Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 644 — Grady Judd fan
A szarkák időközben lenyúlták Brandon Knightot.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
igazából a képen Jerry és a fia látható, és bár nem láttam jó videót róla, csak ilyen botrányos felbontásúakat, elképzelhető, hogy szájon puszilja (a csóktól messze van) a saját fiát
fura, de nem teljesen szokatlan dolog, én ismerek egy testvérpárt (nő - férfi) akik 50 éves koruk után is még szájrapuszival köszöntik egymást, ha régóta nem találkoztak
nyilván neveltetés kérdése, és a társadalom többsége számára nem elfogadott.
rva
Mindegy igazából, USÁban bevett dolog ez. Amúgy lehet valamit a fülébe akart mondani két puszi közt, pár whisky után simán előfordul egy ilyen baleset. 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 4 éve
rva 4 598 — Me for President!
igazából a képen Jerry és a fia látható, és bár nem láttam jó videót róla, csak ilyen botrányos felbontásúakat, elképzelhető, hogy szájon puszilja (a csóktól messze van) a saját fiát
fura, de nem teljesen szokatlan dolog, én ismerek egy testvérpárt (nő - férfi) akik 50 éves koruk után is még szájrapuszival köszöntik egymást, ha régóta nem találkoztak
nyilván neveltetés kérdése, és a társadalom többsége számára nem elfogadott.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan
Ez WTF?! 😀
Greengo
úgy hívják, hogy optikai csalódás. nyilván hdtv képben nem mutatna ilyen jól.
több mint 4 éve
Szerintetek mennyi esely van arra hogy atmozgatjak a Cards elleni meccset kesobbi idosavba?

Off de valakinek jegyvasarlassal kapcsolatos korabbi tapasztalatai vannak? Koszi elore is
Blevi
ha addig mindkét csapat ilyen 11-4, 12-3 körül áll minimum, akkor szerintem száz százalék
több mint 4 éve
Ez WTF?! 😀

Greengo
Történelmi győzelem, történelmi intim pillanat. 😀

több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Ez WTF?! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
I know it was a different team then, but Pats are 109-3 at home under BB when leading at halftime.......

TTN-ről. Ez lett akkor 4.

több mint 4 éve
Blevi 8 991 — Lions & Cowboys fan
Szerintetek mennyi esely van arra hogy atmozgatjak a Cards elleni meccset kesobbi idosavba?

Off de valakinek jegyvasarlassal kapcsolatos korabbi tapasztalatai vannak? Koszi elore is
több mint 4 éve
Ebből TTN lesz, érzem a derekamban!
gyeek
 www.bloggingtheboys.com/2021/10/18/22732548/trolling-the-nation-for-cowboys-at-patriots-sucks-to-see-the-cowboys-be-so-good-this-season

több mint 4 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Megnéztem mégegyszer a Carolina meccset,ott dőlt el.hogy idén nagypályások vagyunk 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
Ha Trevon nem küldött volna egy üzenetet a bátyjának (vagy fordítva), csalódott lennék. Kétszer annyi TD-je van 6 meccs után mint Stefonnak. Igyekeznie kell a bátyusnak ma este...! 😛

több mint 4 éve

gyeek
PEdig azt gondoltam volna igy latatlanban, hogy a hoskorban a Manning-Harrison-Wayne 3-as azert odaporkolt parszor a Patsnek.

Ez a rekord az OT yardok nelkul is megall vajon?
undisputedly
a hőskorban a Pats-nek ennél azért talán egy foknyival keményebb védelmei voltak
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Nem volt ez rossz meccs. Ha csak a szamokat nezzuk akkor ezt a meccset vastagon nyerni kellett volna. Majd ketszer annyi megtett yard, es majdnem ketszer annyi first down. Abban hogy ennyire szoros volt az edzok balfaszkodasi is benn volt vastagon. Sajat 30-ason nekimenni negyedikre szerintem hiba volt. Utana mar csak futottunk az eredmeny utan es kicsit gorcsosse valt a csapat a nagy akaras miatt. A DAK INT is ennek volt reszben koszonheto, egy beeroltetett labda miatt, illetve kesobb a goal line szuszakolas is.
100yard
En meg azt sem tartom hibanak. Az O# ban vannak a fasza csavok, akkor nyomjuk.
Persze 1-2x rafazhatunk, de eddig inkabb jottek.
beltazor
Az INT nem volt erőltetés, az egy jó olvasás volt jó döntéssel egyszerűen a dobás lett szar, Romo is mondta. Ha Wilson elé tesz a labdát Dak nem a háta mögé, akkor egy sima walk in touchdown.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
rva 4 598 — Me for President!
2:16 - kb elso tamadas a picksix utan, Diggs elrontott cover, safety lepkezik, 75+ yardos TD. 1 pont vezetesben a PAtriots, ramennek a 2 pontosra, sikerul, 3 pont vezetes
undisputedly
szerintem Diggs nem elrontotta a covert, hanem arra készült, hogy ott van felette a safety, akkor benézhet a passzsávba, az ilyenekből szoktak jönni az INT-ek egyébként
ami probléma volt, hogy Kazee benézte a védekezést, ha sikerül neki a szerelés, akkor nincs ott TD ilyen hamar
(összességében ha ott nincs TD akkor rosszabbul jártunk volna, mert kevesebb idő lett volna visszatámadni)
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
undisputedly
Nada, akk "csak" 371 yardja, ha jól számolom. Eddig PM tartotta a rekordot, 2014-ben már a Broncos színeiben volt 438 yardja 2 TD és 2 INT társaságában, a Pats nyert simán 43-21-re.

Győztes meccsen 4 negyed alatt Kurt Warner a rekorder, 2001-ben 24-17-re nyert a Rams a Pats ellen Warner 401 yardot passzolt 3 TD és 2 INT társaságában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
undisputedly
Manningéknek kellett volna szólni, hogy húzzák OT-ra a meccset. 😊

több mint 4 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Gregory őrült volt,ezt vártuk már régóta.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014

gyeek
PEdig azt gondoltam volna igy latatlanban, hogy a hoskorban a Manning-Harrison-Wayne 3-as azert odaporkolt parszor a Patsnek.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Ebből TTN lesz, érzem a derekamban!

több mint 4 éve

több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Prescott meghuzta a vádlját az utolsó meccsnyerő TDnél. Elvileg nem komoly de ma megy MRI-re. Jol jön bye na.

A Buccs után, hiába a negatív mérleg, szerintem ez a Pats volt a legerősebb csapat akit eddig legyőzött idén a Dallas. Nyilván sokszor lőtte lábon saját magát a csapat, de ezekhez valahol az ellenfél is hozzá járul azért.
Cowboykarcsi90
Es arra is jo esely van, hogy a bye utan is meg mindig harom meccs elonnyel vezessuk a csoportot. Jovo heten kemyen ellenfelek jonnek a csoportba: WAS-GB, PHY-LVR.
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Nem volt ez rossz meccs. Ha csak a szamokat nezzuk akkor ezt a meccset vastagon nyerni kellett volna. Majd ketszer annyi megtett yard, es majdnem ketszer annyi first down. Abban hogy ennyire szoros volt az edzok balfaszkodasi is benn volt vastagon. Sajat 30-ason nekimenni negyedikre szerintem hiba volt. Utana mar csak futottunk az eredmeny utan es kicsit gorcsosse valt a csapat a nagy akaras miatt. A DAK INT is ennek volt reszben koszonheto, egy beeroltetett labda miatt, illetve kesobb a goal line szuszakolas is.
100yard
En meg azt sem tartom hibanak. Az O# ban vannak a fasza csavok, akkor nyomjuk.
Persze 1-2x rafazhatunk, de eddig inkabb jottek.

több mint 4 éve
Az idei legfrusztrálóbb meccs volt eddig, ezt most viszont nem úszta meg az ellenfél. Én is osztom, hogy az igazi contenderek ennyi balfaszkodás után is képesek nyerni így vagy úgy.
gyeek
Pont a 4. negyed utolso 3 percere kapcsoltam be. Diggs habar a mennybe ment, majd utana a pokolba szallt ala, azert azt mindnekeppen elerte, hogy birtoklast valtas volt.

2:30 - 1(?) pont elonyben tamad a Patriots, Jones INT-et dob, Diggs visszaviszi. 5 pont elonyben a Dallas, igy ramentek a 2 pontosra, nem sikerul, marad az 5 pont

2:16 - kb elso tamadas a picksix utan, Diggs elrontott cover, safety lepkezik, 75+ yardos TD. 1 pont vezetesben a PAtriots, ramennek a 2 pontosra, sikerul, 3 pont vezetes

2:11 - Tamad a Dallas. A vegen FG, egal, hosszabbitas

Na most ugya kb 20 masodperc alatt volt 1-1 TD, amibol a Pats papiron jobban jott ki a konvertalt 2 pontos miatt, tehat +2 pontot hozzaadtak az elonyukhoz, de ha nincs a Diggs INT, majd a lepkezes, akkor a 2:11 percet szerintem leporgethette volna egy firsttel a Pats.
undisputedly
2&15-re jött a picksix, ha Diggs azt ott nem kapja el, akkor (feltételezve, hogy a 3&15 nem sikerül, és BB nem megy rá negyedikre) lényegében az endzone-tól vezethettünk volna támadást a győztes FG-ért.
szerintem - abból kiindulva, hogy a kihagyott FG-os drive-ot is végigvittük FG-távolságig, meg a meccs végit is az egyenlítésért, illetve hogy Lamb TD-je is FG-távolságból indult, ÉS ha BB lepörgeti az időt esetleg egy futással, akkor is a two-minute-warning után rögtön jött volna a punt, szerintem Diggs lényegében annyit csinált, hogy hosszabbításra mentette a meccset.

itt még jöhetne egy olyan csavar, hogy mi van, ha mondjuk 15 yardnál lemegy a földre, 2:27 van hátra, és a Patriotsnak egy timeout-ja maradt. lényegében 1:20 körülig lepörgethető az óra first down nélkül is, és akkor 1:20 alatt ki kell védekezni egy támadást. ha first down van, akkor meg lényegében a kapu alól lehet FG-t rúgni a győzelemért, mulláig lepörgetve az időt.

mindegy, lett, ami lett.
több mint 4 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404