Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Fasza... Dumervilt letartóztatták Miamiban http://denver.cbslocal.com/2012/07/15/broncos-elvis-dumervil-arrested-in-miami/
több mint 13 éve
a "player personnel" kifejezés benne van szótárunkbanjjncaaa játékos ügyei, a csapatok profi és amatőr szinten egyaránt több szakembert alkalmaznak a személyi állomány kezelésére
Ez rendben van, annyit én kinyerek a "player personnel"-ből, hogy a személyi állomány kezelésével foglalkozik, de hogy pontosan mit csinál "a munkahelyén" azt ezek után se tudom, ezért írtam amit...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
a "player personnel" kifejezés benne van szótárunkban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Matt Russelt (a director of player personnel /*jelentsen bármit is eme rang, bár asszem valami GM szerűség lehet, vagyis ahhoz áll közel*/) beválasztották a Buffs Hall of Fame-be.blog.denverbroncos.com/denverbroncos/russell-elected-to-cu-hall-of-fame/
Mellette Larry Zimmer is odakerül, aki a Buffs hangja volt és a Broncos rádiósa
www.cubuffs.com/ViewArticle.dbml?DB_LANG=C&ATCLID=205502069&DB_OEM_ID=600
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
a fazekas ügy óta semmin nem lepődök meg ...Seth Payne TWITTER😂
DJ Williams allegedly gave non-human urine in drug test. Goodell hasn't responded to my argument that Williams may be an alien. Typical.ulpianus
Ha ez igaz, akkor hülyébb, mint gondoltam. 😀xrace77
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Seth Payne TWITTER😂
DJ Williams allegedly gave non-human urine in drug test. Goodell hasn't responded to my argument that Williams may be an alien. Typical.ulpianus
Ha ez igaz, akkor hülyébb, mint gondoltam. 😀
több mint 13 éve
Seth Payne TWITTERDJ Williams allegedly gave non-human urine in drug test. Goodell hasn't responded to my argument that Williams may be an alien. Typical.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Manning új otthona http://www.denverpost.com/broncos/ci_21054988/peyton-manning-buys-denver-area-mansion 😊
több mint 13 éve
Így elsőre elég szokatlan, főleg hogy felül van a szövegbox, de egyelőre még nem mondok véleményt komolyabban... 😊A belinkelt cikkhez: a S poszt eléggé fel van dobva, én Adams helyét se érzem annyira biztosnak, bár tény, hogy egyelőre ő a favorit. Lesz még harc azért az OL-ban is, főleg a RT posztért, meg DT-ben is, ILB-ben, CB2-ben is, meg még kb. az összes backup posztért és biztos ki is hagytam valami(ke)t... 😛
Érdekes TC lesz, az már biztos... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
ha nem is könnyen, de sebaj 😀
több mint 13 éve
eddig tényleg furcsa, de biztos könnyen megszokjuk 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
érdekes lett az új fórumespn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/45419/afc-west-training-camp-battles
érdekes felvetés
több mint 13 éve
Állítólag 4 évre 13 misit kap, amiből 3 garantált...Olvastam olyan véleményeket máshol, h túl nagy pénz ez egy olyan inkonzisztens kickernek mint Prater.
Ha tényleg így van, akkor nem vészes, ennyit simán megér, még többet is... 😊StormST
Tény, h 40-49 között elég pontatlan, főleg úgy h nem a távval van gondja, de itt az ellenérv. A 4. negyedes rúgások:
7.) @Miami: 15-15 OT 52 yard GOOD
10.) @KC: 17-7 4th 41 yard MISS
12.) @SD: 10-13 4th 24 yard GOOD
13-13 OT 37 yard GOOD
13.) @Vikes: 29-32 4th 46 yard GOOD
32-32 4th 23 yard GOOD
14.) vs Bears 7-10 4th 59 yard GOOD
10-10 OT 51 yard GOOD
Csak azt hagyta ki ami nem volt fontos. Amikor nagyon kellett mindig belőtte. A miami ellen két rövidebb hiba után lőtte be magabiztosan 52-ről. A Bears elleni teljesítménye pedig magáért beszél. 59-ről utolsó másodperccben az egyenlítésért, majd hosszabbításban megint 50 fölül, ahonnan ha kihagyja szinte azonnal "gólhelyzetben" az ellenfél.
Ja és az 5 kiemelt meccs közül 4 idegenben volt, ahol milehigh levegő sincs. Csak mert akiknek savanyú a szőlő, azok azzal szoktak még jönni...
Ettől még igazán javulhatna 50 alatt, vagy ha az nem megy néhány delay of game-mel vissza kéne magunkat küzdeni 50 fölé 😀
több mint 13 éve
Állítólag 4 évre 13 misit kap, amiből 3 garantált...Ha tényleg így van, akkor nem vészes, ennyit simán megér, még többet is... 😊

több mint 13 éve
Nah, ez is megvan végre: Prater aláírt 4 èvre... 😊

több mint 13 éve
Az elmúlt három év passrush produktivitása:http://www.profootballfocus.com/blog/2012/06/27/three-years-of-pass-rushing-productivity-linebackers-2/
DJ Williams a legjobbak között, ezt nehéz lesz pótolni.
Amire viszont nem számítottam, h Haggan ilyen hátul...
több mint 13 éve
Elway ma 52 éves. Isten éltesse!
több mint 13 éve
Megvan a TC menetrendünk:http://blog.denverbroncos.com/denverbroncos/2012-training-camp-schedule-released/
több mint 13 éve
Még mindig több mint 10 milla capspace-ünk van:http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/06/22/team-by-team-cap-space-as-of-june-22/
Még alá kell írnia Praternek (kb 3 milla), Hillmannek és Oswinak, de ha ezeket leszedjük, még akkor is lenne hely új igazolásnak.
LB-t nem feltétlen kell pótolni, DJ kalibert úgyse találunk, amúgy meg nem állunk rosszul. De majd amikor jönnek a cutok, akkor lecsaphatunk valakire bármilyen posztra, illetve ha jól gondolom, akkor tovább is görgethetjük jövőre, ha idén nem tudjuk elkölteni...
több mint 13 éve
Úgy tűnik DJnek marad a 6 meccses eltiltása a teljesítménynövelő szerekért: 😕Remélem Woody összeszedi magát, mert a szezon fele igencsak az övé lesz kezdőként. Igy viszont Trevathatnnak könnyebb lesz a rosterre kerülés. Ha jól emlékszem azt írtad, hogy inkább gyenge oldali játkos. Mike depth-nek meg elvileg ott lenne Irving... Szó mi szó szerintem kurvára fog hiányozni DJ ennek a sornak.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/06/21/judge-dismisses-d-j-williams-lawsuit-against-the-nfl/
És a TC alatt tárgyalják majd az ittas vezetésért, amiben visszaesőnek számít...Black_Adder

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Úgy tűnik DJnek marad a 6 meccses eltiltása a teljesítménynövelő szerekért: 😕http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/06/21/judge-dismisses-d-j-williams-lawsuit-against-the-nfl/
És a TC alatt tárgyalják majd az ittas vezetésért, amiben visszaesőnek számít...
több mint 13 éve
TEkhttp://www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Position-Preview-Tight-Ends/f87a89a2-1b55-4b53-8e1a-e868dd2c4113
több mint 13 éve
felőlem szeptemberbe lehet top30 védelmünk 😀 jussunk POba és dec-januárba legyen top1 😀
több mint 13 éve
http://denver.cbslocal.com/2012/06/19/jack-del-rio-calls-broncos-defensive-coordinator-turnaround-unusual/Ha ez így halad, szeptemberre 15 csapatnak lesz "top 5-ös" védelme a Ligában 😉
“We want to be Top 5 in everything that we do, and so that’s what we’ve set our goals for,” he said. “We’ve got a ways to go.”
Nemrég linkeltem egy cikket, h JDR top10-es védelmet akar. Nos, az OTAk után ez hirtelen top5 lett, növekvő önbizalom 😊Black_Adder
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
legyen úgy 😀 én csak örülnék neki, bár azért sok meló lesz vele, de nem lehetetlen