Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Most azon kívül, hogy Bowlen sajnálhatja, hogy több pénzt ad neki, mint amit effektíve megér, mi másért drága Kuper nekünk? Kell másra a pénz? Fölé megyünk tőle a cap-nek? Nem tudunk hosszabbítani valakivel, akivel akarunk? Szerintem egyik kérdésre se "igen" a válasz, viszont ha kirakjuk, akkor egyáltalán nem garantált, hogy vissza tudjuk húzni olcsón, főleg ha még lesz pár sérült OL liga-szerte, akiknek pótlás kell...Tegnap Franklin derék-sérüléssel vonult az öltözőbe, konkrétan a súlyosságáról még nincs hír, de ez most már tényleg nem kéne.........

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Hmm, Manning úgy néz ki tényleg nem viccelt a "gym-rat" dologgal kapcsolatban. Ezzel a karral azért el lehet még dobni azt a lasztit pár yardra... :

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ha igaz ami igaz - hihetünk Foxnak és a denverbroncos.com-nak -, akkor csak max. 1-2 meccsről lehet szó, de lehet, hogy annyiról se. Welker miatt úgyis csökkenni fog a 2TE felállások száma. Legalább meglátjuk, hogy mire jutunk Welker mellett egy inkább elkapó TE-vel a pályán.Az OL témához: ManRam áldhatja a szerencséjét, hogy Fox beiratta az átképzőbe, mert ezzel pillanatnyilag kezdő, de ha Walton visszatér, akkor 2 poszton is első számú csere lesz, ami az olcsóságával együtt gyakorlatilag garancia a roster spotra. Kuper nagyon drága arra amit tőle várhatunk, ő előbb-utóbb ki lesz téve, az meglepne, ha a szeptemberi induló rosteren nem lenne rajta.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát most szerencse, h Julius Thomas teljes felszereléssel is remekel. Bár ő inkább Tamme alternatívája lenne, még akkor is, ha tényleg fejlődik blokkolásban....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
"Joel Dreessen, the team's starting tight end will be sidelined for the rest of training camp after suffering a setback with his surgically repaired left knee, The Denver Post reported Saturday."Úgy néz ki, a májusi artoszkópos térdműtéte után egy újabb, kisebb második műtétre is szüksége lesz a napokban, "kitisztítani" a területet. Állítólag nem több hónapos kiesést jelent, de kérdéses, hogy a szezon kezdetre felépül-e.

több mint 12 éve
Hát, ha Kuper PuP-on van, akkor azt nem jelölik sehol a honlapon...Nem tudom, hogy ha ki akarjuk vágni, akkor eddig miért nem tettük, talán azért, hogy ha lesz egy sérülés, akkor egyből kéznél legyen, mert ha ne 'adj isten Vasquez vagy Beadles kidől a szezon előtt, akkor nem lennénk épp nyerő pozícióban vele szemben egy tárgyalásnál. Vagy már a háttérben le van minden zsírozva, csak mi nem tudunk róla... 😊
Carter is komoly sérülésből jön vissza, nem sokat jelent egyelőre, hogy hátrébb van a DC-on, szerintem az ő sorsa az utolsó pillanatig a levegőben lesz...
Ihenacho szárnyalása lassan nagy fejvakarást fog okozni Fox-éknak, mert már a média is felkapta, míg a többi lehetséges SS-t nem nagyon, így az esetleges kivágása, főleg a miatta bent maradó esetleges rossz teljesítménye esetén, komoly visszhangot kelthet a későbbiekben...
Viszont ahogy nézem, valszeg megszakad az UDFA sorozat idén, egyiket se emlegetik akkora ásznak, hogy esélye legyen a roster-re...

több mint 12 éve
- Kuper túl drága depth-nek, szvsz cutoljuk, legfeljebb utána visszahozzuk olcsóbbért... Amúgy nem PUPon van?- Blake-et már nem is C-nek hanem OG-nak írják
- Julius Thomas beelőzte Virgil Greent a DC-n, ha ez így marad, akkor Green szvsz cut. Nem rossz TE ő, de az 53 roster hely nem sok...
- Hillman és Ball is megelőzte Moreno-t a DC-n. Moreno elvileg pass protectionben jobb náluk, ezért valszeg kitölti a szerződését, de hosszabbítani így nem fogunk velük. Számomra meglepetés, h Hillman Ball előtt.
- Keyvon Webster CB-t játszik, Ihenacho és Bruton viszont megelőzték Cartert illetve Jammert. Ha 10 DB-vel számolunk akkor jelenleg a Bolden, Webster, Quinton Carter, Quentin Jammer quartettből csak 2 marad. Már jó hónapja latolgattuk, h egy olyan akinek azt hittük biztos helye van távozni fog. Azóta még jött Jammer is. Jelenleg szvzs Carter és Jammer lenne a 2 vesztes. Webster túl drága ahhoz h cutoljuk, Boldenben meg több van mint Carterben vagy Jammerben... De ez még változhat.
Rostertipp:
QB: Manning, Oswi, Dysert (3) (3)
RB: Hillman, Ball, Moreno, Hester (4) (7)
WR1: DT, Caldwell (2) (9)
WR2: Decker, King, Holliday (3) (12)
WR3: Welker (1) (13)
LT: Clady, Clark (2) (15)
LG: Beadles, (1) (16)
C: Lilja, Ramirez (2) (18) //+Walton PUPon nem foglal helyet
RG: Vasquez, Blake (2) (20)
RT: OF, Painter (2) (22)
TE: Dressen, Tamme, Julius Thomas (3) (25)
Reménykedhet: Kuper. De ahhoz vagy paycut kell, vagy cut után hozzuk vissza olcsóért. Aki veszthet azon ha ő bekerül az Painter, Caldwell, Hester.
Ha Walton visszatér, akkor Ramirez lesz a legkényesebb helyzetben. Amíg Walton nincs biztos helye van, mert ebben a rosterben más nem tudna C-t játszani, de Walton visszatértével ez ugye változna.
LDE: Derek Wolfe, Malik Jackson (2)
UT: Kevin Vickerson, Mitch Unrein (2) (4)
NT: Knighton, Sly Williams (2) (6)
RDE: Ayers, Phillips, Quan Smith (3) (9)
SLB: Von Miller (1) (10) //cseréje, ahogy a DCn is, Phillips
MLB: Irving, Breadley, Steven Johnson (3) (13)
WLB: Woody, Trevathan (2) (15)
LCB: Bailey, TCarter, Bolden (3) (18)
RCB: DRC, Harris, Webster (3) (21)
FS: Rahim Moore, David Bruton (2) (23)
SS: Mike Adams, Duke Ihenacho (2) (25)
K: Prater (1)
P. Colquitt (1)
H: Colquitt
LS: Brewer (1)
KR: Holliday
PR: Holliday
Itt Ihenacho, TCarter és Bolden helyére pályázik Jammer ill. QCarter. Pechükre túl telített ez a poszt, és vannak fix helyek. Websternél pl hiába lennének jobbak, ő túl drága volt ahhoz, h ne kerüljön rosterre. Btw, ez a pick a TC eddigi alakulása fényében továbbra se nyerte el tetszésem...
szerk:
FB-t tud játszani Hester ill Unrein, ha kell...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Szerintem az a terv, hogy megtartjuk Kuper-t és ez valszeg csak erősödött Koppen kiesésével. Minden veteránt, aki valamit is tett a csapatért, de nem akartuk megtartani, már kiraktuk, cap-ben jól állunk, viszont depth-ben meg ismét szarul, ha kirakjuk Kuper-t...Azért van hátul a DC-on, mert még nem épült fel teljesen. Ilyenkor nincs injury report, de olvastam párszor, hogy még nem végez teljes munkát, fokozatosan hozzák vissza, most nem is sürgős, hogy nem lesz kezdő...
Logikus, hogy megtartjuk, végre van egy rutinos játékos a depth-be, nem egy all-carrier backup. Amíg elfér a cap alatt, addig maradjon...

több mint 12 éve
Szerintem tuti cut lett volna, ha nincs Koppen sérülése. Túl magas a fizuja ahhoz a teljesítményhez mérten, amire képes. A térde túlságosan tropa már ahhoz, hogy rotáción kívül másra használható legyen.Így, hogy Ramirez bement centerbe, és Vasquez mögött csak Blake van, aki egyelőre nagyon vékonykán nyomja, lehet, hogy még 1 évre itt tartjuk. A cap-be belefér, azon fog múlni szerintem a sorsa, hogy mit gondol az FO a center posztról. Ha Lilja egy hónap alatt képes lesz felvenni a ritmust, akkor nem sok esélyt adok, hogy megélje a final cutot...

több mint 12 éve
csak engem lep meg hogy Kuper mennyire hátul van?ebből trade lesz sztem vagy a cut-nak lenne még értelme?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Igen durva lett a stadion upgrade, érdemes megnézni, felénk nem nagyon látni ilyesmit: klikk

több mint 12 éve
Ha már szóba jött, az én tippem a rosterre, darabszámokban, nevek nélkül:- QB 3
- RB 4
- WR 4
- TE 3
- OL 9
- DT/NT/DE 8
- LB 6
- CB 5
- S 4
- K/P/LS 3
- KR/PR 1
- ST 2
Hollyday a KR/PR, de WR5 is, Unreint ST-be számoltam, de FB is ha kell. Ez összesen 52, az 53.-at nem tudtam eldönteni, hogy hova adjam hozzá. 😊

több mint 12 éve
Sőt a DB állomány erősen overloaded...Befér vajon az 53-ba 6 CB és 5 Safety?akikeRöviden? Nem.
Részletesebben? Nem. 😀

több mint 12 éve
Gondolom az alapfelállásra írták a rostert, az meg 3WR-es. De sztem fogunk mi 2TE-vel is felállni, elég gyakran. A TE poszton nincs is sok értelme a kezdő meg a csere fogalmának, mert másra használjuk az egyiket meg a másikat.Sőt a DB állomány erősen overloaded...Befér vajon az 53-ba 6 CB és 5 Safety?
Az azért durva, hogy papíron a CB depth olyan, hogy jópár csapat a cseresornak is örülne, aztán mégis a gondjaink voltak tavaly a mély passzokkal. Idénre remélem összecsiszolódik az a secondary.peterk2005

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Gondolom az alapfelállásra írták a rostert, az meg 3WR-es. De sztem fogunk mi 2TE-vel is felállni, elég gyakran. A TE poszton nincs is sok értelme a kezdő meg a csere fogalmának, mert másra használjuk az egyiket meg a másikat. Az azért durva, hogy papíron a CB depth olyan, hogy jópár csapat a cseresornak is örülne, aztán mégis a gondjaink voltak tavaly a mély passzokkal. Idénre remélem összecsiszolódik az a secondary.

több mint 12 éve
FB helyett van a 3. WR hely.Tavaly teljesen súlytalan volt ez a poszt. Egész szezonban 39 snapben használtunk FB-t. Ellenben 3WR-es felállást a támadások 64%-ban.Lance helye bizakodásra ad okot, hátha most... 😀
több mint 12 éve
Sok meglepetés nincs, talán csak hogy Hilman az első számú RB. Kétlem, hogy bírná az azzal járó terhelést, szerintem hamarosan beelőz ott Montee, a szezon elejére szinte biztos...Mindig 3 WR poszt szokott lenni? Vagy csak nem akartuk Welker-t senki alá berakni? 😛
Dreesen meg csap papíron kezdő, mintha azt láttam volna, hogy tegnap összeszedett valami kis sérülést...

több mint 12 éve
Tegnapra volt betervezve a Summer Scrimmage a Mile High-ra, ki is ment 44 349 néző (új csúcs), de előbb villámveszély miatt eltolták a gyakorlást fél órával, majd a zuhogó eső miatt edzőmeccs helyett csak sima edzést tartottak Fox-ék...

több mint 12 éve
Montee TD-től kapott tanácsokat: pro32.ap.org/article/montee-ball-meets-childhood-hero-terrell-davis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Del Rio on most impressive player so far in #BroncosCamp: "Probably Duke (Ihenacho) has been the guy that has made the biggest jump."
— Gray Caldwell (@GrayCaldwell) August 2, 2013
Remélem, hogy Duke bekerül az 53-as keretbe. Én nagyon bírom a srácot. Eddig a TC hírek alapján sokat fejlődött.
"Flash Fridays" by Duke Ihenacho 😊
több mint 12 éve
Camp body. A CB még DRC lesérülésével együtt is az egyik legmélyebb poszt, így is hatalmas verseny lesz a roster spotokért. És DRC sérülése sem komoly állítólag, úgyhogy ő is rosteren marad szinte biztosan.

több mint 12 éve
Höri kedvéért, bár most nem tudja olvasni a fórumot: felszedtétek a waiverről a Pittsburgh által kivágott újonc DB-t, Nigel Malone-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Day 8 highlights:www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Exclusive-Highlights-from-Day-8/450d48aa-56fd-4a5f-b288-0b25a8a7db7b