Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
fél óránként pislogom a RW-t, hátha szerepelünk benne, nagyon kéne még egy CB (Fuller) az idei SB runhoz , de 90%ig biztos vagyok benne, hogy JJ nem akar új arcot a Locker Roomba
Antonius
Brown jó szezont fut az idén. Fuller nem hozza már azt a szintet mint régen
100yard
Ja, de egy Canadyhez képest ha drágábban is, de upgrade. Kell a depth cornerback pozícióra.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
fél óránként pislogom a RW-t, hátha szerepelünk benne, nagyon kéne még egy CB (Fuller) az idei SB runhoz , de 90%ig biztos vagyok benne, hogy JJ nem akar új arcot a Locker Roomba
Antonius
Brown jó szezont fut az idén. Fuller nem hozza már azt a szintet mint régen
több mint 4 éve
Egy ideig fontolgattam hogy linkeljem-e, eleinte csak a borúlátó Vikes fanokat lehet olvasni, de a végére elégségesen szórakoztató lett. 😊

www.bloggingtheboys.com/2021/11/1/22756993/trolling-the-nation-for-cowboys-at-vikings-cooper-rush-looks-like-a-seasoned-pro

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Mondjuk az hogy a Rams amugy sem rossz védelme Millerrel erősödjön, az nagyon kellett. Elég brutál idén az NFC élmezőny.
Cowboykarcsi90
Division Roundtól, minden meccs Superbowl lesz itt.
Cowboys Packers Rams Cardinals Bucs , egy kemény Bowl meccs például egy Rams Cardinals akár már az első körben összejöhet.
KeyG
és akkor még nem is beszéltünk a Saintsről, vagy a 49ről, akik a def miatt 1 meccsen bárkit elkaphatnak.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 469
Mondjuk az hogy a Rams amugy sem rossz védelme Millerrel erősödjön, az nagyon kellett. Elég brutál idén az NFC élmezőny.
Cowboykarcsi90
Division Roundtól, minden meccs Superbowl lesz itt.
Cowboys Packers Rams Cardinals Bucs , egy kemény Bowl meccs például egy Rams Cardinals akár már az első körben összejöhet.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 901 — Pfizer & Moderna fan
Na jo nem eleg megnyerni a csopit, a 4. Kiemelest is el kell kerulni. (Cards vagy rams se lenne jo rogton)

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 019 — Cowboys fan
nyilván Woods is ellenünk játssza élete meccsét 😊
na mindegy. remélem, hamar rendbe jönnek a sérültek, egyelőre második helyen állunk az NFC-ben, van miért hajtani
több mint 4 éve
Dan Quinnek is jar buksi tap-tap. Tavalyi oskaoszbol rendet csinalt. Nem tudom mennyi az egyeni fejlodesekbol neki az erdeme, de Gregory elit szintre ugrott, Diggs meg vonza a labdakat. (Oke el is kapnak mellette)

több mint 4 éve
Trade otleteken agyaltam 😊
Esetleg Collinst jo aron egy fal needes csapatba? Most meg jo a hire. Pl Kansasbe?
Gallupon torom a fejem melyik csapatba kellhetne. Jagsbe biztos elferne egy jo elkapo Lawrencenek 😊
beltazor
egy átlagos CBért én mind a kettőt odaadnám
Antonius
Anthony Averett?
KeyG
mondom: átlagos 😀 Averett ugyanaz a kategória, mint nálunk Brown.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Mondtam 🙂 Kellene Moore egy kincs, vigyázzatok rá.
dande
Az Eagles csak tudja, egyedül nálatok volt interjúzni holtszezonban, nem kellett 😛
Viccet félretéve, igen, az offense agya, én félek tőle, hogy nélküle Dak számai is (ha nem is erősen, de) beesnének, ld: Linehan alatt... Ettől függetlenül, szerintem el fogják engedni szezon végén, legalábbis az a tény, hogy tavaly engedték interjúzni, nekem erről árulkodik. Jerry pont elég fafejű ahhoz, hogy egy PO után vakon bízzon továbbra is a McCarthy projektben.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
dande
Amugy ha rajtam múlna a döntés, nos én nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, ami nem ugy ér véget hogy 2022ben felajánlom neki a Cowboys HC posztját.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 669 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Diggs is sérült volt, ahogy Gyeek is írta. Meg is látszott a játékán amúgy. Elvileg Neki is meg Tyron Smithnek is high ankle sprain.

több mint 4 éve
rva 4 532 — Me for President!
Eleg sokszor belealudtam, ami megmaradt az hogy Gregory allat volt.
+ eltunt a meccs egy pontjan T.Smith.
Kik serultek meg a meccsen meg?
beltazor
Cox valószínűleg ACL szakadás
több mint 4 éve
Eleg sokszor belealudtam, ami megmaradt az hogy Gregory allat volt.
+ eltunt a meccs egy pontjan T.Smith.
Kik serultek meg a meccsen meg?

több mint 4 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Azért az biztató, hogy ha ne adj isten Rush is megsérülne, akkor harmadik számú irányítónak ott van Wilson 😃
több mint 4 éve
Nagy meccs volt! Rush nem volt reménytelen, beugróként jó játékot hozott. Remekül támogatta Moore a hívásokkal, bemelegítette a meccsbe. Diggs sorozata sajna megszakadt, meg is sérült. A védelem összességében viszont elég keményen játszott. Az utolsó go-ahead Vikings driveban a tisztelt sporik valami elképesztő sárga rampagen voltak, a három büntetőből max 1 volt egy so-so amire Lionsnak bedobnak egy sárgát, a másik kettőt viszont kézlevágással kellene büntetni.

Ideje lenne a sérülteknek visszatérni és jó lenne ha Diggs és Cooper egyben maradna, hosszú még a szezon. Ez szép volt.

több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Prescott inaktív lesz a meccsen
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 019 — Cowboys fan
Prescott lesz? Mit gondoltok?
Mennyit fogtok kockáztatni vele kapcsolatban?
PatrickSKOL
én hajlanék arra, hogy játszani fog.
azért ő szerintem 80 százalékosan is jobb, mint Rush 110 százalékon, meg most az összes NFC-csoport éllovasa egy vereséggel áll, szóval amíg nem szakadunk le meccsekkel, addig nyomjuk, ahogy a csövön kifér (fasznak van kedve a tundrára menni playoff-meccsre, annyira hideg van, hogy a bírók agya is lefagy)
több mint 4 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 473
Prescott lesz? Mit gondoltok?
Mennyit fogtok kockáztatni vele kapcsolatban?
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 469
Esetleg Collinst jo aron egy fal needes csapatba? Most meg jo a hire. Pl Kansasbe?
Gallupon torom a fejem melyik csapatba kellhetne. Jagsbe biztos elferne egy jo elkapo Lawrencenek 😊
beltazor
Antonius
Anthony Averett?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
beltazor

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve