Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
egyetértünk, van olyan jó keze, mint Jarwin-nak, de sokkal jobban blokkolJok ezek a gyozelmek, de most neztem kicsusztunk a draft elso 18bol :/nem látom, hogy Schultz-ot elengednék. ha kell, akkor annak az árán is megtartják, hogy Jarwin megy.
Huh es jovore bajba leszunk:
Fa: Scultz (pffnel a liga legjobb TEje jelenleg)
LVE, Neal, Wilson,C.Williams, Kearse, Gregory,Gallup -ok akiket szivesen megtartanal.
beltazor
slowmotion
több mint 4 éve
Jok ezek a gyozelmek, de most neztem kicsusztunk a draft elso 18bol :/nem látom, hogy Schultz-ot elengednék. ha kell, akkor annak az árán is megtartják, hogy Jarwin megy.
Huh es jovore bajba leszunk:
LVE, Neal, Wilson,C.Williams, Kearse, Gregory,Gallup -ok akiket szivesen megtartanal.
beltazor
több mint 4 éve
Jok ezek a gyozelmek, de most neztem kicsusztunk a draft elso 18bol :/Huh es jovore bajba leszunk:
Szerkesztette: beltazor

több mint 4 éve
A szarkák időközben lenyúlták Brandon Knightot.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
igazából a képen Jerry és a fia látható, és bár nem láttam jó videót róla, csak ilyen botrányos felbontásúakat, elképzelhető, hogy szájon puszilja (a csóktól messze van) a saját fiátMindegy igazából, USÁban bevett dolog ez. Amúgy lehet valamit a fülébe akart mondani két puszi közt, pár whisky után simán előfordul egy ilyen baleset. 😊
fura, de nem teljesen szokatlan dolog, én ismerek egy testvérpárt (nő - férfi) akik 50 éves koruk után is még szájrapuszival köszöntik egymást, ha régóta nem találkoztak
nyilván neveltetés kérdése, és a társadalom többsége számára nem elfogadott.
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
igazából a képen Jerry és a fia látható, és bár nem láttam jó videót róla, csak ilyen botrányos felbontásúakat, elképzelhető, hogy szájon puszilja (a csóktól messze van) a saját fiátfura, de nem teljesen szokatlan dolog, én ismerek egy testvérpárt (nő - férfi) akik 50 éves koruk után is még szájrapuszival köszöntik egymást, ha régóta nem találkoztak
nyilván neveltetés kérdése, és a társadalom többsége számára nem elfogadott.
több mint 4 éve
Ez WTF?! 😀úgy hívják, hogy optikai csalódás. nyilván hdtv képben nem mutatna ilyen jól.
Greengo
több mint 4 éve
Szerintetek mennyi esely van arra hogy atmozgatjak a Cards elleni meccset kesobbi idosavba?ha addig mindkét csapat ilyen 11-4, 12-3 körül áll minimum, akkor szerintem száz százalék
Off de valakinek jegyvasarlassal kapcsolatos korabbi tapasztalatai vannak? Koszi elore is
Blevi
több mint 4 éve
Ez WTF?! 😀Történelmi győzelem, történelmi intim pillanat. 😀
Greengo
több mint 4 éve
I know it was a different team then, but Pats are 109-3 at home under BB when leading at halftime.......TTN-ről. Ez lett akkor 4.
több mint 4 éve
Szerintetek mennyi esely van arra hogy atmozgatjak a Cards elleni meccset kesobbi idosavba? Off de valakinek jegyvasarlassal kapcsolatos korabbi tapasztalatai vannak? Koszi elore is
több mint 4 éve
Ebből TTN lesz, érzem a derekamban!www.bloggingtheboys.com/2021/10/18/22732548/trolling-the-nation-for-cowboys-at-patriots-sucks-to-see-the-cowboys-be-so-good-this-season
gyeek
több mint 4 éve
Megnéztem mégegyszer a Carolina meccset,ott dőlt el.hogy idén nagypályások vagyunk 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
Ha Trevon nem küldött volna egy üzenetet a bátyjának (vagy fordítva), csalódott lennék. Kétszer annyi TD-je van 6 meccs után mint Stefonnak. Igyekeznie kell a bátyusnak ma este...! 😛
több mint 4 éve
a hőskorban a Pats-nek ennél azért talán egy foknyival keményebb védelmei voltakPEdig azt gondoltam volna igy latatlanban, hogy a hoskorban a Manning-Harrison-Wayne 3-as azert odaporkolt parszor a Patsnek.
gyeek
Ez a rekord az OT yardok nelkul is megall vajon?
undisputedly
több mint 4 éve
Az INT nem volt erőltetés, az egy jó olvasás volt jó döntéssel egyszerűen a dobás lett szar, Romo is mondta. Ha Wilson elé tesz a labdát Dak nem a háta mögé, akkor egy sima walk in touchdown.Nem volt ez rossz meccs. Ha csak a szamokat nezzuk akkor ezt a meccset vastagon nyerni kellett volna. Majd ketszer annyi megtett yard, es majdnem ketszer annyi first down. Abban hogy ennyire szoros volt az edzok balfaszkodasi is benn volt vastagon. Sajat 30-ason nekimenni negyedikre szerintem hiba volt. Utana mar csak futottunk az eredmeny utan es kicsit gorcsosse valt a csapat a nagy akaras miatt. A DAK INT is ennek volt reszben koszonheto, egy beeroltetett labda miatt, illetve kesobb a goal line szuszakolas is.En meg azt sem tartom hibanak. Az O# ban vannak a fasza csavok, akkor nyomjuk.
100yard
Persze 1-2x rafazhatunk, de eddig inkabb jottek.
beltazor
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
2:16 - kb elso tamadas a picksix utan, Diggs elrontott cover, safety lepkezik, 75+ yardos TD. 1 pont vezetesben a PAtriots, ramennek a 2 pontosra, sikerul, 3 pont vezetesszerintem Diggs nem elrontotta a covert, hanem arra készült, hogy ott van felette a safety, akkor benézhet a passzsávba, az ilyenekből szoktak jönni az INT-ek egyébként
undisputedly
ami probléma volt, hogy Kazee benézte a védekezést, ha sikerül neki a szerelés, akkor nincs ott TD ilyen hamar
(összességében ha ott nincs TD akkor rosszabbul jártunk volna, mert kevesebb idő lett volna visszatámadni)
több mint 4 éve
Ez a rekord az OT yardok nelkul is megall vajon?Nada, akk "csak" 371 yardja, ha jól számolom. Eddig PM tartotta a rekordot, 2014-ben már a Broncos színeiben volt 438 yardja 2 TD és 2 INT társaságában, a Pats nyert simán 43-21-re.
undisputedly
Győztes meccsen 4 negyed alatt Kurt Warner a rekorder, 2001-ben 24-17-re nyert a Rams a Pats ellen Warner 401 yardot passzolt 3 TD és 2 INT társaságában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez a rekord az OT yardok nelkul is megall vajon?Manningéknek kellett volna szólni, hogy húzzák OT-ra a meccset. 😊
undisputedly
több mint 4 éve
Gregory őrült volt,ezt vártuk már régóta.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
PEdig azt gondoltam volna igy latatlanban, hogy a hoskorban a Manning-Harrison-Wayne 3-as azert odaporkolt parszor a Patsnek.
gyeek
Ez a rekord az OT yardok nelkul is megall vajon?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Ebből TTN lesz, érzem a derekamban!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Prescott meghuzta a vádlját az utolsó meccsnyerő TDnél. Elvileg nem komoly de ma megy MRI-re. Jol jön bye na.Es arra is jo esely van, hogy a bye utan is meg mindig harom meccs elonnyel vezessuk a csoportot. Jovo heten kemyen ellenfelek jonnek a csoportba: WAS-GB, PHY-LVR.
A Buccs után, hiába a negatív mérleg, szerintem ez a Pats volt a legerősebb csapat akit eddig legyőzött idén a Dallas. Nyilván sokszor lőtte lábon saját magát a csapat, de ezekhez valahol az ellenfél is hozzá járul azért.
Cowboykarcsi90