NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 13 éve
Én még egy ST TD-re nem számítok. Szerintem ezzel meccs előtt még a Chicago se számolhatna, mi meg szökőévente se szoktunk 1 évben 2 meccsen is ST TD-t jegyezni.Shaughnessy nélkül azért annyira nem félelmetes ez a raiders passrush, de akitől tartok az Wimbley. Ha jól emlékszem week1-en is komoly gondot jelentett Franklinnek, most sokkal kisebb önbizalommal és sokkal nagyobb téttel játszik. Jarvis Mosst valahogy nem tudom komolyan venni. Tényleg 2,5 sackje van amióta ő is buzi lett? Hogy? Mikor?
A secondary is kevésbé félelmetes mint tavaly, ezért is passzolhatott besztcsensz 300+ yardot, amit idén nem sokszor csinált azóta.
Ahogy így szét nézek 5 biztos pont van a védelemben. (akik a snappek 3/4-énél fent vannak)
Seymour, McClain, Wimbley, Tyvon Branch és Routt. A többi inkább csak rotációban. A DL legritkább esetben lép vissza coverageba az LB sorból viszont kb csak Wimbley megy passrushra. Legalábbis a többiek ritkán.
A sok man-to-man-t viszont tényleg szét lehet szopatni egy mobilis QB-val.
Offense:
Attól függ mennyit javult Palmer 2 hét alatt. Ha nem sokat van esélyünk. Főleg, hogy McFadden valszeg nem játszik. Bush vagy Taiwan Jones ettől még szét szedhet minket, de legalább McFadden borítékolható 150+ yardja nem lesz.
A WR-ek sokat fejlődtek főleg DHB /*hé ez így nem igazság, arról volt szó, h hatalmas bust lesz 😛*/, de legalább már Zach Miller nincs mint elkapó TE.
A győzelem kulcsa:
Meg kell védeni Tebow-t. +1 ember, akár TE akár RB vagy FB, de primetimeban védej a blindside-ot. Tebow nem olvassa ki a snap előtt a blitzet és nem hoz elég gyorsan döntést. Inkább legyen 1-gyel kevesebb célpont, de 1,5 mp-vel több idő a passzra
Ha jól tudom a Raidersnél left and right CB van. A Decker DVD matchup nekem tetszene 😊
Screen passz + QB draw a nagykönyv szerint az ellenszer a man2manre, ha jól tudom. Ebben nagyon jók vagyunk. ez jó matchup. Ki kell használni.
A védelemtől valami olyasmi kéne, mint a KC-nél. Remélem Foxék nézték a hétfőestit. szerk: hülyeséget írok, nem a hétfőestit, hanem a chiefs-raiderst, kb 2 hete
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ja ne értsetek félre én utálom a Broncost 😊És abszolút nem vagyok sértődékeny...gondoltam megkérdem mire érti a nagyarcút JC, hátha vmi fasza trash talk kialakul belőle 😀
Amúgy én Tebow kezétől nem igazán félek...akkor lehetünk bajba, ha túl sok man-to-mant nyomunk és nem látjuk amikor elkezd szaladgálni...idén azért van több zóna és főleg Tebow ellen ez kellene, h amikor futni kezd mindenki rárepüljön...
A meccs azért lesz érdekes sztem, mert nálunk tök új QB van aki most derül ki mennyire vette fel a fonalat. CP a Chiefs ellen elég fogalmatlanul játszott, de állítólag 15 playt tudott csak a playbookból 😊
Elvileg mostanra megvan neki a playbook és a bye alatt, illetve ezen a héten sokat gyakorolt a WRekkel...
Ha ő homály lesz mint a Chiefs ellen akkor elmehet a meccs...
Ha első meccsből indulok ki:
Tebow nem hiszem, h 300+ yardot pakol fel mint első héten Orton, de sanszos,h a futásotok most jobb lesz...nagyon kellene McClain egészségesen futás ellen. DMC nem lesz, de azért Bush és Jones jó kellene, h legyen egy 120+ yardra...
JC nem sokat tett hozzá a találkozóhoz, így ha CP tud hiba nélkül managelni már jók lehetünk...STben nem szabad Deckert vagy Royalt elengednünk...
Kiváncsi vagyok, fizikális meccset várok Raiders győzelemmel!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Az rendben, remélem McClainnek lesz pár szerelése, néhány szép megmozdulása, de mi nyerünk. 😊A rivalizáláshoz igen is hozzátartozik az, h alkalomadtán odaszólunk a másiknak. Egy igazi Broncos fan utálja a Gayderst, és a fordítottját is elvárja, azaz egy raiders fan utálja a Broncost. Ez így van jól. Én legalábbis furcsa szemmel néznék arra aki mindkét csapatnak szurkol 😊 /*Bár volt olyan aki a Cowboysnak és a Redskinsnek egyszerre szurkolt LOL.*/Na én ugye Miamo és Raiders fan vagyok, mégsem ekézem Tebowt hisz kedvenc irányítóm volt az egyetemi fociban.
Black_Adder
Így azt mondom, remélem négy TD je is lesz, de nekünk hat.Delonso_
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A rivalizáláshoz igen is hozzátartozik az, h alkalomadtán odaszólunk a másiknak. Egy igazi Broncos fan utálja a Gayderst, és a fordítottját is elvárja, azaz egy raiders fan utálja a Broncost. Ez így van jól. Én legalábbis furcsa szemmel néznék arra aki mindkét csapatnak szurkol 😊 /*Bár volt olyan aki a Cowboysnak és a Redskinsnek egyszerre szurkolt LOL.*/Na én ugye Miamo és Raiders fan vagyok, mégsem ekézem Tebowt hisz kedvenc irányítóm volt az egyetemi fociban.
Black_Adder
Így azt mondom, remélem négy TD je is lesz, de nekünk hat.
több mint 13 éve
A rivalizáláshoz igen is hozzátartozik az, h alkalomadtán odaszólunk a másiknak. Egy igazi Broncos fan utálja a Gayderst, és a fordítottját is elvárja, azaz egy raiders fan utálja a Broncost. Ez így van jól. Én legalábbis furcsa szemmel néznék arra aki mindkét csapatnak szurkol 😊 /*Bár volt olyan aki a Cowboysnak és a Redskinsnek egyszerre szurkolt LOL.*/Az viszont tényleg igaz, h a számtalan találó negatív jelző közül kellett volna inkább használni egyet-kettőt, mert a nagy arcú az pont nem igaz rájuk.
Viszont vitatkozni is felesleges rajta, a lényeg úgy is az, h le kell őket verni. Ezzel aligha lehet vitatkozni.
több mint 13 éve
Én is jövök 😀Raiders inkább rosszarcú, mint nagy, de attól még lehet szidni őket mint a bokrot! Én is ezt fogom tenni a Broncossal 😀
Egyébként kíváncsi vagyok nagyon a meccsre, hogy Tebow-t hogyan tudjuk vagy nem tudjuk semlegesíteni. Ha lesz sok ideje, akkor futni is fog tudni és passzolni is és akkor bajban lehetünk, mert tényleg eszméletlen nagy szíve van a srácnak és ez sokszor átragad a csapattársakra és akkor nehéz lesz megállítani őket.
Abban reménykedem, hogy jó kis izgalmas meccs lesz, természetesen Raiders győzelemmel 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hehe, köszi pc 😀
több mint 13 éve
szaba................. :mad:Azért ne legyünk már ilyen finomkodóak, az ellenfél szurkolói meg ilyen anyámasszony katonái... Egy Denver topikban nem értem miért kell besérülni azon, ha valaki annyit mond, hogy nagyarcú Oakland.
JC6: a győzelem a fontos természetesen, de azért figyeljünk, hogy ne bántsunk meg senkit feleslegesen... 😊StormST
Még szerencse akkor, hogy tavaly az egyik Oak-SD meccs előtt nem írtam be ide, hogy remélem felrobban az egész stadion a meccs alatt, mert már jöttek volna a másik csapat szurkolói, hogy eztmostmér'???... Szerintem egyáltalán nem elfogadhatatlan, ha néha megjegyzést teszünk az ellenfélre (akár minden alap nélkül), amíg az egészséges kereteken belül marad. Én sem járok át sírni a többi csapat fórumába, hogy jajjjj, de gonosz dolgokat mondanak...
btw most tényleg nem nagyképűsködik a Gayders (juuuujjj)
több mint 13 éve
szaba................. :mad:ha ez a győzelmeiteken múlik, akkor nem fogtok sokszor ilyesmit cselekedni😊
JC6: a győzelem a fontos természetesen, de azért figyeljünk, hogy ne bántsunk meg senkit feleslegesen... 😊StormST
több mint 13 éve
szaba................. :mad: JC6: a győzelem a fontos természetesen, de azért figyeljünk, hogy ne bántsunk meg senkit feleslegesen... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
szaba
10 547
Az Oakland mindig is nagyarcú 😀Ezt én sem értem?xrace77Istenem, de örülnék, ha levernénk a nagy arcú oaklandet a saját pályájukon...JC6Miért is nagyarcú?Rolni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja bocs. Találtam pár hsz-t meg cikket meg ilyeneket, csak nem néztem, hogy tavalyiak. Ettől függetlenül csak a győzelem elfogadható számomra.
több mint 13 éve
JC6 egy kicsit túlpörög, úgy látom, nem kéne az indulatokat kelteni feleslegesen....
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Ezt én sem értem?Istenem, de örülnék, ha levernénk a nagy arcú oaklandet a saját pályájukon...JC6Miért is nagyarcú?Rolni
több mint 13 éve
Istenem, de örülnék, ha levernénk a nagy arcú oaklandet a saját pályájukon...JC6Miért is nagyarcú?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Istenem, de örülnék, ha levernénk a nagy arcú oaklandet a saját pályájukon...
több mint 13 éve
A koreai srác mögött, félig takarva.Sobri tegyél piros X-et ahol haromt áll 😀ThundersNFL😊 Ezt mi is szeretnénk tudni... 😊StormST12. sor, balról a hetedik.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
De a csoda meg fog történni.Tebow minden idők egyik legnagyobb qb-ja lesz, megreformálhatná egy megfelelő csapatvezetéssel, hozzáállással az egész NFL-t, de ehhez jelenleg még hiányzik pár dolog, melyek egyértelműen nem az ő hibája, hogy nincsenek meg:....stbnem kötekedésből , de
Sobri Jóska
ez a hsz teljes mértékben felmenti TT-t minden alól , hiszen ha nem
történik meg a csoda az egyszerűen nem az ő hibája ! jól értelmezem?yooker
(De hogy ne érezd úgy, hogy nem a kérdésre feleltem - pedig de - ha nem történik meg, akkor majd meg kell nézni kinek a felelőssége, és mennyiben. De mivel Tebow részéről adottak a leírt képességek, így ezen biztos nem fog múlni a dolog.)
több mint 13 éve
Broncos:DNP: Carter, Green, Vaughn
Limited: Franklin, McGahee
Fox azt mondta, h McGahee csak akkor játszik, ha effektíven tudja használni mindkét kezét.
Raiders:
DNP: Jason Campbell /*azt hittem IR-re tették*/, Chimdi Chekwa, Janikowski, Chris Johnson (CB), McClain, McFadden
Kivételesen mi állunk jobban sérültek terén, nem is kicsivel.
több mint 13 éve
Sobri tegyél piros X-et ahol haromt áll 😀12. sor, balról a hetedik.kicsit off de haromt kolléga merre van? régen láttuk márThundersNFL😊 Ezt mi is szeretnénk tudni... 😊StormST
Sobri Jóska
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A szemüveges?12. sor, balról a hetedik.kicsit off de haromt kolléga merre van? régen láttuk márThundersNFL😊 Ezt mi is szeretnénk tudni... 😊StormST
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Tebow minden idők egyik legnagyobb qb-ja lesz, megreformálhatná egy megfelelő csapatvezetéssel, hozzáállással az egész NFL-t, de ehhez jelenleg még hiányzik pár dolog, melyek egyértelműen nem az ő hibája, hogy nincsenek meg:....stbnem kötekedésből , de
Sobri Jóska
ez a hsz teljes mértékben felmenti TT-t minden alól , hiszen ha nem
történik meg a csoda az egyszerűen nem az ő hibája ! jól értelmezem?
több mint 13 éve
12. sor, balról a hetedik.kicsit off de haromt kolléga merre van? régen láttuk márThundersNFL😊 Ezt mi is szeretnénk tudni... 😊StormST
több mint 13 éve
kicsit off de haromt kolléga merre van? régen láttuk márThundersNFL😊 Ezt mi is szeretnénk tudni... 😊