NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
 www.prideofdetroit.com/2020/12/16/22178892/detroit-lions-center-frank-ragnow-suffers-fractured-throat-packers

Hogymi?
Bazzani
Nnna ki a ferfi?
Kalapom lebontom. 💪👌👍🔥

24.hu/sport/2020/12/17/gegetores-nfl-frank-ragnow/

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
 www.prideofdetroit.com/2020/12/16/22178892/detroit-lions-center-frank-ragnow-suffers-fractured-throat-packers

Hogymi?
Bazzani
Én értem, hogy a Packers sokszor mélytorkozza a Lionst, de nem kéne szó szerint venni!

Természetesen gyógyuljon meg teljesen!
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Report: Detroit Lions to interview Louis Riddick for GM job

Na ezt sem bánom.
Bazzani
Előbb a Texanshoz megy.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Report: Detroit Lions to interview Louis Riddick for GM job

Na ezt sem bánom.

több mint 5 éve
Rick Smith ex Texans GM az első külsős aki interjúra jön. A Falcons is érdeklődik iránta.
Bazzani
Szia Bazza!

Milyen a Patricia mentes Bevell?
változott valami?
pár hete nem nézek meccset szóval nem nagyon tudom mi történim.

köszi
üdv
Helm
Helmut Zimmer
Hali.
Én is csak hosszú összefoglalókat látok mert sok a meló.
Talán felszabadultabbak a játékosok, nincs annyira erőltetve a futás, bátrabban mennek a hosszabb bombák illetve használva vannak olyan játékosok is akik eddig alig (Sanu, Cephus, jóval több Hockenson).
De mondom én is alig láttam belőle valamit csak a Bears meccset félidőig.

több mint 5 éve

Hogymi?

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Rick Smith ex Texans GM az első külsős aki interjúra jön. A Falcons is érdeklődik iránta.
Bazzani
Szia Bazza!

Milyen a Patricia mentes Bevell?
változott valami?
pár hete nem nézek meccset szóval nem nagyon tudom mi történim.

köszi
üdv
Helm
több mint 5 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 961 — Detroit vs. everybody
The Lions announced Chris Spielman has joined the organization as special assistant to Sheila Ford Hamp and Rod Wood. In his new full-time role, Spielman will report directly to Rod Wood and participate in interviews for the team’s general manager and head coach search.

Egy döntés amit 100%-ig támogatok.
Bazzani
FAPFAPFAP

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 5 éve
The Lions announced Chris Spielman has joined the organization as special assistant to Sheila Ford Hamp and Rod Wood. In his new full-time role, Spielman will report directly to Rod Wood and participate in interviews for the team’s general manager and head coach search.

Egy döntés amit 100%-ig támogatok.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bazzani
Rick Smithnek öltözőt BOB! 🙃
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Két meccs alapján tőlem Bevell maradhat. Coombs is, nyilván.

DET UM
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kapunk ma 650 yardot.
MacPhisto
Látom a célpesszimizmus még mindig dívik 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kapunk ma 650 yardot.
MacPhisto
Nincs jelentősége.
Max legalább méginkább látszik, hogy a teljes D# stáb alkalmatlan + 1-2 játékos kivételével mindenki mehet a faszba.

több mint 5 éve
Kapunk ma 650 yardot.

DET UM
több mint 5 éve
okudah nem játszik már idén...
oleewear
Végre egy jó hír.
Annyi rossz történt idén.

több mint 5 éve
oleewear Detroit Lions 242
okudah nem játszik már idén...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Among all NFC tight ends, @Lions TE @TheeHOCK8 ranks:

- 1st in receptions (52)
- 1st in yards (614)
- 1st in YAC yards (288)
- 1st in receiving 1st downs (33)
- 1st in 10+ yard receptions (28)
- t-2nd in receiving TDs (5)
-t-3rd in 25+ yard receptions (4)

Egy normális edzői gárdával nagyon sok örömünk lesz ebben a srácban.
Golladay, Hock, Swift (+az OL).
Erre lehet majd építeni.
Bazzani
Én ezért nem engedném el Staffordot. Lehet hogy öreg de az ő rutinja és teljesítménye elég ahhoz ami ehhez az O-hez kell. Viszont ha hozol vki újat lehet hogy fiatal de tönkreteheti az ő játéka ezt az O-t, Staffordtól lehet várni egy normál teljesítményt és ez a mai nfl-ben fontos.
A védelem a nagyobb kérdés, azt lehet nem tudják 1 offseason alatt rendbe rakni.
davemayer
Olyan ez amikor régóta van egy barátnőd és nem mered fiatalabbra váltani. Nem működik már a dolog igazán, de csak leszop 3 havonta egyszer. Az új meg lehet be se kapja meg a töltött káposztát se úgy főzi.
Bazzani
Aktív még az aranyköpések topic? Évek óta nem láttam a bowlon ilyen életigazságot
Wyatt
Könnyeket csalsz a szemembe tesó.
Bazzani

több mint 5 éve
There was a penalties on the Lions here's but it wasn't on Frank Ragnow. Watch him here just bury Akiem Hicks into the dirt pic.twitter.com/BNVUVvDNHo

twitter.com/RussNFLDraft/status/1337029100226142209

Ragnow mit művel atyaég.

több mint 5 éve

- 1st in receptions (52)
- 1st in yards (614)
- 1st in YAC yards (288)

Erre lehet majd építeni.
Bazzani
Én ezért nem engedném el Staffordot. Lehet hogy öreg de az ő rutinja és teljesítménye elég ahhoz ami ehhez az O-hez kell. Viszont ha hozol vki újat lehet hogy fiatal de tönkreteheti az ő játéka ezt az O-t, Staffordtól lehet várni egy normál teljesítményt és ez a mai nfl-ben fontos.
A védelem a nagyobb kérdés, azt lehet nem tudják 1 offseason alatt rendbe rakni.
davemayer
Olyan ez amikor régóta van egy barátnőd és nem mered fiatalabbra váltani. Nem működik már a dolog igazán, de csak leszop 3 havonta egyszer. Az új meg lehet be se kapja meg a töltött káposztát se úgy főzi.
Bazzani
Aktív még az aranyköpések topic? Évek óta nem láttam a bowlon ilyen életigazságot
Wyatt
Könnyeket csalsz a szemembe tesó.

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

- 1st in receptions (52)
- 1st in yards (614)
- 1st in YAC yards (288)

Erre lehet majd építeni.
Bazzani
davemayer
Bazzani

Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 037
Stafford egy nagyon jo kis QB. Mindig varom miatta a Thanksgiving napi meccset. A Bears ellen is oriasi bombai voltak, 5 evig meg minimum kepes egy jo teljesitmenyre. Sokkal nagyobbak a gondok , mas poztokon es ha az a cel , hogy Playoff csapatot akar a Lions jovore , mashova kell kolteni a pickeket es a capet.
KeyG
Igen.
Ezt mondjuk négy éve aztán sohasem jön ki igazán az a potenciál. Főleg a komolyabb csapatok ellen.
Olyan mint a magyar focisták amikor külföldre igazolnak, mindig az edző a pöcs.
Legutoljára Linehan alatt volt olyan, hogy eldobtam az agyam. 8éve kb....
Bazzani
Egy normalis OC aki HC lesz jovore akar itt megneznem, Bieniemyre vagy Dabollra gondolok.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
A Houston ellen a kamion alá is dobtàk, ezt a nagyképű, nagytestű, droidot! Ha nem a hentes pult mögött lesz a következő állomáshelye, hanem valami NFL franchise csap le rá, akkor nem ér a nevem!

Utley
Hát akkor:
 www.youtube.com/watch?v=aK4IUdMwtm0&ab_channel=Bikini-Topic

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Stafford egy nagyon jo kis QB. Mindig varom miatta a Thanksgiving napi meccset. A Bears ellen is oriasi bombai voltak, 5 evig meg minimum kepes egy jo teljesitmenyre. Sokkal nagyobbak a gondok , mas poztokon es ha az a cel , hogy Playoff csapatot akar a Lions jovore , mashova kell kolteni a pickeket es a capet.
KeyG
Igen.
Ezt mondjuk négy éve aztán sohasem jön ki igazán az a potenciál. Főleg a komolyabb csapatok ellen.
Olyan mint a magyar focisták amikor külföldre igazolnak, mindig az edző a pöcs.
Legutoljára Linehan alatt volt olyan, hogy eldobtam az agyam. 8éve kb....

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 037

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!