Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
Az a buzi TD az első félidő végén, ha a rohadt buzi fogalmatlan orton csak 1 firstdownt összehoz lepörög az óra. Kurva élet kurva élet :mad:De hátha Tebow bejátszotta magát a kezdőbe..., úgyse
szerk: meg a sok buzi büntetés
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Beharangozó a köcsögök látogatása kapcsán:http://denversports.blog.hu/2011/10/09/broncos_vs_chargers_beharangozo_1
több mint 14 éve
A GB elleni meccs összefoglalója StormST-től:http://denversports.blog.hu/2011/10/08/week_4_broncos_packers_fajo_papirforma_vereseg
több mint 14 éve
Dawkins és Moore ma már edzett. Vasárnapra a helyzet az alábbi:Out: Royal, Bay-Bay, Julius Thomas
Questionable: Dawkins, Wilhite (leprás? :-P), Fells
Probable: Champ, Moreno, Moore, Marcus Thomas
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
A szerdai injury report-hoz képest csak annyi változás volt tegnap, hogy Fells edzett, de csak limitáltan...Rahim Moore viszont csatlakozott az edzést kihagyókhoz, ő is beteg.
Dawkins nyilatkozott edzés után, azt mondta, hogy javul a bokája, de arra nem tért ki, hogy játszik-e vasárnap. Champ nagyon magabiztosan mondta, hogy ő fog... 😊StormST
Ellenben Orlando Franklin annak ellenére edzett, h meghalt az öccse.
a boltsban viszont nem edz Gates és Vincent Jackson...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
mert ahogy zöld fűre lép összeszed egy újabb sérülést.Épp azért tettem fel a kérdést, mert arra gondoltam, ha nem a lábával van már a gond, akkor törött ujj mellett lehet pl mondjuk route-okat futni. Emlékszem, amikor Dawkins törte a kezét egy TC végén, akkor egy b@szott nagy gipsz-kesztyűben tolta az edzéseket. (igaz ő nem is WR)akikeAzért Champre nagy szükség van Rivers ellen. Lehet hülyeséget mondok, de Bay-Bay-t miért nem edzik legalább limitáltan. Futkározhatná a route-okat vagy ilyesmi. Nem?akikeMost már nem az achillese a gond, hanem az ujjtörése. Gondolom azzal nem nagyon szabad szaladgálni, nehogy elmozduljon a csont, így szerintem inkább biztosra mennek...StormST
most csak az ujja törött, ha rendbe jön 1 snap erejéig még akár a pályára is léphet...
több mint 14 éve
A szerdai injury report-hoz képest csak annyi változás volt tegnap, hogy Fells edzett, de csak limitáltan...Dawkins nyilatkozott edzés után, azt mondta, hogy javul a bokája, de arra nem tért ki, hogy játszik-e vasárnap. Champ nagyon magabiztosan mondta, hogy ő fog... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...mert Dawkins a király.
több mint 14 éve
Épp azért tettem fel a kérdést, mert arra gondoltam, ha nem a lábával van már a gond, akkor törött ujj mellett lehet pl mondjuk route-okat futni. Emlékszem, amikor Dawkins törte a kezét egy TC végén, akkor egy b@szott nagy gipsz-kesztyűben tolta az edzéseket. (igaz ő nem is WR)Most már nem az achillese a gond, hanem az ujjtörése. Gondolom azzal nem nagyon szabad szaladgálni, nehogy elmozduljon a csont, így szerintem inkább biztosra mennek...StormSTInjury report az első edzés után:Azért Champre nagy szükség van Rivers ellen. Lehet hülyeséget mondok, de Bay-Bay-t miért nem edzik legalább limitáltan. Futkározhatná a route-okat vagy ilyesmi. Nem?akike
DNP: Dawkins (boka), Fells (térd), Bay-Bay (a BYE utánra várják vissza), Royal, Julius Thomas, Wilhite (beteg)
FP: Champ (JUHÚÚÚÚ), Moreno, Marcus Thomas
Az edzés után tudta meg a csapat, hogy Orlando Franklin 20 éves öccsét meggyilkolták. Részleteket még nem tudni, Franklin hazautazott, így ha addig nem lesz játékra kész állapotban, akkor valszeg Chris Clark fogja helyettesíteni... 😕StormST

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Most már nem az achillese a gond, hanem az ujjtörése. Gondolom azzal nem nagyon szabad szaladgálni, nehogy elmozduljon a csont, így szerintem inkább biztosra mennek...Injury report az első edzés után:Azért Champre nagy szükség van Rivers ellen. Lehet hülyeséget mondok, de Bay-Bay-t miért nem edzik legalább limitáltan. Futkározhatná a route-okat vagy ilyesmi. Nem?akike
DNP: Dawkins (boka), Fells (térd), Bay-Bay (a BYE utánra várják vissza), Royal, Julius Thomas, Wilhite (beteg)
Az edzés után tudta meg a csapat, hogy Orlando Franklin 20 éves öccsét meggyilkolták. Részleteket még nem tudni, Franklin hazautazott, így ha addig nem lesz játékra kész állapotban, akkor valszeg Chris Clark fogja helyettesíteni... 😕StormST
több mint 14 éve
Injury report az első edzés után:Azért Champre nagy szükség van Rivers ellen. Lehet hülyeséget mondok, de Bay-Bay-t miért nem edzik legalább limitáltan. Futkározhatná a route-okat vagy ilyesmi. Nem?

több mint 14 éve
Injury report az első edzés után:DNP: Dawkins (boka), Fells (térd), Bay-Bay (a BYE utánra várják vissza), Royal, Julius Thomas, Wilhite (beteg)
Az edzés után tudta meg a csapat, hogy Orlando Franklin 20 éves öccsét meggyilkolták. Részleteket még nem tudni, Franklin hazautazott, így ha addig nem lesz játékra kész állapotban, akkor valszeg Chris Clark fogja helyettesíteni... 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Otthon jászunk? Győzelemre fel!szaba megvan még az ajándékom? 😛
több mint 14 éve
Alapvetően SAM. És ha fellép a DLbe akkor is marad a strong-sideonVon amúgy Clary oldalán (strong-side) játszik? Mert akkor én minimum 2 sack-et predesztinálok neki.szabaMit vártok a hétvégétől srákok?szabaHa Orton végre kijátssza magát a kezdőből és Von Miller bemutatkozik a KÖCSÖGnek, akkor elégedett leszek. Több nincs benne a meccsben denveri oldalonBlack_Adder
több mint 14 éve
Ám legyen... Reméljük azért még Doom is beköszön neki 1x 2x, nehogy véletlen elfelejtse a KÖCSÖG...Von amúgy Clary oldalán (strong-side) játszik? Mert akkor én minimum 2 sack-et predesztinálok neki.szabaMit vártok a hétvégétől srákok?szabaHa Orton végre kijátssza magát a kezdőből és Von Miller bemutatkozik a KÖCSÖGnek, akkor elégedett leszek. Több nincs benne a meccsben denveri oldalonBlack_Adder

több mint 14 éve
Von amúgy Clary oldalán (strong-side) játszik? Mert akkor én minimum 2 sack-et predesztinálok neki.Mit vártok a hétvégétől srákok?szabaHa Orton végre kijátssza magát a kezdőből és Von Miller bemutatkozik a KÖCSÖGnek, akkor elégedett leszek. Több nincs benne a meccsben denveri oldalonBlack_Adder
több mint 14 éve
Mit vártok a hétvégétől srákok?szabaHa Orton végre kijátssza magát a kezdőből és Von Miller bemutatkozik a KÖCSÖGnek, akkor elégedett leszek. Több nincs benne a meccsben denveri oldalon
több mint 14 éve
Nem tudom, a legvalószínűbb sajnos az az érv, h nem akarják, h JMD QBja hozza a sikereket.Black_AdderHelyette egy másik JMD által hozott QB-vel szopatják magukat, cseles 😂

több mint 14 éve
Mit vártok a hétvégétől srákok?szabaSima vereség, Orton botrányosan szar lesz 😛 + Köcsög sokat lesz a hátán. . 😊
több mint 14 éve
Mit vártok a hétvégétől srákok?szabaUgyanolyan unalmas, sima játszadozás lesz, mint a GB meccs volt.
több mint 14 éve
Mit vártok a hétvégétől srákok?
több mint 14 éve
Végre! Az NFL rábólintott a narancs mezre. Jövőre ez lesz a elsődleges hazai mez, míg a kék az alternate... 😊 😊 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Visszanézve még egy dolog: csóri védelmünk szerintem még mindig levegő után kapkod ...
több mint 14 éve
Moreno nem érte meg az 1. kört. Szvsz úgy általában hülyeség top12-ben RBt húzni, inkább a fal legyen jó. De Moreno, ha nem is játszik kimagaslóan jól, azt se igazán lehet mondani h szarul. Amikor nagyon nem jöttek a yardok, akkor is még ő hozta a legtöbbet. JMD sajnos miután elzavarta Cutlert, a falat is szétbaszta a picsába, de most h az új fal kezd összeállni Moreno is egyre jobb volt. Tisztán látszik rajta a fejlődés. Am ugyanez vonatkozik Ayersre is. Ő is amit eddig nyújtott arra talán ha egy 3. kört adnék, bár így nagyon nehéz becsülni, viszont rajta is tisztán látszik a fejlődés, amikor pályára lép hasznos tagja a csapatnak. Szóval csak azért, mert az 1/18-at nem érte meg, nem kéne kibaszni.a félreértések elkerülése végett: Orton szar volt megint, de annyira nem szar, h Fox lecserélje, főleg h a meccs végig szoros volt annyira, h ne küldje fel Tebowt, leszámítva azt az 1 futást okosan, egyenersen BJ Rajinak. Igen őt valóban akármelyik QB eltoltja, fellöki, meg ilyenek...Azzal én is tisztában vagyok, hogy nem tervezünk jövőt egy 30+ -os futóval, de ha megnézzük a Moreno eddigi pályafutását, akkor igen-igen ott a kérdőjel, hogy lesz-e belőle valaki. Szerintem nem, de ne így legyen. TT-re visszatérve, nem tudom mit kell ezen szarakodni, mert tuti, hogy a WR-ek kompenzálnák a hibáit.akike
moreno meg alig játszott, ennyiből nem lehet valaki jó, vagy rossz... McGahee megint jó volt, látszólag át is vette a kezdő szerepét, de múlt héten pl neki se ment, és amúgy meg idősebb annál h hosszabb távra tervezzünk vele...Black_Adder
Ha találunk náluk jobbat, akkor szerződésük lejártával viszlát, de amíg Ball rosterre fér tegyük össze a kezünket h van egy Morenonk. Mondjuk idén eddig Ball is egész jó...
TTnél ott van az, és leszögezem, h szezon kezdet óta, ha Orton jól játszana is akkor is a kezdőbe követelném, de ha közelre pontatlan és a WRnek kompenzálni kell, az pont elég lehet a védőnek, h odaérjen. Megvan az elkapás, de azok a + yardok amik esetleg a 1st downhoz kellenének, elmaradnak.
A másik hiba vele kapcsolatban, h nem olvassa a védelmet. Amúgy pont emiatt kéne játszania, mert azt a padról sose tanulja meg...
Az h milyen a dobómozdulat, azt én leszarom, amíg oda dobja ahova kell, de foxéknál lehet h ez is probléma.
Nem tudom, a legvalószínűbb sajnos az az érv, h nem akarják, h JMD QBja hozza a sikereket.