Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 4 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
fél óránként pislogom a RW-t, hátha szerepelünk benne, nagyon kéne még egy CB (Fuller) az idei SB runhoz , de 90%ig biztos vagyok benne, hogy JJ nem akar új arcot a Locker Roomba

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Mondjuk az hogy a Rams amugy sem rossz védelme Millerrel erősödjön, az nagyon kellett. Elég brutál idén az NFC élmezőny.
Cowboykarcsi90
Division Roundtól, minden meccs Superbowl lesz itt.
Cowboys Packers Rams Cardinals Bucs , egy kemény Bowl meccs például egy Rams Cardinals akár már az első körben összejöhet.
KeyG
és akkor még nem is beszéltünk a Saintsről, vagy a 49ről, akik a def miatt 1 meccsen bárkit elkaphatnak.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 938
Mondjuk az hogy a Rams amugy sem rossz védelme Millerrel erősödjön, az nagyon kellett. Elég brutál idén az NFC élmezőny.
Cowboykarcsi90
Division Roundtól, minden meccs Superbowl lesz itt.
Cowboys Packers Rams Cardinals Bucs , egy kemény Bowl meccs például egy Rams Cardinals akár már az első körben összejöhet.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Na jo nem eleg megnyerni a csopit, a 4. Kiemelest is el kell kerulni. (Cards vagy rams se lenne jo rogton)

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan
nyilván Woods is ellenünk játssza élete meccsét 😊
na mindegy. remélem, hamar rendbe jönnek a sérültek, egyelőre második helyen állunk az NFC-ben, van miért hajtani
több mint 4 éve
Dan Quinnek is jar buksi tap-tap. Tavalyi oskaoszbol rendet csinalt. Nem tudom mennyi az egyeni fejlodesekbol neki az erdeme, de Gregory elit szintre ugrott, Diggs meg vonza a labdakat. (Oke el is kapnak mellette)

több mint 4 éve
Trade otleteken agyaltam 😊
Esetleg Collinst jo aron egy fal needes csapatba? Most meg jo a hire. Pl Kansasbe?
Gallupon torom a fejem melyik csapatba kellhetne. Jagsbe biztos elferne egy jo elkapo Lawrencenek 😊
beltazor
egy átlagos CBért én mind a kettőt odaadnám
Antonius
Anthony Averett?
KeyG
mondom: átlagos 😀 Averett ugyanaz a kategória, mint nálunk Brown.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Mondtam 🙂 Kellene Moore egy kincs, vigyázzatok rá.
dande
Az Eagles csak tudja, egyedül nálatok volt interjúzni holtszezonban, nem kellett 😛
Viccet félretéve, igen, az offense agya, én félek tőle, hogy nélküle Dak számai is (ha nem is erősen, de) beesnének, ld: Linehan alatt... Ettől függetlenül, szerintem el fogják engedni szezon végén, legalábbis az a tény, hogy tavaly engedték interjúzni, nekem erről árulkodik. Jerry pont elég fafejű ahhoz, hogy egy PO után vakon bízzon továbbra is a McCarthy projektben.

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
dande
Amugy ha rajtam múlna a döntés, nos én nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, ami nem ugy ér véget hogy 2022ben felajánlom neki a Cowboys HC posztját.

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 386 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
Diggs is sérült volt, ahogy Gyeek is írta. Meg is látszott a játékán amúgy. Elvileg Neki is meg Tyron Smithnek is high ankle sprain.

több mint 4 éve
rva 4 598 — Me for President!
Eleg sokszor belealudtam, ami megmaradt az hogy Gregory allat volt.
+ eltunt a meccs egy pontjan T.Smith.
Kik serultek meg a meccsen meg?
beltazor
Cox valószínűleg ACL szakadás
több mint 4 éve
Eleg sokszor belealudtam, ami megmaradt az hogy Gregory allat volt.
+ eltunt a meccs egy pontjan T.Smith.
Kik serultek meg a meccsen meg?

több mint 4 éve
piocasember Dallas Cowboys 52
Azért az biztató, hogy ha ne adj isten Rush is megsérülne, akkor harmadik számú irányítónak ott van Wilson 😃
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 644 — Grady Judd fan
Nagy meccs volt! Rush nem volt reménytelen, beugróként jó játékot hozott. Remekül támogatta Moore a hívásokkal, bemelegítette a meccsbe. Diggs sorozata sajna megszakadt, meg is sérült. A védelem összességében viszont elég keményen játszott. Az utolsó go-ahead Vikings driveban a tisztelt sporik valami elképesztő sárga rampagen voltak, a három büntetőből max 1 volt egy so-so amire Lionsnak bedobnak egy sárgát, a másik kettőt viszont kézlevágással kellene büntetni.

Ideje lenne a sérülteknek visszatérni és jó lenne ha Diggs és Cooper egyben maradna, hosszú még a szezon. Ez szép volt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Prescott inaktív lesz a meccsen
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 294 — Cowboys fan
Prescott lesz? Mit gondoltok?
Mennyit fogtok kockáztatni vele kapcsolatban?
PatrickSKOL
én hajlanék arra, hogy játszani fog.
azért ő szerintem 80 százalékosan is jobb, mint Rush 110 százalékon, meg most az összes NFC-csoport éllovasa egy vereséggel áll, szóval amíg nem szakadunk le meccsekkel, addig nyomjuk, ahogy a csövön kifér (fasznak van kedve a tundrára menni playoff-meccsre, annyira hideg van, hogy a bírók agya is lefagy)
több mint 4 éve
PatrickSKOL Minnesota Vikings 473
Prescott lesz? Mit gondoltok?
Mennyit fogtok kockáztatni vele kapcsolatban?
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 938
Esetleg Collinst jo aron egy fal needes csapatba? Most meg jo a hire. Pl Kansasbe?
Gallupon torom a fejem melyik csapatba kellhetne. Jagsbe biztos elferne egy jo elkapo Lawrencenek 😊
beltazor
Antonius
Anthony Averett?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
beltazor

Cowboys 4ever.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 386 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az oddsok mozgasa alapjan Vegas kb biztosra veszi, hogy Dak nem jatszik vasarnap.
Elv szombaton dontenek majd.
Borbinho
Szerintem a csere cserèjevQBval is hoznák most a csoportot, de persze az lenne a jó ha Dak már egèszsèges maradna.
több mint 4 éve
Steele marad a kezdő! Kemény. Amúgy örünék ha nem lenne olyan kényelmes a csapat vezetés és nyélbe ütnének egy tradet ami erősíti a védelmet. CB vagy EDGE jöhetne még.
gyeek
Yuhu go Steele! go!

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az oddsok mozgasa alapjan Vegas kb biztosra veszi, hogy Dak nem jatszik vasarnap.
Elv szombaton dontenek majd.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."