Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Dunbart már meg is műtötték. Érdekes, hogy megint egy rakat futót próbálgatunk, kimondatlanul sem bíznak Randle-ban és Tanner-ben? Nem értek hozzá, de gondolom, a labdabiztonság a fő szempont, a védők veszett sok fumblit csinálnak az RB-ken.

"Cowboys working out 4 RB and 1 FB this morning Armando Allen. Curtis Brinkley Delone Carter Shaun Draughn Tyler Clutts. Clutts is FB."

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Nekem egyszerubb a matek: a Cowboys behuzza a maradek 4 meccset, aztan PO. Aki ott szembe jon, azt szepen megverik, SB az evtized meccse es nyer a Cowboys, Romo/Lee MVP, gyuru, stb, a karorvendok es heterek meg kizarandokolhatnak Kent megyebe metszofoggal szorteleniteni a bal heremet. Teljesen realis...

gyeek
Kiffin coach of the year, Heath Super Bowl MVP...ja, és kapunk ajándékba +50 misi cap space-t, mert olyan szépek texasi lányok fogai!gorbel
oké gyerekek legyen,feláldozom a saját jövőbeli elképzeléseim ennek érdekében,de akkor jöjjön is be 😀
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nekem egyszerubb a matek: a Cowboys behuzza a maradek 4 meccset, aztan PO. Aki ott szembe jon, azt szepen megverik, SB az evtized meccse es nyer a Cowboys, Romo/Lee MVP, gyuru, stb, a karorvendok es heterek meg kizarandokolhatnak Kent megyebe metszofoggal szorteleniteni a bal heremet. Teljesen realis...

gyeek
Kiffin coach of the year, Heath Super Bowl MVP...ja, és kapunk ajándékba +50 misi cap space-t, mert olyan szépek texasi lányok fogai!
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én nekem meg annyira az az érzésem a hogy akkor lenne ez az év is igazán "cowboys"-os ha a előző két évben bemutatott "bukjuk el a PO-t az utolsó meccsen a Giants,majd másik évben a 'Skins ellen" produkcióra felteszik a srácok a pontot és a harmadik évben sikerül ezt a bravúrt a harmadik csoportellenfél ellen is megcsinálni....igazi same old cowboys lenne.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
Mivel már csak 4 meccs van hátra,lehet számolgatni:
Nekünk még: idegen Chicago,Redskins otthon Packers,Eagles

Chicago verhető,viszont Soldier Fielden decemberbe egyáltalán nem lesz egyszerű,és csak emlékezzünk tavaly ugyanúgy monday night bears ellen..
Packers szerintem azon fog múlni,hogy lesz Rodgers vagy nem.
Skins idegenbe,ez lehet a kulcs,mert itt ha nyerni tudunk,5-0 a csoportba,ami utolsó körbe nagyon jól jöhet.
Eagles Véleményem szerint megint az utolsó héten fog eldőlni a PO,itt győzni kell majd.

Én egy 2-2t kinézek ebből,ami ugyebár 9-7

Nézzük a fő riválist,a Sasokat:
otthon Detroit,Chicago idegen Minnesota,Dallas

Még Cardinals meccs elött úgy éreztem,hogy vagy ezt,vagy a Lions elleni meccset behúzza az eagles,de a kettőből csak egyiket,tehát ez legyen egy loss mondjuk.
Vikings kötelező nekik,ha idegenbe ha nem.
Bears otthon,ez nagyban függ attól is,hogy lesznek e még maci oldalon PO remények,remélem mi azt megoldjuk már jövőhét hétfőn 😊
Utolsónak pedig mi,reméljük tét nélkül,de erre talán kisebb az esély.

Jelenlegi formáját nézve az Eaglesnek,egy 2-2 itt is kinéz,tehát 9-7

Persze ez csak úgy,ha utolsó héten verjük őket otthon,akkor az 5-1es csoportbeli mérleggel irány a PO.

Viszont ha az Eagles behúzza a Lions elleni meccset,onnan lehet izgulni.Tehenész

Mar csak 4 kis uveg sorom maradt... :[

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Mivel már csak 4 meccs van hátra,lehet számolgatni:
Nekünk még: idegen Chicago,Redskins otthon Packers,Eagles

Chicago verhető,viszont Soldier Fielden decemberbe egyáltalán nem lesz egyszerű,és csak emlékezzünk tavaly ugyanúgy monday night bears ellen..
Packers szerintem azon fog múlni,hogy lesz Rodgers vagy nem.
Skins idegenbe,ez lehet a kulcs,mert itt ha nyerni tudunk,5-0 a csoportba,ami utolsó körbe nagyon jól jöhet.
Eagles Véleményem szerint megint az utolsó héten fog eldőlni a PO,itt győzni kell majd.

Én egy 2-2t kinézek ebből,ami ugyebár 9-7

Nézzük a fő riválist,a Sasokat:
otthon Detroit,Chicago idegen Minnesota,Dallas

Még Cardinals meccs elött úgy éreztem,hogy vagy ezt,vagy a Lions elleni meccset behúzza az eagles,de a kettőből csak egyiket,tehát ez legyen egy loss mondjuk.
Vikings kötelező nekik,ha idegenbe ha nem.
Bears otthon,ez nagyban függ attól is,hogy lesznek e még maci oldalon PO remények,remélem mi azt megoldjuk már jövőhét hétfőn 😊
Utolsónak pedig mi,reméljük tét nélkül,de erre talán kisebb az esély.

Jelenlegi formáját nézve az Eaglesnek,egy 2-2 itt is kinéz,tehát 9-7

Persze ez csak úgy,ha utolsó héten verjük őket otthon,akkor az 5-1es csoportbeli mérleggel irány a PO.

Viszont ha az Eagles behúzza a Lions elleni meccset,onnan lehet izgulni.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Ha nyer az Eagles, az se akkora tragédia, mert így a WC-ben is bízhat az East 2. ( Meg amúgy is ütjük majd őket az ucsó fordulóban. 😀 )

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
most néztem, Eagles olyat kapott meg strip sack-nek, ami nálunk maximum incomplete pass lehetne 😕
több mint 12 éve
Most vettem csak észre, mi hétfőn játszunk legközelebb, remélem mindenki, aki tud, meggyógyul. Pl. Harris-re nagy szükség lenne Bears-éknél.
Én is várom Randle villanását, valamiért csak idehoztuk, most már bizonyítsa is!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Remélem most nem az lesz h Murrayt tömjük,no rotálás, és vagy kevés futás lesz. Randle is jobb lesz rotálásba, Murray által lestrapált védelmek ellen. meg kell adni neki is a lehetőséget.
Egy esély van a csoportgyőzelemre, rájátszásban is, ha az O minél többet van pályán,sok futással, mert így a D tud pihenni,kevesebb esély az ellenfélnek, és ha abból a kevésből jön a szokásos 1-2 labdaszerezés már gyak. elbukni is nehéz a meccseket.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Akkor ma Go Cardinals😊
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
The Dallas Cowboys are concerned that running back Lance Dunbar's injured knee will require season-ending surgery, according to a league source.

Ha végre jól megy a futás,nehogy már ez konstans legyen..

Ja és amennyire védeni akarják a játékosokat idén ezzel a sok szabálymódosítással,pont az ellenkezője megy végbe végignézve a sérüléseken az egész ligába,de lehet ez csak bad luck.Tehenész
Yep, immaron hivatalos. Dunbar down for bodycount. Szepen elkaszalta a felkezu Porter, eszem a zuzajat.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Meg Dez, hát tudja a franc...Nevezzetek régimódinak (23 éves vagyok amúgy, szal inkább ne), de én ezerszer inkább látnék a pályán egy Wittent, mint 3-4 Dezt. Mindegy, jövőre szerződés éve van, ott sok minden kiderül majd.gorbel
Ezt mire érted?Persze Witten-el nehéz versenyezni
több mint 12 éve
The Dallas Cowboys are concerned that running back Lance Dunbar's injured knee will require season-ending surgery, according to a league source.

Ha végre jól megy a futás,nehogy már ez konstans legyen..

Ja és amennyire védeni akarják a játékosokat idén ezzel a sok szabálymódosítással,pont az ellenkezője megy végbe végignézve a sérüléseken az egész ligába,de lehet ez csak bad luck.
több mint 12 éve
Azoknak, akik nem hisznek Romo-ban:
"Most 100.0-plus passer rating games since 2006: Drew Brees 62, Tom Brady 58, Philip Rivers 57, Tony Romo 54."Charlie Firpo
Ilyenkor szokott slow valami frappáns oltást tolni 😀speeedy1
nem fogok, tökéletesen meg vagyok elégedve Tonyval. mondjuk sokra nem megy a csapat a 100+-os meccsekkel, ha a futás meg a védelem nem megy, mert egyedül Tony nem tud minden meccset megnyerni.
ja, fontos megjegyezni, hogy 2006 óta 123 meccs volt összesen, a fenti számok mellé érdemes odatenni a játszott meccsek számát is.
Brees 62/122, Brady 58/108, Rivers 57/123, Romo 54/107. (P.Manning 52/107).

de a statisztika tényleg sokszor rosszul van használva, azért nem szeretem az ilyen adatokat.
több mint 12 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
"Most 100.0-plus passer rating games since 2006: Drew Brees 62, Tom Brady 58, Philip Rivers 57, Tony Romo 54."Charlie Firpo
Ilyenkor szokott slow valami frappáns oltást tolni 😀
több mint 12 éve
"Most 100.0-plus passer rating games since 2006: Drew Brees 62, Tom Brady 58, Philip Rivers 57, Tony Romo 54."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Viccet félre téve. Ha ekezzuk a stábot sokszor akkor most meg is kell magam követni. Nagyon kiábrándító volt az offense ami azert ki is tört belőlem. Ugyanakkor a 2 perces drill nagyon impressziv volt es a time managementnek hála 14 seccel a vége előtt futást is tudtunk hívni. Újabb pozitívum a red zone Offense. Volt egy stat a meccsen miszerint egymást követő 21(?) red zone posession zárult TD-vel!
+ half time adjustment! Remek volt. Összeségében az első 1,5 negyedet leszámítva az edzői kart dicséret illeti a tegnapiert.Blevi
nem teljesen. az utolsó 21 red zone drive végződött pontokkal, de ezekben a FG is benne van.slowmotion
Igen igaz. Bát a red zone O# azert sztem előre lépett valamelyest.Blevi
pl amikor legutóbb játszottunk a Raiders ellen (szerintem az is TGC volt, négy éve, az új stadionban*), akkor asszem 3 yardon belülről egyszerűen nem bírtunk TD-t csinálni, mert a fal nem csinált elég helyet a futóknak, és Dez is csak következő évben jött talán.
szóval ott az volt a szitu, hogy false start, 5 yard hátra, és a nagyobb helyre már be lehetett tenni a passzt 😊

* az egyetlen eset, amikor a Tashard Choice-féle Razorback formáció két yardnál többet hozott, ott éppen úgy 60 yard körül
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Viccet félre téve. Ha ekezzuk a stábot sokszor akkor most meg is kell magam követni. Nagyon kiábrándító volt az offense ami azert ki is tört belőlem. Ugyanakkor a 2 perces drill nagyon impressziv volt es a time managementnek hála 14 seccel a vége előtt futást is tudtunk hívni. Újabb pozitívum a red zone Offense. Volt egy stat a meccsen miszerint egymást követő 21(?) red zone posession zárult TD-vel!
+ half time adjustment! Remek volt. Összeségében az első 1,5 negyedet leszámítva az edzői kart dicséret illeti a tegnapiert.Blevi
nem teljesen. az utolsó 21 red zone drive végződött pontokkal, de ezekben a FG is benne van.slowmotion
Igen igaz. Bát a red zone O# azert sztem előre lépett valamelyest.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Azért említsük meg Andre Holmes nevét, aki nálunk a PS-ben nyomott le egy évet, Coale sérülése miatt hozták, és úgy alázta az 50 millás cornerünket, hogy fájt nézni (aki az INT miatt Carr védelmére kel, azzal nem leszünk jóban 😊 ).
Meg Dez, hát tudja a franc...Nevezzetek régimódinak (23 éves vagyok amúgy, szal inkább ne), de én ezerszer inkább látnék a pályán egy Wittent, mint 3-4 Dezt. Mindegy, jövőre szerződés éve van, ott sok minden kiderül majd.
több mint 12 éve
nem teljesen. az utolsó 21 red zone drive végződött pontokkal, de ezekben a FG is benne van.
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
+ half time adjustment! Remek volt. Összeségében az első 1,5 negyedet leszámítva az edzői kart dicséret illeti a tegnapiert.
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
igen, állítólag hányt is, kérdés, hogy ilyenkor nem kell-e 'questionable'-nek jelenteni, vagy valami hasonló?
több mint 12 éve
Tony Romo said he has the flu and took some meds to fight through it.
- Watkins

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Hatott a fej mosás amit benyomtam 21-7-nél. 😛Blevi
mi? ez lesz a kabalánk, hogy meccs közben megmosod a hajadat?
mondd meg, hogy milyen sampont használsz, és két évre való mennyiséggel ellátlak 😀