Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A szezon előtt 8-8at tippeltem, és bejött.PO-zni csak poénból PO-ztam, láttam milyen csapat jött össze. Főleg 1-4 után nevettem már kínomban...aztán jött a Lloyd trade...áh, kiakadtam...
...és most PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! hát nem semmi 😀
több mint 12 éve
Végülis ha kétszer lehetne egy évad alatt bejutni, és csak egyszer sikerült volna, akkor logikus is lenne a felvetésed.jó most tényleg nem azért, nekem megvan a véleményen Tebowról, nem tartom elfogadhatónak ezt a teljesítményt egy nfl qb-tól, mindezek ellenére valóban rájátszásban van a csapatotok, szóval a célt teljesítettétek.brknem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut..brkValóban mindenhol mindenkit cutolnak egy gyenge meccs után, vagy 2 után...Black_Adder
Így sima kákán is csomót keresés.
több mint 12 éve
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!Könnyedén.
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
2005 UTÁN!
LESZAROM HOGY!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!JC6
Én egy percig nem izgultam miután Tebow lett a kezdő.
És tessék.
több mint 12 éve
.brk
1 890
jó most tényleg nem azért, nekem megvan a véleményen Tebowról, nem tartom elfogadhatónak ezt a teljesítményt egy nfl qb-tól, mindezek ellenére valóban rájátszásban van a csapatotok, szóval a célt teljesítettéteknem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut..brkValóban mindenhol mindenkit cutolnak egy gyenge meccs után, vagy 2 után...Black_Adder
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
2005 UTÁN!
LESZAROM HOGY!
PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!! PLAYOFF!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Jah, meg BB-nek is kell majd iparkodni a liszteszsák fal mögött, hogy Doom-ék ne takarják be párszor... 😊Nem, hanem erre: http://www.youtube.com/watch?v=CsR3PUdNrNkGyökerek!KiPErre gondolsz, mi?
Jól nyomják.
http://www.youtube.com/watch?v=qm7Xt2QsjcgSobri Jóska
ON: jön a Steelers, ott azért kell a fal, hogy esélye legyen Timnek dobni.Vrijbloed
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ahol pusztán a számok számítanak mindenképp.Nem kell aggódni.nem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut..brk
Tebow MINDIG nyert amikor kellett. És SOHA amikor nem.
Ma nem kellett.
Be lehet jutni a PO-ba 16-0-val, 10-6-al, 7-9-el is, és ott már minden lehet.
Tebownak egyszerűen nem megy a tét nélküli meccseken, ez van.Sobri Jóska
Ahol valaki egy totál leírt csapatot a PO-ba vezérel és ennek örülnek, ott meg nem.
De ha általánosságban akarod, mondd el, mi értelme van a győzelmen felül statisztikákat tupírozni, rekordokat hajkurászni.
Én még emlékszem arra, amikor Brady ráment 2007-ben minden rekordra, minden meccs után megkaptuk, hogy ez milyen sportszerűtlen, blabla.
Szóval: mi értelme van a győzelmeken felül még a statokakl is bíbelődni? (Ugye egy csapat azon felül, hogy magabiztosan behúzza a csoportját annyit tehet, hogy igyekszik first seed lenni. Ez idén Tebow-nak nem sikerült. Zágson.)
több mint 12 éve
nem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut..brkValóban mindenhol mindenkit cutolnak egy gyenge meccs után, vagy 2 után...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
kéne már egy döntetlent játszani mert minden kurva L ÉS W után is első dolgom, hogy jönnöm kell törölgetni.
több mint 12 éve
ON: jön a Steelers, ott azért kell a fal, hogy esélye legyen Timnek dobni.
több mint 12 éve
Hivatalosan is bent vagyunk, de továbbra se érdemeljük meg. Steelers D ellen... ...minden hitünkre szükség lesz
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
És 7-4-ért meg playoff-ért? 😛Nem kell aggódni.nem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut..brk
Ma nem kellett.
Ha nem a konfrontálódás miatt, akkor miért? 😛
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Grat srácok PO-hoz. Ha másért nem is a küzdeni tudásért megérdemli a Denver, hogy ott legyen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
.brk
1 890
Nem kell aggódni.nem a konfrontálódás miatt, de a 6/22 60 yardért jobb helyeken cut.
Ma nem kellett.
több mint 12 éve
Légyszives ne legyen most a fönti hszből egy 40 oldalas vita
több mint 12 éve
Sajnos ami a legjobban összeesett a szezon végére az a playcalling. Folyamatosan középső futást hívunk 1&10-re, az option meg elfogyott, nem is próbáljuk meg Tebow-t futtatni, mindegyik snap-nél látható, hogy a RB fog futni...Bejutunk a PO-ba, hála a Chargers-nek, ennyi a pozitívuma a napnak. Megérdemeljük? Az utolsó 3 meccs alapján nem, az egész szezon alapján szerintem igen, mivel a sírból hoztuk vissza a szezont.
Kell majd egy offseason, hogy valami teljesen értelmes playbook-ot rakjunk össze Tebow-nak, mert most nagyon kiszámíthatóak vagyunk, vagy futás, vagy hosszú passz, de az meg két WR-el, ami elég könnyen fogható...
A védelem jó, van mire építeni, meg kell tartani a lejáró szerződésű Bunkley-t és Thomas-t, kell egy jó CB, bár Goodman ma egész jó volt, de nem lehet rá sokat bízni...
több mint 12 éve
Nem kell aggódni.Tebow MINDIG nyert amikor kellett. És SOHA amikor nem.
Ma nem kellett.
Tebownak egyszerűen nem megy a tét nélküli meccseken, ez van.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
egyébként bent vagytok ti is.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
hát már előre leírtam a véleményemet erről, az összeomlásról, meg mindenről, most annyival egészíteném ki, h nem tudom bejutunk-e a rájátszásba vagy nem, de biztos h nem érdemeljük meg...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BenpdrpipZ0#!Ha jól számoltam mi szerepelünk benne legtöbbször 😀 és még a "fake" XP nem is volt ott... 😀
több mint 12 éve
Boldog újévet srácok végre józannak érzem magam 😀holnap vizsga de addigis : the true mustang soul will never fade!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Black_Adder előzetese a KC elleni showdown előtt:http://denversports.blog.hu/2012/01/01/broncos_vs_chiefs_beharangozo_1
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hiszek a Denver feltámadásában.Mi Tebownk ki vagy Dever-ben,
szenteltessék meg a Te bal kezed,
Jöjjön el a Te futásod,
Legyen meg akaratod.
Úgy a Mile High-on, mint a mennyekben.
A mi vasárnapi győzelmeinket add meg nékünk,
és nem vígy minket oakland-be,
De szabadíts meg Orton-tól,
Mert Tiéd a bizalom,
a 4. negyed
és a GYŐZELEM!
Ámen
több mint 12 éve
BUÉKHát öcsém, én hívő ember vagyok, de ez marha jó, nagyon tetszik. 😊 😀
Hiszek egy Tebowban, mindenható irányítóban
Touchdownok és győzelmek teremtőjében,
a mi Urunkban,
aki fogantatott Szentlélektől
Született Pamela Elaine-től
Szenvedett John Fox alatt
TC-n megverték, maga alá került, sokan eltemették
Alászált a Qualcommba-ba
5. héten feltámadt a cserék közül
fölvitte a csapatát a Mile High-ra
ott ül a mindenható Pat Bowlen jobbján
onnan jön el legyőzni AFL és NFL csapatokat.
Hiszek Szentlélekben
Hiszem a Denver Broncos NFL franchise-t
A vadlovak közösségét
A vereségek bocsánatát
A 4. negyedes feltámadást
És a Super Bowl győzelmet
ÁmenBlack_Adder
Ezek után, ha holnap nem veritek el a Chiefst, és nem juttok PO-ba, irtó mérges leszek. 😛
Nah, holnap GO DENVER! 😊 😉
több mint 12 éve
BUÉKHiszek egy Tebowban, mindenható irányítóban
Touchdownok és győzelmek teremtőjében,
a mi Urunkban,
aki fogantatott Szentlélektől
Született Pamela Elaine-től
Szenvedett John Fox alatt
TC-n megverték, maga alá került, sokan eltemették
Alászált a Qualcommba-ba
5. héten feltámadt a cserék közül
fölvitte a csapatát a Mile High-ra
ott ül a mindenható Pat Bowlen jobbján
onnan jön el legyőzni AFC és NFC csapatokat.
Hiszek Szentlélekben
Hiszem a Denver Broncos NFL franchise-t
A vadlovak közösségét
A vereségek bocsánatát
A 4. negyedes feltámadást
És a Super Bowl győzelmet
Ámen