Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
Komolyan nem értem, hogy mi van itt...lehetett hallani ma is Tebow-zást?aztec
idegenben voltunk az LP Fielden, a Titansnek meg nem hiányzott h beálljon hozzánk Tebow, legalábbis hangot nem adtak neki 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Komolyan nem értem, hogy mi van itt...lehetett hallani ma is Tebow-zást?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Első felindulásból:

- Álljon ki az az a geci, amelyik kitalálta, hogy 4 pont előnynél neki kell menni a 4th down-nak és minimum kérjen bocsánatot. Vagyis Fox kérjen bocsánatot, mert vagy az ő ötlete volt, vagy ő hagyta jóvá, a felelősség az övé...
- Orton-t most már nagyon sürgősen cseréljük le, mert csak égeti a csapatot. NÉGYSZER dobta bele a védő kezébe a labdát, mázlija volt, hogy csak 1 INT lett, igaz az meg pont a legrosszabbkor. A másik INT meg simán egy elbaszott passz volt. Remeg a keze, csak az első célpontot nézi végig, amikor jó a passz, akkor is legtöbbször az elkapó húzza ki a szarból a play-t...
- A védelemre nincs egy rossz szavam se, Champ és DJ nélkül ez a játék parádés, 17 bekapott pont úgy egyáltalán nem sok, rendes támadójátékkal elég lett volna ez a mai produkció. Persze nem volt hibátlan messze se, de szidni nem szabad őket...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Kaptunk egy csomó ajándék yardot, nem éltünk vele
A bírók is a mi javunkra tévedtek többet, nem éltünk vele
Végig vezettük a meccset, ott volt a game ball a kezünkben. Nem (csak) az a baj, h neki mentünk 4.nek, hanem h 4 próbálkozásból nem tudtunk megtenni 2 yardotl. Tebow év végén tuti távozik, ha így se kap lehetőséget, akkor sehogy se fog. Pedig akárhova kerül nagy ász lesz szvsz, bejön még Strom ST aláírása csak nem nálunk. 0 lehetőséget kap, eleve egy főleg futásblokkolásban jó RT-t hoztunk, ami ugye Tebownak blind side. Elmennek a picsába, most ugyanazt csinálják TTvel amit JMD csinált Traktorral...
A védelem amúgy jó volt végül is, leszámítva azt az 1 driveot.
A bűnbak nálam Orton és Fox...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
FIREFOX!!!!!!!!
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A Titans meccs előtti beharangozó Black_Adder-től:

http://denversports.blog.hu/2011/09/25/broncos_titans_beharangozo_1

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Dante Rosario, TE újra Bronco. Mike Mohamed repült.Deny
A kedden igazolt Nalbone cut, Mike Mohamed vissza. 😀
több mint 14 éve
A Bengals elleni meccs összefoglalója by StormST:

http://denversports.blog.hu/2011/09/23/week_broncos_vs_bengals_bravur_megtizedelve

😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dante Rosario, TE újra Bronco. Mike Mohamed repült.
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Újra edzésbe állt DJ, Lloyd, Moreno és Doom is, vagyis jelenleg csak a három Thomas, Royal és Champ nem edz. Alakul... 😊StormST
Remélem, hogy Champ is fog edzeni a héten, mert szerintem pont az ő hiányát nagyon megéreznénk vasárnap. (Ha Hasi és Britt nem fejlődik vissza akkor szarban vagyunk)

szerk: Apropó sérülések! Nem gondolt még senki bele, hogy le kéne cserélni az erőnléti edzőt? Évek óta rengeteg a sérülés nálunk, és ezt szerintem már nem lehet mindig a balszerencsére fogni. Tudom Tunten már régi motoros a szakmában, ha jól emlékszem nálunk is, de azért még is.akike
Tuten a liga egyik legjobbja, meg azért azt se szabad ám elfelejteni, hogy az idei offseason messze nem volt optimálisnak nevezhető, a játékosok keveset edzettek, nyárra nem volt rendes edzésterv, stb....StormST
Évek óta rengeteg a sérült, ez nem most kezdődött. Nem akarom bántani Tutent tényleg nem. Csak marha sok a húzódás meg az ilyen jellegű probléma, ennek lehet az oka a nem megfelelő erőnlét, vagy a túlhajszoltság.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
De azért a tvalyelőtt lesárült 6 RB + a többi sérült... már akkor is felmerült ez a kérdés, és ott rohadt sok izomsérülés volt...

több mint 14 éve
Újra edzésbe állt DJ, Lloyd, Moreno és Doom is, vagyis jelenleg csak a három Thomas, Royal és Champ nem edz. Alakul... 😊StormST
Remélem, hogy Champ is fog edzeni a héten, mert szerintem pont az ő hiányát nagyon megéreznénk vasárnap. (Ha Hasi és Britt nem fejlődik vissza akkor szarban vagyunk)

szerk: Apropó sérülések! Nem gondolt még senki bele, hogy le kéne cserélni az erőnléti edzőt? Évek óta rengeteg a sérülés nálunk, és ezt szerintem már nem lehet mindig a balszerencsére fogni. Tudom Tunten már régi motoros a szakmában, ha jól emlékszem nálunk is, de azért még is.akike
Tuten a liga egyik legjobbja, meg azért azt se szabad ám elfelejteni, hogy az idei offseason messze nem volt optimálisnak nevezhető, a játékosok keveset edzettek, nyárra nem volt rendes edzésterv, stb....

több mint 14 éve
Favágók az ellenfelek, minden sportágban szándékosan vadásszák a denverieket. Nincs mit tenni. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains

szerk: Apropó sérülések! Nem gondolt még senki bele, hogy le kéne cserélni az erőnléti edzőt? Évek óta rengeteg a sérülés nálunk, és ezt szerintem már nem lehet mindig a balszerencsére fogni. Tudom Tunten már régi motoros a szakmában, ha jól emlékszem nálunk is, de azért még is.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Újra edzésbe állt DJ, Lloyd, Moreno és Doom is, vagyis jelenleg csak a három Thomas, Royal és Champ nem edz. Alakul... 😊

több mint 14 éve
Tegnap kimaradt, de RIP Kenny McKinley

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Quan Cosby jött elkapni. Visszahordani is tud.

ex Bengals,
Longhorns Pride

több mint 14 éve
Örülnék ha legalább addig amíg Royal is sérült, minden ellenfél puntnál faircatch-et mutatna akárki is legyen ott. Ha még Decker is kidőlne, azt már nem tudná elviselni a csapat, főleg hogy most nehezebb ellenfelek jönnek...

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Royal min 2 meccset kihagyBlack_Adder
Nem jó hír. :/
Szerintem PSből jöhet Eron Riley, preseasonban jól teljesített (ha Lloyd játékra alkalmas, akkor nem biztos) vagy Tebow WR karrierje folytatódhat. 😊
több mint 14 éve
Broncos try out RBs Thomas Clayton, Jalen Parmele

több mint 14 éve
Royal min 2 meccset kihagyBlack_Adder
Royal 2-4 hét; J. Thomas is min. 2 hét. :/
Tebow maradhat WR egy darabig.

Pozitívum, hogy Lloyd jó eséllyel visszatér, legutóbb is melegített a meccs előtt, csak nem akartuk megkockáztatni.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Royal min 2 meccset kihagy

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
..és egy kérdés a végére: van még egy ilyen szerencsétlen csapat az NFL-ben sérülések terén, mint a Denver Broncos??? Miből vannak a mi fiaink, üvegből? Szörnyű volt látni...JC6
New York Giants, Kansas City Chiefslotus86
szevasztok

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
..és egy kérdés a végére: van még egy ilyen szerencsétlen csapat az NFL-ben sérülések terén, mint a Denver Broncos??? Miből vannak a mi fiaink, üvegből? Szörnyű volt látni...JC6
New York Giants, Kansas City Chiefs

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Elvis mikor térhet vissza?