NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
az a legnagyobb baj, hogy próbálnak kiegyensúlyozottan játékot hívni Callahan bácsiék. ez annyit tesz, hogy ha a futás működik, akkor 50:50-be hívnak, ha pedig a futás nem működik, akkor csak passz jön utána.

tegnap szerintem már ott elcseszték a dolgot, hogy a tízyardos nyitány után egyből egy rolloutot kértek. az első futás megvan, és egyből play action. ráadásul ez ugye olyan fajta, hogy az irányítónak senki sem blokkol, tehát ha egy end vagy linabacker nem eszi meg a cselt, akkor szabad prédává válik az irányító. na tegnap kettő ilyen üldöző is volt.
az meg már Tony hibája, hogy ahelyett, hogy kidobta volna oldalra a labdát, inkább megpróbált visszapördülni, és 2nd&10 helyett 2nd&14 lett a vége, és emiatt a második sacknél is inkább lefeküdt.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ennek a csapatnak egy normális stábbal, látva az eddig ellenfeleket stb. 4:0-val kelene állnia....
nézzük már meg Brady kiknek dobál.....edző van ennyi.
Escobart minek draftoltuk? Hanna? ennyit a nagy Tight end játékokról...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Az "ő" védelme szerezte a TD-t miért gondolta volna, hogy ez az utolsó előtti alkalom, hogy megállítják a Chargers támadását?
gyeek
olvasd már el a kettővel későbbi hszt is.
nem Lee-re kentem a vereséget, hanem azt mondtam, hogy paradox módon mégis azt érzem a meccs fordulópontjának, mert túl gyorsan jött a 2 támadásnyi pontelőny, és a szünet előtt-utáni támadási lehetősége a Chargersnek simán magában hordozhatta volna a vezetés visszavételét is. ha egy perccel több ideje van Riversnek, akkor szerintem be is vitte volna TD-re a félidő vége előtt, akkor pedig a harmadik negyed közepére már a vezetés is odaát lett volna.slowmotion
Minek reagálod túl az egyszerű egysorosom? Vagy értetted félre... 18 tackle és egy interception után nem lehet hibáztatni egy vesztes meccsért. Én arra utaltam, hogy szerintem Lee bízik az általa fémjelzett védelemben és nem hitte volna, hogy az ő pick 6-e az utolsó előtti alkalom, hogy a védelem megállítja a Chargerst pont nélkül. Még én sem hittem volna...gyeek
mert félreértettem. sorry.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Az "ő" védelme szerezte a TD-t miért gondolta volna, hogy ez az utolsó előtti alkalom, hogy megállítják a Chargers támadását?
gyeek
nem Lee-re kentem a vereséget, hanem azt mondtam, hogy paradox módon mégis azt érzem a meccs fordulópontjának, mert túl gyorsan jött a 2 támadásnyi pontelőny, és a szünet előtt-utáni támadási lehetősége a Chargersnek simán magában hordozhatta volna a vezetés visszavételét is. ha egy perccel több ideje van Riversnek, akkor szerintem be is vitte volna TD-re a félidő vége előtt, akkor pedig a harmadik negyed közepére már a vezetés is odaát lett volna.slowmotion
Minek reagálod túl az egyszerű egysorosom? Vagy értetted félre... 18 tackle és egy interception után nem lehet hibáztatni egy vesztes meccsért. Én arra utaltam, hogy szerintem Lee bízik az általa fémjelzett védelemben és nem hitte volna, hogy az ő pick 6-e az utolsó előtti alkalom, hogy a védelem megállítja a Chargerst pont nélkül. Még én sem hittem volna...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
gyeek
nem Lee-re kentem a vereséget, hanem azt mondtam, hogy paradox módon mégis azt érzem a meccs fordulópontjának, mert túl gyorsan jött a 2 támadásnyi pontelőny, és a szünet előtt-utáni támadási lehetősége a Chargersnek simán magában hordozhatta volna a vezetés visszavételét is. ha egy perccel több ideje van Riversnek, akkor szerintem be is vitte volna TD-re a félidő vége előtt, akkor pedig a harmadik negyed közepére már a vezetés is odaát lett volna.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Félidő előtt egy olyan öt perccel gondoltam ezt nem éri meg nézni, megyek aludni. Vártam egy kicsit hátha jön egy Bryant TD, és meg is kaptuk. Aztán volt olyan 2 perc hátra, megint mentem volna, de mivel az előbbi bejött, ezért hátha látok egy INT-t maradtam. Jött a Lee INT, ahogy tavaly is amikor már nagyon kellett valami D# részről.
Mo.-t gatyába kell rázni jövő hétre, mert SEC részről maximális munka kell majd a Broncos fegyverei ellen. Nem mondom hogy olyan szarvashibái voltak, mert ha nincs passrush, akkor a CB se tudja örökké fogni az emberét, de ezt meg lehetett volna oldani. Scandricknek nagy munka lesz majd távol tartani a labdát Welkertől.
Nem tudom a második félidőben hogy ment a támadófalnak, de az elsőben siralmas volt. Amikor kicsit összeszedték magukat. talán akkor jött a TD.
Mindenesetre Manning eddig kiválóan játszott, jó lenne lerontani kicsit a statjait.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Egy 4-3-as rendszerben az OLB-nek tudnia kell passz ellen védekezni! Én Carterre nagyon mérges vagyok, egész héten a coverage-t gyakoroltatnám vele, meg persze futtatnám, amíg van levegője. Hihetetlen bosszantó vereség, 2-3, innentől kezdve nagyon nehéz lesz. A Skinsnek erőt fog adni ez a győzelem, a Philly elleni meccstől is nagyon félek...Week 7 után lehet, hogy már a következő évre kell készülnünk.
Amúgy meg már valaki említette, de azért ül Orton 3 millióért a padon, hogy ha Romo nem egészséges, akkor se legyen vége a világnak! Mert ennek így semmi értelme. Nagyon frusztrál a vereség (főleg sonkafej Riversék ellen), meg is verek egy gyenge, ovis lányt.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
4 meccs után szerintem bátran mondhatjuk,hogy az offense vitte a meccseket eddig.rams ellen "villogott" max.Ja és sok értelme van 4 rb-t tartani,ha Murray-n kívül senki nem kap lehetőséget.Tehenész
Gondolom egy nem kimaradt a mondatból. Az offense idén nekem csalódás.Blevi
Amennyire jól működött tavaly 2. felébe a szezonnak,most annyira gondolkodják túl az egészet.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
kövezzetek meg, de szerintem Lee INT returnje volt a fordulópont a meccsen.
túl gyorsan visszament a labda, maradt ideje a Chargersnek egy támadásra, plusz ugye félidő után is ők jöhettek. ha úgy az 5 yardos körül kilép Lee, akkor lett volna vagy 1:15 három playre, run-run-akármi, amennyire ment a futás, úgy valszeg meglehetett volna az az öt yard meg a hét pont. és akkor 21-7 a félidő, és akkor nem lett volna az, hogy a mádosik félidő második Chargers-támadása után már csak egy pont legyen az előny (ha ugyanúgy megy a meccs, akkor a negyedik negyed elején max. kiegyenlít a Chargers, és akkor Gates TD-je is csak egy támadásnyi előny, és akkor talán Williams sem vállalja túl magát, és nyugodtan lemegy az egy yardoson).slowmotion

4 meccs után szerintem bátran mondhatjuk,hogy az offense vitte a meccseket eddig.rams ellen "villogott" max.Ja és sok értelme van 4 rb-t tartani,ha Murray-n kívül senki nem kap lehetőséget.Tehenész
Randle még elég gyenge úgy tűnik, Dunbar meg Tanner összesen tesz ki kb egy egészet. Ennyi muszály sajna.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ja és az,hogy mit keresett az offensbe Parnell..volt egy sikeres megmozdulása,holding 😀
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
túl gyorsan visszament a labda, maradt ideje a Chargersnek egy támadásra, plusz ugye félidő után is ők jöhettek. ha úgy az 5 yardos körül kilép Lee, akkor lett volna vagy 1:15 három playre, run-run-akármi, amennyire ment a futás, úgy valszeg meglehetett volna az az öt yard meg a hét pont. és akkor 21-7 a félidő, és akkor nem lett volna az, hogy a mádosik félidő második Chargers-támadása után már csak egy pont legyen az előny (ha ugyanúgy megy a meccs, akkor a negyedik negyed elején max. kiegyenlít a Chargers, és akkor Gates TD-je is csak egy támadásnyi előny, és akkor talán Williams sem vállalja túl magát, és nyugodtan lemegy az egy yardoson).slowmotion
Annyiban nem értek egyet hogy nem volt kötelező 0 azaz nulla pontot csinalni az utso ket negyedben. Ha egy Fg-t fel tudunk rakni mar one posession game.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Sztem nem. A 4. negyed SD 3&1 situációjában (a meccs vége előtt 6-7 perccel) látom a meccs bukását. Ott 1,5mp-el lejárt a támadóidő és nem érkezett a dealy of game. Abból lett egy TD-is, meg időhúzogatás is, ahol az összes időt kikértük, Williams meg már csak a ráadás volt. Onna jött az Armageddon! 😕Wong
Szeretjük mi a Williams-eket! Emlékszünk még Roy-ra? hatalmas volt ahogy egy 30 yardos passz után, kiütik a kezéből.. minden meccsen legalább egyszer 😀

több mint 12 éve
Gondolom egy nem kimaradt a mondatból. Az offense idén nekem csalódás.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Sztem nem. A 4. negyed SD 3&1 situációjában (a meccs vége előtt 6-7 perccel) látom a meccs bukását. Ott 1,5mp-el lejárt a támadóidő és nem érkezett a dealy of game. Abból lett egy TD-is, meg időhúzogatás is, ahol az összes időt kikértük, Williams meg már csak a ráadás volt. Onna jött az Armageddon! 😕
több mint 12 éve
4 meccs után szerintem bátran mondhatjuk,hogy az offense vitte a meccseket eddig.rams ellen "villogott" max.Ja és sok értelme van 4 rb-t tartani,ha Murray-n kívül senki nem kap lehetőséget.
több mint 12 éve
az a baj, hogy ilyenkor nem mondhatod a játékosnak, hogy lépjen ki...(+ őt a TD hajtja)
meg ettől papíron összekellet volna esni a az SD-nek.

Ezt a csopit az egymás elleni meccsek fogják eldönteni. Be kell húzni a Denver után jövő két meccset (Was, PHI). Mondjuk nem lennék szomorú megint egy 4 int-s Manning meccstől 😊beltazor
tudom, és meg is értem. meg persze inkább a biztos hét pont, mint a bizonytalan akármennyi (+7 és -7 között).
csak azt mondtam, hogy már a TD-kor megfordult a fejemben, hogy túl könnyen jött, és amennyire jónak tűnik, annyira a visszájára is fordulhat.
sajnos bejött, de most akkor növesztek egy olyan megérzést, hogy nyerjünk hétvégén 😊
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
az a baj, hogy ilyenkor nem mondhatod a játékosnak, hogy lépjen ki...(+ őt a TD hajtja)
meg ettől papíron összekellet volna esni a az SD-nek.

Ezt a csopit az egymás elleni meccsek fogják eldönteni. Be kell húzni a Denver után jövő két meccset (Was, PHI). Mondjuk nem lennék szomorú megint egy 4 int-s Manning meccstől 😊

több mint 12 éve
túl gyorsan visszament a labda, maradt ideje a Chargersnek egy támadásra, plusz ugye félidő után is ők jöhettek. ha úgy az 5 yardos körül kilép Lee, akkor lett volna vagy 1:15 három playre, run-run-akármi, amennyire ment a futás, úgy valszeg meglehetett volna az az öt yard meg a hét pont. és akkor 21-7 a félidő, és akkor nem lett volna az, hogy a mádosik félidő második Chargers-támadása után már csak egy pont legyen az előny (ha ugyanúgy megy a meccs, akkor a negyedik negyed elején max. kiegyenlít a Chargers, és akkor Gates TD-je is csak egy támadásnyi előny, és akkor talán Williams sem vállalja túl magát, és nyugodtan lemegy az egy yardoson).
több mint 12 éve
Mindenkinek lehet szar hete, az edzőnek és játékosnak is. De itt nem ez volt a gond...
244 összyard. Ebből 70 az utolsó 6 percben keletkezett mikor sémaváltással elkezdtük használni Wittent, és persze attól fogva senki mást.
Siralmas O játék ismét, és ez sokkal rosszabb mint a KC elleni. No huddle támadás Dallasban egy vicc. Meg sem próbált Romo hosszat dobni, ha sérült nyugodtan üljön le ennyit tud Orton is, vagy használja Wittent, mert pont erre a távolságra van, ennyire elbaszni a dolgokat kis túlzással direkt sem lehet...Wong
az a sémaváltás annyit jelentett, hogy a SD elkezdte az oldalvonalat és a mély passzokat védeni, ahogy azt a tankönyv is előírja. nekik az bőven jó volt, ha pörög az idő, mert nem lehet kimenni az oldalvonalon.slowmotion
igen ezt! 😊
több mint 12 éve
Jason Garett takarodj Dallasbol de kurva messzire. Vidd Callahent is.Blevi
nem mehet fel elkapni a labdát a receiverek helyett, és nem fogja inkább benyelni a sacket egy könnyű oldalpassz helyett. ma igazából senki sem teljesített tökéletesen.slowmotion
Sose tökéletes semmi. De nagyon szar volt az offense gameplaneje. 56rol mi a faszert rugatta ra?Blevi
hátha elsül Bailey lába. előtte 18 meg 16 yardon sikerült tartani a Chargers drive-ját, ha ez akkor is sikerül, akkor a Chargers legfeljebb puntol egyet a negyvenes környékéről. no nem jött be.

viszont nem is ezzel volt a baj, hanem hogy a védelem lényegében Lee interception-je után négy drive-ban sem tudta megállítani a Chargers-t. 66yd (3pt), 80yd (7pt), 74yd (3pt), 80yd (7pt). segítek összeadni, ez kereken 300 yard és 20 pont. négy egymást követő drive-ban. na ezzel meccset lehet nyerni. nekik sikerült is.slowmotion
Elfogadom hogy szar volt a D. meg az SD is erőn felül tolta. De mindekozben hol volt az offense? Hol van az átütő offense amit mindenki nyomott? Miközben az SD csinálta a pontokat a mi O-nk egyszerűen nulla volt. Ez a bajom. Ezeket a meccseket egy PO csapat hozza.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
meg ez is....az első negyedet végig szenvedte az O,Romo valami 6/3 volt,nem is volt jó a protection,a play hívás se,dropok is voltak,közben Murray 4.6-os átlaggal állt az első negyed végén és a hülye is látta hogy a futások ülnek,a sok 3&short/medium helyzetről nem is beszélve amikor meg se próbáltunk futni,és ezek nem nagy hókuszpókuszok,ezeket egy átlag szurker is látja a TV elöl 3 év Madden tapasztalattal.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Mindenkinek lehet szar hete, az edzőnek és játékosnak is. De itt nem ez volt a gond...
244 összyard. Ebből 70 az utolsó 6 percben keletkezett mikor sémaváltással elkezdtük használni Wittent, és persze attól fogva senki mást.
Siralmas O játék ismét, és ez sokkal rosszabb mint a KC elleni. No huddle támadás Dallasban egy vicc. Meg sem próbált Romo hosszat dobni, ha sérült nyugodtan üljön le ennyit tud Orton is, vagy használja Wittent, mert pont erre a távolságra van, ennyire elbaszni a dolgokat kis túlzással direkt sem lehet...Wong
az a sémaváltás annyit jelentett, hogy a SD elkezdte az oldalvonalat és a mély passzokat védeni, ahogy azt a tankönyv is előírja. nekik az bőven jó volt, ha pörög az idő, mert nem lehet kimenni az oldalvonalon.
több mint 12 éve
Bocs, hogy csak így ide bepofátlankodok, de mondanátok valamit Hollomanről? Csak ST-ben tolja eddig? Milyen róla az eddigi benyomásotok?Sixo67
kicsit még érik, de nagyon vonzza a labdát. kelleni fog előbb-utóbb.
több mint 12 éve
Siralmas O játék ismét, és ez sokkal rosszabb mint a KC elleni. No huddle támadás Dallasban egy vicc. Meg sem próbált Romo hosszat dobni, ha sérült nyugodtan üljön le ennyit tud Orton is, vagy használja Wittent, mert pont erre a távolságra van, ennyire elbaszni a dolgokat kis túlzással direkt sem lehet...
több mint 12 éve
Jason Garett takarodj Dallasbol de kurva messzire. Vidd Callahent is.Blevi
nem mehet fel elkapni a labdát a receiverek helyett, és nem fogja inkább benyelni a sacket egy könnyű oldalpassz helyett. ma igazából senki sem teljesített tökéletesen.slowmotion
Sose tökéletes semmi. De nagyon szar volt az offense gameplaneje. 56rol mi a faszert rugatta ra?Blevi
hátha elsül Bailey lába. előtte 18 meg 16 yardon sikerült tartani a Chargers drive-ját, ha ez akkor is sikerül, akkor a Chargers legfeljebb puntol egyet a negyvenes környékéről. no nem jött be.

viszont nem is ezzel volt a baj, hanem hogy a védelem lényegében Lee interception-je után négy drive-ban sem tudta megállítani a Chargers-t. 66yd (3pt), 80yd (7pt), 74yd (3pt), 80yd (7pt). segítek összeadni, ez kereken 300 yard és 20 pont. négy egymást követő drive-ban. na ezzel meccset lehet nyerni. nekik sikerült is.