NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Preseasonban mit károgtam? Hogy a rövid slot szituációk nagyon üresek, akkor azt kaptam, hogy ez a Kiffin féle rendszer "szokjak hozzá". Most, hogy kihasználja az ellenfél tényleg látszik, hogy vissza kéne lépni párszor a defensive endeknek, és kéne bemutatni pár blitzet is, valami zavar kell a rendszerbe, mert nem csak a Denveri O-t fogják levideózni hanem a mi D-nket is...

Amúgy nem tudom miért jutott eszembe, de Gyeek, már jól vagy? Már nem csak a pépes megy?
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Folyamatosan olvasom a külföldi véleményeket és azért az államokban is az a vélemény, hogy a védelemnek nem fekszik a Kiffin féle "zónázás" én nem értek egyet ezzel. Claiborne féle All-American tehetségek nem hiszem el, hogy nem tudnak egy másféle defenzív sémához alkalmazkodni.betmen
Egyrészt a cornerek dolga a legnehezebb az átállással, mert az NFLben a QBk és a WRek többsége nem szarral gurigázik. Gyorsabbnak, pontosabbnak kell lenni. Másrészt Mo nem zónázott az egyetemen, press cornernek lett titulálva, ahhoz ért. Most második évében egy teljesen más rendszert kell tanulnia úgy, hogy még az előzőt se sajátította el teljesen, szezon elején meg lemaradást szerzett a sérülésével. Ezek ellenére nem adta fel, villantott is végre valamit, még mindig elég döcögős lesz az út, de idővel jó lesz szerintem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Romo 2-t hibázott, mindkettőt a legvégén... Sajnos van benne valami, hogy choker, kár tagadni, de az is biztos, hogy tegnap ha ő nincs akkor nincs mit elchokerkednie (mint ahogy a tvalyis szezon is ilyen volt), csak kár, hogy sose tudja befejezni azt, amit elkezdett. 😕 Jughead
Miért Romo a choker? Miért nem a támadófala ami nem tudta kétszer biztosítani, az INTnél pl a 3-man-rush két helyen is behorpasztotta a zsebet, valakit rá is toltak szó szerint Romora. Ha kapott volna elég időt, megcsinálja. És ha a D képes lett volna legalább egyszer puntoltatni a Broncost, akkor nem Romo vállán lett volna megint a teher.gyeek
NFL.com-on ki is lassították,ott asszem Smith lábába botlott bele pont a dobásnál,amellett,hogy még így is egész pontos passz lett,Escobar eltudta volna kapni,csak ott volt egy Denveri LB.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
én továbbra is úgy gondolom, hogy nyolcvan yardról, 160 másodperc alatt, 3 időkérési lehetőséggel (plusz a two-minute warning, plusz az ellenfél is biztos kér időt, hogy maradjon ideje esetleg visszatámadni, hát még ha hozzávesszük, hogy Bailey-nek elég az is, ha csak ötven yardot sikerül megcsinálni, mert 48-ról már beveri) nem kell elsietni semmit. főleg hogy előtte gyakorlatilag úgy mentünk át a Broncos secondary-n, mint híg fos a libán, figyeltek a két receiverre, figyeltek a tight endre, csak a running backre nem figyeltek. sőt továbbmegyek, 2nd&16, teljesen nyilvánvaló, hogy passzolni kell. mit csinál a Broncos? kettőzi a Dez-t, Escobaron van Murray embere is. ha csinálunk egy draw playt, akkor Murray simán kifut first down-ig, mire a védők feleszmélnek. hát, nem kimondottan így sikerült, ugye?

voltak biztató jelek a meccsen, például még hátrányban is képes volt futást hívni Callahan, meg is lehet nézni, hogy Witten hányszor volt egy az egyben az emberével. ezt most kicsit tovább kellene fejleszteni, és nem elhagyni azért, mert nem lett meg a győzelem.
most már csak egy kicsit a védelmen kell csiszolni, mondjuk némi press coverage-et kérni, hátha nem tud két másodperc alatt passzolni az ellenfél irányítója, és esetleg a szanaszét tizedelt defensive line-nak kicsivel több ideje marad odaérni hozzá. azokon a meccseken játszott a legjobban a védelem - nem az elmúlt fél vagy egy, hanem inkább tíz évben -, amikor a cornerek odaálltak a line of scrimmage-re, és igenis első szándékból szájbabaszták a receiverüket. és így sikerült lényegtelen értékeken tartani Santana Moss-t, amikor általában szétszopatott, vagy Steve Smith-t, vagy a D-Jax-Maclin duót, amikor a csoportgyőzelem és a hazai pálya volt a tét (2009).
ilyen picsafüst nyomással csak annyit tudunk majd elérni, hogy Romo nem fog kiesni a ritmusból, mert átlag két-három perc után már mehet is vissza a pályára. vagy ha erre megyünk rá, akkor csináljunk mondjuk valami zone blitz-félét, vagy egyszer-egyszer a defensive endek lépjenek vissza rövid zónára, hogy az ilyen slanteket a slotba le tudjuk védekezni, vagy legalábbis elütni. tudomásul kell venni, hogy a keretet nehezebben lehet lecserélni, mint a taktikát, tehát lehet, hogy szezon közben több értelme van a sémákat kicsit a játékosok erősségei felé tologatni, mintsem arra várni, hogy a cornerek egy hétvége alatt belejönnek a zónázásba, amikor az emberfogás fekszik nekik inkább.
nehéz munkára nem használunk Ferrarit, versenyezni pedig lehet, hogy nem egy F-150-essel kellene...
több mint 12 éve
Romo 2-t hibázott, mindkettőt a legvégén... Sajnos van benne valami, hogy choker, kár tagadni, de az is biztos, hogy tegnap ha ő nincs akkor nincs mit elchokerkednie (mint ahogy a tvalyis szezon is ilyen volt), csak kár, hogy sose tudja befejezni azt, amit elkezdett. 😕 Jughead
Miért Romo a choker? Miért nem a támadófala ami nem tudta kétszer biztosítani, az INTnél pl a 3-man-rush két helyen is behorpasztotta a zsebet, valakit rá is toltak szó szerint Romora. Ha kapott volna elég időt, megcsinálja. És ha a D képes lett volna legalább egyszer puntoltatni a Broncost, akkor nem Romo vállán lett volna megint a teher.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
A meccs végén viszont szerintem Jason Garrett is hibázott. Hagyni kellett volna, hogy ott harmadik és 1-nél Moreno (vagy bárki aki labdához jut) besétáljon az endzone-ba és a még hátralévő kb másfél perc alatt felrajzolni ugyanazt a 7 pontot a táblára. Vagy legalább megpróbálni. De így, hogy konkrétan lemondtak erről a lehetőségről... hmm. Engem elszomorított.
Mert akkor már mindegy, hogy 7-el kapunk ki vagy csak 3-al.
Persze olyan felfokozott idegállapotban csak a tv előtt lehet ilyet kitalálni könnyen, ezt is elismerem 😊betmen
szerintem ez nettó baromság, de hát az a szép, ha különböznek a vélemények...
3rd&1, DAL2-ről. alap az, hogy ha megállítod nullán, akkor 4th&1 on DAL3, ha mínusz egyen, akkor 4th&2 on DAL 4 stb. és akkor az ellenfélnek el kell döntenie, hogy nekimegy-e a 4th & akármennyinek döntetlennél - de egy megfogott futás után ki az az edző, aki bevállalja a biztos 3 pont helyett a rizikós hármat vagy hetet?
azt meg hogyan mondja meg a védőjátékos full kontakt közben, hogy "na, megvan a first down, akkor inkább beengedem"? Sims sem tudta a már elindított szerelést abbahagyni a második negyedben, meg is kapta rá a nagyon fasz zászlót... szóval szerintem igenis meg kellett próbálni megállítani, mert ha csak FG-t kap a csapat, akkor nemcsak az egyenlítésre van esély, hanem akár a győzelemre is. nem jött be.
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Folyamatosan olvasom a külföldi véleményeket és azért az államokban is az a vélemény, hogy a védelemnek nem fekszik a Kiffin féle "zónázás" én nem értek egyet ezzel. Claiborne féle All-American tehetségek nem hiszem el, hogy nem tudnak egy másféle defenzív sémához alkalmazkodni.

A meccs végén viszont szerintem Jason Garrett is hibázott. Hagyni kellett volna, hogy ott harmadik és 1-nél Moreno (vagy bárki aki labdához jut) besétáljon az endzone-ba és a még hátralévő kb másfél perc alatt felrajzolni ugyanazt a 7 pontot a táblára. Vagy legalább megpróbálni. De így, hogy konkrétan lemondtak erről a lehetőségről... hmm. Engem elszomorított.
Mert akkor már mindegy, hogy 7-el kapunk ki vagy csak 3-al.
Persze olyan felfokozott idegállapotban csak a tv előtt lehet ilyet kitalálni könnyen, ezt is elismerem 😊
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Igen pont akkor kellett volna sack után pl. egy futást hívni mondjuk,vagy már rögtön elsőnek, kicsit váltani,lehiggadni.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Sajnos ebben egyet kell hogy értsek,bár én nem azt a szót használnám,hogy choker.Sose volt bajom Romoval,nélküle sokszor sehol se lennénk egy meccsen belül.De azt muszáj látni,hogy a fontosabb pillanatokba,amikor nagy rajta a nyomás,többször nyúl mellé a dolgoknak,mint egy átlagos meccs szituációban.Meccsen többször is volt nyomás rajta,nézzük csak azt a playt,ahol megint senki se tudja,hogy szabadult ki,és megcsinálta a 3&10-t.
Igazatok van,hogy ilyen teljesítmény mellett benne van 1db hiba,Manning is hibázott.De nem mindegy,hogy mikor hibázik az ember.Kezdem úgy gondolni,hogy Romo-t ami elválasztja a top5től mondjuk,hogy mentálisan nem tudja elviselni néha a nyomást.Ha nem gondolkozik,látjuk mi a végeredmény 500yds,5td,nem lehet megkérdőjelezni,hogy tud a srác nagyon.De ahogy teher kerül a vállára,azt nem tudja feldolgozni sok esetben.Talán pont egy HC/jó qb edző választotta/választja el a toptól,aki ezt a fejbeni kérdést megoldaná.

Mindezek mellett,brutális amit a meccsen produkált.
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Jön nekem a csapat egy távirányítóval meg egy vázával. 😀 (még szerencse, hogy a Romo INT után a saját dobásom közben rájöttem, hogy azért a TV-t csak nem kéne tönkretenni így elránottam a kezem).

Amúgy lehet eredménykövetőben téma volt (nem szívesen olvasnám el a meccset szal inkább kihagyom), de 3:16-tal a vége előtt jött egy holding a Denvertől, mikor a védelem megállította a futásukat az 5-ösön és jött volna a 3rd and Goal pörgő óránál, na ott szerintem azt a büntetést nem kellett volna kérni. 😉 És az hiba volt, nekem onnantól jött az érzés, hogy ezt elchokerkedi a csapat. Egyszerűen az luxus volt, hogy adtunk + 1 kísérletet ennek Denvernek, ráadásul így 17-ről jöhettek, ahonnan szerintem könnyebb kihasználni a secondary gyengeségét, főleg 2 kísérletből, és meg is oldották.

Romo 2-t hibázott, mindkettőt a legvégén... Sajnos van benne valami, hogy choker, kár tagadni, de az is biztos, hogy tegnap ha ő nincs akkor nincs mit elchokerkednie (mint ahogy a tavalyi szezon is ilyen volt), csak kár, hogy sose tudja befejezni azt, amit elkezdett. 😕

Jah és még valami miért küldte el a csapat Ryant? A Saints-szel éppen csodát tesz, míg az itteni védelem Kiffinnel hát pont az ellenkezőjét teszi (én alapból, hogy rossz stratégiának tartom ezt a csak hosszút ne dolgot). 😉

Mindent összevetve ezt a csoportot ha nem húzza be a csapat, akkor fejeket kell venni, mert kiemelkedik a csapat az NFC Eastből. 😉
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Bár csak az első félidőt láttam, számomra egy 'passrush'nyira voltunk a győzelemtől. A fal szépen dolgozik nagyrészt, viszont ha nem, akkor nagyon nem. Első meccs volt nem tudom mióta, hogy az ellenfél irányítója túljátszotta Manninget.
Én Claibornet kicsit megvédeném. A hosszabb Decker passzt rá húznám, bár azt is majdnem megoldotta. A TDt szvsz. nem lehetett kivédekezni, a labda oda ment ahova kellett, pontosan. Szerzett egy fumblit, meg egy INTt, bár ha azt jól dobja Manning, akkor complete. A D#ben egyedül az tetszett ma, hogy próbáldak jó keményen játszani, az más, hogy ahogy írtátok bohócot csináltak belőlük.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Ezt a meccset szerintem teljesen felesleges elemezni, annyira valószínűtlen volt az egész. Romo choke? Tegnap a liga másik 30 irányítójával sima L, a végén becsúszott egy hiba, de ott szerintem a playcall is furcsa volt.
Amit nem tudok értelmezni, az Mo. Bust? Még korai kijelenteni, tavaly azzal védtük, hogy rookie, idén meg azzal, hogy Kiffin rendszere nem fekszik szinte senkinek a csapatból (Hatcher, Selvie és talán Church kivétel), Carr is szenved, pedig ő már bizonyított.
A tegnapi meccsen mindenki vereséggel számolt, megkaptuk, felejtsük el. A 2 csoportmeccs sok mindenről fog dönteni. Csak azt kérem, hogy a 'Skinstől ne kapjunk ki, mert én azt nem tudom elviselni.
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..........

Na a köv. ét meccs kulcsfontosságú lesz, két csoport riválissal szemben, meg kell nyerni mind2 meccset és egy kis levegőhöz jutunk.
Bármit kinézek ebből a csapatból sajnos, ilyen 17 pontos meccset is, meg ilyen "gól"záporosat az Otől, a D 30 alatt tartja az ellenfelet szerez 1-2 labdát,már jók leszünk.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
"The fact that we weren't able to win when the offense scores 48 points is absolutely unacceptable." - Sean Lee
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Én sem nem akarok szidni senkit a tegnapi meccs után, élevezetes volt, meg volt comeback, meg tartásunk, meg minden, Romo végig 150-es passzerrating fellett volt (a végére asszem 140-re süllyedt), csak azt hogy fogják megmagyarázni, hogy bő két percel a vége előtt, rutinmunka helyett - vagyis sok futással, rövid passzokkal félpálya közelébe jutni, lepörgetni az órát, gól, pezsgő, JJ - miért kellett rizikózni azzal a passzal? Persze, láttam én is, hogy elfáradt az O fal, de akkor is. Valahogy többen megérezték ezt a kimenetelt az eredménykövetőben is...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
En szívesen adok időt neki de eddig minden normális irányító szarra passzolt minket. Márpedig a PO-ban olyanok jönnek szembe.
több mint 12 éve
Engem csak az dühít, hogy ha a Kansas és a Chargers meccsnél fele olyan nagyon figyeltünk volna oda mint tegnap akkor még mindig nagyon örülnék a 4-1nek és magasról leszarnék mindent.

Romot nem sajnánom, hanem gratulálok innen neki, mert én igen is büszke vagyok arra amit letett az asztalra.
Az én szememben tegnap lejátszotta Manninget!

A Kiffin féle rendszernek meg próbáljatok már egy kis időt adni. Nincs tökéletes rendszer, mert ha lenne mindenki azt játszaná. Sémaváltás óta 5 meccs ment le élesben, és kijelentjük, hogy nem működik? Idén volt 2. legjobb a D-nk is!!! RR-t szakmailag nagyon is elismerem nézzük csak meg mit művel a szenteknél, de nálunk hiába volt agresszív a D, nem jöttek a Turnoverek... Lehet azon agyalni, hogy mi lett volna ha több ideje van, meg ha nincs sérülés.... csak nincs értelme a ha-val kezdődő mondatoknak, így ezt hagyjuk.
több mint 12 éve
Tobb helyen olvasom de en n
Hiszek ebben a mai játék alapján ez-az lesz dologban. Egyéves volt a 16-bol, es mind másmilyen.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok nektek a mai játék, eredmény alapján simán tiétek kell, hogy legyen a csoport. Meglátjuk, hogy realizálódnak az esélyek azért én bízom benne mi is bele tudunk majd szólni bár nem a védelmünk fogja ezt nekünk megadni az tuti, Még ha a Giants ellen nem is voltak olyan rosszak. Nemsokára találkozunk 😀
több mint 12 éve
Ja és nagyon örülök Beasleynek hogy továbbra is így kell,egyre többet használni a mi kisWelkerünket 😊 Williams is zseniális volt, 2. kezdő meccsén, de az egész elkapó sor biztató. Escobartól vagyis inkább a beígért 2 Te felállásoktól várok többet, neki is több lehetőséget kell adni.
Austin kérdés vetődik fel, tavaly is volt kérdés, ilyen tehetséges elkapókkal és Bryantal nem biztos h lesz maradása?( sérülések miatt főleg),persze ez még nagyon korai, kell még ő majd idén nagyon.

Védelemben nem tudom mitől,mivel lesz jobb...Pass rush és secondaryt kell rendbe rakni.valahogy...
Spencer és Ratliff azért nagyon hiányzik,az ő megtartásuk nagyon balul sült el akárhogy is nézzük...
Church és Selvie akik idén nagy meglepetés nekem igazából. Egy nagy "disznó" DT is nagyon hiányzik ebből a csapatból.
Ja az O falat azért meg kell dicsérni akármi is volt a végén,mert nagyon jól tartották Romót,a liga első felébe tartoznak idén,a tavalyi borzalom után.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Aki próbálja Romot a mai utan be kóstolni az azert pár dologgal legyen tisztában.
- végig futottunk az eredmény utan masodik félidőben tobbet kellett kockáztatni es kb egyedül tartotta életben a csapatot futó játék es D nélkül
-mindenki arról beszél h INT, de azert ott a denveri LB kurva nagy playt csinált, az sem volt szar dobás, bár Murraynek a chechdown jobb lett vna
- egy hiba mindig benne van egy ilyen passheavy játékban, PM is hibázott sokkal nagyobbat mint Romo.

Garett egyik legnagyobb ellenzője vagyok de ma az O gameplaneje rendben volt. Változatos es jo hívások voltak. Pld nekem a Beasley TD nagyon tetszett.

RR tavaly utcáról kukazott emberekkel tartotta többször meccsben a csapatot. Az idei védelem kb semmire sem jo normális csapatok ellen.
több mint 12 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Jezusom Eagles secondary ellen mit fogtok muvelni... Elore felek.
több mint 12 éve
Hát gyerekek így ki lehet kapni(de minek...)

Kemény3 óra alvás után már melóban, de nem sokon múlott h jobb a kedv.

Fuu nagy meccs volt, az O végre úgy játszott ahogy illik, amire képesek,nem sokkal marad el a Denveri O-tól, remélem ezek után is tartják ezt,ha nem is a 48 pontot, de 30at ennek a csapatnak bárki ellen fel kell rakni lazán.... A végén nem éreztétek, én pont mikor sackelték Romot h jöhetne egy futás?? és aztán rögtön bedobatjuk Escobarnak 3 ember közé,akinek volt 1 elkapása?

Védelem? hát brutális szar volt, pass rush nem volt, Manning nyugodtan dobálhatott, nem agyon tudtuk megállítani őket. Tavalyi Ryanes védelem még egészséges volt mindenki sokkal dominánsabb volt, sőt amikor a fele kiesett se volt ennyire gyenge... bár ennyi pontot valószínűleg nem kapunk még egyszer..

nem tudom igazán min múlott ez,de nagyon jó lett volna nyerni, 2:3,de nem sok kellett volna és 5:0...és mindig ide kanyarodunk ki h mindig egy kicsi valami hiányzik. de mi? HC! még ha tegnap nem is volt nagyon rossz húzása.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Romo élete formáját játszotta a legvégéig és a fala a legvégén egymás után kétszer omlott össze. Egy Forrest Gump intellektusával és Szörnyella DeFrász jóindulatával megáldott NFL imádó ezek után simán bizonyítottnak látja az érvelését, hogy Romo egy choker 500+ passzolt yard vagy sem. Kezdem a csávót komolyan sajnálni, de akkor eszembe jut, hogy legalább megfizetik azért amit csinál, JJ meg vakarhatja a fejét, hogy ha egy szerződés legalább jó helyre ment, akkor hol is b*szta el a többit.

Lássuk csak:
RR sémájában jobban játszottak a cornerek, Lee is szvsz (amíg volt előző szezonban dominált), Carter egyértelműen, és Butlert is meg lehetett volna talán tartani Spencer helyett. Egyedül a D-line tagjainak tett jót a sémaváltás, de mivel az előző két meccsen szarul játszottak ezen is lehet vitatkozni.
A legidegesítőbb a cornerek szituációja. Túl sokat fektetett a csapat beléjük, hogy azon csússzanak el, hogy az öreg Kiff rendszere nem fekszik nekik. Egy Zim-féle koordinátor kihozza a maxot a 35 körüli Newmanből, Pacmanből és kb bárkiből aki a keze alá kerül, ebben a D-ben meg azt látom, hogy a rendszer felülírja a játékosok természetes erősségeinek kiaknázását.

A fentiek (első paragrafus) meg nem csak az én fejemben fogalmazódtak meg.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Pedig egy pillanatra már elhittemWyatt
Mi is elhisszük hétről-hétre... Now I don't feel a fucking thing.gyeek
Azért volt ma egy-két nagy menekülése Tony-nak... nosztalgia? Ezt bírom ebben az emberben: csinál vmi nagy dolgot, de - ugyanakkor - jogosan elmondhatod azt is róla, hogy; "Hé! Ez a fazon k.rta el a végén". Felemás...