Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 6 éve
Itt nem a PS meccsen mutatott teljesítménnyel van a gond elsősorban. Hanem hogy az teljesen egybecseng a várakozásokkal.A hall of fame meccs kb a legpudingabb az egész előszezonból, talán még a 4. meccsben is több az élet mint ebben. Szarul nézett ki, de várj még azzal, hogy temeted.Egyébként én eddig próbáltam pozitív lenni Lock-al kapcsolatban, de tegnap sikerült meggyőznie, hogy bust lesz. Persze az előszezont azért megvárom, de nagyon meglepne, ha ő lenne a jövő fr. kubeja nálunk.De valóban, inkább tűnt a jó kurt második körösnek mint lock...Ez nem igaz. Locké annyira 1. vagy 2. körös teljesítmény volt, hogy rossz felbontásban meg sem tudtam volna különböztetni Osweilertől vagy Paxton Lynchtől.
peach
Az egyetlen dolog ami miatt talán nem tűnik 1-2 körös prospektnek, hogy 2 inch-csel alacsonyabb az ideálisnál. Remélhetőleg még növésben van és akkor be tudja tölteni az OZ és Lynch által hátrahagyott űrt...
Black_Adder
roberto23
peach
Olyan nincs hogy valaki 1/10ben bust, 2/10ben fr. QB, hiába szóltak erről a draftértékelők. Az alatt az egy éjszaka alatt vélhetően nem lépett szintet, nem ébredt fel benne valami rejtett természetfeletti erő, nem történt semmi. Ha fr. QB, akkor visszük az 1. körben. De nem az. Még Elway szerint se. Egy development QB. Megméred mérőszalaggal, csinálsz belőle egy agyagszobrot, és akár egy fr. QB-éval is össze lehet keverni, ezért hoztuk a második körben. Hátha. De ez egy desperation move, ugyanúgy ahogy Flacco, Keenum, Sanchez és Lynch voltak előtte. Kevesebbet bukunk vele, mint Lynch-csel, szóval jobb húzás volt, de nincs sokkal több esélye, hogy beváljon.
Ne írjuk le az 1. PS meccs után. Ez egy racionális hozzáállás, 4-5 éve egyetértettem volna vele, bár kevés magyarázat, hogy edzéseken miért nem lépett már előre a ranglétrán, de saját szórakoztatásomra tán még azt a cikket is megtaláltam volna, ami szerint ez Hogan érdeme, nem Lock kritikája...
De ez ugyanaz a story, mint minden évben. Jön valaki, első évében redshirted, második évében semmi előrelépés, harmadik évében már mindenkinek kínos, negyedik évére nem ciki elfeljeteni.
Osweiler mint a lassított felvétel? Áh, PM után sokan annak tűnnének.
Dysert? Áh az ő helye úgy is az előétel és főétel után van.
Buttfumble? Olcsó volt, kellett valaki, hogy dobáljon a WR-eknek.
Siemian, 7. körösként kezdő? 7. körhöz képest még nem is tragédia, valahogy kihúzzuk vele, míg jön az igazi QB
Lynch? Nem NFL ready, de majd Siemiantől eltanulja a szakmát, mint Rodgers Favre-tól
Keenum, aki annak a csapatnak se kellett ahol a legjobb számokat hozta össze? Hát őőőő, edzésen állítólag nagyon jól tolja...
Hogan a Brownsba nem fér be? Nem baj, a Brownsnak sokkal jobb a QB helyzetet 2016 óta...
Kelly offield issues? A génjeiben van a siker, csak ne törjön be részegen valami idegen családhoz TV-t nézni...
Átéltem már sok jót és sok rosszat. Nem panaszkodhatom, ha tudom hogy 7 bő esztendőre 7 szűk jön, aláírom.
De ettől még az évek során elvesztettem azt a képességet, hogy valami olyanban higgyek, amit láthatnék, de az ellenkezőjét látom...
Amúgy nem láttam a meccset, csak Lock snapjeit. 2016-ban a teljes meccset láttam, agy talán nem fair az összehasonlítás, de...
Broncos fanok csak saját felelősségre olvassák tovább!
...Paxton Lynch bemutatkozása sokkal-sokkal biztatóbb volt. 2016-ban PS 1. meccsen, Bears ellen. Mazohisták visszanézhetik, nyertünk, sok kevésre, tán nullára. Versenyfutás volt a QB poszotn Sanchez, Siemian és Lynch között. Flakont még nem láttuk ezért nem mondom, hogy most rosszabb a helyzet.
...Aztán Kubiak lelépett és az egyébként nem túl acélos offense darabjaira hullott élen Lynch-csel. 2. évére előrelépés helyett visszalépés jött. Ha úgy vesszük, Lock máris ezen a szinten, gyakorlatilag 1 évvel Lynch előtt jár... Amúgy is, ha egy ugyanoylan QB-t keresünk mint Osweriler és Lynch voltak, előbb-utóbb be kell válnia nem? Az ilyen Wilson-féle nem tradicionális QB-kat meg hagyjuk is meg az olyan losereknek, mint a HOX, mi rossz történhet? Feltörlik velünk a padlót a Super Bowlon? Aligha, ha 7 győzelmet se kaparunk össze a szezon során. Jól kitoltunk velük...
Persze nem sok jót tett a világképemnek, hogy az elmúlt 2 évben nem volt egyetlen játékos se, aki bármit is fejlődött volna nálunk edzéseken. Ezt odaírom VJ számlájára, most új ezdők vanank, ők lehet PL-t is megtanították volna focizni, csak idő kell nekik. Lock egyébként se Lynch, attól hogy az egyik szar, a másik még lehet jó. Nekem viszont valami látható eredmény kéne hogy higgyek benne, mert ez elsőre egy nagyon "John Elway drafted QB start" volt...
Hogy valami pozitívat is mondjak, Lock előtt Flacco fog kezdeni nem valaki kiejthetetlen nevű 7. körös senki, ez eggyel eladhatóbb. És ha Flacco jó lesz, akkor nyerünk 2-3 évet amíg senkit nem érdekel, hogy mi van Lockkal, kivéve az előszezonban...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
A hall of fame meccs kb a legpudingabb az egész előszezonból, talán még a 4. meccsben is több az élet mint ebben. Szarul nézett ki, de várj még azzal, hogy temeted.Egyébként én eddig próbáltam pozitív lenni Lock-al kapcsolatban, de tegnap sikerült meggyőznie, hogy bust lesz. Persze az előszezont azért megvárom, de nagyon meglepne, ha ő lenne a jövő fr. kubeja nálunk.De valóban, inkább tűnt a jó kurt második körösnek mint lock...Ez nem igaz. Locké annyira 1. vagy 2. körös teljesítmény volt, hogy rossz felbontásban meg sem tudtam volna különböztetni Osweilertől vagy Paxton Lynchtől.
peach
Az egyetlen dolog ami miatt talán nem tűnik 1-2 körös prospektnek, hogy 2 inch-csel alacsonyabb az ideálisnál. Remélhetőleg még növésben van és akkor be tudja tölteni az OZ és Lynch által hátrahagyott űrt...
Black_Adder
roberto23
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Egyébként én eddig próbáltam pozitív lenni Lock-al kapcsolatban, de tegnap sikerült meggyőznie, hogy bust lesz. Persze az előszezont azért megvárom, de nagyon meglepne, ha ő lenne a jövő fr. kubeja nálunk.De valóban, inkább tűnt a jó kurt második körösnek mint lock...Ez nem igaz. Locké annyira 1. vagy 2. körös teljesítmény volt, hogy rossz felbontásban meg sem tudtam volna különböztetni Osweilertől vagy Paxton Lynchtől.
peach
Black_Adder
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
De valóban, inkább tűnt a jó kurt második körösnek mint lock...Ez nem igaz. Locké annyira 1. vagy 2. körös teljesítmény volt, hogy rossz felbontásban meg sem tudtam volna különböztetni Osweilertől vagy Paxton Lynchtől.
peach
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Nyugi, schaub 100+ kezdő meccsel a háta mögött még fogalmatlanabb volt. 😀 De valóban, inkább tűnt a jó kurt második körösnek mint lock...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Bár még nagyon az elején vagyunk, de ez a Lock gyerek eléggé fogalmatlannak tűnik. 11/7 34 yard az elég gyér úgy hogy a meccs kb felét végigjátszotta.Vélemény a HOF meccsről.Számomra Rypien is meggyőzőbbnek tűnt. Sőt, a 3 qb közül Lock tűnt a legrosszabbnak. Nekem nagyon Lynch utanerzet eddig.
Nekem Lock alulteljesített, főleg az atlantai újonc QB-hoz képest, mondjuk a elkapók sem segítették ki a rengetek elejtett labdával.
Gerichill
roberto23

több mint 6 éve
Csak a győzelem számít!
több mint 6 éve
Vélemény a HOF meccsről.Számomra Rypien is meggyőzőbbnek tűnt. Sőt, a 3 qb közül Lock tűnt a legrosszabbnak. Nekem nagyon Lynch utanerzet eddig.
Nekem Lock alulteljesített, főleg az atlantai újonc QB-hoz képest, mondjuk a elkapók sem segítették ki a rengetek elejtett labdával.
Gerichill
több mint 6 éve
Vélemény a HOF meccsről.Hát ja.
Gerichill
twitter.com/ryanohalloran/status/1157118432355241985
Avagy máshogy megfogalmazva.
twitter.com/AdamStites_/status/1157093628839378945
több mint 6 éve
Vélemény a HOF meccsről.Nekem Lock alulteljesített, főleg az atlantai újonc QB-hoz képest, mondjuk a elkapók sem segítették ki a rengetek elejtett labdával.
több mint 6 éve
Theo Riddick érkezőben az RB sorba.twitter.com/MikeKlis/status/1156982639410188297
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Fangio-nak vesekove van. Lehet nem tud ott lenni az esti meccsen...
több mint 6 éve
twitter.com/Terrell_Davis/status/1156895157586804737
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
twitter.com/Dalton_Risner66/status/1155298764069883904
több mint 6 éve
Sziasztok!Van egy polom, egyenesen Amerikabol kaptam egy ismerostol aki kint volt eloben a meccsen. 50. Super Bowl, amit megnyertunk. 😊
Eladova valt, 15 ezer forint az ara. Elso oldalan a gyozelmunk tenys, hatso oldalan pedig a csapat nevsor.
Eleg sokat hordtam utcan, ami meglatszik rajta, utcai viseletre mar jo szivvel nem ajanlom, viszont gyujtoknek, igazi fanatikusoknak ez egy hatalmas erteku darab lehet, ahogy sejtem az egesz orszagban nem sok ilyen polo van... 😊
Ha erdekel valakit akkor szivesen eladom.
kepkuldes.com/image/WSDkdP
kepkuldes.com/image/WSDzKH
több mint 6 éve
Új WR a csapatban, szerintem rá még érdemes lesz odafigyelni.twitter.com/MoveTheSticks/status/1093227876168548352?s=19
több mint 6 éve
@AdamSchefter·
5m
For the first time since Denver fired him in 2008, Mike Shanahan will attend a Broncos’ practice at team’s training facility today. Broncos GM John Elway, HC Vic Fangio and OC Rich Scangarello were instrumental in bringing back Shanahan, who led Denver to two Super Bowl titles.
több mint 6 éve
Fangio nem rejtegeti, hogy old scool gyerek. Nincs zene edzéseken és kész. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
azért ezt Lock sem teszi az ablakba.Micsinát?
Amadeus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
azért ezt Lock sem teszi az ablakba.
több mint 6 éve
Broncos ILB Todd Davis will be sidelined 3-4 weeks after suffering a "partial" calf tear in Thursday's practice.Much was made of Davis' Thursday injury — which occurred during the Broncos' first training camp session — but he has escaped with a minor issue. Headed into the second season of a three-year contract, Davis has been a starter since 2016. He played a career-high 841 snaps in 2018, registering half a sack, a pick and a defensive touchdown. He should be ready in plenty of time for Week 1.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Köszönöm az infokat!Termeszetesen indulhatsz mindent fizet!
több mint 6 éve
Kicsit ott de ugy is nyár van.Minden meccsre minden jegy el kell már több mint 30 éve, szóval szerintem nem árt előre megvenni.
Egy barátomnak lesz lehetősége a denver jax meccset a helyszínen megnézni van valami tipp hol kérdezzen utána jegyeknek?
forumok,stb
teltház szokott e lenni avagy a mecsnapon is kaphat jegyet ?
minden info jól jön
Janek
Sosem voltam még Denverben, így meccsen se, de ez tűnik az elsődleges jegyforrásnak, meg elvileg itt van az összes fontos információ is
www.denverbroncos.com/tickets/
Ez elvileg a Jags meccsre az árusítás
www1.ticketmaster.com/event/1E005676A109258F?brand=broncos&artistid=805934&wt.mc_id=NFL_TEAM_DEN_SCHED_PG_LINK_GAME4&utm_source=NFL.com&utm_medium=client&utm_campaign=NFL_TEAM_DEN&utm_content=SCHED_PG_LINK_GAME4
Vannak standard és resale jegyek is.
Hogy árérték arányban melyik hely milyen arról sajnos fogalmam sincs, de ha finanszírozzátok az utat a szállást és a jegyet nagyon szívesen feltérképezem 😉
több mint 6 éve
Kicsit ott de ugy is nyár van.Egy barátomnak lesz lehetősége a denver jax meccset a helyszínen megnézni van valami tipp hol kérdezzen utána jegyeknek?
forumok,stb
teltház szokott e lenni avagy a mecsnapon is kaphat jegyet ?
minden info jól jön
több mint 6 éve
Nyugodj békében, Mr. B! 😕

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!