Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Aztamindenit!
Ez milyen nap volt!!!

Hol is kezdjem...3 napot vagyunk San Diegoban, ma volt a második...Délelőtt állatkertben, majd a Seaworldben voltunk ilyen delfinshow-n meg satöbbin.. A jegyemet a Seaworld után a kocsiba raktam... Majd a stadionnál kiszállva láttam, hogy nincs meg... Kerestük mindenhol, de elhagytam a jegyemet... Egyedül mentem meccsre, csak nekem volt jegyem... Telefonomon megvolt az e-mail a jegyről, és lescreenshotoltam, és a stadionnál a jegyirodában megtudták oldani, megkeresték a rendszerben a nevem, elkértek személyit, bankkártyát, mindent, és megkaptam a jegyemet... Izzadós 1 óra volt basszus, a pokolban voltam.. (azóta se tudom, hogy a kocsiból hova tűnt a jegyem...).
Na mindegy, sikerült bejutni...
Hatalmas a hangulat benn, bömböl a zene, az emberek táncolnak, tapsolnak, tombolnak, pont sikerült a kezdésre beesni. A 17. sorban ültem, majdnem középen, szóval mindent láttam tökéletesen. A meccs eleje fura volt, 2 fumble, 0-24 a félidőben, a népek tomboltak persze, én meg szomorkodtam, hogy pont ezen a meccsen vagyok itt, ahol ilyen izgalmak után lebőgünk... A közönség amúgy vegyes volt, rengeteg Broncos mezes pacák volt, 2-3000 denveri biztos volt a stadionban, de lehet, hogy több is. Barátságosak egymással az emberek, mindenki pacsizik mindenkivel ha pont van, mellettem pont egy denver szurkoló ült, így elvoltunk a meccsen. 😊 Nagyon érdekes volt látni, hogy mennyire örültek, hogy az első félidőben zavarodott volt PM... Aztán jött a második félidő, és a hengerlés. 😊 Teljesen "pánikba" estek az emberek, érezték, hogy PM beindult, és látszott az arcukon, hogy ettől féltek... Aztán Rivers dobálta a pickeket, pick6-t, elkezdték őt pfújolni, mi meg megnyertük a meccset...

Tömören ennyi, most értem vissza a motelbe, teljesen fel vagyok kavarodva, annyi élmény volt...
Képeket majd tolok fel, meg videót, most hirtelen ennyi.
BRONCOS!!
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 461 — Chiefs GM
Bár jelen állás szerint még fordíthat a Broncos (0-17), de bennem ettől függetlenül már megfogalmazódott, hogy mi az érdemi és lényegi különbség a tavalyi és az idei Denver között 6 meccs után:
Idén nem jön Tebow, hogy PO-ba vigye a csapatot.Sobri Jóska
Sobri céloz, lő, és ÖNGÓL!!! 😀 Gyönyörű volt. 😀

Egyébként a nagy különbség a tavalyi és az idei Broncos között, hogy az ideinek van irányítója.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
érdekes meccs lett 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
végre megvan a SportTVs győzelem is 😀
1-3 idén ami a tv-be ment, de sebajNegritis
rossz hír, hogy a playoffot adják végig 😀Höri
Ott csak 1 L lesz max. És lehet az 1 W előtte jön, lásd tavaly.
Mondjuk Peyton Manning a playoffban nem olyan jó szokott lenni, mint egy alapszakasz meccsen, de ez (jelenleg) részletkérdés.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Picsába, a félidő után azt hittem, hogy Manning-et ünnepélyesen elzavarjuk minden pártfogója mély egyetértésében. Erre a mennybe ment, bassza meg. 😛TheMileHighCity
Na, azért a mennybe talán mégsem, az fenn van tartva másnak már. Fogalmazzunk úgy, hogy rendesen melózik a 19 millájáért. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 070 — The Mathematician
rossz hír, hogy a playoffot adják végig 😀Höri
inkább jó 😀 nem kell annyira aggódni h biztos bukta 😀 (mint ahogy félidőben éreztem)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 811 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sosem kapkodtam. Szerencsére a fordítás meg is jött, ettől független volt a megállapítás a különbségről és a káoszról. Mindkettőt tartom is.Sobri Jóska
Tudjuk. Van az a comeback ami csodás, és van az a comeback ami káoszos. Ez van, a jó és a rossz is része a világnak. (No, meg a csúf, de ő a Colts 12-es mezében kambekkel mostanában, úgyhogy az itt offtopic.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Picsába, a félidő után azt hittem, hogy Manning-et ünnepélyesen elzavarjuk minden pártfogója mély egyetértésében. Erre a mennybe ment, bassza meg. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
rossz hír, hogy a playoffot adják végig 😀

több mint 13 éve
1-3 idén ami a tv-be ment, de sebaj

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
4th quarter belongs to the Broncos! :cool:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
a menetrend neheze lement, innentől diadalmenetre számítok.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 824 — #NoStress
Jóska, megint kapkodsz.
Höri
Sosem kapkodtam.
Szerencsére a fordítás meg is jött, ettől független volt a megállapítás a különbségről és a káoszról. Mindkettőt tartom is.

több mint 13 éve
Jóska, megint kapkodsz.

több mint 13 éve
Manning zsenijét meg nem kérdőjelezve, de ez a Denver pont olyan kaotikus, kilátástalan, szerencsétlen, szétesett, mint volt tavaly az első 5 meccsen Ortonnal.
Ez az ami igazán sajnálatos, hogy a tavalyi összeszedettség, pengeség, harapás, ami a zsinórban 6 győzelmet hozta elhussant. Mintha valaki fogta, és elvitte volna.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Így magától senki nem esik el. Ez szabálytalanság volt. Tizenegyes!Sobri Jóska
A megítélt büntetőt Josh Scobee végzi el:
 www.dropbox.com/s/v4wxam68zrvv9hf/IMG_3932.MOV
több mint 13 éve
Bár jelen állás szerint még fordíthat a Broncos (0-17), de bennem ettől függetlenül már megfogalmazódott, hogy mi az érdemi és lényegi különbség a tavalyi és az idei Denver között 6 meccs után:
Volt már az első félidőben 'We want Tebow' skandálás. Gondolom nem a Chargers drukkereitől.

Erik Dekker "C'mon man" pillanata
iktriad
Így magától senki nem esik el. Ez szabálytalanság volt. Tizenegyes!

több mint 13 éve
Volt már az első félidőben 'We want Tebow' skandálás. Gondolom nem a Chargers drukkereitől.

Erik Dekker "C'mon man" pillanata
több mint 13 éve
Idén nem jön Tebow, hogy PO-ba vigye a csapatot.

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
ha akarod felhívlak 😀 csak dobj privibe egy számot és ne felejtsem el 😀

nyílván mind2 opció játszani fog mert nyerni akarnak ők is 😀 Harris talán nem lesz akkora betli de Gates komoly cink lesz azt biztos

nem könnyű kivárni 😀Negritis
😀 Úgy tűnik meg tudom oldani, ha meg nem, akkor a hívás se segítene, de azért kösz 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
ha akarod felhívlak 😀 csak dobj privibe egy számot és ne felejtsem el 😀

nyílván mind2 opció játszani fog mert nyerni akarnak ők is 😀 Harris talán nem lesz akkora betli de Gates komoly cink lesz azt biztos

nem könnyű kivárni 😀

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 839 — SB 50 Champion @ Grund
Megpróbálok felébredni 2 után, remélem sikerülni fog... 😛

Érdekes lesz ez a meccs, megfogható ez a Chargers, de SOKKAL kevesebb hibát lehet véteni, mint amennyi eddig volt...

Meg ha nekiállnak Harris ellen, vagy Gates-re játszani, akkor nagy bajban lehetünk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Udv San Diegobol, meg egy kis varosnezes, es irany a stadion! 😀 Majd tolok beszamolot. 😉Tomifinn
Irígység a köbön. 😊

Képeket majd kérünk, sőt, akár youtube video is jöhet, ha meg tudod oldani. 😉

több mint 13 éve
fél liter 2007es Édes Furmint behűtve a meccsre 😀

több mint 13 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Udv San Diegobol, meg egy kis varosnezes, es irany a stadion! 😀 Majd tolok beszamolot. 😉