Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Ha Flacco tényleg elfogadná a backup szerepet, akkor valószínűleg hajlandó leülni is egy szerződés újratárgyalásra. Kap mondjuk 8-10 milliót, és mentorkodhat. Annyiért meg is érné, hogy egy seasoned veterán üljön ott a film szobában, aki segít elemezni. Egy fiatal irányítónak igenis jól jön az ilyen. Andrew Luck nyilatkozta néhány éve, hogy rengeteget köszönhetett Hasselbecknek, aki a háttérből segítette védelmet olvasni, filmet nézni, stb.
peterk2005
Ebből az aspektusból nem gondoltam végig, de logikusnak tűnik. 😀

Nekem amúgy nincs bajom Flacco-val, ha tényleg belemenne a fizucsökkentésbe maradjon csak. Csak úgy, hogy ennyi lyuk van a csapatban kár lenne nagyon terhelni vele a cap-et.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 301 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha Flacco tényleg elfogadná a backup szerepet, akkor valószínűleg hajlandó leülni is egy szerződés újratárgyalásra. Kap mondjuk 8-10 milliót, és mentorkodhat. Annyiért meg is érné, hogy egy seasoned veterán üljön ott a film szobában, aki segít elemezni. Egy fiatal irányítónak igenis jól jön az ilyen. Andrew Luck nyilatkozta néhány éve, hogy rengeteget köszönhetett Hasselbecknek, aki a háttérből segítette védelmet olvasni, filmet nézni, stb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én most egy 6-7. körös picket sem lőnék el qb-ra, és ahogy olvasgattam Elway legutóbbi nyilatkozatait ő sem tervez qb-t húzni. Nem tudom Allen-el mi a terv, de backup-nak én most megtartanám. Nem hiszem, hogy egy hátsó körben húzott qb-val előrébb lennénk. Kár lenne pick-et pazarolni rá. Vagy ha már mindenképpen új backup-ot akarunk szeptermberben waiver-ről húzzunk be egyet, aztán kész. Amúgy is ha Lock kiesne, jó eséllyel bukta a szezon.

Flacco meg túl drága lenne ahhoz, hogy a kispadon ücsörögjön. Akkor már inkább cut-oljuk, legalább a fizetését megspórolnánk. Arról nem is beszélve, hogy vele se voltunk semmivel előrébb, mint Allen-el. Akkor meg már az olcsóbb verzió ücsörögjön Lock mögött.

több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 2 131
Uh, a HC viszont kemény kérdés. JMD vagy VJ?
A legjobb kombó talán az lenne, ha JMD lenne a GM legalábbis ő felelne a rosterért, viszont VJ lenne a lángelme a meccseken. A koordinátorok lehetnének Martindale és Musgrave
Esetleg Foxt tanácsadónak, hogy mikor menjünk neki a 4thnak, mikor térdeljük ki a meccset, meg hasonlók.
Black_Adder
Meg ami még kemény kérdés, az a GM. Elway és Elway a két nyertes a legjobb és a legrosszabb kategóriában. 😀
De most komolyan: mi illik rá jobban? Manningért és a köréje épített csapatért elfelejtjük neki a későbbi "tehetségeket"? Mi a véleményetek, GM szempontból inkább pozitív az Elway-évtized, vagy inkább negatív?
Assurbanapli
5 jó év (2011-15)
1 OK év (2016)
3 rossz év (2017-19)
Ez még egyértelműen a "jó"ban van, csak a trend nem a legjobb. Azon múlik hogyan folytatódik. Ha jövőre nem lesz legalább egy "OK" év, akkor mondjon le, ha viszont sikerül kirángatnia a csapatot ebből a gödörből akkor a renoméját is helyreállíthatja még vele.

Az évtized viszont mindenképp pozitív. Nem sok évtizedben nyertünk Super Bowlt és 5 divisional title-t.
Black_Adder
Igen, alapvetően én is így gondolom. Ami miatt feltettem a kérdést, az a consecutive negatív szezonok. Mert az viszont nagyon fájó rekord.
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Az a kérdés, hogy lesz-e idén olyan csapat amelyik hajlandó lenne cserélni Flaccoért? A Jaguars is a pályán lesz, ők Foles-t akarják majd elpasszolni, És Foles csak 15 millióba kerülne a kérőnek, Flacco meg 20-ba. Kettőjük közül én Folest vinném, ha már tradelni akarok feltétlenül. peterk2005
Ahogy utaltam rá, ha a felszabaduló pénzből hozni tudunk egy értelmes játékost a kezdő erősítésére, netán fel tudjuk használni egy jelenlegi kulcsjátékos hosszabbítására ami nélküle nem menne (Harris), akkor én egy közepes picket sem sajnálnék Elway helyében (így viszont nem húznék irányítót természetesen). Legfőképpen azért, mert Flacco saját maga nyilatkozta, hogy ő nem mentor típus, és nem azért jött, hogy Locknak segítsen. De azt meg kell hagyni, hogy abszolút elit csere QB opció, úgyhogy nem akkora baj, ha marad. Így átgondolva a lehetőségeket, tényleg nincs annyi mozgástér, mint elsőre gondoltam. Valamiért egy hetekkel ezelőtti számolgatásom maradt meg bennem, amikor még nem voltak ennyire biztosak a kezdő QB poziciókkal kapcsolatos kérdések.
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Flaccót mindenképpen el kell cserélni
Cruyffista
Csak úgy hemzsegnek majd érte a csapatok

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 792 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az a kérdés, hogy lesz-e idén olyan csapat amelyik hajlandó lenne cserélni Flaccoért? A Jaguars is a pályán lesz, ők Foles-t akarják majd elpasszolni, És Foles csak 15 millióba kerülne a kérőnek, Flacco meg 20-ba. Kettőjük közül én Folest vinném, ha már tradelni akarok feltétlenül.

De nem is igazán látom, hogy ki lenne az. A Panthers, Chargers, Bucs féle csapatok miért adnának pénzt Flaccoért vagy Foles-ért, amikor annyi erővel megtarthatják Newtont, Riverst vagy Winstont is. A Titans szinte biztosan Tannehillel meg tovább, A Dolphinsnak ott van Fitzy még olcsóbbért, plusz Rosen. A Steelersbe visszajön Big Ben, és nekik pénzük se lenne rá. A Colts nem fogja lecserélni Brissettet Flaccora, nincs értelme annak sem. Van még QB needes csapat amelyiket nem említettem, a Bengalson kívül? Ők ugye viszik majd Burrowt, nekik tuti nem kell más.
peterk2005
Pats 😊

több mint 6 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 301 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az a kérdés, hogy lesz-e idén olyan csapat amelyik hajlandó lenne cserélni Flaccoért? A Jaguars is a pályán lesz, ők Foles-t akarják majd elpasszolni, És Foles csak 15 millióba kerülne a kérőnek, Flacco meg 20-ba. Kettőjük közül én Folest vinném, ha már tradelni akarok feltétlenül.

De nem is igazán látom, hogy ki lenne az. A Panthers, Chargers, Bucs féle csapatok miért adnának pénzt Flaccoért vagy Foles-ért, amikor annyi erővel megtarthatják Newtont, Riverst vagy Winstont is. A Titans szinte biztosan Tannehillel meg tovább, A Dolphinsnak ott van Fitzy még olcsóbbért, plusz Rosen. A Steelersbe visszajön Big Ben, és nekik pénzük se lenne rá. A Colts nem fogja lecserélni Brissettet Flaccora, nincs értelme annak sem. Van még QB needes csapat amelyiket nem említettem, a Bengalson kívül? Ők ugye viszik majd Burrowt, nekik tuti nem kell más.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Flaccót mindenképpen el kell cserélni, mert a felszabaduló pénzből olyan játékost is lehet hozni, aki a kezdőbe is beférne. Kivéve ha csak magas pickkel menne át bárhova is. Akkor inkább tényleg maradjon backupnak, de ennyire azért nem rossz játékos.

Ha ez sikerül, én nem sajnálnék egy negyedik körös picket backup QB-ra, mert elég bő az idei QB-class, negyedik körig simán lecsúszhat egy alapvetően második körös tehetség. Lockkal pedig bármi történhet. + kedvező rookie szerződés

Kár, hogy hónapok vannak az FA-ig és a draftig, rég volt ilyen izgalmas offseasonunk, sok pickkel és költőpénzzel. Jobban várom, mint az SB-t.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 528 — "Montoya por favor!"
Egyébként Flacco nyitott a backup szerepre. Mondjuk meg tudom érteni. 35 évesen nincs is jobb, mint milliókert ücsörögni a padon. Bár hogy ez nekünk miért lenne jó arra még nem jöttem rá.
roberto23
Ülhet a hátsó sorban is, onnan is kilát. Oszi és Lynch után ez nagy hiányposzt a padon
Black_Adder
Szerintem inkább tradeljünk fel Justin Herbertért bár őt nekem feltétlenül szeretnem kell mert kacsa 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Egyébként Flacco nyitott a backup szerepre. Mondjuk meg tudom érteni. 35 évesen nincs is jobb, mint milliókert ücsörögni a padon. Bár hogy ez nekünk miért lenne jó arra még nem jöttem rá.
roberto23
Ülhet a hátsó sorban is, onnan is kilát. Oszi és Lynch után ez nagy hiányposzt a padon

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Verrtük a Wild Card kör 2 gőztesét. Akkor most vigaszágon a div roundba jutottunk?
Black_Adder
Ennyi minimum kijárna.

roberto23
lehet így jobban kijöhet a matek.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Verrtük a Wild Card kör 2 gőztesét. Akkor most vigaszágon a div roundba jutottunk?
Black_Adder
Ez nem biztos, hogy jó jel. 😊 A Colts annak idején többször verte a Superbowlba jutó Denvert, megverte az azévi SB győztes Seahawks-t, stb., és a vége Luck sérülése és egy 4-12 lett. És ultimately Luck visszavonulása. A Niners meg kiszopott az utóbbi évben gyakorlatilag mindenkitől, aztán tessék. 😊

Szóval ne idén verjük a playoff csapatokat, hanem majd jövőre. A playoffban. 😊

több mint 6 éve
Black_Adder
Ennyi minimum kijárna.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
A legjobb kombó talán az lenne, ha JMD lenne a GM legalábbis ő felelne a rosterért, viszont VJ lenne a lángelme a meccseken. A koordinátorok lehetnének Martindale és Musgrave
Esetleg Foxt tanácsadónak, hogy mikor menjünk neki a 4thnak, mikor térdeljük ki a meccset, meg hasonlók.
Black_Adder
Meg ami még kemény kérdés, az a GM. Elway és Elway a két nyertes a legjobb és a legrosszabb kategóriában. 😀
De most komolyan: mi illik rá jobban? Manningért és a köréje épített csapatért elfelejtjük neki a későbbi "tehetségeket"? Mi a véleményetek, GM szempontból inkább pozitív az Elway-évtized, vagy inkább negatív?
Assurbanapli
5 jó év (2011-15)
1 OK év (2016)
3 rossz év (2017-19)
Ez még egyértelműen a "jó"ban van, csak a trend nem a legjobb. Azon múlik hogyan folytatódik. Ha jövőre nem lesz legalább egy "OK" év, akkor mondjon le, ha viszont sikerül kirángatnia a csapatot ebből a gödörből akkor a renoméját is helyreállíthatja még vele.

Az évtized viszont mindenképp pozitív. Nem sok évtizedben nyertünk Super Bowlt és 5 divisional title-t.

több mint 6 éve
Black_Adder
több mint 6 éve
Az a baj ezzel az év végi meneteléssel, hogy jó eséllyel ezzel az OC poszton sem lesz változás... Pedig sokszor csak a mák mentette meg a csapatot...
FLZOLI
De azért egy kicsit igazságtalan vagy ezzel, mert a szezon elején meg több olyan meccsünk is volt, amikor kifejezetten balszerencsével vesztettünk. Szóval tekinthetjük úgy is, hogy most a mérleg kiegyenlítődött.
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 981 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.instagram.com/p/B638jwUpFuL/?hl=hu
steelwolf
elképesztő ez a pali... nagy fogás

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 278 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.instagram.com/p/B638jwUpFuL/?hl=hu
több mint 6 éve
Justin Simmons Second-Team All-Pro
Érik neki a nagy fizetés
noflyzone
Továbbra sem értem mire ez a hype körülötte. Ügyes meg minden, de a lassúságából eredő sok tackle húzza a stat-jait főleg. Egy free safetynek pedig szerintem nem ez a feladata elsősorban.

Szerintem inkább SS kéne legyen mint FS, és akkor akár még klasszis is lehetne belőle

több mint 6 éve
Shanny Magic Denver Broncos 499
Justin Simmons Second-Team All-Pro
Érik neki a nagy fizetés

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 954 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lynch

és Atwater is Hall of Fame finalista az idén.
több mint 6 éve
Hú mennyi hulladék fordult meg itt az évek során 😊

Azért best of O# fal elég durva volt Clady, Beadles, Paradis, Vasquez, Orlando Franklin, főleg, hogy Paradis kivételével egy időben is voltak itt. Már-már Cowboys szintű fal, mindenhol legalább 1 elit playerrel.... Nyilván PM zsenije azért sokakból többet hozott ki mint ami amúgy benne "szunnyadt", de hát most majdnem ugyan ez a szint van.... 😊

több mint 6 éve