NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 15 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Az az INT nem kellett volna Flynntől és akkor fasza 5ös
ismét 1 nyerhető meccset buktunk el, ha jól számolok akkor a 6.

futójátékot honnan szedtük azt nem tudom, de tetszett 😊KGB
Konkrétan a 6 elvesztett meccsen összesen 20 ponttal kaptunk többet, mint amennyit szereztünk.

Bears -3
Redskins -3
Dolphins -3
Falcons -3
Lions -4
Pats -4

2 éve a 6-10-es idényben is kb ekkora vereségek voltak, akkor ki lett cserélve a fél stáb. Igaz akkor a D# volt kevéssé acélos.
Most nem lehetne csak Slocum és bandája a távozó?
több mint 15 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 951
Lefuttattam ezt a szimulátort

http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine

HA megnyerjük a két hátralévő meccset, ELVILEG nem alakulhat ki olyan forgatókönyv, hogy ne lenne meg a PO.
több mint 15 éve
Sanco Green Bay Packers 2 746 — Rest of the World fan
szerintem B.gamerkr
Remélem B, és úgy érzem, hogy nem leszünk boldogtalanok vasárnap este... 😊Sanco
Valami olyasmire gondoltam, hogy ha nem is nyerünk, akkor is emelt fővel fejezzük be a meccset. Ez bejött, de most mégis keserű ez az érzés. Sebaj, majd holnap, vagy holnapután már nem lesz ilyen rossz.
több mint 15 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
Megint elbuktunk egy szoros meccset, de még meglehet a playoff, csak hozni kell mindkét hátralévő mérkőzést.
több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Ma mi voltunk a szimpatikus vesztes. Persze ez is több, mint amit vártunk, de akkor is, ezt megnyerhettük volna.Kampman
ha nem ilyen balfaszkodással veszítünk nem lennék mérges. de ez így szar. simán lehetett volna W
több mint 15 éve
KGB 79
Az az INT nem kellett volna Flynntől és akkor fasza 5ös
ismét 1 nyerhető meccset buktunk el, ha jól számolok akkor a 6.

futójátékot honnan szedtük azt nem tudom, de tetszett 😊
több mint 15 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 951
Ma mi voltunk a szimpatikus vesztes. Persze ez is több, mint amit vártunk, de akkor is, ezt megnyerhettük volna.
több mint 15 éve
Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀Rubens
Az az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.Sanco
B-Jax kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, és valszeg a héten az edzéseken is olyan dolgokat villantott, hogy MM biztos úgy gondolja semmi szükség Starksra 😀 VAGY!!! Matty annyit fog passzolni, hogy meg se próbálunk futni. 😀Rubens
Inkább visszatérünk megint a '20-as évekhez és erőből oldjuk a futásokat: 3 FB + Nance
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀Rubens
Az az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.Sanco
B-Jax kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, és valszeg a héten az edzéseken is olyan dolgokat villantott, hogy MM biztos úgy gondolja semmi szükség Starksra 😀 VAGY!!! Matty annyit fog passzolni, hogy meg se próbálunk futni. 😀
több mint 15 éve
iggeeen? ó hogy basszák meg...
remélem nem Harrell miatt... ha igen, akkor JayB hibája 😀
több mint 15 éve
Az az érdekes, hogy Starks egészséges, de ennek ellenére nem került be a keretbe.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sanco! Szerintem hagyd a picsába 😀, már természetes, hogy a csapat 3/4-e inactive 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Basszameg, álmosodok..... :/ telhetne gyorsabban az idő, nagyon kellett ez az Eagles W, remélem a srácokat is feldobja és megtörténik a CSODA! 😀
több mint 15 éve
Inactives: Josh Gordy DB, Cullen Jenkins DE, Pat Lee CB, Nick McDonald G, Marshall Newhouse T, Aaron Rodgers QB, James Starks RB :o, Frank Zombo OLB
több mint 15 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
MIIIIICSODA? jézusom kikapott a Giants? 😀 nem is néztem a 2.félidőt, inkább egy dolgozatot írtam, és most mondja a Ricsi,h csodát művel a Falcons...

Hálistennek. Ismét kezünkben a sorsunk.bebop
Eagles nem? Falcons az a másik madár 😊
több mint 15 éve
bebop 413 — Packers fan
MIIIIICSODA? jézusom kikapott a Giants? 😀 nem is néztem a 2.félidőt, inkább egy dolgozatot írtam, és most mondja a Ricsi,h csodát művel a Falcons...

Hálistennek. Ismét kezünkben a sorsunk.

GB
több mint 15 éve
srácok
nem biztos, hogy igazam van, de
TB kiszállt a versenyből, ha ma ki is kapunk, Giants 1 meccsre van tőlünk így ha őket meg a macikat megverjük, akkor biztos PO 😀😀😀
és ugye a NY most teljesen romokban és padlón ilyen meccs után, Bears meg hát örökrangadó.
OPTIMIZMUS 😊
több mint 15 éve
ilaris Green Bay Packers 215
31:38
bocs
ilaris

több mint 15 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Ezt a végjátékot... basszus.........
31:17 ről 31:37
KÖSZÖNJÜK EAGLES::😊
ilaris

több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 044 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Na a Giants tesz róla, már a félidőben megverje a Filit. A vikings hnap 3. számú irányítóval várja a Bearst, így sanszos,h mindkét riválisunk behúzza az eheti meccsét. nem vagyunk túl rózsás helyzetben, de nembaj, majd Flynn este odabasz.bebop
fordított az Eagles 😂

Köszönjük meg nekik!

több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 044 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
legalább az Oroszlánok elverték a TB-t 😀

több mint 15 éve
bebop 413 — Packers fan
Na a Giants tesz róla, már a félidőben megverje a Filit. A vikings hnap 3. számú irányítóval várja a Bearst, így sanszos,h mindkét riválisunk behúzza az eheti meccsét. nem vagyunk túl rózsás helyzetben, de nembaj, majd Flynn este odabasz.

GB
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
egyébként apró optimizmus kerülget, így, hogy Flynn egész héten az első csapattal edzett, valszeg kidolgoztak vmi olyan taktikát, ami fekszik majd neki. a Pats meg nem tudja kivel áll szemben 😀😀.brk
Hajaj, de jó lenne 😊
All I want for Christmas, is a win! 😊 eddig elég vadul vártam az L-t, de az ember azért nagyon vágyik a meglepetésre 😊 meg a semleges néző is mindig a gyengébbnek szurkol 😉
több mint 15 éve
egyébként apró optimizmus kerülget, így, hogy Flynn egész héten az első csapattal edzett, valszeg kidolgoztak vmi olyan taktikát, ami fekszik majd neki. a Pats meg nem tudja kivel áll szemben 😀😀
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nekem ez lesz idén a második meccs, amit ki kell hagynom, az előző a Queens elleni volt zh miatt. Remélem, a holnapi vizsga is szerencsét hoz, és behúzzuk 😊
Amúgy meg:
L
lesz
bőven
2/2
3/1
ajjaj, de mennyi