Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csupa negatív hullám vagytok. Ayers az első playnél lenyírja Manninget és sima win 😛

a 25 000. HSZ-nek ez tökéletes 😊
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Hát, akkor lesz egy nyugodt vasárnap esténk... :/

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Moreno sem játszik vasárnap, délelőtti edzésen megsérült (hamstring). :mad:
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Knowshon Moreno, Ryan Harris Out Against Colts

Moreno is, ez egyre kilátástalanabb...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Még ha bizonyára észszerű is lenne előre feladni a meccset, én nem hiszem, hogy egy hazai meccsre direkt a tartalékokat fogjuk kiküldeni, főleg hogy egy elhunyt csapattárs emlékéért játszunk, és ismerjük JMD maximalizmusát is. Szerintem meg fogjuk próbálni elharapni a torkukat, max nem sikerül, és 0-30 után a félidőben jöhet a cseresor... Tebow meg majd jól megfordítja. 😛TheMileHighCity
Persze ne feltett kezekkel menjünk ki, meg otthon azért ne direkt a cseresorral játszunk. De a sérülteket fölösleges erőltetni, inkább pihenjék ki magukat, épüljenek teljesen fel. Most ha Champ játszik 50%-an jól rásérül aztán kidől egész szezonra, akkor utólag nem fogunk annak örülni, h pm csak 300 yardot passzolt nem 500at, és csak 10-zel kaptunk ki, nem 30-cal...

A cserék meg attól, h cserék, tegyenek mindent a győzelemért

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Még ha bizonyára észszerű is lenne előre feladni a meccset, én nem hiszem, hogy egy hazai meccsre direkt a tartalékokat fogjuk kiküldeni, főleg hogy egy elhunyt csapattárs emlékéért játszunk, és ismerjük JMD maximalizmusát is. Szerintem meg fogjuk próbálni elharapni a torkukat, max nem sikerül, és 0-30 után a félidőben jöhet a cseresor... Tebow meg majd jól megfordítja. 😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Csütörtökön nem edzett Bailey, Goodman, Harris és Jamal Williams.
Harris szerdán limitált edzést már végzett, ehhez képest nem edzett most, Jamal Williams viszont nem sérülés miatt hiányzott

Limitált edzésmunkát végzett: Kuper és Woodyard

Maroney és McBath pedig teljes edzést. /*Szerdán még csak könnyítetten voltak*/Black_Adder
Harris már 99%, hogy nem játszik szombaton, Champ elvileg attól függ, hogy mennyire bírja a fájdalmat, de én inkább az mellett lennék, hogy hagyja ki a meccset inkább. Kuper lehet, hogy játszik, Woodyard-nál nem lehet még tudni...StormST
Szerintem is aki kicsit is sérült kapjon egy pihenőt. Nehogy jobban rásérüljenek.
Amúgy egyáltalán nem biztos, h a jövőheti Titans elleni idegenben könnyebb lesz, de ott azért Vince Youngban bízhatunk. Inkább arra kéne felszívni magunkat.Black_Adder
Tényleg jobb, hogyha a sérültek inkább nem játszanak. (ezt a meccset úgy is mindenki L-ra kalkulálta - sajnos) Az a gáz, hogy, ha Manningre nagyobb passrush-t helyezünk, akkor meg a futással szopatnak szét bennünket. Sajnos nekem ez jön le ebből: http://www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/09000d5d81ac6777/Playbook-Can-the-Colts-be-stopped

szerk: Dime package ellen szinte csak futottak a Giants ellen.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Harris szerdán limitált edzést már végzett, ehhez képest nem edzett most, Jamal Williams viszont nem sérülés miatt hiányzott

Maroney és McBath pedig teljes edzést. /*Szerdán még csak könnyítetten voltak*/Black_Adder
Harris már 99%, hogy nem játszik szombaton, Champ elvileg attól függ, hogy mennyire bírja a fájdalmat, de én inkább az mellett lennék, hogy hagyja ki a meccset inkább. Kuper lehet, hogy játszik, Woodyard-nál nem lehet még tudni...StormST
Szerintem is aki kicsit is sérült kapjon egy pihenőt. Nehogy jobban rásérüljenek.
Amúgy egyáltalán nem biztos, h a jövőheti Titans elleni idegenben könnyebb lesz, de ott azért Vince Youngban bízhatunk. Inkább arra kéne felszívni magunkat.

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 11 175 — SB 50 Champion @ Grund

Harris már 99%, hogy nem játszik vasárnap, Champ elvileg attól függ, hogy mennyire bírja a fájdalmat, de én inkább az mellett lennék, hogy hagyja ki a meccset inkább. Kuper lehet, hogy játszik, Woodyard-nál nem lehet még tudni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve

Maroney és McBath pedig teljes edzést. /*Szerdán még csak könnyítetten voltak*/

több mint 14 éve
Van Woody-tól egy írás McKinley-témában. Elég érdekes, évekkel ezelőtt ő is az öngyilkosságot fontolgatta...

http://www.denverpost.com/paige/ci_16149407

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
+ szar a falunk, bár Harris és Kuper limitált edzést már végzett, lehet h visszatérhetnek, de Freeney így is úgy is szarrá szopatja őket...

Szerintem sokat nem fogtok puntolni sajnos...Black_Adder
Freeney és Mathis hétvégi villogását limitált lelkesedéssel kell kezelni. rég volt olyan, hogy egymás után kétszer ki jött volna nekik a lépés.

több mint 14 éve
Magaslaton akármi lehet.
Mondjuk a minimum hogy Mcaffee puntjai 10 yard-al messzebbre mennek. 😊szf61
akkor touchback mind mert a hülyéje nem tudja irányítani.

és te csak ne tápláld a reményt a broncokban. ha tavaly marshallal meg dumervillel is kikaptak tőlünk, akkor az illem úgy kívánja, hogy idén is tegyék meg.Höri
Ezen kívül, pm egyik kedvenc ellenfele vagyunk /*ellenünk még a POban is megy neki*/, és úgy néz ki erősen tartalékos DB sorral kell kiállnunk, márpedig egyetlen lyukat is képesek vagytok kihasználni.
+ szar a falunk, bár Harris és Kuper limitált edzést már végzett, lehet h visszatérhetnek, de Freeney így is úgy is szarrá szopatja őket...

Szerintem sokat nem fogtok puntolni sajnos...

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Magaslaton akármi lehet.
Mondjuk a minimum hogy Mcaffee puntjai 10 yard-al messzebbre mennek. 😊szf61
akkor touchback mind mert a hülyéje nem tudja irányítani.

és te csak ne tápláld a reményt a broncokban. ha tavaly marshallal meg dumervillel is kikaptak tőlünk, akkor az illem úgy kívánja, hogy idén is tegyék meg.

több mint 14 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Cassius Vaughnról elfeledkeztek...
Mellesleg nem tökmindegy hogy teljes vagy cserecsapattal szopunk ki mint állat?haromt
Nagyon negatív (vagy realista??) vagy.
Kiszoptunk a Texanstól mi is, pedig senki nem várta.
Magaslaton akármi lehet.
Mondjuk a minimum hogy Mcaffee puntjai 10 yard-al messzebbre mennek. 😊

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cassius Vaughnról elfeledkeztek...
Mellesleg nem tökmindegy hogy teljes vagy cserecsapattal szopunk ki mint állat?
több mint 14 éve
Én mondjuk nem nevetnék rajta 😊Black_Adder
Én is max kínomban... 😊StormST
Nálam meg Broncos D/ST van fantasy-ben... 😀TheMileHighCity
Öreg hiba, főleg a ST miatt... 😛

több mint 14 éve
Azért remélem legalább az egyik kezdő CB visszatér vasárnapig, vicces lenne mondjuk egy Perrish Cox - Nate Jones/Syd'Quan Thompson kezdő CB párossal menni PM ellen... 😛StormST
Én is max kínomban... 😊StormST
Nálam meg Broncos D/ST van fantasy-ben... 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Azért remélem legalább az egyik kezdő CB visszatér vasárnapig, vicces lenne mondjuk egy Perrish Cox - Nate Jones/Syd'Quan Thompson kezdő CB párossal menni PM ellen... 😛StormST
Én is max kínomban... 😊

több mint 14 éve
Én mondjuk nem nevetnék rajta 😊

több mint 14 éve
Nah, megvolt az első edzés a héten...

Nem edzett:
- Champ
- Goodman
- Woodyard

Limitált munkát végzett:
- Kuper
- Harris
- Maroney
- McBath

Azért remélem legalább az egyik kezdő CB visszatér vasárnapig, vicces lenne mondjuk egy Perrish Cox - Nate Jones/Syd'Quan Thompson kezdő CB párossal menni PM ellen... 😛

több mint 14 éve
Storm összefoglalója a Seahawks elleni mérkőzésről:

http://denversports.blog.hu/2010/09/22/broncos_vs_seahawks_hazai_idenynyito_a_szep_jovo_igeretevel

😉

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát srácok, énis csak annyit tudok mondani resztinpísz! felnem tudom fogni hogy tud egy ember a saját életének véget vetni, dehát ezvan...
több mint 14 éve
Azóta Cutler-rel is adták már egy meccsünket, és szarrá vertek minket. Emlékszem minden osztálytársam rajtam röhögött, le kellett vernem pár vesét, mire kiesett a szájukból a Peyton-bré és elfogadták, hogy jó csapat a Broncos.TheMileHighCity
Igaz nem a Colts ellen, de tavaly két sporttv-s meccset is hoztunk, ha jól emlékszem. Monday night - a Rivers bagázs ellen ill. a Thanksgiving day meccset a kisebbik Manningék ellen. ( igazi csemege volt Doom-nak mindkettőjük 😀 )akike
+ A pats elleni W-t is adta...Black_Adder
Meg a Steelers elleni elvesztett MNF-t is, szóval nem lettünk okosabbak. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve

😕

Denver Sports Blog
Get In The Ring