Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na, hogy ne offoljak szét más topikokat.Rengeteg mindent le lehetne írni, de nem vállalkozom rá, csak egy kis összefoglaló.
1. az ST katasztrófa volt.
2. a védelem 2 hete semmilyen nyomást nem tud gyakorolni a QB-kre.
3. az OL: le kell írni, a liga egyik legrosszabbja.
4. az elkapónk mintha a pályán sem lennének, hetek óta képtelenek elszakadni. persze néha van kivétel. néha.
5. idióta, kabaréba illő playcalling: a liga legjobban futó csapata a saját 10-eséről: passz-passz-passz-punt...
6. rossz edző, vagy döntések. nem térdelünk, mi vissza akarjuk hordani, büntetés, aztán gyere ki a saját ötösödről.
7. rengeteg fölös büntetés - az ellenél semmi holding (pedig visszanéztem)
8. ZEBRÁK, főleg a visszahordott TD-nél. kapják be.
Fox-ban hatalmasat csalódtam. Most derült ki igazán, hogy milyen edző. Szar.
Gameplan fos. Rég láttam ilyen gyenge Broncos-t.
Persze lehet jönni olyannal, hogy 1-4 után hova jutottunk, meg 8-8 álmaink netovábbja, meg hogy más ezért meg azért nem fikázna, de én igenis megteszem. Mert csak a vak nem látta, hogy a mezeket küldtük ki a pályára.
TT-re meg az vesse az első követ... Én nem csalódtam benne, akart, csak utána már nyögés lett a vége... Van ilyen. Remélem egy életre kidobálta magából az INT-eket 😊 Nem vagyok elfogult, de ez a meccs nem rajta ment el.
Én többet vártam. Mert most meg kellett volna mutatni, hogy PO-ra érdemes csapat vagyunk. De nem. Nagyon nem.
És rohadtul szar érzés így Broncos szurkolónak lenni. Oké, ott volt 2006...2008...2009...de 2011?? Meddig megy ez? Meddig lehet ezt bírni? Nem sokáig...
De hogy pozitívat is írjak: bízok a fiúkban, hogy csakazértismegmutassák Vasárnap, OTTHON, a rivális KC ellen, ORTON ellen, hogy megérdemlik az AFC West 1. helyét.
u.i.: Dawks is megérdemelne még egy PO meccset, mielőtt visszavonul...
több mint 12 éve
Willis McGahee: 2nd player in NFL history to have 1,000 yards rushing in a season w/ 3 teams joining Ricky Watters
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
xrace77
4 515
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor lett volna tétje, ha a KC beveri a 2 blokkolt FG-ből az egyiket. De így akkor sem szabad kikapni!
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Egyébként tök jó, hogy a Raiders nyert ma.
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Köszönöm!Valaki tudja egészen biztosan, hogy ki nyeri a csoportot az alábbi esetben?http://www.denverpost.com/sports/ci_19615318StormST
SD ma L
OAK - SD jövő héten nyeri a Chargers
mi kikapunk a Kansastől.
Akkor ugye 8-8 DEN, KC, SD is. Egymás ellen mindenki mindenki ellen 1-1, csoporton belül mindenki 3-3. Konferencián belül mi és a Raiders 6-6; a Chargers 7-5. Akkor nem a SD lenne a csoportelső?
Vagy valami más számít? Csak mert mintha a fórumon néhányan másképp gondolnák.burzum4ever
Így, ex post és feltéve a SD mostani vereségét, kijelenthetjük, hogy a mai meccs tét nélküli volt (esetleg egy dolog múlhatott rajta, ha a Texanst meg tudtuk volna előzni, más ellenfelet kaptunk volna). És továbbra is mi vagyunk a csoport esélyesei.
több mint 12 éve
Valaki tudja egészen biztosan, hogy ki nyeri a csoportot az alábbi esetben?Majdnem jól írod. Csak a konferencián belüli előtt még egy lépés van.
SD ma L
mi kikapunk a Kansastől.
Akkor ugye 8-8 DEN, KC, SD is. Egymás ellen mindenki mindenki ellen 1-1, csoporton belül mindenki 3-3. Konferencián belül mi és a Raiders 6-6; a Chargers 7-5. Akkor nem a SD lenne a csoportelső?
Vagy valami más számít? Csak mert mintha a fórumon néhányan másképp gondolnák.burzum4ever
A közös meccsek. A Bolts abból kettőt nyert, ti hármat.
Így konf nem számít már.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Valaki tudja egészen biztosan, hogy ki nyeri a csoportot az alábbi esetben?http://www.denverpost.com/sports/ci_19615318
SD ma L
mi kikapunk a Kansastől.
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Valaki tudja egészen biztosan, hogy ki nyeri a csoportot az alábbi esetben?SD ma L
mi kikapunk a Kansastől.
Vagy valami más számít? Csak mert mintha a fórumon néhányan másképp gondolnák.
több mint 12 éve
Az igaz, de akkor ne hitegessenek 2005 után a PO-val 😀 főleg 1-4-es kezdés után. Hogyne lihegném túl, amikor szét szívattak 2006-ban és 2008-ban is 😕JC6Hitegetni? 😛
Lehetőség volt és van rá, de a legfontosabb a minimum 8-8 egy új HC érkezése, QB váltás és előző szezonos betli után, én legalábbis így gondolom!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az igaz, de akkor ne hitegessenek 2005 után a PO-val 😀 főleg 1-4-es kezdés után. Hogyne lihegném túl, amikor szét szívattak 2006-ban és 2008-ban is 😕
több mint 12 éve
Könnyű lehet egy GB, NE, stb szurkolónak lenni, remélem sosem élnek meg ilyen meccseket és szezonokat, mint mi...Szerintem egy kicsit túlliheged... 😛
Nyert a gayders, legeslegszarabb karácsony ever....JC6
A GB nem égett múlt héten? A Pats nem szopott 18 győzelem után a SB-ban? Minden csapat szurkolójának lehetnek szar estéi, aztán jön a következő hét...
Mi lehet a legrosszabb? 8-8? 4-12 után ezen sírni akkor is bűn, ha 0-3-al zárunk, mert álltunk 1-4-el is. Minden alkalommal így kell végiggondolni! 😊
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Szerencsére kimaradt a meccs (köszi karácsony! ). Full gagyi lehetett a csapat. Jövő héten jön az "Orton bosszúja" című tragikomédia. 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...Azt sem tartom kizártnak, hogy ha ma kikapnak, jövőhéten fekszenek 😀 szaba elintézi 😀
A másik két csapat (ha a Bolts ma veszít, jelenleg így fest), akkor azzal kiszállt, hiába is nyer jövőhéten.ulpianus
több mint 12 éve
Szal most ég a bolts, hogy állunk a jövőhéttel?JC6Sztem egyszerű a képlet, ha nem tévedek.
Nyertek=PO
Nem nyertek, két eset van:
Nyer a Raiders=csoportelsők
Veszít a Raiders=Denver 1st AFC W.
A másik két csapat (ha a Bolts ma veszít, jelenleg így fest), akkor azzal kiszállt, hiába is nyer jövőhéten.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
2 kedvenc komment a meccs után:1: Teblow Time
2: Tim 4 Int-et dobott... DOBOTT???? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én nem akarok vitát generálni, ezt láttam és kész. Ennyi. Nincs gáz. -
Szal most ég a bolts, hogy állunk a jövőhéttel?
több mint 12 éve
szerk.: meg még azt sem értem, hogy ulpi miért ilyen bronco ellenes...JC6Én nem vagyok Bronco ellenes.
Arra gondolsz, hogy szurkoltam, hogy nyerjen a Bills? Naná! Mert sztem nyerhettünk volna ma. És akkor semmi értelme ha nyer a Denver. Mert akkor mindegy, kiestünk, hiába nyerünk. Elárulom ha nyertünk volna, akkor a Lionsnak sokkal nagyobb erőkkel szurkolnék jelenleg
Arról nem is beszélve, hogy nem csak én szurkoltam a Denver ellen. Hanem sztem az összes KC, Raiders és Bolts fan a világon.
(Nem értem miért jó nektek itt, hogy állandóan felesleges vitákat gerjesztetek?)
több mint 12 éve
burzum4ever
66
Akkora baj azért nincs. Viszont kiderült 2 dolog:1. a csapatunk jelen pillanatban átlagon aluli erősségű, ahogy azt a szezon előtt is várhattuk. A korábbi győzelmek jó része nyilvánvalóan szerencsésen alakult meccseken született, de ettől még a tavalyi csapathoz képest előrelépés, hogy legalább szorosan tudtuk tartani a meccseket.
2. még semmi, de semmi nem veszett el! Jövő héten otthon játszunk a hozzánk hasonló erőt képviselő KC ellen. Simán meglehet a PO. Az más kérdés, hogy oda már kb a legesélytelenebb csapatként kerülnénk be.
több mint 12 éve
Sracok 1/2 draft után hatalmasat fejlődtetek, ne lógassátok az orrotok. Jó lesz ez, fel a fejjel! 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A rohadt életbe, Dawk idényének vége. Vonulj vissza tesó, nehogy lerokkanj...
több mint 12 éve
nyert a raiders, így a chiefsnek már legalább tétnélküli lesz a meccs. Nekünk meg a KC-t amúgy is mindenképp verni kellett volna, a Bills meccstől függetlenülCrennellért hajtanak...azért az tét...
Megint az utolsó fordulón múllik, mint 2006 és 2008...Black_Adder
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Orton-tól már most rettegek. Előre láttam a forgatókönyvet, ma szívnak az OAK-tól, szarul játszik, jövőhéten meg 24/27, 300+, 3 TD, 1 futott.................... és szarrá aláz.......JC6Crennel beteszi a kezdőbe Stanzit, és láthatjuk a világtörténelem legnagyobb meccsét. A két comeback kid összecsapása.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Orton-tól már most rettegek. Előre láttam a forgatókönyvet, ma szívnak az OAK-tól, szarul játszik, jövőhéten meg 24/27, 300+, 3 TD, 1 futott.................... és szarrá aláz.......szerk.: meg még azt sem értem, hogy ulpi miért ilyen bronco ellenes...
több mint 12 éve
Okay. A csapat egyértelműen nincs olyan erős, hogy PO-ot érjen.Sajna ez nem vigasz... Jó lett volna a PO idén, de olyan ügyesek vagyunk, hogy megint bukjuk az egész történetet. Egyébként a Chiefs kiszállt a harcból. Tuti bukó lesz a jövőhét is, az lenne az igazi. :mad:
Ezt idény előtt is mindenki tudta.
Építkeztek, aztán megerősödtök.Delonso_
There is only one person that carries the ball right here!