Dallas Cowboys
úgy éreztem, hogy bár voltak hibák mindkét oldalra, de mintha a dallasnak többet kedveztek volna most ezek a hibákvégre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátAnnyira nem éreztem, hogy a bírók nekünk fújtak volna. Az utolsó SD drive-ban valóban mintha lett volna egy kis támogatás, de azért egy INT-et elvettek, és ha jól emlékszem abból a drive-ból szerzett TD-t a SD.
ők a bírók, maguk és a dallasi védelem ellen is játszottak, mi csak a chargers védelem ellen
rva
100yard
árnyalatnyi a különbség, meg lehet rajta vitatkozni, de ritka az az alkalom, amikor nem mi játszunk a zebrák ellen
végre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátAnnyira nem éreztem, hogy a bírók nekünk fújtak volna. Az utolsó SD drive-ban valóban mintha lett volna egy kis támogatás, de azért egy INT-et elvettek, és ha jól emlékszem abból a drive-ból szerzett TD-t a SD.
ők a bírók, maguk és a dallasi védelem ellen is játszottak, mi csak a chargers védelem ellen
rva
Azért két top10 offense jött szembe az első két héten. Ennél lesznek azért gyengébb támadó egységek is még a szezonban. Szerintem egy jó közepes szint lesz a védelem.végre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátSajnos a D nagyon szarul nezett ki. Futast nem szivjuk legalabb, de ma Diggs is homalyos volt.
rva
Blevi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Csak Cooper jol legyen.ha csak közepes a D de az offense megtalálja az ellenszerét bárkinek, akkor nem lesz bajvégre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátSajnos a D nagyon szarul nezett ki. Futast nem szivjuk legalabb, de ma Diggs is homalyos volt.
rva
Blevi
jövő héten Gregory jön vissza, jobbak leszünk
rva
Jo kis NFC East roncsderbi
ha csak közepes a D de az offense megtalálja az ellenszerét bárkinek, akkor nem lesz bajvégre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátSajnos a D nagyon szarul nezett ki. Futast nem szivjuk legalabb, de ma Diggs is homalyos volt.
rva
Blevi
jövő héten Gregory jön vissza, jobbak leszünk
végre nekünk is sikerül egy close game-t behúzni, még ha most felénk is lejtett a pálya, és a Chargers egyébként is sokszor lőtte saját lábon magátSajnos a D nagyon szarul nezett ki. Futast nem szivjuk legalabb, de ma Diggs is homalyos volt.
rva
De ez a GW drive mi volt?? 56 nem egy tuti tavolsag.
Emellett a 20pontot keveslem az Otol.
A vedelem meg rosszabbul nezet ki, mint amenyi pontot kaptunk.

Ez már tényleg miafasz?! XDamúgy McCarthy lehűtötte a kedélyeket azzal kapcsolatban, hogy Steele kezd vagy Nsekhe, de ha JJ elszólta magát akkor szerintem Steele - és nem azért, mert JJ nyomást gyakorolna rá, hanem mert jól tudta már McCarthy is, hogy Steele fog kezdeni, csak nem akarta kiböfögni mindenkinek, de hát a vén Jones nem tudja tartani a szájátwww.espn.com/nfl/story/_/id/32224950/dallas-cowboys-ol-ty-nsekhe-hospitalized-heat-related-illness-sunday
rva
empty taxi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
amúgy McCarthy lehűtötte a kedélyeket azzal kapcsolatban, hogy Steele kezd vagy Nsekhe, de ha JJ elszólta magát akkor szerintem Steele - és nem azért, mert JJ nyomást gyakorolna rá, hanem mert jól tudta már McCarthy is, hogy Steele fog kezdeni, csak nem akarta kiböfögni mindenkinek, de hát a vén Jones nem tudja tartani a száját
rva

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Na ez nem az a hír Wilsonnal kapcsolatban, amit vártam... Akkor vasárnap nagy eséllyel nem játszik. Bár ha azon múlik, akkor inkább egy-két hétig ne eddzen, hogy a sérülése teljesen rendbe jöjjön.Az jó lenne, ha összeszedné magát! Nagy reményeim vannak felé, gondolom nektek is! 😊 Köszi az infót!Donovan Wilson hogyan játszott? Úgy látom, hogy elvileg 55 D snapet volt a pályán, de a statja totál üres. Az létezik, hogy ennyi snap alatt egyszer se került labda közelbe? 😊 (Csak azért érdeklődőm, mert egy játékban a csapatomban van.)Szürke volt, de sérülésből állt talpra, ennyi a mentsége az első meccsre.
Nandito
gyeek
NanditoCowboys starting strong safety Donovan Wilson is dealing with a groin injury. He didn’t practice yesterday and won’t practice today. If he can’t play Sunday, look for more reps for Jayron Kearse and a regular season Cowboys debut for Malik Hooker
— Jon Machota (@jonmachota) September 16, 2021
gyeek
Music City Miracle
Ez így elég vészjóslóan virít. 2 hétre leosztva megfejelhetjük akkor még Donovan Wilsonnal és wtf bónuszként Leon Lettel.Wilsonnal együtt ez 6 stabil kezdő. Ezt nem fogjuk elbírni. Még jó, hogy Martin visszatérhet (el ne kiabáljam)
Last 11 days for the Cowboys:
— Zack Martin Reserve/COVID-19
— Michael Gallup (calf) on IR
— La’el Collins suspended 5 games
— Randy Gregory Reserve/COVID-19
— DeMarcus Lawrence broken foot pic.twitter.com/wEohCeVxFB
gyeek
Cowboys 4ever.
Last 11 days for the Cowboys:
— Zack Martin Reserve/COVID-19
— Michael Gallup (calf) on IR
— La’el Collins suspended 5 games
— Randy Gregory Reserve/COVID-19
— DeMarcus Lawrence broken foot pic.twitter.com/wEohCeVxFB
Az jó lenne, ha összeszedné magát! Nagy reményeim vannak felé, gondolom nektek is! 😊 Köszi az infót!Donovan Wilson hogyan játszott? Úgy látom, hogy elvileg 55 D snapet volt a pályán, de a statja totál üres. Az létezik, hogy ennyi snap alatt egyszer se került labda közelbe? 😊 (Csak azért érdeklődőm, mert egy játékban a csapatomban van.)Szürke volt, de sérülésből állt talpra, ennyi a mentsége az első meccsre.
Nandito
gyeek
Nandito
Cowboys starting strong safety Donovan Wilson is dealing with a groin injury. He didn’t practice yesterday and won’t practice today. If he can’t play Sunday, look for more reps for Jayron Kearse and a regular season Cowboys debut for Malik Hooker
Szerkesztette: gyeek
igen, az a probléma, hogy alig tudod kiválogatni a sok szemét közül a valódi tartalmat, de szerintem erre már rá is játszik az öreg.volt már ilyen sérülée rookie korában, akkor november 2-án játszott először a sérülést követőenvaaagy soha ne higgy abban, amit a vén kujon mond. állandóan ködösítenek.
és ugye Gregory meg covid/IR-en van, a két legjobb DE nem játszik, meg a kezdő RT sem...
remélem Joey Bosa-nak nem lesz nagy napja
amúgy McCarthy lehűtötte a kedélyeket azzal kapcsolatban, hogy Steele kezd vagy Nsekhe, de ha JJ elszólta magát akkor szerintem Steele - és nem azért, mert JJ nyomást gyakorolna rá, hanem mert jól tudta már McCarthy is, hogy Steele fog kezdeni, csak nem akarta kiböfögni mindenkinek, de hát a vén Jones nem tudja tartani a száját
rva
max az lehet árulkodó, hogy a beat writerek mit írnak, ki gyakorol az első vonalas falban, az meg független attól, hogy Jerral Wayne miről dumcsizik nemszomjasan.
slowmotion
főleg, mert úgy tűnik gyakorlatilag bármit mond, azt felkapja a média, és lehet rajta csámcsogni egy ideig, az kattintást generál, lájkokat, megosztást, hozzászólást, és végeredményben a brand értékesebb lesz.
Jogos amit írsz, igen. Én arra gondoltam, hogy pass rush nélkül a védelem megint értékelhetetlen teljesítményt fog nyújtani, kb mint a tavalyi szint. Kb minden támadásból pontot rak fel az ellenfél, azt meg már láttuk, hogyan reagálnak erre a szituációra offense oldalon.önmagában a kettő között nincs összefüggés szerintem, bár erősen függ attól, hogy megy-e a futás.Most olvastam én is. Fasza. Dak idén is 50x fog passzolni meccsenként....Demarcus Lawrence broke the fifth-metatarsal in his foot and will need surgery, source said. If all goes well, he should be back in November. A big loss, but not season-ending. https://t.co/EB8Sb8nLsD
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 15, 2021
na ez viszont elég nagy gáz, mert rajta kívül nem igen van aki nyomásgenerálásban és futás elleni védelemben is kiemelkedő lenne, sőt...
Borbinho
Antonius
ha az O hozza a pontokat, akkor nem muszáj mindenáron passzolni, főleg hogy kelleni fog a D-nek a pihenő.
slowmotion
Persze ne legyen így.
Cowboys 4ever.
volt már ilyen sérülée rookie korában, akkor november 2-án játszott először a sérülést követőenvaaagy soha ne higgy abban, amit a vén kujon mond. állandóan ködösítenek.
és ugye Gregory meg covid/IR-en van, a két legjobb DE nem játszik, meg a kezdő RT sem...
rva
max az lehet árulkodó, hogy a beat writerek mit írnak, ki gyakorol az első vonalas falban, az meg független attól, hogy Jerral Wayne miről dumcsizik nemszomjasan.
önmagában a kettő között nincs összefüggés szerintem, bár erősen függ attól, hogy megy-e a futás.Most olvastam én is. Fasza. Dak idén is 50x fog passzolni meccsenként....Demarcus Lawrence broke the fifth-metatarsal in his foot and will need surgery, source said. If all goes well, he should be back in November. A big loss, but not season-ending. https://t.co/EB8Sb8nLsD
na ez viszont elég nagy gáz, mert rajta kívül nem igen van aki nyomásgenerálásban és futás elleni védelemben is kiemelkedő lenne, sőt...
Borbinho
Antonius
ha az O hozza a pontokat, akkor nem muszáj mindenáron passzolni, főleg hogy kelleni fog a D-nek a pihenő.
Most olvastam én is. Fasza. Dak idén is 50x fog passzolni meccsenként....Demarcus Lawrence broke the fifth-metatarsal in his foot and will need surgery, source said. If all goes well, he should be back in November. A big loss, but not season-ending. https://t.co/EB8Sb8nLsD
Borbinho
Cowboys 4ever.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.