Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 3 éve
gbol
382
A def jól fest de gyenge ellenfelek jöttek sorba. A nyitóforduló óta egyedül a Bengals O nem bottom10-es, és jó még a 49ers sem az mégha a sérüléseik voltak már akkor is. De a jó offensek ellen az a def ugyan az mint eddig. A kövi 5 meccs, ARI, KC, SEA, MIN, LAAz is csak árnyalni fogja a képet, amíg meghatározó játékosok sérültek. Egy egészséges keret esetén megkérdőjelezhetetlen a D fejlődése. Az O esetén a tavalyi szint elérése a rájátszásig már bőven elég lenne 😊
5ből 4 top10-es támadósor. A bye után értékeljuk újra a védelmet (és az egész csapatot is).
alatriste
több mint 3 éve
A def jól fest de gyenge ellenfelek jöttek sorba. A nyitóforduló óta egyedül a Bengals O nem bottom10-es, és jó még a 49ers sem az mégha a sérüléseik voltak már akkor is. De a jó offensek ellen az a def ugyan az mint eddig. A kövi 5 meccs, ARI, KC, SEA, MIN, LA5ből 4 top10-es támadósor. A bye után értékeljuk újra a védelmet (és az egész csapatot is).
Liverpool Fc
több mint 3 éve
gerappa
107
Kicsit olyan érzése van megint az embernek, hogy amennyi kell, azt lehozzák.. vagy mintha 70% pörögne az offense. A Defense-t meg szeretném elhinni, de majd Csütörtökön kiderül.. De végül is a mérleg: 6-1. 😊
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
egyébkén #23 és #55 hogy van? van valami hír?
több mint 3 éve
SBL
2 216
Legyünk optimisták! Higgyünk abban, hogy MLF annyira nyitja ki a playbook-ot amennyire szükséges. Nem kell, hogy az összes játék meglegyen videón a PO ellenfeleknek. Amikor nincs szükség már pontokra, akkor marad a középen futás. Ha ellazázza és a végén meleg lesz a pite, akkor Arod egy FG-ig úgy is elviszi a csapatot.A csütörtöki meccsen meglátjuk mennyire állja meg a helyét ez az elmélet, mert ott valószinűleg nem lesz elég ha 30 pontnál kevesebbet termel az O.
több mint 3 éve
pecsi92
505
a tampát elnézve nagyon messze vagyunk tőlük. agyonverték a bearst másfél negyed alatt, velük jó lenne nem találkozni a playoffban (ha eljutunk odáig koppkoppkopp).Néztem a tampa meccsét, aztán a sorsolásukat, hát az valami botrányos bajnokhoz képest, sétagalopp kb. a first seed. De nem októberben kell top formában lenni, szerintem a könnyű alapszakaszuk vissza fog ütni, én bízom nagyon ebben a csapatban, sérültek felépülésével a D is ígéretes lehet.
meg megint patikamérleg az offense, de nagyon kellett a D, ahhoz hogy ne legyen szorosabb. azért 14 pont előnyben nem konzervatív középre futásokat kéne hívni.
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
a tampát elnézve nagyon messze vagyunk tőlük. agyonverték a bearst másfél negyed alatt, velük jó lenne nem találkozni a playoffban (ha eljutunk odáig koppkoppkopp). meg megint patikamérleg az offense, de nagyon kellett a D, ahhoz hogy ne legyen szorosabb. azért 14 pont előnyben nem konzervatív középre futásokat kéne hívni.
több mint 3 éve
JéBé
7 035
Jonnek szepen ezek a kicsit ugly kotelezo W-k. Meg mindig nem tudom hova rakjam magunkat. Mlf alatt sosem leszunk az a csapat aki 45 pontokat rak fel, patika merleg az Offense nagyon. A D szamomra varakozason felul teljesit de ez meg mindig keves a nagy celokhoz. Legalabb a Rodgers oreg/motivalatlan kerdeskort lezarhatjuk vegleg. 38 evesen ugyanugy neznek ki a futasai mint regen😀
több mint 3 éve
Jól gondolom, hogy az volt a terv, hogy minél többször és minél hamarabb beengedni őket a red zone-ba, hogy aztán tudjunk ott gyakorolni és kozmetikázni az eddigi szánalmas statisztikánkat? 😊Pontosan. Ez volt a mesterterv.
James007
több mint 3 éve
pecsi92
505
Myers IR, folytatódik a fal pechszériája
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
így papíron jól néz ki de a meccsek képe alapján nagyon nem ezekre a számokra számítottam. és ahogy KeyG "kolléga" mondja, eddig nem nagyon lettek próbára téve, ha csak az irányítókat nézzük. a Saints pedig így is taknyosra szopatta az egységet, igaz a támadókat is. a 49ers-nél meg sok volt a sérült, de nem hiszem, hogy ne futottak volna szét minket, ha egészségesek.Through 6 weeks De’Vondre Campbell is the #1 graded ILB in the entire NFL. The last 2 times an ILB was top 3 in run defense and coverage both was Bobby Wagner (2017) and Luke Kuechly (2016).Ezen belelkesedve megnéztem pár védelmi statisztikát csapatszinten:
James007
Total YPG: 4.
Passing YPG: 4.
Rushing YPG: 13.
Total points: 13.
Total takeaways: 7.
Total INT: 6.
Nem tudom, utoljára melyik évben álltunk ilyen előkelő helyeken... ráadásul mindezt Z. Smith és most már pár meccs óta Jaire nélkül...
Vajon ez fenntartható huzamosabb ideig? (mondjuk Alexander azért remélhetőleg hamarosan visszatérhet, s talán az új FA igazolások is segítenek)
Most már csak az offense-nek kellene a tavalyi szintet megközelítenie 😉
esz-ki-mo
több mint 3 éve
KeyG
9 520
Winston, Goff, Garoppolo/Lance , Old Ben, Burrow és Fields.Through 6 weeks De’Vondre Campbell is the #1 graded ILB in the entire NFL. The last 2 times an ILB was top 3 in run defense and coverage both was Bobby Wagner (2017) and Luke Kuechly (2016).Ezen belelkesedve megnéztem pár védelmi statisztikát csapatszinten:
James007
Nem tudom, utoljára melyik évben álltunk ilyen előkelő helyeken... ráadásul mindezt Z. Smith és most már pár meccs óta Jaire nélkül...
Vajon ez fenntartható huzamosabb ideig? (mondjuk Alexander azért remélhetőleg hamarosan visszatérhet, s talán az új FA igazolások is segítenek)
esz-ki-mo
Nem elvenni akarom a kedvetek , én a 49ers Lions és Bengals elleni meccseket láttam és úgy gondolom Januárban ismét a védelem lesz a ludas a bukásban. Az O rendben lesz.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
esz-ki-mo
307
Through 6 weeks De’Vondre Campbell is the #1 graded ILB in the entire NFL. The last 2 times an ILB was top 3 in run defense and coverage both was Bobby Wagner (2017) and Luke Kuechly (2016).Ezen belelkesedve megnéztem pár védelmi statisztikát csapatszinten:
James007
több mint 3 éve
James007
1 858
Through 6 weeks De’Vondre Campbell is the #1 graded ILB in the entire NFL. The last 2 times an ILB was top 3 in run defense and coverage both was Bobby Wagner (2017) and Luke Kuechly (2016).
több mint 3 éve
Willie Parker
15 393
Minden chicagoi ezt kívánja.pecsi92Ha a PO-ra mindenki egészséges, akkor lenne egy olyan védelmünk, amivel sokáig el lehet menni, kellene a korona AR-nek.Eléggé all-in évnek tűnik ez lassan, év közbeni jelentős fa tevékenységre nem is emlékszem.Még vmi használható elkapó jönne a deadline előtt azt tudnám értékelni .
pecsi92
Reméljük előbb utóbb vissza jön Jaire és Zada mondjuk utóbbiről elég nagy a csend
nando89
pecsi92
több mint 3 éve
pecsi92
505
Ha a PO-ra mindenki egészséges, akkor lenne egy olyan védelmünk, amivel sokáig el lehet menni, kellene a korona AR-nek.Eléggé all-in évnek tűnik ez lassan, év közbeni jelentős fa tevékenységre nem is emlékszem.Még vmi használható elkapó jönne a deadline előtt azt tudnám értékelni .
pecsi92
Reméljük előbb utóbb vissza jön Jaire és Zada mondjuk utóbbiről elég nagy a csend
nando89
pecsi92
több mint 3 éve
nando89
3 905
Eléggé all-in évnek tűnik ez lassan, év közbeni jelentős fa tevékenységre nem is emlékszem.Még vmi használható elkapó jönne a deadline előtt azt tudnám értékelni .
pecsi92
Szerkesztette: nando89
több mint 3 éve
pecsi92
505
Eléggé all-in évnek tűnik ez lassan, év közbeni jelentős fa tevékenységre nem is emlékszem.
több mint 3 éve
gbol
382
Nem Gary miatt kell keresni valakit, hanem mert P.Smith is halódik 😕Na úgy néz ki Mercilus is ide ír alá.Hát a Zadarius nélküli pass rushra ráfér az erősítés , Gary ugyan korrekt szezont megy deegy már bizonyított ember jól jöhet .
Rodaron
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 905
Na úgy néz ki Mercilus is ide ír alá.Hát a Zadarius nélküli pass rushra ráfér az erősítés , Gary ugyan korrekt szezont megy deegy már bizonyított ember jól jöhet .
Rodaron
több mint 3 éve
Rodaron
2 077
Na úgy néz ki Mercilus is ide ír alá.
több mint 3 éve
Micsoda kutatómunka 😊When #Packers QB Aaron Rodgers was asked postgame about his “I still own you!” comments to the #Bears crowd, he said: “Sometimes you black out on the field... I looked up in the stands and all I saw was a woman giving me the double bird"
— Kyle Malzhan (@KyleMalzhan) October 18, 2021
Well - there were many of them. pic.twitter.com/hFMD7cvhwO
több mint 3 éve
Egyelőre ne temessük fiatal reménységeinket. 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Former #Cowboys LB Jaylon Smith played 17 snaps for the Packers on Sunday."Bottom 5 defense
He graded out as their second-worst defender (34.3) according to
@PFF
Szerencsétlen.
dinkaaa
1. CB Rasul Douglas, 47.7
2. LB Jaylon Smith, 34.3
3. LB Oren Burks, 30.9
4. LB Krys Barnes, 28.5
5. CB Isaac Yiadom, 26.8
Douglas gave up three catches and was penalized twice, and he also missed a tackle.
Smith had a pressure, but he also missed a tackle and gave up two completions for 29 yards into his coverage.
Burks had a missed tackle and was the lowest-graded defender against the run.
Barnes struggled mightily against the run and was responsible for a 5-yard touchdown pass in the fourth quarter.
Yiadom gave up a catch for 20 yards and was penalized for pass interference during a nightmare opening series. He was benched after."
Nem a második legrosszabb volt, hanem a 4. és a posztján még így is megelőzött két embert! 😀 Tulajdonképpen a második legjobb volt. 😉
Szerkesztette: Sanco