Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 996 — Pfizer & Moderna fan
Elliott eroltetese sem volt tul jo otlett. Kikell ultetni akiknek kell a pihenes. Ha igy folytatjuk POra mindenki max 40%is lesz.

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 619 — …not me…Im in my prime!
Kicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.
100yard
A pick sixnél olyan volt mintha nem is látta/tudta volna, hogy egyáltalán ott van Holcomb.

Érthetetlen amilyen gyenge most.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Kicsit a végére belealudt a csapat, de azért ez elég magabiztos győzelem volt. DAK nem tűnt nekem sérültnek, inkább csak érthetetlen döntései voltak, pedig ma nem nagyon siettették. Bőven volt ideje a zsebben. Mintha fejben nem lenne rendben.
több mint 4 éve
Amugy szerintem mióta követem a Dallast nem volt még olyan, hogy amikor meccs végén a támadósor megkapja a labdát, akkor szorúl össze a gyomrom, hogy csak el ne basszák. Amikor a védelem kapja vissza, akkor meg szinte biztos vagyok, hogy jön egy clutch big play ugyis.

Jah és főleg ezt úgy, hogy a kezdő irányító játszik, nem valamelyik vészmegoldás sérülés miatt.

több mint 4 éve
rva 4 759 — Me for President!
A győzelem az még mindig győzelem, de van baj ettől függetlenül. Ma is az offense amit leművelt, főleg a második félidőben…

Kiváltképp a védelem kiszőrösödésével, ha Prescott tényleg serülés miatt ilyen szar, én bizony lehet megfontolnék egy pár meccs pihit. Mert januárban ez borzasztó kevés lesz, akkor is ha a D most betonra kötött.

Smithről tudni valamit?
Cowboykarcsi90
Na-na, ne kritizaljuk a 40Milkas fenoment. Vegulis egymaga tartotta meccsben a Redskins practice csapatat.
Needa
hát, ritkán tiltok le ugyan annak a csapatnak szurkoló embert, de te kiérdemelted ezt a dicsőséget!
a fröcsögésed kritikán aluli (mint korábban is) és most lett elegem belőle.
nem fogsz hiányozni!
több mint 4 éve
Needa Dallas Cowboys 338
A győzelem az még mindig győzelem, de van baj ettől függetlenül. Ma is az offense amit leművelt, főleg a második félidőben…

Kiváltképp a védelem kiszőrösödésével, ha Prescott tényleg serülés miatt ilyen szar, én bizony lehet megfontolnék egy pár meccs pihit. Mert januárban ez borzasztó kevés lesz, akkor is ha a D most betonra kötött.

Smithről tudni valamit?
Cowboykarcsi90
Na-na, ne kritizaljuk a 40Milkas fenoment. Vegulis egymaga tartotta meccsben a Redskins practice csapatat.
több mint 4 éve

Smithről tudni valamit?

több mint 4 éve
kemény volt a vége, pedig a fogadóirodák nem úgy gondolták:

tehát végig legalább (!!) 89% esély volt a győzelemre
most az lenne még egy nagy győzelem, ha Tyron bokájával nem lenne semmi komoly probléma

9-4, élvezzük ki ezt a pár napot
a visszavágó biztos kemény lesz, szerencse (?) hogy hazai pályán játszunk*

*ilyenkor szokták a bírók kiegyenlíteni a hazai pálya előnyét, remélem eljinxelem
több mint 4 éve
Noah Brown IR. Elvileg Cedrick Wilson visszatérhet vasárnap de ez is erősen kérdéses.

De hogy fokozzam még tovább a hangulatot. Parsons is limitált volt ma, valamilyen derék problémával…

Tony Pollard “game time decision”. Szerintem Ő nem fog játszani. Az 58 yardos TDnél a Saints ellen sérült meg amugy.
Cowboykarcsi90
kellett a Brown IR mert jön vissza Gallimore meg Gregory és nem volt hely, 52-es voltak rosteren
több mint 4 éve
Noah Brown IR. Elvileg Cedrick Wilson visszatérhet vasárnap de ez is erősen kérdéses.

De hogy fokozzam még tovább a hangulatot. Parsons is limitált volt ma, valamilyen derék problémával…

Tony Pollard “game time decision”. Szerintem Ő nem fog játszani. Az 58 yardos TDnél a Saints ellen sérült meg amugy.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

rva
Törött állkapoccsal amúgy se nagyon játszott volna még.
warr_b
miért, mikor sérült meg?
Witten az újoncszezonjában egy meccset hagyott ki törött állkapocs miatt, a másodikra már összedrótozták
slowmotion
November elején a Broncos ellen. 4-6 hetet írtak eleve neki, egy hónapig no contacttal.
warr_b
dzsízusz, azt meg hogyan? egyik ellenfele levette a sisakot, a másik meg rátaposott? vagy fröccsöntött műanyagból készült az arcvédő?
slowmotion
Jó kérdés... de gondolom nem szórakozásból hagy ki sok hetet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan

rva
warr_b
miért, mikor sérült meg?
Witten az újoncszezonjában egy meccset hagyott ki törött állkapocs miatt, a másodikra már összedrótozták
slowmotion
November elején a Broncos ellen. 4-6 hetet írtak eleve neki, egy hónapig no contacttal.
warr_b
dzsízusz, azt meg hogyan? egyik ellenfele levette a sisakot, a másik meg rátaposott? vagy fröccsöntött műanyagból készült az arcvédő?
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 31 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

rva
warr_b
miért, mikor sérült meg?
slowmotion

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan

rva
warr_b
miért, mikor sérült meg?
több mint 4 éve
Pont ezt akartam én is reagálni, hogy ha jol tudom Ő amugy se játszott volna ellenünk.

több mint 4 éve

rva

több mint 4 éve
több mint 4 éve
ja, és biztos, ami biztos alapon leigazoltuk a gyakorlócsapatba Romarius "Ito" Smith-t, aki Dan Quinn edzősködése alatt játszott Atlantában (2018-ban draftolták a negyedik körben) bár idén sem a Vikings-ben, sem a Cardinals-ban nem sikerült megragadnia, hátha itt megváltja a világot
több mint 4 éve
Pollard nem edz valamilyen láb sérülés miatt.

Zseniális.
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Pollard nem edz valamilyen láb sérülés miatt.

Zseniális.

több mint 4 éve
remélem megnézték a csapatnál többen is a Patriots @ Bills meccset, így kell futni
rva
Hát, hogy most nem vernénk meg őket ráadásul idegenben, az biztos.

több mint 4 éve
remélem megnézték a csapatnál többen is a Patriots @ Bills meccset, így kell futni
több mint 4 éve
Gibsont nem tudom hogy fogja kontrollálni a run D, leginkább sehogy, nagyon jó lenne ha Gregory vagy Gallimore is visszatérne mostmár. Szükség lesz minden segítségre a védőfalban. De emelett Heineken barátunk is egy kimondottan potens kezdő irányítónak kezd kinézni
Cowboykarcsi90
mindketten visszatérnek a WFT ellen
több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Hát, egy csepp jó érzésem sincs a vasárnapi meccsel kapcsolatban. A Washington a jelenleg legjobb formában lévő csapat a csoportból, akármennyire is fáj ezt leírni. Amúgy az egyetlen NFC csapat amelyik veretlen volt novemberben.

Gibsont nem tudom hogy fogja kontrollálni a run D, leginkább sehogy, nagyon jó lenne ha Gregory vagy Gallimore is visszatérne mostmár. Szükség lesz minden segítségre a védőfalban. De emelett Heineken barátunk is egy kimondottan potens kezdő irányítónak kezd kinézni

Nagyon kéne hogy a támadósor végre visszatérjen a szeptember - oktoberi formájához, mert máskülönben itt történelmi év végi leolvadást fogunk látni.
Cowboykarcsi90
Teljesen egyetertek nagyon nem nekunk all az a meccs. Dak-nak es az offensenek is sokkal jobbnak kell lennie, mint az elmult honapban kulonben jon a zako.
Blevi
Azért a WAS hozott két 17-15-ös győzelmet az elmúlt két meccsen. Az ö offens-ük se néz ki azért annyira bomba formában lévőnek.
Mi meg 30 pont alatt elvétve hozunk, bármennyire is szenvedős az offense. A ligát még mindig vezetjük megtett yardokban.
Szóval nem lefutott meccs.
Az év elején kicsit elkényeztettek bennünk, most meg kicsit alul teljesítenek. Reméljük egy középútra vissza találnak, a védelem meg csak javul ahogy jönnek vissza a fal emberek.
több mint 4 éve
a csoportmeccsek mindig kiszámíthatatlan eredményt hoznak, még akkor is sokszor, ha az egyik csapat heavy underdog
mi egy majdnem 10 egész napos pihenőről megyünk a WFT elleni meccsre, van idő feltöltődni, vagy a jeges kádban ülve regenerálódni, a fejekben rendet tenni.

azt vettem észre egyébként, hogy azért érezzük azt, hogy nem megy az offense-nek, mert megszaporodott a labdabirtoklás megszerzése utáni azonnali 3&out-ok száma, tehát nincs is ideje elindulni egy drive-nak, azonnal megy is vissza a padra Dak
ez mentálisan tutira visszaveti a csapatot, csökken az összpontosítás, nő a nyugtalanság, aminek egyenes következménye a hiba, a drop, stb.
meg kell nyugodni, dobni pár checkdown-t, futni pár rövidet, hogy megjöjjön a ritmus, és akkor minden rendben lesz.

Szerkesztette: rva