NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Lassan indulok haveromhoz gamepasst beindítani,a mai meccsel kapcsolatban annyit,hogy imádom a csapatom,de realistaként vereségre számítok,túl sok a mismatch,de persze ez az NFL,bármi lehet 😊

Ja és remélem,tényleg ilyen egyszerű lesz :
 www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000256764/How-to-stop-Peyton-Manning

Run Peyton Run 😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
több mint 12 éve
Selvie szerencsére "csak" agyrázkódást szenvedett,azt 1 hét alatt kiszokták feküdni a fiúk,nem hiszem,hogy nagyban hátráltatná ha játszik.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ha játszik is messze nem 100%os... ki lenne helyette? mert alapból ugye ő 2. számú lenne Spencer mögött.Kroos
Wilber. azt olvastam, hogy Edgar Jones is sérült.slowmotion
Pedig ütős pass rush nélkül nehéz lesz hozni a meccset.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Ha játszik is messze nem 100%os... ki lenne helyette? mert alapból ugye ő 2. számú lenne Spencer mögött.Kroos
Wilber. azt olvastam, hogy Edgar Jones is sérült.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ha játszik is messze nem 100%os... ki lenne helyette? mert alapból ugye ő 2. számú lenne Spencer mögött.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Ha belegondolok h ennek a csapatnak majd vasárnap egy normális edzővel, stábbal legrosszabb esetben 4:1-el kéne állnia, erre meg lehet 2:3-al fogunk... 😒 :[]

Tavaly is ez volt, 2-3 meccs is kevesen múlt,rossz edzői húzások, idő menedzselése stb...
Ha megnézek 1-2 keretet milyen Qb,elkapósor,sérültek vannak és milyen mérleggel állnak, még rosszabb az egész...

Amúgy tegnap és a héten Austin nem edzett, Selvie Se..... Limitált után Harris se... zsír lesz...Kroos
Selvie kondicionálást csinált, ha a fizikai kontaktot engedélyezik neki, akkor játszik.
Austin majd ma kiderül, nem fűzök hozzá sok reményt, mivel csak minor injury-t mondtak, ezért szerintem még a jövő héten sem lesz, mert ez így szokott lenni.
több mint 12 éve
Ha belegondolok h ennek a csapatnak majd vasárnap egy normális edzővel, stábbal legrosszabb esetben 4:1-el kéne állnia, erre meg lehet 2:3-al fogunk... 😒 :[]

Tavaly is ez volt, 2-3 meccs is kevesen múlt,rossz edzői húzások, idő menedzselése stb...
Ha megnézek 1-2 keretet milyen Qb,elkapósor,sérültek vannak és milyen mérleggel állnak, még rosszabb az egész...

Amúgy tegnap és a héten Austin nem edzett, Selvie Se..... Limitált után Harris se... zsír lesz...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Már nagyon várom ezta vasárnapot😊 Scandrick idén jelenleg jobb mint Claiborne. Meglátjuk mire lesz képes slotba Claiborne, mert ha Webbet küldjük be akkor egyértelmű, hogy az missmatch akárki is áll vele szembe 😀 Ha nyerünk hihetetlenül boldog leszek.. Go Dallas Cowboys!
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Amúgy az emberek elég sokat beszélnek mostanában az 56 yardos homályról, de csak azt a játékot elemzik. Engem sokkal jobban aggaszt az előző játék fényében. Mintha Garrett és Callahan nem is kommunikálna egymással. Ha Garrett mindenképp pontot akar a táblán, akkor felszól Callahannek, hogy ne passz játékot hívjon, elég ha csökkentik a távolságot, ezzel is segítve Bailey-t. De úgy ahogy lefolyt a dolog, elég high school-szerű bénázásnak tűnt.gyeek
3rd&6-re aki FG-ra hajt, az tényleg adja le a headset-jét, és vonuljon vissza. ellenben 3rd down play az passz volt Wittennek, csak Weddle elütötte. ha nem üti el, akkor sima 1st down, és senki nem beszél az 56 yardosról.
az a play nem volt rossz, csak jól védekezte le Weddle.slowmotion
Egyértelmű, hogy nem FG-re hajt az edző. Viszont 3&6nél átfuthatott volna az agyán egy B terv, ha nincs meg a 1st down. Na ez hiányzott. 😊 Jónak csak Weddle szempontjából nevezném a 3rd down play-t, mert incomplete passz volt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Amúgy az emberek elég sokat beszélnek mostanában az 56 yardos homályról, de csak azt a játékot elemzik. Engem sokkal jobban aggaszt az előző játék fényében. Mintha Garrett és Callahan nem is kommunikálna egymással. Ha Garrett mindenképp pontot akar a táblán, akkor felszól Callahannek, hogy ne passz játékot hívjon, elég ha csökkentik a távolságot, ezzel is segítve Bailey-t. De úgy ahogy lefolyt a dolog, elég high school-szerű bénázásnak tűnt.gyeek
3rd&6-re aki FG-ra hajt, az tényleg adja le a headset-jét, és vonuljon vissza. ellenben 3rd down play az passz volt Wittennek, csak Weddle elütötte. ha nem üti el, akkor sima 1st down, és senki nem beszél az 56 yardosról.
az a play nem volt rossz, csak jól védekezte le Weddle.slowmotion
Csak az a baj, hogy nem fog. Nincs az az Isten, hogy "leültetik" szezon első 4-5 meccse után...

Az mindenkinek megvan, hogy ha az előrejelzések helyesek, akkor mi kikapunk, az Eagles meg behúzza a meccset az óriások ellen akkor már két csapat lesz akik 2-3 állnak. Utána héten az Eaglesnek a Buccaneers jön akik nem egy Denver, nekünk meg ugye a Redskins ahol szépen vizsgázhat a secondarynk. Mond6juk úgy is, hogy be fog indulni a szezon az NFC Easten belül rendesen és gyorsan elveszthetjük a vezető helyünket. Így nagyon remélem, hogy a a Giants nyerni fog a hétvégén, jövő héten meg mindenképp alázzuk a Washingtont, különben megint jön a kullogás matekpéldákkal övezve a PO-ért.

Jut eszembe, mindenkinek ajánlom az arany komentek között Atapapa (Saints) hozzászólását. nagyon összeszedet és intelligens írás! Ha bárki érez a mi kis fórumcsoportunkból olyat, hogy hasonlót tudna ő is produkálni a Dallasról, kérem h tegye meg, és ne fojtsa magába.
Sokkal jobb lenne ilyeneket IS olvasni!
több mint 12 éve
az a play nem volt rossz, csak jól védekezte le Weddle.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
az biztos hogy Carr liga szinten az egyik legjobb press corner,és arra is emlékszem hogy kifejezetten ezért lett idehozva,ahogy Claiborne is.RR sémája - lebutítva - gyakorlatilag arról szól hogy kívül a WReket fizikális press cornerekkel jól szájba vágjuk,szétcsesszük a timing-ot,meg a route running-ot,aztán erre épülve belül mehetnek az akár kimondottan agresszív blitzek is.Ez a két CB direkt erre lett ide hozva,és ahogy Tehenész is írta amíg nem jöttek a sérülések,ez szépen működött is(Cruz-Nicks kettős valami 100 yard 1 TD körül tartása az első héten,Jackson gyakorlatilag lenullázása a Tampa ellen)csak ugye aztán jött a sérülés tsunami,ami egyáltalán nem kímélte a secondaryt sem,a front7-ről nem is beszélve,így aztán a szezon közepétől már alig tudtuk ezt játszani és ez a védelem hatékonyságán is kezdett erősen látszani.

De persze akkor is volt egy vezetősége a csapatnak aki(ik) ezt az egyszerű korrelációt nem tudta(tudták) vagy nem akarta(akarták) átlátni és ahelyett hogy már akkor megtette volna a megfelelő lépést,elküldte azt az embert az edzői stából aki igazán megérdemelte volna a helyét a csapatnál.Aztán most gyakorlatilag két év után megint diffenzív filozófia váltás,ráadásul igen gyökeres,aztán csodálkoznak rajta hogy azoknak a játékosoknak,akiknek amúgy sem az e séma által megkövetelt képességek az erősségei,azoknak vannak problémái.Szvsz Carr sem a régi önmaga ebben a sémában,de elmenedzsel nem csinál olyan nagy hibákat,mert van egy kurva nagy előnye Mo-val szemben,neki ez a hatodik TELJES szezonja,TELJES TC-vel,preseason,minden,Claibornenak van ebből háromnegyed.Aztán még megemlíthetjük azokat az apróságokat hogy amúgy is talán a legnehezebben tanulható poszt a CB,a srácnak tavaly semmi előszezonja nem volt,idén séma váltás,és most is volt sérült rendesen.Mindegy nem Claiborne egvédésére akartam én kihegyezni ezt a hszt,hanem arra hogy nagyon remélem hogy ha már ismét sikerült egy remek D stábot összerakni,akkor azt ne basszuk már majd szét jövőre a második év után,és megint séma váltás,meg faszom,most szezon végén kell picsán rúgni a megfelelő két embert,a Dline-t rendbe rakni és fasza lesz minden.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Claiborne vergődésének oka lehet a zone coverage is. Ha jól emlékszem még a scouting reportjában is említették, hogy zone coverben lehetnek hátrányosságai. Nem védeni akarom, de arra konkrétan emlékszem amikor off-seasonben Kiffin azt állította, hogy ez nem a klasszikus Tampe-2 lesz, a cornerek pl. gyakran lesznek emberfogáson. Tipikus 12-personnel szindróma: elmesélik milyen jó lesz ha majd Pats szerű 2 TE-s felállásokkal stunnolják az ellenfelet, erre tessék... Ebbe belejátszhat persze, hogy Escobar és Hanna sem nőtt fel a feladathoz. De Claiborne-t nem zone cover mannek hozták, és az edzőinek igenis az erőire kellene játszania, nem a saját elméletére kényszeríteni a játékost.gyeek
Carr-nak is feküdne,tavaly szépen teljesített RR sémájában.Gondolom azért eröltetik a zónázást,mert így könnyebben jöhetnek a turnoverek..bár őszintén megvallva nem vagyok a téma nagy szakértője.Azt nem lehetne,hogy Tampa 2,cornerek meg nagyrész man-to-man? mennyire zavarna bele az eredeti Tampa 2be?
több mint 12 éve
Amúgy az emberek elég sokat beszélnek mostanában az 56 yardos homályról, de csak azt a játékot elemzik. Engem sokkal jobban aggaszt az előző játék fényében. Mintha Garrett és Callahan nem is kommunikálna egymással. Ha Garrett mindenképp pontot akar a táblán, akkor felszól Callahannek, hogy ne passz játékot hívjon, elég ha csökkentik a távolságot, ezzel is segítve Bailey-t. De úgy ahogy lefolyt a dolog, elég high school-szerű bénázásnak tűnt.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Claiborne vergődésének oka lehet a zone coverage is. Ha jól emlékszem még a scouting reportjában is említették, hogy zone coverben lehetnek hátrányosságai. Nem védeni akarom, de arra konkrétan emlékszem amikor off-seasonben Kiffin azt állította, hogy ez nem a klasszikus Tampe-2 lesz, a cornerek pl. gyakran lesznek emberfogáson. Tipikus 12-personnel szindróma: elmesélik milyen jó lesz ha majd Pats szerű 2 TE-s felállásokkal stunnolják az ellenfelet, erre tessék... Ebbe belejátszhat persze, hogy Escobar és Hanna sem nőtt fel a feladathoz. De Claiborne-t nem zone cover mannek hozták, és az edzőinek igenis az erőire kellene játszania, nem a saját elméletére kényszeríteni a játékost.

több mint 12 éve
Most már erre sem hivatkozhatunk:

Here's a look at where each Cowboys offensive lineman ranks versus his NFL peers at his position after four games - PFF:

Player
Doug Free 1/ 72
Tyron Smith 25 / 72
Travis Frederick 11 / 33
Brian Waters 24 / 70
Ronald Leary 46 / 70Charlie Firpo
Szerintem Romonak hiányzik a megszokott rend,és azért nem osztogatja a lasztit,hogy hátha megkergetik végre 😀
több mint 12 éve
Mondjuk a fal nem rossz, ha Free hozná ezt a szintet+ Smith is T poszt meg van, Travis fejlődik tovább C poszt pipa, egyedül Guard kell draftról,FAról.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Most már erre sem hivatkozhatunk:

Here's a look at where each Cowboys offensive lineman ranks versus his NFL peers at his position after four games - PFF:

Player
Doug Free 1/ 72
Tyron Smith 25 / 72
Travis Frederick 11 / 33
Brian Waters 24 / 70
Ronald Leary 46 / 70

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
A játékosok képesek lennének rá, ez az Offense normális HC/OC-val bárkinek képes lenne 30-40 pontot felrakni....erre ilyen 14pontokat szereznek, gy hogy azt 1-2 negyed alatt a többi full homály... de tavaly ugyanez volt, de jött Escobar,Williams a draftról,alig használjuk őket, Randleről ne is beszéljünk... Sz.ar körforgásban vagyunk évek óta,amiből nem tudunk kimászni.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
amúgy ezt hogy Carter sem fog kezdeni,ezt hol olvastátok?mert erről én sehol nem láttam/hallottam semmit,Mo-t viszont tényleg írják.Cowboykarcsi
bocs ezt én olvastam félre,gondolom Denver ellen majd rotálják.

Egyébként, amikor megláttam az idei schedule-t,és végignéztem a meccseken,elsőnek az tűnt fel,hogy Eagles lesz az utolsó.És volt egy olyan megjegyzésem haveromnak,hogy figyeld meg,idén az eagles fog minket megsz*patni.Ugyebár 2 éve Giants,tavaly Skins.Még mindig így gondolom,és jelenleg az Eagles-be látok egyedül fantáziát,aki még rajtunk kívül vihetné a csoportot.Ha így lesz,akkor bocs srácok,majd legközelebb a lottó 5öst vonzom be így 😀 De ne legyen igazam.

Vasárnapra meg annyit,hogy szerintem nem a védelem itt a lényeg,Manning jelenleg(ha csak nem eszik túl sok Papa John'st a meccs elött) olyan formába van,és olyan játékosokkal rendelkezik,hogy 30-40 pontot szinte biztosan szereznek.Legnagyobb kérdés,hogy az offensünk fel tud e rakni ennyi pontot az eredményjelzőre?Itt látom a meccs kulcskérdését.Képesek vagyunk rá,még egy jobb defensel szemben is,de ehhez nem lesz elég ez a konzervatív játék,.
több mint 12 éve
Én meg most pont leszarok mindent!

Mi olyan csapat vagyunk akik képesek az egyik héten ocsmányul játszani, a másik héten meg úgy játszani egy meccset mintha nem is mi lennénk a pályán. Én biztos, hogy magunkra fogadok, legalább nagyobb az odds.
Claiborne gyenge idén, nagyon. Ha a sérülése hátráltatja akkor tényleg adni kell neki pár hetet, hogy össze tudja magát szedni testben és fejben is. Ő nem egy Vaccaro na, hogy felkerül az NFL-be és mindjárt szinte alap emberként számíthatunk rá. De ott van nekünk a szakáll akit bizony olyan fából faragtak. Jó meccs lesz, hazai pályán nem vagyunk idén rosszak, nem a magaslati levegőtlen stadionban kell játszanunk és ez jócskán felénk hajtja a vizet + a hazai légkör miatt talán a coachokra is nagyobb nyomás helyeződik. Ideje lenne vkinek elkenni a Denver száját és remélem azok mi leszünk! És most mondom, hogy az O-t el kell felejteni nem azon lesz a hangsúly, hanem a D-n! Bízok Kiffnben, bízok a védelmünkben, bízok a srácokban és a sikerben! Nagyon várom már a Sundayt!
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ha követjük a sormintát, akkor nincs miért aggódni a Denver ellen... most a W jön.

A gondunk az, hogy nem vagyunk innovatívak playcalling szinten. Az ellenfelek tudják, hogy mire számíthatnak és ha nem tudjuk erőből megoldani, akkor bevéshetünk egy újabb L-t.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
amúgy ezt hogy Carter sem fog kezdeni,ezt hol olvastátok?mert erről én sehol nem láttam/hallottam semmit,Mo-t viszont tényleg írják.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
2. es 3. évét töltő fiatal tehetséges játékosról beszélünk. Tény hogy kettejükről sokat szoptunk idén. Elfogadom hogy ki kerüljenek a kezdőből, de az h ne is számítsanak rajuk az meredek.