Dallas Cowboys
Úgy tűnik Mailata sem játszik ellenetek Parsons könnyen kipipálhatja Hurts-t is a "hits" listáján. Illetve a DLnek jó napja lehet.Dillard meg meg van? O kezd a helyen?
dande

— Cowboys Nation (@CowboysNation) September 22, 2021
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Keanu Neal Covid-IR...a protokol szerint mivel close contact (tehát nem produkált pozitív tesztet), és nincs tünete: azonnal izolálni kell, naponta tesztelni és 5 nap után csatlakozhat újra a csapathoz (két, egymástól 24 órával elválasztott negatív teszt érték kell) tehát ELMÉLETBEN ott lehet hétfő este
Hát most már a f.szom kivan. És ez még csak a 3. hét. Természetesen nincs beoltva. Minek is....
Antonius
ha ez nem lenne elég:
DE Dorance Armstrong will miss Monday night’s game with a high ankle sprain, a source said. There’s a good chance he misses all 3 games in this home stand, but there’s reason to believe he could return quicker than the typical 4-6 week timeframe.
— David Moore (@DavidMooreDMN) September 22, 2021
közben leigazoltuk Colton Hill-t a PS-be, 6'2" magas, a Vikings-ben játszott, UDFA-ként került be, 28 mérkőzés 6 start
Hát most már a f.szom kivan. És ez még csak a 3. hét. Természetesen nincs beoltva. Minek is....
Cowboys 4ever.
Steelet nem ereztem rossznak, es ha jol lattam Bosa direkt oda ment.kinnt a legfrissebb Trench Warfare, és pont Steele a fókusz benne
Ha van rola elemzes amit talaltok, johet nekem 😊
beltazor
www.youtube.com/watch?v=PqTqGjedFjM
itt már nem annyira szép a kép, de továbbra sem rossz.
Szerkesztette: rva
PFF likes Micah.Ja, én is akartam írni, Parsons konkrétan a legtöbb nyomást generálta a héten - a pass rusherek között!!
PFF’s Rookie of the Week
— PFF (@PFF) September 21, 2021
Micah Parsons 😤 pic.twitter.com/IugGpFrPsr
gyeek
Cowboys 4ever.
“The thought process was, I think Cowboys fans aren’t the play-it-safe type. So I was going to give them what they wanted: come after their ass on the punt rush. So I hope they’re happy with it,” Fassel said. “We came after him. It was kind of the mindset going into the game that we’re going to come after this football. And you can sure debate everything. But I’m still not so sure that we actually roughed him.”nem tudom mennyi volt ebben az irónia, a pasas arcáról elég nehéz olvasni
Ezaz, kend csak a szurkolókra! Esetleg kitehetnének villám-pollokat fittyeren, hogy milyen játékokat hívjanak! 😀
gyeek
és ő egyébként is ilyen mentalitás, korábban is bizonyította, hogy a legtöbb trükkös játék special teams-ben tőle jön a ligában, azaz aktív szereplője a játéknak, nem passzív
ha ott véletlenül blokkolva van az a punt, esetleg felszedi valaki TD-re, akkor meg mekkora császár, igaz?
én támogatom az ilyet, kockázat nélkül nincs nyereség, eleget irányította Jason Garrett a csapatot
Ezaz, kend csak a szurkolókra! Esetleg kitehetnének villám-pollokat fittyeren, hogy milyen játékokat hívjanak! 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
PFF’s Rookie of the Week
— PFF (@PFF) September 21, 2021
Micah Parsons 😤 pic.twitter.com/IugGpFrPsr
Steelet nem ereztem rossznak, es ha jol lattam Bosa direkt oda ment.egyrészt itt van ez:
beltazor
Can't say enough about how Terence Steele outperformed even the most optimistic expectations in W2.
— Patrik [No C] Walker (@VoiceOfTheStar) September 20, 2021
Yes, the #Cowboys wisely sent help his way, but he also held his own.
62 snaps
3 pressures allowed
0 sacks allowed
95.5 p/rush efficiency (PFF)
--
Bosa:
0 sacks
0 hurries
0 TFLs
Bosa minden alkalommal Steele ellen állt fel
(megjegyzés: Steele engedett 3 pressure-t, de egyik sem volt Bosa ellen)
aztán itt van ez:
A big reason Terence Steele was able to survive against Joey Bosa and Co. was that he was firing out of his stance extremely quickly. Was often DAL's first OL off the ball in pass pro.
— John Owning (@JohnOwning) September 21, 2021
Megnyíltak a paszsávok,mert Zeke tudott futni Martinnak köszönhetően.Ő hozta a győzelmet.Letérdepeltettük Kaliforniát 😊Martin is the king or.Hihetetlen mit jelent egy klasszis O fal Ember!
sztaking
sztaking
sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
Steelet nem ereztem rossznak, es ha jol lattam Bosa direkt oda ment.Steelet remekül helytállt Bosával szemben, szerintem maga mögé szorította Nsekhet ezzel a mutatvánnyal.
beltazor
Diggs mint mondtam egy állat volt. Nem akarom elkiabálni, de ilyen játék méltó egy top cornerhez.
Pollard és Zeke együtt nagyon kemény dió lesz a továbbiakban az ellenfeleknek, jár az elismerés Kellen Moorenak is. Remélem JJ őt fogja groomolni McCarthy utódjának, ahogy tette azt anno Garrett-tel.
Parsons linebackerből váltott a hét közepén pass rusherre, és veteránokat megszégyenítően adaptált. Erről beszéltem múlt héten. Game changer.
Letérdepeltettük Kaliforniát 😊Martin is the king or.Hihetetlen mit jelent egy klasszis O fal Ember!
sztaking
sztaking
ehhez csak ennyit:az eredménykövetőben linkeltem ezt a cikket, de kiderült, hogy a paywall mögött van (szorri, én előfizető vagyok) theathletic.com/2831436/2021/09/17/cowboys-pregame-riffing-patience-required-for-dallas-to-score-enough-against-brandon-staleys-chargers/Hát igen. Ahhoz képest, hogy Mari néninél mennyire ki volt a tököm nekem is a bend but don't break defense-ünkkel és a felfogással, most simán aláírnám ezt a def taktikát. Oké, mondjuk ehhez kell a mostani offense is, amelyik minden meccsen képes 20 pont felett termelni.
a lényege viszont pont az volt, amit láttunk is a pályán: hogy türelemmel kell lenni, mert Brandon Staley védelme a 2 mélyen felálló safety-vel gyakorlatban rákényszerít arra, hogy apró lépésekben haladj előre, és ha nincs türelmed, mert akarsz 1-1 nagy játékot, akkor kíméletlenül megbüntetnek.
ez egy áttekintő amúgy erről a védelemről:
theathletic.com/2817355/2021/09/10/how-offenses-need-to-adapt-to-the-rise-of-the-vic-fangio-brandon-staley-defenses/
nagyon jó írás, és mivel egyre trendibb lesz egy copycat ligában, nem árt megismerkedni vele
a Dallasnak fekszik, mert arra épít, hogy tudsz-e futni és van-e türelmed futni, mert egyfelől az összes keresztbe menő útvonalat szinte teljesen elveszi (ami a single high safety mellett megvan) másfelől az irányítónak sokkal nehezebb olvasni, hogy mi fog történni. egészen jól elrejthetőek a coverage-ek, akár cover3 akár cover1 lehet belőle, csak a snap után derül ki. és abban a tekintetben hasonlít Marinelli módosított Tampra2-jére, hogy működik a bend-but-not-break azaz a kicsit mindig engedi, de az összes nagy játékot elveszi. és ha az irányító vagy az OC (vagy mindkettő) ezt nehezen tűri, akkor előbb-utóbb bele lehet futni egy INT-be, láttuk is tegnap. ha megfelelő a front7 akik képesek fogni a futást, akkor a két safety gyakorlatilag egyáltalán nem segít be a futás elleni védekezésbe, azaz csak a passzok ellen van a pályán. ettől lesz olyan borzasztó nehéz játszani ezen védelmek ellen.
rva
Antonius
pbs.twimg.com/media/E_sZRS3VUAEDEWC?format=jpg&name=4096x4096
a defense EPA csak kicsivel van az ÁTLAG alatt, miközben az offense EPA átlag feletti
ez szerintem egy remek kombináció
Joey Bosa also faded a back up RT. Lots of back up tackles in the league, see who NYG and WFT have there.
— Adam Eisenberg (@adameisey) September 20, 2021
Micah Parsons: 39 defensive snaps, 1 sack, 1 tackle for loss, 4 QB hits.
Joey Bosa: 51 defensive snaps, 0 sacks, 0 tackles for loss, 0 QB hits.
az eredménykövetőben linkeltem ezt a cikket, de kiderült, hogy a paywall mögött van (szorri, én előfizető vagyok) theathletic.com/2831436/2021/09/17/cowboys-pregame-riffing-patience-required-for-dallas-to-score-enough-against-brandon-staleys-chargers/Hát igen. Ahhoz képest, hogy Mari néninél mennyire ki volt a tököm nekem is a bend but don't break defense-ünkkel és a felfogással, most simán aláírnám ezt a def taktikát. Oké, mondjuk ehhez kell a mostani offense is, amelyik minden meccsen képes 20 pont felett termelni.
a lényege viszont pont az volt, amit láttunk is a pályán: hogy türelemmel kell lenni, mert Brandon Staley védelme a 2 mélyen felálló safety-vel gyakorlatban rákényszerít arra, hogy apró lépésekben haladj előre, és ha nincs türelmed, mert akarsz 1-1 nagy játékot, akkor kíméletlenül megbüntetnek.
theathletic.com/2817355/2021/09/10/how-offenses-need-to-adapt-to-the-rise-of-the-vic-fangio-brandon-staley-defenses/
nagyon jó írás, és mivel egyre trendibb lesz egy copycat ligában, nem árt megismerkedni vele
a Dallasnak fekszik, mert arra épít, hogy tudsz-e futni és van-e türelmed futni, mert egyfelől az összes keresztbe menő útvonalat szinte teljesen elveszi (ami a single high safety mellett megvan) másfelől az irányítónak sokkal nehezebb olvasni, hogy mi fog történni. egészen jól elrejthetőek a coverage-ek, akár cover3 akár cover1 lehet belőle, csak a snap után derül ki. és abban a tekintetben hasonlít Marinelli módosított Tampra2-jére, hogy működik a bend-but-not-break azaz a kicsit mindig engedi, de az összes nagy játékot elveszi. és ha az irányító vagy az OC (vagy mindkettő) ezt nehezen tűri, akkor előbb-utóbb bele lehet futni egy INT-be, láttuk is tegnap. ha megfelelő a front7 akik képesek fogni a futást, akkor a két safety gyakorlatilag egyáltalán nem segít be a futás elleni védekezésbe, azaz csak a passzok ellen van a pályán. ettől lesz olyan borzasztó nehéz játszani ezen védelmek ellen.
rva
Cowboys 4ever.
McCarthy kommentárja az 56 yardos FG-ig vezető bakikról, ami szerencsére nem lett clusterfuck.Ne is mond, most olvastam én is, teljesen agyfaszt kapok tőle. Ki hiszi ezt el neki?? Még a firkász se, aki leírta...
www.espn.com/nfl/story/_/id/32241226/plan-play-56-yard-kick-decide-game
gyeek
Cowboys 4ever.
Én nagyon nem láttam olyan meccs döntő hibát ami nekünk kedvezett volna, a Parsons sacken kívül amit nem nagyon értek hogy lett sack. Bár ha nem sack akkor se biztos, hogy a TD-t megcsinálják, szóval nekem ez akkor se olyan ordas hiba ha nem sack.úgy éreztem, hogy bár voltak hibák mindkét oldalra, de mintha a dallasnak többet kedveztek volna most ezek a hibákvégre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátAnnyira nem éreztem, hogy a bírók nekünk fújtak volna. Az utolsó SD drive-ban valóban mintha lett volna egy kis támogatás, de azért egy INT-et elvettek, és ha jól emlékszem abból a drive-ból szerzett TD-t a SD.
ők a bírók, maguk és a dallasi védelem ellen is játszottak, mi csak a chargers védelem ellen
rva
100yard
árnyalatnyi a különbség, meg lehet rajta vitatkozni, de ritka az az alkalom, amikor nem mi játszunk a zebrák ellen
rva