NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Valaki nagyon örül 😊

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/491498545_1304006400698496_1113541758170123412_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=Yb8dyXGPdHQQ7kNvwHAXmND&_nc_oc=Adm7P712mle9c5Iv4ZfTYf41lsE0G1BRp5UY0p9H-C25d-tu81elmgHR0A99nquVuxQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=JsKK4R-qN2zn2JYoFibmLg&oh=00_AflqvPeQSXL-Zi09lrRux6k_pGhpcxB9mV4akQ6PgvJnQQ&oe=6948D55B
596.262 Aufrufe · 17.441 Reaktionen | watch his tape #nfl #packers #football #greenbay #nfldraft #reaction | Annie Agar
watch his tape #nfl #packers #football #greenbay #nfldraft #reaction

Nagyon bírom amúgy őt.
7 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 526 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
én félve görgettem le a trackert amikor reggel felkeltem de utána picit megnyugodtam.

7 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
 pbs.twimg.com/media/GpWbEP4WQAAPfc3?format=jpg&name=large
Nem akarok nagy szavakat használni, és én nyilván egyetem óta imádom a csávót, de ez nekem Sauce Gardner aura.
És a pimpnek ott a baszott nagy G már most a mellkasán aranylánc formájában.
zacknorb
Tegyük hozzá, hogy Steve Smith Sr. Nr. 1 WR prospectje volt. Az ő áldása is sokat számít.
Gergőbácsi
arra lehet nem alapoznék, korábban Jonathan Mingo volt a nr. 1 WR prospectje, a Panthers az ő tanácsára draftolta.
deyell
mindenki téved olykor-olykor, remélhetőleg most nem

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 228
 pbs.twimg.com/media/GpWbEP4WQAAPfc3?format=jpg&name=large
Nem akarok nagy szavakat használni, és én nyilván egyetem óta imádom a csávót, de ez nekem Sauce Gardner aura.
zacknorb
Tegyük hozzá, hogy Steve Smith Sr. Nr. 1 WR prospectje volt. Az ő áldása is sokat számít.
Gergőbácsi
arra lehet nem alapoznék, korábban Jonathan Mingo volt a nr. 1 WR prospectje, a Panthers az ő tanácsára draftolta.

buhloone mindstate

7 hónapja

zacknorb

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
8 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 347
Golden ....éreztem h idén jön a wr pick , örülök nem ideális méretek de egyből kezdő lesz , gyors jó kezü , nekem tetszik .

Ezt meg sohamsem felejti el h hazai pályán lett kiválasztva , nagy élmény lehetet sajat közönség elé kivonulni , még nekem is libabőr volt .

Ui Rodgers -Love 0-1 😀
15 szezon 0 első körös wr , Love 2 után megkapta 😃

Szerkesztette: nando89
8 hónapja

Poloska vagyok.
8 hónapja
Innentől Will Johnson, Matthew Golden vagy James Pearce Jr.

Poloska vagyok.
8 hónapja
casaubon Green Bay Packers 3 532
Eddig zseniálisan alakul a CB board
zacknorb
Eddig 🤪
dande2
Hacsak Willt nem viszi el Harbaugh, akkor még mindig no brainer
zacknorb
Ha elviszi, en Harmonnal vagy Goldennel is elegedett leszek
casaubon
Az egyikkel már nem 😊
dande2
Mindkettovel ugyse tudtam volna 😊
8 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
zacknorb
Eddig 🤪
dande2
zacknorb
casaubon
Az egyikkel már nem 😊
8 hónapja
zacknorb
Eddig 🤪
dande2
zacknorb
8 hónapja
zacknorb
Eddig 🤪
dande2

Poloska vagyok.
8 hónapja
zacknorb
Ennek megfeleloen nem azt huzunk majd 😉
8 hónapja
zacknorb
Eddig 🤪
8 hónapja

Poloska vagyok.
8 hónapja
Wr-t emlegetnek az insiderek az 1. pickre…
SGBP
Donald Driver, WR, Alcorn State

8 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 059
SGBP
Rodgers jelenthetné be.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Hairstonon agyalva, Gutenak nem túl nagy red flag a futás elleni -1sége?
Hobbs pl elit futás ellen, idén jött.
Aki ezzel kapcsolatba jobban képben van, jobban emlékszik, azt hallgatom.

Poloska vagyok.
8 hónapja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 347
Reggeli gondolatok:
Nem akarok Hairston első körös picket látni. Még inkább nem akarok Georgia védő draftot első körben.
zacknorb
ugyan ez , 5 mockot néztem ma eddig meg 4 Hairston ...azon kileszek ..amúgy sem hiszek Gute corner draftjaiban de ha már az akkor inkább Barron vagy Revel Jr ..de még Amos is előbb .
Továbbra is Wr-ben bízom akár felcsere árán is ..de ez úgyis álom marad .
8 hónapja
SGBP 341
Harmon vagy WR szerintem
8 hónapja
Reggeli gondolatok:
Nem akarok Hairston első körös picket látni. Még inkább nem akarok Georgia védő draftot első körben.

Poloska vagyok.
8 hónapja
SGBP
De azt is, hogy van olyan csapat, amelyik azert akar elenk bejonni, mert nekik OT kell, es szerintuk azt vinnenk (arra gondolva, hogy Walker szerzodese lejar jovore, Morganbol meg guard lesz).

Amugy legalabb ot poszt van, ahova johet az elso pick. OL? WR? DT? Edge? CB?