Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
akkor valami nem klappol teljesen. Mondom annyira nem vagyok benne a Broncos témában, olykor megnézem a meccseiket, aztán azt mondom amit ott látok.Egyébként így külsősként úgy látom, hogy Tebow -t egy olyan rendszerben erőltetik amely nem neki való.Amadeus91Igazából direkt miatta lett kialakítva ez a rendszer. 😀vassadi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Egyébként így külsősként úgy látom, hogy Tebow -t egy olyan rendszerben erőltetik amely nem neki való.Amadeus91Igazából direkt miatta lett kialakítva ez a rendszer. 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
Kérdés, hogy erre hajlandó-e a FO és a HC.Amadeus91és itt különbözik a véleményem a Broncos fanokétól, én nem lennék rá, ők meg gondolom igen.
és innentől kb demagóg a vita 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
+1Márpedig nincs játékos személyiség nélkül. Mindenkié más....StormSTbevallom igen, én leírtam magamban Tebowt, de azért, mivel ahogy írtad is nem minden a qb-n múlik, ehhez képest az ő javára írjátok a szezon feltámadást + a győzelmeket, és kétségtelenül hatalmas lelki és hozzáállásbeli pluszt merít belőle a csapat, ez a személyiségének köszönhető és nem a játékának. én pedig mint játékost értékeltem és ástam el magamban.
.brk
Az ő játékának a lelki és szellemi dolgok is az attribútumai nem csak a technikaiak.
Ha ezt nem érted meg, az olyan, mintha egy Moholy-Nagy vagy egy Picasso képet úgy értékelsz: ilyet a 6 éves gyerek is tud.Sobri Jóska
nem vagyok Tebow fanatikus, s nem is hiszek a teológiai vetületében ennek a témának, de az tény, hogy fejben nagyon összeszedett a srác, tipikus győztes típus. Egyébként így külsősként úgy látom, hogy Tebow -t egy olyan rendszerben erőltetik amely nem neki való. Úgy csinálnám a csapatépítést Denverben, már ami az O-t illeti, hogy van egy Tim Tebow, na őt felrakom a mágnestáblára és utána elkezdem keresni a hozzáillő játékostársakat. (elkapók, TE, RB...). Kérdés, hogy erre hajlandó-e a FO és a HC.
több mint 12 éve
Nagyon tévedsz! Nincs olyan Broncos drukker, ezt nyugodt szívvel jelentem ki, aki egy esetleges elmaradt PO miatt Tebow fejét követelte volna ez után a szezon után, ha egy kicsit olvasgattad volna a fórumunkat, akkor ezt tudnád!Végülis ha kétszer lehetne egy évad alatt bejutni, és csak egyszer sikerült volna, akkor logikus is lenne a felvetésed.ezt nem is értem, ide hogy jutottál, de mindegy is.
Így sima kákán is csomót keresés.Sobri Jóska
csak annyi a mondanivalóm lényege, amit igazából ti is tudtok a szívetek mélyén, hogy Tebowra építeni nehéz nyugodt szívvel. ha most nyert volna a Raiders, akkor valszeg jó pár szurkoló közületek kifejtené, hogy Tebowt többé nem akarja a pályán látni. a statisztika meg arra jó, hogy hosszú távon megmutatja egy qb értékét azért.
és igen a 4. negyedes csodák valóban lenyűgözőek Tebowtól, de egy kicsit komplexebbnek kéne lenni szerintem..brk
A statisztika néha iszonyat csalóka. Ha Tebow-t akarod a többi QB-hez hasonlítani, akkor fikázásra jó, más egyébre nem. Totál más a stílusa és a köré épülő csapat felfogása, mint Rodgers, Brady vagy Brees esetében.
Lehetne komplexebb a támadójáték? Igen és szerintem lesz is, de ahhoz egy teljes offseason kell, amiben végig ő a kezdő QB posztra jelölt ember, meg egy megfelelő playbook a megfelelő emberrel, aki hívja belőle a play-eket. Jövő ilyenkor vissza lehet térni erre, jelen pillanatban ez még totálisan korai, kötözködni lehet, csak kicsit viccesnek érzem néha...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Show Must Go On:Kezdőként Redman is hozza azt, amit Mendenhall. Meg lehet örülni, John Clay-nek így legalább több lehetőség jut.
A Steelers-ben Mendenhall nem tud játszani a wild card meccsen.Höri
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Utolsó PO meccsünk a 2005-ös AFC championship game volt a Steelers ellen a Mile High-on, újra jöhet a Steelrs! 😀
több mint 12 éve
Show Must Go On:A Steelers-ben Mendenhall nem tud játszani a wild card meccsen.
több mint 12 éve
Márpedig nincs játékos személyiség nélkül. Mindenkié más....StormSTbevallom igen, én leírtam magamban Tebowt, de azért, mivel ahogy írtad is nem minden a qb-n múlik, ehhez képest az ő javára írjátok a szezon feltámadást + a győzelmeket, és kétségtelenül hatalmas lelki és hozzáállásbeli pluszt merít belőle a csapat, ez a személyiségének köszönhető és nem a játékának. én pedig mint játékost értékeltem és ástam el magamban.
.brk
Az ő játékának a lelki és szellemi dolgok is az attribútumai nem csak a technikaiak.
Ha ezt nem érted meg, az olyan, mintha egy Moholy-Nagy vagy egy Picasso képet úgy értékelsz: ilyet a 6 éves gyerek is tud.
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Megvan a továbbjutás, de óriási problémák vannak ebben a csapatban. Egyre inkább azt érzem, hogy jövőre az első körös draftcetlit WR-re kell fordítani, a többit a védelemre (CB, MLB, stb.). Remélem (csere) QB-t és HB-t a FA-piacon tudunk szerezni.Most el kell felejteni a mai meccset, illetve egész pontosan a playcallingot és a passzjátékot. A rájátszásban minden megtörténhet, egy meccsen otthon megverhetjük a Steelerst is. Az világos, hogy erős a védelmük, de ezen belül futás vagy passz ellen jobbak?
Kupernek gyógyulást, nagyon drukkolok neki!
(Hogy pozitívumot is írjak: jó volt a védelem és a futójáték is, a ST is, igazából tényleg csak a passzjátékunk volt rossz. Nagy pluszpont Willisnek a ST-ben nyújtott teljesítményéért.)
Mooret egyébként már annyira szarnak tartjuk, hogy Bruton is előtte van?
több mint 12 éve
.brk
1 890
...StormSTbevallom igen, én leírtam magamban Tebowt, de azért, mivel ahogy írtad is nem minden a qb-n múlik, ehhez képest az ő javára írjátok a szezon feltámadást + a győzelmeket, és kétségtelenül hatalmas lelki és hozzáállásbeli pluszt merít belőle a csapat, ez a személyiségének köszönhető és nem a játékának. én pedig mint játékost értékeltem és ástam el magamban.
és tényleg nem a legideálisabbak a körülmények Denverben egy irányítónak, de ez a teljesítmény még csak game manegerésnek sem igen nevezhető az én olvasatomban.
valójában viszont felesleges a vita, mivel nektek megtört a PO-ba jutás átka, úgyh abszolút megértem ha hurráhangulatban most nem kezditek el ekézni a kezdő irányítótokat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"...ha most nyert volna a Raiders, akkor valszeg jó pár szurkoló közületek kifejtené, hogy Tebowt többé nem akarja a pályán látni...".brk1. ha.
2. HA nem jutottunk volna be a PO-ba én akkor is nyugodt szívvel tettem volna le a voksom Tim mellett. azt a 7 győzelmet több tényezőből kell összegyúrni, de nagyon nagy szerepe van benne. és főleg az a nagy szerepe, hogy 38 éves öreg rókák sorakoztak föl mögé, pár hét alatt! Ortonnal ez több, mint 2 szezon után sem ment...
a vereségekkor is leírtam: nagyban az edzők hibáztak. és a FO is. persze a játékosok játszanak, de bazzeg, rengetegen sajnálták ma Tim-et, és Markow is, hogy egyszerűen nem volt célpontja és futni sem tudott... nehéz így játszani. sokan egy meccsből vonnak le következtetéseket...
több mint 12 éve
csak annyi a mondanivalóm lényege, amit igazából ti is tudtok a szívetek mélyén, hogy Tebowra építeni nehéz nyugodt szívvel. .brkTim Tebownak 2011-ben annyi bizonyítani valója volt, hogy benne van az NFL 32 legjobb irányítója között. Ez asszem sikerült.
Egy teljes offszezonnal, amin első perctől úgy készülnek, hogy ő lesz a kezdő és ugyanilyen számokat hoz, majd lehet baszogatni nyugodt szívvel. Most még nem kéne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
áh, jó gyerek vagyok én, meg jó életem van, thanks God, itt a fórumon kiélhetem magam, bár tudom hol a határ és sokszor pedzegetem, mégsem lépem át 😛Juhé, nem vagyok figyelmeztetve 😀neked és Jóskának az egész élete egy nagy figyelmeztetés, valójában ez már mit változtatott volna? 😛Höri
Höri for prez!JC6
több mint 12 éve
Úgy, hogy amíg ezt a sportot győzelemre, továbbjutásra és gyűrűre játszák mit tehet egy irányító azon kívül, hogy nyer és továbbjut?Végülis ha kétszer lehetne egy évad alatt bejutni, és csak egyszer sikerült volna, akkor logikus is lenne a felvetésed.ezt nem is értem, ide hogy jutottál, de mindegy is.
csak annyi a mondanivalóm lényege, amit igazából ti is tudtok a szívetek mélyén, hogy Tebowra építeni nehéz nyugodt szívvel. ha most nyert volna a Raiders, akkor valszeg jó pár szurkoló közületek kifejtené, hogy Tebowt többé nem akarja a pályán látni. a statisztika meg arra jó, hogy hosszú távon megmutatja egy qb értékét azért.
és igen a 4. negyedes csodák valóban lenyűgözőek Tebowtól, de egy kicsit komplexebbnek kéne lenni szerintem..brk
Tebow-t nem Breeshez vagy Bradyhoz kell hasonlítani, illene tudni.
Ő egy teljesen másfajta karakter, másfajta minőség, egy csoda.
Ha meg statisztikákra akarsz alapozni, akkor illik megfelelően elégséges adatra alapozni.
Nézd meg Tebow hány meccsen volt kezdő, stb.
Szeretek veszélyesen élni. 😛Juhé, nem vagyok figyelmeztetve 😀neked és Jóskának az egész élete egy nagy figyelmeztetés, valójában ez már mit változtatott volna? 😛Höri
Höri for prez!JC6
több mint 12 éve
És egy szakmai észrevétel: Tebow egyetemen tudott dobni, én láttam. Nagyot is, rendes spirálban is, pontosan is.Sobri Jóskanagyon hiányzik neki egy hernandez jellegű ember, amire nem tudom lesz-e megoldás, mert Fox kifejezetten nem szereti az elkapó TE-ket és hát ebbe a rendszerbe nem is fér bele, hogy eggyel kevesebb ember blokkoljon.
több mint 12 éve
.brk
1 890
Végülis ha kétszer lehetne egy évad alatt bejutni, és csak egyszer sikerült volna, akkor logikus is lenne a felvetésed.ezt nem is értem, ide hogy jutottál, de mindegy is.
és igen a 4. negyedes csodák valóban lenyűgözőek Tebowtól, de egy kicsit komplexebbnek kéne lenni szerintem.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
én is.KiP pihen pár hónapig, szóval a playoff kiesést/super bowl győzelmet nem fogja itt átélni.Rendben, vettem... 😊StormST
több trollkodás ne legyen.
Xrace, Storm és Amadeus érezze magát figyelmeztetve.Höri
több mint 12 éve
KiP pihen pár hónapig, szóval a playoff kiesést/super bowl győzelmet nem fogja itt átélni.Rendben, vettem... 😊
több trollkodás ne legyen.
Xrace, Storm és Amadeus érezze magát figyelmeztetve.Höri
több mint 12 éve
Juhé, nem vagyok figyelmeztetve 😀neked és Jóskának az egész élete egy nagy figyelmeztetés, valójában ez már mit változtatott volna? 😛
Höri for prez!JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Juhé, nem vagyok figyelmeztetve 😀Höri for prez!
több mint 12 éve
Azért nem mindig a QB tehet mindenről, ezt látni kell. Mostanában nagyon elkezdtünk rá vigyázni, nem fut annyit, 7 emberes protection megy állandóan, csak így meg a célpont kevés, akiken meg állandó a double-triple coverage. Ma ráadásul kiesett előle a legjobb G-ja és a FB-je, mégse égette be magát igazán, inkább az edzői stábnál lehet a kérdéseket feltenni...jó most tényleg nem azért, nekem megvan a véleményen Tebowról, nem tartom elfogadhatónak ezt a teljesítményt egy nfl qb-tól, mindezek ellenére valóban rájátszásban van a csapatotok, szóval a célt teljesítettétek.brknem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut..brkValóban mindenhol mindenkit cutolnak egy gyenge meccs után, vagy 2 után...Black_Adder
Nem, Tebow nem nyújtott ma NFL QB-hez méltó játékot a meccs nagy részében, de neki nem a 40/45-ös statokat kell hoznia, hanem néha pár 1st down-t, ezek ma nem jöttek össze, viszont ő ennél gyengébb statisztikával is nyert már meccset és egyelőre még mindig győzelemre játsszák ezt a játékot, amiből neki azért összejött 7, szezon közben beugorva, rövid offseason-nel és két jó WR-t elveszítve, ráadásul McGahee is bajlódott sokat sérüléssel, Moreno meg IR-re ment...
A cut-ot felhozni meg simán vicc kategória. Ha nem ezzel jöttél volna, ráadásul úgy, hogy azzal kezdted, hogy nem akarsz konfrontálódni, akkor lehetne értelmes párbeszédet folytatni, de így simán kiérződik, hogy te már magadban leírtad Tebow-t, ami szíved joga, csak így nem tudsz objektív véleményt alkotni, ami viszont már baj, ha más csapat fórumába akarsz írogatni...
több mint 12 éve
Lloyd trade teljesen logikus, úgyse kapott volna elkapható labdát. 😛Így viszont sokkal kevesebb a kísértés a passzra.
Bár még így is túl sok.
És egy szakmai észrevétel: Tebow egyetemen tudott dobni, én láttam. Nagyot is, rendes spirálban is, pontosan is.
több mint 12 éve
KiP pihen pár hónapig, szóval a playoff kiesést/super bowl győzelmet nem fogja itt átélni.több trollkodás ne legyen.
Xrace, Storm és Amadeus érezze magát figyelmeztetve.