Green Bay Packers
78 feliratkozó
7 órája
Reed úgy tűnik Okes nincs nagy gáz.Packers coach Matt LaFleur said Jayden Reed is back in Green Bay and is going through a series of tests but doesn’t know about Reed’s chances of playing this season.
Tom meg valszeg season end…
Kell egy T , de igazabol egy egész fal .
nando89
“It’s way too early for that right now. … He’s got a lot going on.”
LaFleur said it is a neck injury.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 órája
Zach Tom ugyanazt a térdét szakította szét, mint tavaly.Tavaly csak reszleges szakadása volt , elvileg most szakadt teljesen :/
Aligha fog már pályát látni... 😕
gamerkr
10 órája
Az első meccses leolvadás meg az impotencia fémjelezte második összecsapás mellett csekély mértékben biztató ilyeneket olvasni. packerswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/packers/2026/09/22/packers-have-nfls-most-disruptive-defense-through-2-weeks-in-2026/91886204007/
ha az offense magára talál, talán lehet keresnivalónk, még ha nagyon gyenge is a támadófal
mondjuk ez csak Love sérüléséig lesz igaz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
12 órája
Zach Tom ugyanazt a térdét szakította szét, mint tavaly.Aligha fog már pályát látni... 😕
2 napja
Hat nyertunk valahogy , mindent megtettünk h ne így legyen de Jetts is ügyes volt ebben a fajta játékban .Hasonlóan gondolom. Végre van egy értelmezhető ST és végre van egy Smack. Nixontól végig görcsölt a gyomrom, de a D összességében szépen odatette magát. A csapat legjobbja, nem is kérdés, Van Ness volt. Egészen elit teljesítményt nyújtott: ha a többi meccsen csak a felét produkálja a mainak, már akkor is elégedett leszek.
Nekem a vedelem szódával elmegy , Van Ness elég jó eddig idén , futást régi önmagunkhoz képest egész jól fogjuk .
Cooper es Evan Williams meg szépen csendben a Parsons nélküli vedelem legjobbjai lettek nálam .
Nixont viszont felejtsük már el .
O oldalon , a fal továbbra is kabaré , ha tényleg gondolunk bármit a szezonrol vagy vannak tervek vagy cserélünk ide embert vagy próbálunk ki szabad ügynököket … mert kulonben idő kérdése h Love kiszáll majd .
Ami tetszik spec team ejj ha ilyen spec munka lett volna itt regebben …
MLF meg nálam is kezd kikerülni a kosárból …
nando89
Az O-t nem tudom hova tenni. Csak az OT-ben hozták azt, amit vártam/vártunk tőlük. De akkor legalább hozták… (Elképzelhető, hogy ebbe Reed kiesése is erősen belejátszott, gőzöm sincs.)
MLF-nek viszont mintha meghekkelték volna az agyát. Pl. a rendes játékidő végén, az utolsó drive-unkban, amikor csak egy nyamvadt first downt kellett volna abszolválni (és még egy keveset haladni) a győztes FG-hoz, hogyan jutott eszébe másodikra hosszú passzt hívni? Nem is értem...
Nem kevés mázlink volt, a pontok kivételével a Jets minden mutatóban jobb volt. Azért az jó, hogy a GB nem leolvadt, hanem végre megfordított egy meccset, és nem 0-2-vel indítottuk a szezont.
2 napja
Reed úgy tűnik Okes nincs nagy gáz.Tom meg valszeg season end…
Kell egy T , de igazabol egy egész fal .
2 napja
Én innen is csókoltatom a 44-es Jets-es játékost, és remélem vastag csekk megy.Örülhetünk hogy Love-ot nem kapták le agyrázkódás-gyanú miatt. Pár másodpercig biztos sípoltak odabenn.
2 napja
Hat nyertunk valahogy , mindent megtettünk h ne így legyen de Jetts is ügyes volt ebben a fajta játékban .Nekem a vedelem szódával elmegy , Van Ness elég jó eddig idén , futást régi önmagunkhoz képest egész jól fogjuk .
Cooper es Evan Williams meg szépen csendben a Parsons nélküli vedelem legjobbjai lettek nálam .
Nixont viszont felejtsük már el .
O oldalon , a fal továbbra is kabaré , ha tényleg gondolunk bármit a szezonrol vagy vannak tervek vagy cserélünk ide embert vagy próbálunk ki szabad ügynököket … mert kulonben idő kérdése h Love kiszáll majd .
Ami tetszik spec team ejj ha ilyen spec munka lett volna itt regebben …
MLF meg nálam is kezd kikerülni a kosárból …
2 napja
Nyertünk egy eddig 100 százalékos csapat ellen. Idegenben! Mi kell még?🙂
3 napja
SGBP
349
Jacobs-ra 4-6 hét eltiltás várhat. Akármi is lesz, az első hét beleszámít az meccsekbe amit kap?Bele
gamerkr
4 napja
ójaj, mi lehetett a terv az első héten?Azt lehet LaFleur franciául mondta és nem értették😁
Packers C Sean Rhyan on the plan this week vs. the Jets:
— Rob Demovsky (@RobDemovsky) September 17, 2026
"F------ protect J-Love and f------ move the ball. Keep it simple, keep it easy."
gamerkr
4 napja
Packers now up to 4 offensive linemen on their practice squadNézzük a jó oldalát a helyzetünknek. Annyira szar volt az OL, hogy szinte bárki erősítést jelent ezen a poszton.
zacknorb
4 napja
ójaj, mi lehetett a terv az első héten?Gondolom pár pufifánk TD-t terveztek... 😉
Packers C Sean Rhyan on the plan this week vs. the Jets:
"F------ protect J-Love and f------ move the ball. Keep it simple, keep it easy."
gamerkr
5 napja
ójaj, mi lehetett a terv az első héten?Packers C Sean Rhyan on the plan this week vs. the Jets:
5 napja
Packers now up to 4 offensive linemen on their practice squad
6 napja
Olvastam egy helyen Zeitler gyors leigazolására való javaslatot, ugyanitt a preseasonben legjobbnak tituált Jager Burton falhoz azaz falba állítását is pedzegették.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 napja
Ez különösen jó lett.Tetszik, a megformált öröm minden mezőnygólnál mintha TD-t szereztünk volna (kb. mint én)
We're already in postseason form 😀 😀
8 napja
6L zsinórban tétmeccsen 😮 😯Kimondom, mert kurva csalódott/ideges vagyok a tegnapi meccs után, a előző szezonokról már ne is beszéljünk.
twitch(4thline)
A GB-MLF kapcsolat elfáradt!
Tudom szezon eleje, meg minden, de akkor is...
Aztán, ha majd februárban Love és MLF közösen elemi magasba a Lombardi trófeát majd jöhet mindenki belém rúgni meg köpdösni és én nagyon boldog leszek.
Nyilván, esély sincs erre. Sajnos!
8 napja
6L zsinórban tétmeccsen 😮 😯
8 napja
Igen nyilván ott is volt baj bőven de ott még van hitem láttuk Parsons képes rajtuk annyit dobni , persze ez is egészségtelen .Minden idők legszarabb Packers fala , ez nevetséges , kár másról beszélni is ez kabaré .Azert a vedelemre se lehetunk buszkek, roluk is lehet beszelni
nando89
casaubon
Viszont ez a fal te joságos isten , itt mi volt a terv ? én tényleg nem értek ehhez nagyon ,
de amikor Rhyan tavaly 37/37 -ik pass blockban akkor csak néz maga elé az ember h ezért miért adtunk 30 millát ..
Aztán én nem mondom h Rashed Walker zseni volt , futáshoz nem tud blokkolni de azért paszban elég korrekt volt , ez nem ért meg nekünk évi 4-6 millát nem emlékszem mennyiért került Carolinába de bagatell , helyette láttuk az uj elsőkörös bustot Morgent , minden második playban róla verték szana széjjel Love-t .
Van tovább is az Jennings az egyik G aki a camp alatt nem játszott még csak edzésen sem az első csapattal.
Monkot meg hagyjuk is nem nfl játékos .
Azért nem értem mert ugy tűnik nekem h ez a skill sor mükődő képes lenne : Kraft nem igen volt rozsdás , Watson szállítja a nagy playeket ,Golden kellemes meglepi , Reed a mainal csak jobb tud lenni , Jonu tök jo backup Kraft mögött .
Love sztm amit ebből ki lehet hozni bőven bőven hozta .
Nyilván JJ hiányzik de ez tudtuk ..
Szoval ez egy jo egység mindenki hosszútávra lekötve ...fasza
Csak bazdmeg elé raksz egy Cfl szinten kuka falat ami az egészet nyirja ki azonnal , és a legroszabb h ezt tényleg tudta mindenki Fo-n kivűl , erről beszélt mindenki 9 hónapig , és tényleg megtörtént .
Őszintén nem tudom h nyerünk mi így 4-5 mecsnél többet , lehet nyilván elsőre ez nagy túl reakcio de ez a fal olyan tehetséghiányos h én nem tudok hinni a hatalmas javulásban .
Ui : és még örülhetünk is mert ebben simán benne volt tegnap egy nagy Love sérülés is aztán nézhettük volna januárig az isten Tyrodot ...
Szerkesztette: nando89
9 napja
total yards 419 vs 239 a GB-nek, erre sima zakó..MLF-et egyébként pont az off fal mentheti meg, hogy ez legyen az utolsó éve GB-ben, mert így óriási az esély, h Love lesérül(minden playben odaérnek hozzá kb) és ez kibúvó lehet, h miért lesz szar szezon. Vak Wentz-től kikapni, az ellenfél elkapóitól méterekre a DB-k, hát lesz gond..😀
Watson és Smack(esetleg Cooper)ami tetszett, a többit hagyjuk.