Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A Titans meccs előtti beharangozó Black_Adder-től:

http://denversports.blog.hu/2011/09/25/broncos_titans_beharangozo_1

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 765
Dante Rosario, TE újra Bronco. Mike Mohamed repült.Deny
A kedden igazolt Nalbone cut, Mike Mohamed vissza. 😀
több mint 14 éve
A Bengals elleni meccs összefoglalója by StormST:

http://denversports.blog.hu/2011/09/23/week_broncos_vs_bengals_bravur_megtizedelve

😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dante Rosario, TE újra Bronco. Mike Mohamed repült.
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Újra edzésbe állt DJ, Lloyd, Moreno és Doom is, vagyis jelenleg csak a három Thomas, Royal és Champ nem edz. Alakul... 😊StormST
Remélem, hogy Champ is fog edzeni a héten, mert szerintem pont az ő hiányát nagyon megéreznénk vasárnap. (Ha Hasi és Britt nem fejlődik vissza akkor szarban vagyunk)

szerk: Apropó sérülések! Nem gondolt még senki bele, hogy le kéne cserélni az erőnléti edzőt? Évek óta rengeteg a sérülés nálunk, és ezt szerintem már nem lehet mindig a balszerencsére fogni. Tudom Tunten már régi motoros a szakmában, ha jól emlékszem nálunk is, de azért még is.akike
Tuten a liga egyik legjobbja, meg azért azt se szabad ám elfelejteni, hogy az idei offseason messze nem volt optimálisnak nevezhető, a játékosok keveset edzettek, nyárra nem volt rendes edzésterv, stb....StormST
Évek óta rengeteg a sérült, ez nem most kezdődött. Nem akarom bántani Tutent tényleg nem. Csak marha sok a húzódás meg az ilyen jellegű probléma, ennek lehet az oka a nem megfelelő erőnlét, vagy a túlhajszoltság.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
De azért a tvalyelőtt lesárült 6 RB + a többi sérült... már akkor is felmerült ez a kérdés, és ott rohadt sok izomsérülés volt...

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 13 239 — SB 50 Champion @ Grund
Újra edzésbe állt DJ, Lloyd, Moreno és Doom is, vagyis jelenleg csak a három Thomas, Royal és Champ nem edz. Alakul... 😊StormST
Remélem, hogy Champ is fog edzeni a héten, mert szerintem pont az ő hiányát nagyon megéreznénk vasárnap. (Ha Hasi és Britt nem fejlődik vissza akkor szarban vagyunk)

szerk: Apropó sérülések! Nem gondolt még senki bele, hogy le kéne cserélni az erőnléti edzőt? Évek óta rengeteg a sérülés nálunk, és ezt szerintem már nem lehet mindig a balszerencsére fogni. Tudom Tunten már régi motoros a szakmában, ha jól emlékszem nálunk is, de azért még is.akike
Tuten a liga egyik legjobbja, meg azért azt se szabad ám elfelejteni, hogy az idei offseason messze nem volt optimálisnak nevezhető, a játékosok keveset edzettek, nyárra nem volt rendes edzésterv, stb....

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
Favágók az ellenfelek, minden sportágban szándékosan vadásszák a denverieket. Nincs mit tenni. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains

szerk: Apropó sérülések! Nem gondolt még senki bele, hogy le kéne cserélni az erőnléti edzőt? Évek óta rengeteg a sérülés nálunk, és ezt szerintem már nem lehet mindig a balszerencsére fogni. Tudom Tunten már régi motoros a szakmában, ha jól emlékszem nálunk is, de azért még is.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 13 239 — SB 50 Champion @ Grund
Újra edzésbe állt DJ, Lloyd, Moreno és Doom is, vagyis jelenleg csak a három Thomas, Royal és Champ nem edz. Alakul... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 483
Tegnap kimaradt, de RIP Kenny McKinley

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Quan Cosby jött elkapni. Visszahordani is tud.

ex Bengals,
Longhorns Pride

több mint 14 éve
Örülnék ha legalább addig amíg Royal is sérült, minden ellenfél puntnál faircatch-et mutatna akárki is legyen ott. Ha még Decker is kidőlne, azt már nem tudná elviselni a csapat, főleg hogy most nehezebb ellenfelek jönnek...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Royal min 2 meccset kihagyBlack_Adder
Nem jó hír. :/
Szerintem PSből jöhet Eron Riley, preseasonban jól teljesített (ha Lloyd játékra alkalmas, akkor nem biztos) vagy Tebow WR karrierje folytatódhat. 😊
több mint 14 éve
Broncos try out RBs Thomas Clayton, Jalen Parmele

több mint 14 éve
Royal min 2 meccset kihagyBlack_Adder
Royal 2-4 hét; J. Thomas is min. 2 hét. :/
Tebow maradhat WR egy darabig.

Pozitívum, hogy Lloyd jó eséllyel visszatér, legutóbb is melegített a meccs előtt, csak nem akartuk megkockáztatni.

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Royal min 2 meccset kihagy

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
..és egy kérdés a végére: van még egy ilyen szerencsétlen csapat az NFL-ben sérülések terén, mint a Denver Broncos??? Miből vannak a mi fiaink, üvegből? Szörnyű volt látni...JC6
New York Giants, Kansas City Chiefslotus86
szevasztok

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
..és egy kérdés a végére: van még egy ilyen szerencsétlen csapat az NFL-ben sérülések terén, mint a Denver Broncos??? Miből vannak a mi fiaink, üvegből? Szörnyű volt látni...JC6
New York Giants, Kansas City Chiefs

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
Elvis mikor térhet vissza?

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 977
Megvan a W, talán nyugisabb lesz ez a hét. 😊

Innen sem maradhat ki (tegnap DSBn már volt). 😀

xrace77
hatalmas. 😀
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Oké, ezt nem hiszem el...Tebow, mint elkapó? 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve

😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Megvan a W, talán nyugisabb lesz ez a hét. 😊

Innen sem maradhat ki (tegnap DSBn már volt). 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem azért nem 2-14 lesz majd a mérlegünk Fox bácsival 😛 Ha már a KC és OAK előtt végzünk, elégedett leszek 😀