Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Von sérülése nem vészes, ő már játszhatott volna most is, nem a sérülés maga volt a kimaradás oka, hanem az, hogy attól féltek az orvosok, játék alatt elfertőződhet a varrat. Érzésem szerint ha nem a Vikings, hanem valami jobb mérleggel álló csapat lett volna az ellenfél, akkor játszott volna...

Clady-nél volt ápolás, de utána nem volt hír róla, hogy bármi gondja lenne, ahogy Carter-ről se nagyon van hír, Royal-nak lett egy agyrázkódása, de pontosabbat úgyis csak holnap lehet tudni, amikor lemegy a heti első edzés....

Én személy szerint úgy gondolom, hogy a következő két offseason első számú feladata egy jó CB beszerzése lesz. Szerintem vagy a mostani, vagy legkésőbb a következő draft-on az első körben CB-t KELL húznunk, hogy Champ után nem legyen túl nagy az űr. DT-re Marcus Thomas és Bunkley megtartása esetén, meg főleg ha még Warren is egészséges tud maradni, akkor az első két körben én nem biztos, hogy pick-et áldoznék. MLB-ben jó lenne egy minőségi játékos, akár az első körben is, mert Mays meg Woody lelkes srácok, de egyik se komoly megoldás, főleg DJ és Von mellé illene valami jó játékost szerezni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
burzum4ever 66
Millerről tudni már mikor játszhat?

Egy álom ami most történik a csapatnál. Innen már a 9-7-et minimum meg kellene csinálni. Előre beértem volna 8-8al is mikor TT lett a kezdő de kár lenne elcseszni amit eddig tett a csapat. Bearst mindenképp verni kell meg a KC-t is főleg ha Orton sérülése komoly és Palko kezd. Ha meg Orton kezd remélem az 1-4-ért cserébe az Elvis-Von-Dawk trió belegyalulja párszor a fűbe a buta fejét. Bills ki-ki meccs ott akármi lehet a Patsnél meg eleve vereséggel kalkulálok. A 9-7 is remek de ha véletlen 10-6 lenne a vége akkor tuti Walt Disney film lesz forgatva Tebowról... 😀

A PO meg már mindenkinek lutri 1 meccsen akárki megverhet akárkit. Ha az első meccsen kip*csáznak akkor se baj mert csoda hogy egyáltalán van esélye a csapatnak rá.

De ha lecsúszunk akkor is gyönyörű ez a szezon. Imádom ezt a csapatot és remélem meg se fordul a FO fejében új irányítót szerezni. Én a védelmet erősíteném még keményebbre a szünetben.beresrobi
Mindennel egyetértek. Én is a 9-7et érzem a legvalószínűbbnek, de igazából a 8-8 vagy a 10-6 is benne van a pakliban.

A Raiders ellen egyenlőség esetén a legtöbb szcenárióban mi vagyunk a csoportelsők. Ezt és az Oakland hátralévő meccseit figyelembe véve a 9-7 könnyen lehet, hogy továbbjutást jelentene.

Egyébként ha továbbjutunk, nagy valószínűséggel a Patriots, Steelers, Ravens, Texans négyesből kaphatunk ellenfelet.

Azt is látni kell, hogy a rájátszásban mindenki erősebbnek tűnik nálunk. Én úgy látom, hogy a 3-4es defense-ek ellen nagyobb eséllyel lépnénk pályára, ezért a lehetséges ellenfelek közül a Steelers még az egyik legkedvezőbb. Ezen kívül a Texans ellen is lenne esélyünk.

Ebben a szezonban elképesztő mázlink van nagyon sok tekintetben. Így 2-3 héttel ezelőttig a sérülések tekintetében is a szerencsésebb csapatok közé tartoztunk talán (hirtelen csak Warren és Cox - más okból kiesése jut eszembe). Most viszont Moreno és Vaughn IR-je, valamint Miller problémái aggodalomra adhatnak okot. Cartert, Ayerst és Cladyt is ápolni kellett, az első kettő kulcsjátékosok. Nagyon sok múlik azon, hogy a Miller, Ayers, Clady hármas minél hamarabb 100 százalékos legyen.

Tebow nagyon nagy meccset produkált, ráadásul ezúttal nagyjából hagyományos QB szerepkörben. Azt hiszem ez a meccs sokat segített a megítélésének. Én úgy látom, ha rájátszásba jutunk és/vagy esetleg probowler lenne Tebow (erről már irogatnak a tengerentúli sajtóban(!)), akkor csak egy gyengébb backup QB érkezne jövőre. Remélném, hogy egy idősebb mentor.

Remélem, hogy az offseason alatt nem akarják felforgatni (a személyeket tekintve) ezt az offense-t, csak a playbook-ot szabják át. Az erőforrásainkat most a védelem további megerősítésére (főleg secondary de akár DT és MLB), és a generációváltás folytatására kell összpontosítanunk. Ez egybevághat esetleg azzal, ha a vezetőség jövőre kiváró álláspontot vesz fel Tebow-al kapcsolatban.
több mint 14 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Millerről tudni már mikor játszhat?

Egy álom ami most történik a csapatnál. Innen már a 9-7-et minimum meg kellene csinálni. Előre beértem volna 8-8al is mikor TT lett a kezdő de kár lenne elcseszni amit eddig tett a csapat. Bearst mindenképp verni kell meg a KC-t is főleg ha Orton sérülése komoly és Palko kezd. Ha meg Orton kezd remélem az 1-4-ért cserébe az Elvis-Von-Dawk trió belegyalulja párszor a fűbe a buta fejét. Bills ki-ki meccs ott akármi lehet a Patsnél meg eleve vereséggel kalkulálok. A 9-7 is remek de ha véletlen 10-6 lenne a vége akkor tuti Walt Disney film lesz forgatva Tebowról... 😀

A PO meg már mindenkinek lutri 1 meccsen akárki megverhet akárkit. Ha az első meccsen kip*csáznak akkor se baj mert csoda hogy egyáltalán van esélye a csapatnak rá.

De ha lecsúszunk akkor is gyönyörű ez a szezon. Imádom ezt a csapatot és remélem meg se fordul a FO fejében új irányítót szerezni. Én a védelmet erősíteném még keményebbre a szünetben.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sobri jelenleg nem elérhető, Tebow-val skype-ol, de azt üzeni:

" Ha Tim-mel kezdtük volna a szezont, most 12-0-al állnánk! De akkor nem lenne semmi izgalom 😀 "
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én 8-8-ban, remélem rám cáfolnak 😀
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ez valami csodálatos:

Denver Broncos 7 - 5

Oakland Raiders 7 - 5

Kansas City 5 - 7

San Diego 4 - 7JC6
Csak a legfanatikusabb rajongók reménykedhettek ebben 1-4 után. 😂 Persze Tebow mindenre képes. 😛

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez valami csodálatos:

Denver Broncos 7 - 5

Oakland Raiders 7 - 5

Kansas City 5 - 7

San Diego 4 - 7
több mint 14 éve
Litton mindig a velejébe talál a rajzaival... 😊

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Napitebow:
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/12/05/Week13/index.html
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Denver-Broncos-Tim-Tebow-is-most-valuable-player-in-NFL-right-now-120411
http://www.maxdenver.com/news/2011/12/04/broncos-35-vikings-32-by-the-numbers/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666

😀

Tebow = Rudy : Broncos vs Vikings 2011 😛 😊
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nagyon remélem megnyeritek a csoportot! 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet valamit tudni a sérültekről?burzum4ever
Tebow már gyógyítgatta őket kézrátétellel hazafelé menet.iktriad
Ezen besírtam 😀
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Totál hülyét kapok, ha esetleg bejutunk a POba és haromt nem ünnepel velünk. 😕

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ilyen véletlen szerencseszéria nincsen.
Ezt minden bizonnyal felülről intézik.
Sobri Jóska
Ezzel arra akarsz burkoltan célozni, hogy már Isten is beszállt a tippmix bizniszbe?
Lehet valamit tudni a sérültekről?burzum4ever
Tebow már gyógyítgatta őket kézrátétellel hazafelé menet.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Ha megnyeritek Tebow vezérlésével a SB-t, akkor Sobrinak fizetek egy Tebow mezt....Amadeus91
Van, köszi. 😊

De egy ilyen jöhet:

@Dolphins: pont mi előtt elkezdték nyerni a meccseket
@ Raiders: Campbell már sérült, Palmer még szar
@ Chiefs: se Charles, se Berry se Moeaki
vs Jets: nem volt Tomlinson, menet közben lesérült Green
@ SD: a teljes OL sérült volt kb. sőt a cserék is
@ Vikes: hiányzott Peterson

ami hátra van
vs Bears: nem lesz Cutler, és akkor úgy tűnik Forte se
vs Pats: -
@ Bills: nem lesz Frad Jackson + kipukkadt a lufi
vs KC: lásd korábban...

Emellett viszont szezon előtt azt modnták 1/1 mer' szar a védelem
Aztán h Tebow szar, csak a védelem nyer
Most akkor ez a 35-32 ez mi???

The Broncos are coming!!Black_Adder
Ilyen véletlen szerencseszéria nincsen.
Ezt minden bizonnyal felülről intézik.

több mint 14 éve
burzum4ever 66
Lehet valamit tudni a sérültekről?
több mint 14 éve
"Minn/Den - Allen and Clady should have both been penalized for hands to the face."
By Mike Pereira

Csak egy 3rd down conversion ment el rajta... :-P

Jah, meg azt is írta, hogy a bíróknak nem lett volna szabad figyelembe venni, amikor Ponder időt kért időkérés után, mert büntetés nem jár érte, de nem is lett volna szabad újabb 10 mp-et adni...

Meg volt egy block in the back, ami nekünk kedvezett, az side block volt...

Végülis csak 3 hiba volt fontos pillanatban/helyen...

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Ha megnyeritek Tebow vezérlésével a SB-t, akkor Sobrinak fizetek egy Tebow mezt....
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
innentől nektek és a peccnek drukkolok idén, remélem valamelyik ebből a kettőből játssza a SB-t a GB ellen és egy overtime TD-vel megakadályozza a Packers tökéletes szezonját 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom ki írta, de fetrengek 😀

http://coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=782096
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
Ha jól hallottam első 5-0 széria on road, Elway bácsi óta?!JC6
Így igaz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha jól hallottam első 5-0 széria on road, Elway bácsi óta?!
több mint 14 éve
ha idén még legalább 6 meccsünk lesz, jövőre előfizetek az nfl gamepassra 😀Negritis
én meg veszek 1-1 TT és Dawk mezt.JC6
Én meg dédelgetem tovább a Champ mezem, mert ő tuti marad még pár évet... 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha idén még legalább 6 meccsünk lesz, jövőre előfizetek az nfl gamepassra 😀Negritis
én meg veszek 1-1 TT és Dawk mezt.
több mint 14 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
ha idén még legalább 6 meccsünk lesz, jövőre előfizetek az nfl gamepassra 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!