NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
most mi az hogy itt nyilvánosan 2 játékosra vn kenve minden? kiemelten rájuk húzni a meccset??
a stáb miket hibázott? milyen play hívások voltak? field goal 56 yardról?? stb?
mi az h Carterre nem számítanak? mi van?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ez a Claiborne dolog sztem csak jelképes, mert a Denver úgy is 3 WR-rel jön úgy, hogy muszáj kezdeni-e és akkor inkább legyen ő Deckeren, és Scan legyen Welkeren.beltazor
Simán el tudom képzelni, hogy Webbet rotálják slotban Scandrick helyett.gyeek
én is pont erre gondoltam,de Webbet ráállítani Decker-Thomas-Welker bármelyikére is,hát gyönyrű lesz..
Most olvasom,hogy Carter helyén Sims fog kezdeni vasárnap,és Carterre nem is számítanak.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Ezt a tenyeres-talpas héter maszlagot az SB Nation Broncos-os arca böfögte fel. Úgy látom alulreprezentáltnak érzi a Broncost... Kicsit megártott az agyának az 1600m-es levegőhiány.

Mile High Report (Broncos):15th (10th). "Tony Romo did what he does best and that's lose. The Cowboys face Denver next week in a showdown in Dallas. The media will be all over it I'm sure, because we all know how great the NFC East is and Dallas in particular. Out of all of the NFC East teams, Dallas could pose the biggest challenge though, so it will be important for the Broncos to remain focused and not full of themselves."

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ez a Claiborne dolog sztem csak jelképes, mert a Denver úgy is 3 WR-rel jön úgy, hogy muszáj kezdeni-e és akkor inkább legyen ő Deckeren, és Scan legyen Welkeren.beltazor
Simán el tudom képzelni, hogy Webbet rotálják slotban Scandrick helyett.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Ez a Claiborne dolog sztem csak jelképes, mert a Denver úgy is 3 WR-rel jön úgy, hogy muszáj kezdeni-e és akkor inkább legyen ő Deckeren, és Scan legyen Welkeren.

több mint 12 éve
pont most akartam belinkelni,végre valahol kimondják....

Hate to say it, but coaching failed the Cowboys on Sunday in San Diego -- which, considering all the cheering going on for the visiting team, actually felt more like Dallas. But we digress.

First, the Cowboys failed to adjust on defense; Bruce Carter and Sean Lee were consistently left to cover Antonio Gates, who caught 10 passes for 136 yards and a touchdown. Jason Garrett's decision to attempt a 56-yard field goal on grass (rather than punt or go for it on fourth down) midway through the second quarter was an equally significant mistake, as Dan Bailey's miss gave the Chargers premium field position and, ultimately, a field goal of their own. Those three points loomed large at the end, when the Cowboys were scrambling for two scores instead of just pushing for one.

itt az egész, bár sokkal több hiba volt,játékhívások stb...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
NFL.com póver renking: "Hate to say it, but coaching failed the Cowboys on Sunday in San Diego..."

több mint 12 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Azért Dez-t többször is meg lehetne játszani. A srác mindenkit megver ha nem duplázzák. Austin keze hiányzik. Ez a fránya harmstring hihetetlen már. Claiborne-ra meg ráfér az önbizalom javulás. De nem tudom, hogy ezzel azt adunk-e neki vagy még jobban elbizonytalanítjuk. Potenciál van benne, de még sokat kell tanulnia.
több mint 12 éve
Claiborne elbukta a kezdő pozícióját. Hoppá! Megértem, mert a Chargers ellen legalább 3 csúnya engedett passza volt ami nagyon nem hiányzott. Scandrick nagyon példásan bizonyítja miért is kapott szerződést két éve. Nekem sosem volt bajom Scandrickkel, de szívesebben láttam volna több sorsdöntő játékot. Claibornenak meg kellett a timeout, ügyes gyerek de a sérülésével meg egy-két (véleményes) DPIvel eléggé megingott az önbizalma, gatyába rázódik még ebben a szezonban szerintem.

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Kövezzetek meg, de a kommentek alapján csak erősödik bennem az az érzés, miszerint Dallasban csak azt játszák ami 95%, hogy működni fog, ami 85 vagy annál kevesebb azt meg sem próbáljuk, csak ha 95%, hogy kikapunk a meccsen.. ^_^
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Azt tudjuk, hogy mennyire Callahan és mennyire Romo a playhívás? Mert együtt csinálják, szerintem Romo kicsiben Manninget próbál játszani, na majd most élőben figyelheti a mestert.Charlie Firpo
Elviekben bevonták Romo-t a playcalling-ba, de nem igazán emlékszem precedensre, hogy Tony áthívta volna a játékot amikor melegedett a pite. Pedig; aki így menekül és abból tud is passzolni, az lát a pályán, mert muszáj neki. Ez is csak duma lehetett, mint a no huddle offense. A futás - szerintem- idén is felemás: azok ellen futunk, akik ellen amúgy is lehet (az eddig is ment). A Murray-Dunbar (+ az újoncok) párosra alapozva lehetne egy egészséges 40%-60% körüli futás / passz híváskombót alapul venni a játéktervezéskor, a pályán pedig éppen azt erőltetni, ami megy.
Azt gondolom, hogy a hívások alapján kevésbé preferált játékosoknál akár motivációs gondok is lehetnek; különösen akkor, ha a másik potyogtat és Ő ennek ellenére sem kap lehetőséget.
több mint 12 éve
Az a baj, hogy azt nem tudjuk, hogy akkor milyen ratingel rendelkezne ha használná rendesen Wittent, ha lenne tényleg több (mert jelenleg 1x ha volt) 2TE play, ami nagy ígérgetés volt, vagy elkapó poszton Dezen kívül mást is célba venne/tudna venni!

De az okosok biztos tudják mi lenne ha lenne ha ... stb, hogy odaadták neki a nagy lóvét, mert ugye mi ok nélkül soha senkinek nem adunk nagy lóvét.

Az amerikai foci mindig is olyan játék volt, hogy valaki dobja akkor azt valakinek el is kell kapnia. Van, hogy együtt örülnek van, hogy együtt szomorkodnak. Hibázhat csak az egyik és csak a másik is, csak abból elég ritkán van pont... úgy ahogy a HA-val kezdődő mondatoknak sem..
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
100+os QB ratinggel egyáltalán nem nevezném középszerűnek. Sose szarik be mint pl Schaub, sérüléssel is elfogadhatóan játszik.

Ezt viszont kicsit vitatom, 'interception irritációja' van. Idén csak egyszer kapta el, szerencsére.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
1 db 40+ os dobása volt idénCharlie Firpo
...ami egyből a duplája lenne, ha Dez nem fejjel akart volna levenni egy labdát a KC ellen. Az lett volna 60 yard és TD is. Romo szerintem nagyon is jól csinálja, ő megteszi a magáét, a csapat többi tagjának is ugyanezt kéne nyújtani.gyeek
Ebben pedig neked van igazad, ahogy mindig írom is, az elkapóink - sztárjaink???- elég közepesen teljesítenek. De nem is csak Dez pl. a gond, hanem Witten KC ellen 12/3 as mutató, ha jól emlékszem. Az meg mi az? Tudom, ők ikonok és én is szeretem a játékukat, és bele is férne, ha nem csak rájuk játszanánk. Azt tudjuk, hogy mennyire Callahan és mennyire Romo a playhívás? Mert együtt csinálják, szerintem Romo kicsiben Manninget próbál játszani, na majd most élőben figyelheti a mestert.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
1 db 40+ os dobása volt idénCharlie Firpo
...ami egyből a duplája lenne, ha Dez nem fejjel akart volna levenni egy labdát a KC ellen. Az lett volna 60 yard és TD is. Romo szerintem nagyon is jól csinálja, ő megteszi a magáét, a csapat többi tagjának is ugyanezt kéne nyújtani.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Azért azt elkel ismernünk, hogy a RedZone offenst jól összerakták:
Dobd a labdát Dez irányába.

több mint 12 éve
Kicsit félreérthető voltam ezek szerint:
Semmi bajom Romoval, csak azt szerettem volna mondani, hogy a középszerűséget átlépve meg kellene mutatni, hogy megérdemli a nagy zsekát. Ez a 4 meccs rendben volt, ahogy ti is mondtátok, ha idén ezt tartja is elégedett leszek, mert ha benne keresném a hibákat akkor szőrszálhasogató lennék és igazságtalan.Wong
Én neked adok igazat, eddig megbízható, de semmi rizikós teljesítmény, 1 db 40+ os dobása volt idén, igaz, hogy 105-ös a ratingje, de ez egyfelől a Rams meccs miatt van, másfelől pedig attól, hogy nem rizikózik. Kb. meg lehet mondani innen kishazánkból is, hogy ha nem Murray fut (miért is nem rotálják már), akkor vagy Dez vagy Witten kapja, és slussz.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Semmi bajom Romoval, csak azt szerettem volna mondani, hogy a középszerűséget átlépve meg kellene mutatni, hogy megérdemli a nagy zsekát. Ez a 4 meccs rendben volt, ahogy ti is mondtátok, ha idén ezt tartja is elégedett leszek, mert ha benne keresném a hibákat akkor szőrszálhasogató lennék és igazságtalan.Wong
100+os QB ratinggel egyáltalán nem nevezném középszerűnek. Sose szarik be mint pl Schaub, sérüléssel is elfogadhatóan játszik. Az előző meccsen Wittennek és Bryantnek voltak olyan dropjai ami miatt a hajamat téptem, ahogy Karcsi is írta. Ők tudnának segíteni Romo statjain egy picikét ha jobban koncentrálnának.

Én még továbbra is a stábot okolom. Garrett nem ad kifogásokat a D-linenak Ware és Selvie sérülései után. Én sem fogadok el kifogásokat egy flegma FGért ami a második félidő vége felé 1 possession game-et jelenthetett volna, a fantáziátlan O-playekért, az erősségek kiaknázatlanságáért, egy eddig kb haszontalan TE draftolásáért a 2. körben, mikor egy 6. körös majdnem ugyanazt tudja és egy megtévesztő módon túldicsért védelemért ami majdnem 500 yardot enged, a beígért turnovereik meg nem nagyon jönnek.

több mint 12 éve
Semmi bajom Romoval, csak azt szerettem volna mondani, hogy a középszerűséget átlépve meg kellene mutatni, hogy megérdemli a nagy zsekát. Ez a 4 meccs rendben volt, ahogy ti is mondtátok, ha idén ezt tartja is elégedett leszek, mert ha benne keresném a hibákat akkor szőrszálhasogató lennék és igazságtalan.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Romo szerintem a Chiefs ellen gyenge/gyengébb volt,de eddigi 4 meccsből 3 szerintem rendben volt.Egyrészt - lehet hogy én emlékszem rosszul - de most vasárnapról sem tudnék olyan playt mondani amire igaz lenne hogy valóban kritikus volt és ő volt a saras.Ellenben,Bryant sima droppja 3& longnál,egy hibátlan dobás után,nem egy holding valamelyik guardon volt ami szintén legalább kétszer 3rd down vesztésbe került,a Williams féle catch'n'fumble-t meg még sem kell említeni.A harmadik negyed végén,negyedik negyed elején volt egy periódus amikor nagyon erőltettük Wittent és ott volt néhány ergya passz,de ez szvsz belefér másrészt Witten se volt a helyzet magaslatán,jobb napjain ezeket is elkapja,nem nagyon van elkapó a csapatban akiben jobban bízik Romo.

A másik hogy ha megnézzük a statjait.Valami 8 TD 1 int meg 90 körüli passer rating,ami magasan karrier legjobb az első 4 meccsen.Eddig meg mindenki azzal volt hogy túl sok int,megbízhatatlan,most meg a dc.comon is már azt tárgyalják hogy milyen szar hogy Romonak ezen a négy mecssen a legalacsonyabb a YPA mutatója.Vannak hibái és azt sem mondom hogy elit irányító,mert nem az,de szerencsétlent tényleg mindig megtalálják mindenért.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Romoról meg annyit, hogy lassan elő kéne húzni a nyulat a kalapból, mert azok az irányítók akik hasonló lóvét tesznek zsebre (kevés PO részvételes nincs még1) azoknál látszik, hogy tudja vinni a csapatot a hátán szarabb állomány esetén, normális keretnél pedig rekord döntögetések mennek. Így szerény véleményem szerint ebben a szezonban ilyen roster mellett és ennyi pénzel a zsebben kezdhetne valami maradandót alkotni.Wong
1részt nagyon igaz. Másrészt Romo nyakába varrni az egészet kicsit túlzás; azért minden irányító mögött ott van a minőségi OC/HC.
több mint 12 éve
Már az a baj, hogy munka közben sem tudok másra gondolni.
Ha idén ilyen emberállománnyal és kritikusabb sérülések nélkül, megint 8-8 vagy 7-9 akkor lesz baj. Jövőre már le kell tenni a nagy lóvékat vagy el kell engedni embereket és nemsokára a sok átstrukturálás is vissza fog ütni... ilyen jövővel nem lehet ekkora linkeskedést bemutatni. Simán ott kéne lennünk a 4-0 táborában. Muszáj hogy elinduljon valami Dallasban, mert hiába a nagy lóvé ha mögötte nincs szakértelem, azt nem lehet venni.
Romoról meg annyit, hogy lassan elő kéne húzni a nyulat a kalapból, mert azok az irányítók akik hasonló lóvét tesznek zsebre (kevés PO részvételes nincs még1) azoknál látszik, hogy tudja vinni a csapatot a hátán szarabb állomány esetén, normális keretnél pedig rekord döntögetések mennek. Így szerény véleményem szerint ebben a szezonban ilyen roster mellett és ennyi pénzel a zsebben kezdhetne valami maradandót alkotni.
több mint 12 éve
Azt gondolom, hogy a meccs mindig a gameplan nevű nyavajánál indul. Az eleje ment, mert a Chargers nem igazán volt a helyzet magaslatán, de amint normalizálódott a helyzet és mi kerültünk lépéskényszerbe, a józan eszüket az öltözőben hagyva Garrett-ék szétrúgatták a hátsónkat. Nagyjából ezt láttam vasárnap.
Nem használjuk ki a játékosokban rejlő potenciált, ócska és kiszámítható playeket hívunk nyakra-főre, a D pedig fárad. Garrett szerezzen szerződést vmi high-school league-ben Arizonában, vagy Indiában valami kisegítő-osztályban, akik hobbiból fociznak a krikett mellett: mert az való neki, nem egy NFL franchise.

A Pats-hez nem igazán lehet hasonlítani minket, mivel ott... azt gondolom, hogy idén a Pats teljesítménye újra önmagáért beszél. Van egy olyan izé... no; elképzelés a playhívások mögött. Értitek: valami edzői agymunka, ami próbálja hasznosítani az anyagot, ami kijutott + relevánsan reagálni a helyzetre, ami éppen van. A Chargers ellen ennek nyoma nem volt: az első taktikai "feladatba" belebuktunk. Dallasban - talán - JJ az igazi (vak vagy naív) p.cs, mivel még nem tünt fel neki, hogy máshol jóval szerényebb emberállományból hoznak ki jóval többet. 😕 Hiába szerencsétlenkednek be minket a PO-ba a csoporttársak, ha ott az első ellenfél belepaszíroz a földbe - nagy élmény lesz...
több mint 12 éve
Sajnos hiányzott Austin biztos keze (talán a végén hozzá ment volna Williams elrontott passza), és - bár ti is leírtatok sok mindent - én még hozzá tenném, hogy a sztárjaink megint mintha lebecsülték volna az ellenfelet, a DL nyomása egész meccs alatt minimális volt egy elvben nem összeszokott OL ellen, Dez mondjuk még ok, de pl. Witten 30 yardnál páncélmellel nem kapta el, az máskor sima lefordulás és TD. A védelmet már ne is említsük, a második félidőben folyamatosan szabadon volt legalább egy elkapójuk vagy Gates. Jobban elemezték az első félidőt, mint mi.
Jobban kell játszani, nincs mese, Tony-nak is kezdik majd az orra alá dörgölni a nagy zsét, mert most az O falra nem foghat semmit, a meccs nagy részében hosszú másodpercekig álldogálhatott.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Kinn mi a visszhang? mert oké h sok játékosnak nem ment, de ez a stáb egyszerűen 0!! őket nem veszik elő?
San Diego stábja összevissza szívatott minket...
Ilyen Oval ez az átlag kb. 14 pont/meccs lóf....
na meg persze előjöttek az O-fal.Sec,pass Rush(ha Warenek nem megy vagy nem 100%-os) hiányok.
Guard,T, S,Cb,Dt/De kell..

PunBB bbcode test