Mit vártok hétvégén?BleviEnnél a csapatnál?Fogalmam sincs,a szoros győzelem/vereségtől a nagy zakó/verésig akármi benne van.Én már ugy tekintek a meccsekre mint a preseason meccsekre az eredménnyel annyira már nem foglalkozok inkább játékosonként figyelem a csapatot,csapatrészek teljesítményét.Leginkább most Kitnát fogom górcső alá venni,kiváncsi vagyok RWvel vajon újra rátalálnak e egymásra.Bryant idén eddig nagyon bíztató,a pályán nyújtott teljesítményével nem volt gondom,jelentm most már kezdem meg is kedvelni,remélem ezen héten is tartogat valami szemnek jóleső produktumot.A run'D sokat kellene hogy fejlődjön rátaláljon a régi önmagára MoJo ellen lehet gyakorolni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Most olvastam a Chiefs topicban h Free 0 sack-et engedett idén. Olvasgattam a hozzászólásokat és én is egy jó S-t vagy egy CB-t választanék. Mit vártok hétvégén?BleviNagyon-nagyon szoros meccsen vendég sikert 😀
több mint 12 éve
Most olvastam a Chiefs topicban h Free 0 sack-et engedett idén. Olvasgattam a hozzászólásokat és én is egy jó S-t vagy egy CB-t választanék. Mit vártok hétvégén?
több mint 12 éve
Ezzel lehet nem leszek itt valami népszerű de én idén már nem játszatnám Romot akkor sem ha az egészségi állapota egyébként már engedné.Fölösleges a Franchise QBt összetöretni egy gajra ment szezon kedvéért játsszon csak Kitna,vagy ahogy itt többen is mondtuk már ki lehetne próbálni McGeet is,Tony meg pihenjen csak aztán majd vissza tér 2011ben(ha lesz szezon egyáltalán).Cowboykarcsiegyetértek, felesleges lenne a frissen gyógyult vállával játszatni, főleg ha a szezonnak már úgyis kampó.
több mint 12 éve
egyébként JJ vehetne egy olyan túlnyomásos oxigénizét (ha még nincs neki), mint amit TO használt az Iggles döntős szezonjában. az volt az, amikor Roy (the original one) csinált egy horse collar-t, és eltört a lába, és állítólag ez az oxigénkamra meggyorsította a gyógyulást...slowmotionEzzel lehet nem leszek itt valami népszerű de én idén már nem játszatnám Romot akkor sem ha az egészségi állapota egyébként már engedné.Fölösleges a Franchise QBt összetöretni egy gajra ment szezon kedvéért játsszon csak Kitna,vagy ahogy itt többen is mondtuk már ki lehetne próbálni McGeet is,Tony meg pihenjen csak aztán majd vissza tér 2011ben(ha lesz szezon egyáltalán).
több mint 12 éve
egyébként JJ vehetne egy olyan túlnyomásos oxigénizét (ha még nincs neki), mint amit TO használt az Iggles döntős szezonjában. az volt az, amikor Roy (the original one) csinált egy horse collar-t, és eltört a lába, és állítólag ez az oxigénkamra meggyorsította a gyógyulást...
több mint 12 éve
"I have offered to play quarterback on Sunday," Staubach said. "My arm is in good shape. I think I can help them without Tony out there. I don't know Kitna. He's a nice guy, though. But he's about my age, isn't he? He is a veteran good quarterback, but I'm a veteran quarterback, too. ... I want the Cowboys to get back on track. If I could help, I would get out there and do it."Staubach játszani akar 😀
több mint 12 éve
NFL Sound FX, Romo. Kemény, első kérdése miután kiszállnak hozzá a dokik, hogy elkapta-e a labdát, aztán a dokinak egy collarbone tacklelel kell visszatartania, hogy ne menjen vissza a következő drivera.Most látom, nagyon a kulcscsontra jár az agyam, horse collar helyett collarbonet mondtam. Meghagyom azért... 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Én egy valaminek tudok örülni, hogy már csak 0.5 sack-nyire van Ware a lista vezető Matthewstől 😊 Remélem Ware megnyeri a listát 😊beltazoraz a baj, hogy a Bears önbizalomnövelő kurzust tartott a Giants DL-nak, szerintem Osi lesz a legesélyesebb a címre.
Matthews erősen kezdett (6 sack/2 meccs), aztán meg nyilván nem segített neki, hogy megsérült, elvileg 1,5+ meccset ki is hagyott emiatt.