Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 14 éve
a WR témához annyit, hogy (már az Eagles topikba is írtam), eléggé kifelé áll Riley Cooper rúdja, márpedig ő csak itt landolhat.
több mint 14 éve
Ayers mezszámot vált, visszatér a college-ben használ #91-hez...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
Legyen úgy. 😊Érdekes egy lelki világod van, ezt már sokadszor állapítom meg... 😛Ahogy te is... 😛StormSTNem biztos az 😛 Nem annak örülök, hogy kuka, hanem hogy JMD-féle kuka.szaba
Szerintem Bay-Bay pont a normálisabb pick-ei közé tartozik, peche meg bárkinek lehet. Majd visszajön erősebben... 😊StormST
több mint 14 éve
BigAl egy 2013/5-ös (!!) pick-ért a Pats-hez ment. Valszeg nem lett volna rá cap helyünk, így szerintem be se szálltunk a versenybe, hiszen akkor a Gaffney trade-ben is bele lehetett volna vonni...StormSTEzért lenne fontos egy gyors Orton trade, nővelhetné a csapat a mozgásterét az FAn.
Aláírt 3 hátsó körös draftolt Virgil Green TE, Julius Thomas TE és Mike Mohamed LB.
több mint 14 éve
BigAl egy 2013/5-ös (!!) pick-ért a Pats-hez ment. Valszeg nem lett volna rá cap helyünk, így szerintem be se szálltunk a versenybe, hiszen akkor a Gaffney trade-ben is bele lehetett volna vonni...

több mint 14 éve
Érdekes egy lelki világod van, ezt már sokadszor állapítom meg... 😛Nem biztos az 😛 Nem annak örülök, hogy kuka, hanem hogy JMD-féle kuka.szabaAkkor ő kuka. :cool:szabaAhogy te is... 😛StormST
Szerintem Bay-Bay pont a normálisabb pick-ei közé tartozik, peche meg bárkinek lehet. Majd visszajön erősebben... 😊

több mint 14 éve
Nem biztos az 😛 Nem annak örülök, hogy kuka, hanem hogy JMD-féle kuka.Ahogy te is... 😛StormSTTe néha szoktál visszaolvasni is? 😛StormSTAkkor ő kuka. :cool:szaba
több mint 14 éve
Ahogy te is... 😛Akkor ő kuka. :cool:szabaBey Bey már nem is számít?szabaTe néha szoktál visszaolvasni is? 😛StormST

több mint 14 éve
Akkor ő kuka. :cool:Te néha szoktál visszaolvasni is? 😛StormSTA Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_AdderBey Bey már nem is számít?szaba
több mint 14 éve
Beteg szegény (achilles), szezon végére talán egészséges lesz.Bey Bey már nem is számít?szabaNameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_Adder
Plusz fut egy 1500 yardot mellé.
Mondjuk Lloyd meg Royal azért elég jó így is.Delonso_
több mint 14 éve
Te néha szoktál visszaolvasni is? 😛Bey Bey már nem is számít?szabaNameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_Adder

több mint 14 éve
Mert ez Royalnál és Deckernél is faktor.Tebow-t én nem féltem, Royal-t annál inkább, Decker-ről meg mindig is tudtuk, hogy lutri, de remélhetőleg egyikkel se lesz gond... 😊
És Tebow stílusában is benne van sajnos a sérülés, itt már komolyan zúznak scramblingnél.
Edit mondja: bár elnézve az utóbbi képeit olyan izomzata van mint az LB- k közül is keveseknek.Delonso_

több mint 14 éve
Bey Bey már nem is számít?Nameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...Black_Adder
több mint 14 éve
Mert ez Royalnál és Deckernél is faktor.És Tebow stílusában is benne van sajnos a sérülés, itt már komolyan zúznak scramblingnél.
Edit mondja: bár elnézve az utóbbi képeit olyan izomzata van mint az LB- k közül is keveseknek.
több mint 14 éve
Nameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.A Lloyd-Royal-Decker sorral az égvilágon semmi baj. Csak miért érzem úgy, h lesz még sérülés a TCnkben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
Nameg a prófétának nem is kell elkapó, majd csinál magának párat.Plusz fut egy 1500 yardot mellé.
Mondjuk Lloyd meg Royal azért elég jó így is.
több mint 14 éve
4 draft-olt rookie már alá is írt, Julius Thomas, Mike Mohamed, Virgil Green és Jeremy Beal...vazz, valszeg PUPon kezdi...
Bay-Bay pedig, bár a 90-es roster-ben még bent van, Non-Football injury list-re került az év eleji achilles szakadása miatt. Basszus, ezt már totál el is felejtettem... 😕StormST
Még mindig van:
Lloyd //gondolom/remélem a tavalyi formáját hozza, és nem 1yearwonder lesz
Royal
Decker
Ennek fényében lehet h korai volt Gaffneyt cserélni, mert még 1 sérülés és nagy baj lesz.
Bár én nagyon bízok Willisben is, meg van 2 elkapó TEünk is, na meg Moreno se jön zavarba ha el kell kapni a labdát, szóval vészharangot nem kell még kongatni, de azért összevarrhatnák már úgy Bay-bayt hogy hosszabb távon is lehessen rá számítani
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
4 draft-olt rookie már alá is írt, Julius Thomas, Mike Mohamed, Virgil Green és Jeremy Beal...Bay-Bay pedig, bár a 90-es roster-ben még bent van, Non-Football injury list-re került az év eleji achilles szakadása miatt. Basszus, ezt már totál el is felejtettem... 😕

több mint 14 éve
2 misit spóroltunk a capből, Gaffney viszont ennél többet is érhetett volna szvsz. Remélem Fox valamit nagyon észrevett ebben a gyerekben...Broncos traded WR Jabar Gaffney to Washington for DE jeremy Jarmon.shawnkaÉpp be akartam írni. Érdekes trade...
Gaffney 2,4 misit keresett volna idén és mivel Bay-Bay, Royal, Lloyd és Decker is a csapatnál van, így Gaffney várható volt, hogy menni fog. Mondjuk én egy kicsit többet vártam érte, mint egy DT/DE-t, aki még elég keveset mutatott csak a ligában... 😛StormST
23 éves még csak, szóval nem a (csak) statokat kell nézni, előtte a jövő
több mint 14 éve
Akkor már Washingtonba is 😀De előtte még beugrik St Louisba, ott is van egy kis elintéznivalója.xrace77TTTvel mivan?braxa88kezdődik a training camp így Denverben készül az idényre, mint DTHöri
több mint 14 éve
De előtte még beugrik St Louisba, ott is van egy kis elintéznivalója.TTTvel mivan?braxa88kezdődik a training camp így Denverben készül az idényre, mint DTHöri
több mint 14 éve
😀TTTvel mivan?braxa88kezdődik a training camp így Denverben készül az idényre, mint DTHöri
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
TTTvel mivan?braxa88kezdődik a training camp így Denverben készül az idényre, mint DT
több mint 14 éve
Lockout után, TC előtt - helyzetjelentés Black_Adder-től:http://denversports.blog.hu/2011/07/27/broncos_offseason_beharangozo
😊
több mint 14 éve
7 carrier tackle 😊Broncos traded WR Jabar Gaffney to Washington for DE jeremy Jarmon.shawnkaÉpp be akartam írni. Érdekes trade...
Gaffney 2,4 misit keresett volna idén és mivel Bay-Bay, Royal, Lloyd és Decker is a csapatnál van, így Gaffney várható volt, hogy menni fog. Mondjuk én egy kicsit többet vártam érte, mint egy DT/DE-t, aki még elég keveset mutatott csak a ligában... 😛StormST
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM