Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Tökmindegy, kit húzunk. Harmadik héten már IRon lesz, vagy kokózni fog és lecsukják, vagy csak szerel egyet és a commish eltiltja.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szevasztok Oroszlánok!Bár nem vagyok Lions fan, de én szvsz első körben Cornert húznék. Idén nincs olyan LT akit megérné húzni top5ös pickkel.
Tudom hogy még messze van (meg nem is lenézésből írom) de Ti kit húznátok a drafton?
Mondjuk egy LT mehetne, és akkor Backus eggyel beljebb talán jobb lenne.
Peterman meg Sims eldönthetné egymás között a LG posztot. Meg aztán ott van a secondary is...
Hogy a LB sort ne is említsem...
Hajrá a Sajtfejűek ellen!Johnnie
több mint 13 éve
Johnnie
12
Szevasztok Oroszlánok!Tudom hogy még messze van (meg nem is lenézésből írom) de Ti kit húznátok a drafton?
Mondjuk egy LT mehetne, és akkor Backus eggyel beljebb talán jobb lenne.
Peterman meg Sims eldönthetné egymás között a LG posztot. Meg aztán ott van a secondary is...
Hogy a LB sort ne is említsem...
Hajrá a Sajtfejűek ellen!
több mint 13 éve
Nem sisak, ahogy mondtam is korábban. nyakszirt környéke. Nem tudom a szabályt, ezért mondtam is, hogy nem óhajtok pálcát törni Suh felett. Egyébkétn szerintem a szerelés kivitele nem szép, ez az odabaszok egyet még nyak környékére dolog szerintem nem gyere be, azt se álíltom, hogy itt most hirtelen szabélyt kéne módosítani😊Te minek látod? nem a sisakra csap, az tuti...akkor nyakszirt.MacPhistoArról nem is szólva, hogy forearm? Két nyitott tenyérrel rákúr a vállára.MacPhistoMondjuk baromira nem váll volt😊kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
bazsar
7
Nevetséges,hogy a fél kezdőcsapat IRen van lassan.Suh szerelése egyértelműen fejre ment, így pedig teljesen jogos a büntetés. Kockázd ki a videón, 0:50-nél és 1:02-nél mutatják a szerelést szemből és oldalról. Gondolom Suh-nak elszállt az agya, amikor más sokadszorra látta, hogy a második félidőben elmegy a meccs. Teljesen megértem a srácot!
Nem tudom,hogy ez kinek a hibája,de el kellene kezdeni normális orvosi stábot toborozni.
Alighanem teljesen feladtuk annak az esélyét,hogy meccset nyerjünk.
Stafford közben könnyebb dobóedzéseket csinál,marha nagy szükség lenne rá,hogy mégegyszer megsérüljön...
Suh büntetése pedig nevetséges,már a rádobott zászló is az volt,nemhogy a pénzbüntetés.
Dehát ugye itt mindenki ugyanolyan elbírálás alá esik,mondották itt az okosok.Bazzani
Nagyon jó csapatotok van, sok jó játékossal, és a kulcspozíciókon klasszisokkal. Az idényetekben a mutatott játék alapján simán benne lehetett volna 5-6 győzelem, de akár egy pozitív szezon is. Nem véletlenül volt mindenkinek szimpatikus a csapat, ez lehetett volna a nagy story, a nagybetűs Come Back. De tényleg, még a harmadik QB-val is egy jó teljesítményt mutattatok.
Go Bears!
több mint 13 éve
Sztem sem érdemelt zászlót,büntetést meg végképp,de igazából semmit nem változtatott a játék képén...de tlg nem érdemelt vna semmit,úgy h visszanézték meg végképp nem...Nem lehet pontosan megállapítani hova ment. Valahol a váll és a nyak környékére. Viszont szerintem ez simán benn a játékban. Ha a QB fut számítson rá, hogy kapni fog. Nem ér zászlót, büntetést még kevésbé.visi_bMondjuk baromira nem váll volt😊kishasziTe minek látod? nem a sisakra csap, az tuti...akkor nyakszirt.MacPhisto
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Nem lehet pontosan megállapítani hova ment. Valahol a váll és a nyak környékére. Viszont szerintem ez simán benn a játékban. Ha a QB fut számítson rá, hogy kapni fog. Nem ér zászlót, büntetést még kevésbé.Te minek látod? nem a sisakra csap, az tuti...akkor nyakszirt.MacPhistoArról nem is szólva, hogy forearm? Két nyitott tenyérrel rákúr a vállára.MacPhistoMondjuk baromira nem váll volt😊kishaszi
több mint 13 éve
Te minek látod? nem a sisakra csap, az tuti...akkor nyakszirt.Arról nem is szólva, hogy forearm? Két nyitott tenyérrel rákúr a vállára.MacPhistoMondjuk baromira nem váll volt😊kishaszi
több mint 13 éve
Arról nem is szólva, hogy forearm? Két nyitott tenyérrel rákúr a vállára.MacPhistoMondjuk baromira nem váll volt😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Lions | Drew Stanton to start in Week 14Comment (1)
Wed, 08 Dec 2010 20:55:50 -0800
Detroit Lions head coach Jim Schwartz confirmed that QB Drew Stanton will make his second consecutive start in Week 14 against the Green Bay Packers, reports Dave Birkett, of the Detroit Free Press.
Reméljük hasonlót produkál mint a medvék ellen.
Két sztárigazolás:
Lions | Barry Turner claimed off waivers
Comment (1)
Wed, 08 Dec 2010 20:56:23 -0800
The Detroit Lions claimed DE Barry Turner (Bears) off waivers Wednesday, Dec. 8, according to Adam Schefter, of ESPN.
Lions | Prince Miller signed
Comment (0)
Wed, 08 Dec 2010 08:34:31 -0800
The Detroit Lions have signed CB Prince Miller off the Baltimore Ravens' practice squad, according to Dave Birkett, of the Detroit Free Press. Terms of the contract were not disclosed.
több mint 13 éve
Nevetséges,hogy a fél kezdőcsapat IRen van lassan.Suh olyan lesz mint Jabbar NCAAben az egyetemen(nem ehetett zsákolni 😀) Suh csak óvatosan csinálhat majd tackelt kis hévvel mert túl erős. 😀
Nem tudom,hogy ez kinek a hibája,de el kellene kezdeni normális orvosi stábot toborozni.
Stafford közben könnyebb dobóedzéseket csinál,marha nagy szükség lenne rá,hogy mégegyszer megsérüljön...
Suh büntetése pedig nevetséges,már a rádobott zászló is az volt,nemhogy a pénzbüntetés.
Dehát ugye itt mindenki ugyanolyan elbírálás alá esik,mondották itt az okosok.Bazzani
több mint 13 éve
Nálunk Nix tavaly kijelentette, hogy az alapozási fázis nem megfelelő, és részben ennek köszönhető a sok sérülés, amely a Billst sújtotta tavaly. Idén változtattak ezen, és annak ellenére, hogy az utóbbi hetekben sajnos több meghatározó játékosunk kidőlt, (Hangman, Edwards), összességében valóban kevesebb a sérülés. POZ pl üveg, de azzal együtt, hogy "erősödött" 7 fontot, jobban is bírja a gyűrődést.
Üdv
H
több mint 13 éve
Nevetséges,hogy a fél kezdőcsapat IRen van lassan.Nem tudom,hogy ez kinek a hibája,de el kellene kezdeni normális orvosi stábot toborozni.
Dehát ugye itt mindenki ugyanolyan elbírálás alá esik,mondották itt az okosok.
több mint 13 éve
Arról nem is szólva, hogy forearm? Két nyitott tenyérrel rákúr a vállára.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81cc0192/Official-ruling-on-Suh-s-hit-on-Cutler?module=HP_video Itt is erről van szó és nemigen tudják megmagyarázni...Suh 15ezres büntit kapott, Cutler leütközéséért. itt a video róla: http://www.youtube.com/watch?v=kw6vxVVXWUM&feature=player_embeddedVéleményes... Először azt mondtam volna, hogy lófütty, aztán látom Hósuli ábrázolását a történekről, utána meg a lassítást. Én úgy látom, hogy nem a fejét éri, ahogy a bünti szerint mondja a spori, hanem a nyakszirtje alá megy az ütés, vagy nyomás, ahogy a kommer mondja "more of a push".
Közben Kyle Vanden Bosch is IR került. 11 meccsen 49 tackle, 4 sack a mérlege, valamint 12 hit-e volt a QB-kon (legtöbb Suh-val együtt).deny79
Biztos nem én vagyok a szakértő a témában, úgyhogy nem tudok igazságot tenni😀kishaszi
Cutler már futott a labdával és elhagyta a LOS-et is, úgyhogy a futóknak kijáró "védelem" illette meg. Szerintem gondoljunk bele, ha Forte fut a labdával és Suh ugyanígy szereli az zászló-e. Szerintem aligha. Vicken pl ennél durvábbakat is szoktak ütközni mikor fut (például múlt héten a Texans egyik védője sisakkal szállt bele a derekába oldalról) és nem dobnak rá semmit, és szerintem nem is kéne, mert ha egy Qb úgy dönt hogy fut a labdával akkor legyen felkészülve, arra, hogy keményet kaphat.
Más kérdés, hogy Suh alkalmazhatott volna normális szerelést is, nem ezt az ellökést, de a lökés is csak akkor szabálytalan ha fejere, nyakra megy. Ez meg inkább a hát felső részét, nyakszirtet érte.
több mint 13 éve
Suh 15ezres büntit kapott, Cutler leütközéséért. itt a video róla: http://www.youtube.com/watch?v=kw6vxVVXWUM&feature=player_embeddedVéleményes... Először azt mondtam volna, hogy lófütty, aztán látom Hósuli ábrázolását a történekről, utána meg a lassítást. Én úgy látom, hogy nem a fejét éri, ahogy a bünti szerint mondja a spori, hanem a nyakszirtje alá megy az ütés, vagy nyomás, ahogy a kommer mondja "more of a push".
Közben Kyle Vanden Bosch is IR került. 11 meccsen 49 tackle, 4 sack a mérlege, valamint 12 hit-e volt a QB-kon (legtöbb Suh-val együtt).deny79
Biztos nem én vagyok a szakértő a témában, úgyhogy nem tudok igazságot tenni😀
több mint 13 éve
Meg is büntették Suh-t 15 ropira. Egy tackle-ért.Legyen csak jövőre lockout, egy kibaszott VICC ez a liga.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=GFvgbD_mN4A&feature=player_embeddedSuh és a moonwalk 😀
több mint 13 éve
Suh 15ezres büntit kapott, Cutler leütközéséért. itt a video róla: http://www.youtube.com/watch?v=kw6vxVVXWUM&feature=player_embeddedKözben Kyle Vanden Bosch is IR került. 11 meccsen 49 tackle, 4 sack a mérlege, valamint 12 hit-e volt a QB-kon (legtöbb Suh-val együtt).
több mint 13 éve
Alphonso Smith, a CB IR-re került. 12-ből 10 meccsen kezdett, ez alatt 5 interception (legtöbb a csapaton belül) és 39 tackle a mérlege. Helyette jött Prince Miller, a Ravens PS-ből, szintén CB.
több mint 13 éve
Figyeltem.Mac, újabb rekordot döntöttünk meg.Olvasd az aláírásom, folyamatosan updatelem.MacPhisto
Fantasztikus a csapatunk.
Már csak egy draftra vagyunk a PO-tól:
Lions | Extend losing streak against divisional opponents
Comment (0)
Sun, 05 Dec 2010 15:05:58 -0800
The Detroit Lions lost their 19th consecutive game against a divisional opponent in Week 19, which is the longest streak in the NFL since the 1970 merger, according to The Associated Press.
Azért vicc,hogy sokkal jobban szereplő csapatoktól repülnek a HC-k,nálunk meg bombabiztos Schwartz állása.
Nevetséges.Bazzani
Ez is benne volt?
Upsz.
több mint 13 éve
Mac, újabb rekordot döntöttünk meg.Olvasd az aláírásom, folyamatosan updatelem.
Fantasztikus a csapatunk.
Comment (0)
The Detroit Lions lost their 19th consecutive game against a divisional opponent in Week 19, which is the longest streak in the NFL since the 1970 merger, according to The Associated Press.
Azért vicc,hogy sokkal jobban szereplő csapatoktól repülnek a HC-k,nálunk meg bombabiztos Schwartz állása.
Nevetséges.Bazzani
több mint 13 éve
És mégegy:The 1993 New England Patriots and 2001 Lions are the only teams since 1990 to lose more games by five or fewer points through their first 12 games, according to STATS LLC.
több mint 13 éve
Mac, újabb rekordot döntöttünk meg.Fantasztikus a csapatunk.
Comment (0)
Nevetséges.
több mint 13 éve
Szokásos.Peterson
Akkor kérném a soron következő ellenfelet, mantrázza, hogy nem szabad lebecsülni a Lionst, félidőben anyázzon, végén pedig könnyed mosollyal élvezzen a bírók hajára.
Részemről befejeztem a szezont, beszélgessünk a draftról, ki lesz a következő, akinek tönkrebasszuk a karrierjét?MacPhisto