Bowldog Hálaadást!

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
Elmúlt években leszoktam róla, hogy éjszakai meccset nézzek, most kivételt tettem, de ez a meccs sem győzött meg róla, hogy érdemes. 😊
Peszinter Ferenc
Ha ez nem győzött meg, akkor semmi sem fog!😊
nagylaza
Túl sok meccsnek alakult máshogy a vége. Itt is nagyon ki akartam kapcsolni a streamet a vége felé. Hozzászoktam, hogy csak átpörgetem másnap, úgy a vereség megnézése se visz el annyi időt 😊
A körülményeket figyelembe véve én egy békés 38-8-as vereségre készültem és hogy lehet 1-2 negyed után megyek aludni 😊
Peszinter Ferenc
Estére tartogattam a highlightsot, most néztem meg. Hatalmas küzdelem volt, szabályosan libabőrös vagyok. Pedig az utolsó drive-unkból még ki is hagyták AJ majdnem TD-jét.
nagylaza
Módosítok: benne van, csak átsiklottam fölötte.
nagylaza
Nyugodtan könyveljétek el, hogy megőrültem.😊 Még sincs benne. Elsőre láttam jól.
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Rémálom...
 fuzovelkifele.com/2021/10/robert-tonyant-es-kylin-hillt-is-elvesztette-a-szezonra-a-packers/
nagylaza
Deguara olvasgassa azt a playbookot tobbet.
több mint 3 éve
SGBP 280
Z Kovács újra edzésbe áll, csak hogy vmi jó hír is legyen…💪🏼
több mint 3 éve
Elmúlt években leszoktam róla, hogy éjszakai meccset nézzek, most kivételt tettem, de ez a meccs sem győzött meg róla, hogy érdemes. 😊
Peszinter Ferenc
nagylaza
Túl sok meccsnek alakult máshogy a vége. Itt is nagyon ki akartam kapcsolni a streamet a vége felé. Hozzászoktam, hogy csak átpörgetem másnap, úgy a vereség megnézése se visz el annyi időt 😊
A körülményeket figyelembe véve én egy békés 38-8-as vereségre készültem és hogy lehet 1-2 negyed után megyek aludni 😊
Peszinter Ferenc
Estére tartogattam a highlightsot, most néztem meg. Hatalmas küzdelem volt, szabályosan libabőrös vagyok. Pedig az utolsó drive-unkból még ki is hagyták AJ majdnem TD-jét.
nagylaza
Módosítok: benne van, csak átsiklottam fölötte.
több mint 3 éve
esz-ki-mo Green Bay Packers 307
Jó volt ez, na.
A védelemre azt hiszem most már bátran kimondhatjuk, hogy szintet lépett, különösen a front7 jobb klasszisokkal , mint tavaly, főleg futás ellen.
De nekem kellemes meglepetés pl. Douglas is, finoman fogalmazva nem hiányzott King. (jó, Jaire persze igen)

A támadók pedig - leszámítva a sokak által már említett RZ gondokat - kihozták a maximumot a meccsből, MLF és persze AR hathatós közreműködésével.
Ha kikapunk a végén, akkor sem lettem volna nagyon csalódott, így pláne elégedett vagyok, s bizakodó is: ha visszatér Bakh és Jaire, illetve az elkapóink, akkor bárki ellen lehet esélyünk.
Ja, Tonyant nagyon sajnálom...

Remélem, találkozunk a Cardinals-al az NFC döntőben! 😊
több mint 3 éve
Rémálom...
 fuzovelkifele.com/2021/10/robert-tonyant-es-kylin-hillt-is-elvesztette-a-szezonra-a-packers/
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc
nagylaza
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油
Peszinter Ferenc
nagylaza

Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Torrent linkeket máskor csak PM-ben pls.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Peszinter Ferenc 774 — 中国加油

Egyébként az elején mi volt a világítással, villanyszámla helyett másféle Wattért fizettek?
több mint 3 éve
Pillanatnyilag a Packers vezeti az NFC-t. (Azzal az aprósággal most ne törődjünk, hogy egy meccsel többet játszottunk, mint a Tampa vagy a Rams, és kettővel többet, mint a Dallas.)
A szezon előtti káoszban 12-5-öt tippeltem az alapszakaszra, és akkor azt hittem, optimista vagyok. Ma már nem lennék elégedett, ha bejönne.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391

steelwolf
People Eater a Mad Maxből?
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Fu ez nagyon tetszett, meg akkor is ezt mondtam volna ha nincs az szotyi INT a vegen. Fasza volt a game plan, voltak tokos huzasok. Most vagyok eloszor optimista. Jo edzok kezeben van ez a csapat.
több mint 3 éve
gedam 5 908
Valaki tud olyan oldalt, az nfl.com-on kívül, ahol vissza lehet nézni angolul a meccset? ncoreon csak magyarul találtam, de valamiért a magyar szakértéshez nincs gyomrom.
Fontos_Vidra
Még nincs fenn de itt visszanézhetőek a meccsek.
 fullmatchtv .com/nfl/
alatriste
 nflreplay.net/green-bay-packers-vs-arizona-cardinals-29-oct-2021-replay-full-game/
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Valaki tud olyan oldalt, az nfl.com-on kívül, ahol vissza lehet nézni angolul a meccset? ncoreon csak magyarul találtam, de valamiért a magyar szakértéshez nincs gyomrom.
Fontos_Vidra
Még nincs fenn de itt visszanézhetőek a meccsek.
 fullmatchtv .com/nfl/

Liverpool Fc
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Deguara-t rossz volt nézni ahogy le-föl futkorászott snap előtt...

Ha csak a lenti képet látnám meg elsőnek reggel, úgy hogy nem láttam a meccset, sok jóra nem gondolnék 😀

több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Nem értek1et az fk meccs értékelővel , a védelem igenis jo volt , az h egy cards szintű csapat 3-4 alkalommal végig masíroz a pályán boritékolható , a miénknél sokkal jobb nevekből álló Rams ellen is megtették..sőt
Az első félidő kifejezetten extra volt tőlük sok puntot harcoltak ki, folyamatosan nyomás alatt volt Murray.
Ilyen szedett vedett cb sorral , zada és jaire nélkül ..ez igenis szép teljesítmény . Van remény ha mindenki visszatér lehet jobb is.

Campbell ahogy a követőben is írtam az év kukázása .
Gary ebben szezonban top szinten játszik , kezd nagyon beérni .

Amit viszont mindenképp rendbe kell tenni a redzone O , ez egész szezonban gyalázatos főleg h tavaly mennyire extra volt ez a része a játékunknak ,folyamtosan pontokat hagyunk benne a meccsben , nem értem h a mezőnyben tegnap kifejezetten jo Dilon aki kontakt után rendszeresen beletesz még yardokat miért nem kap egy labdát sem 5 yardon belül .
A másik meg ,egész szezonban dobáljuk el a semmire az időkéréseket mert nem sikerül felállni , Deguara meg no comment .. ezek előbb vagy utóbb de megbosszulják majd magukat .

Ettől függetlenül az első heti Saints alázás után nem láttam jönni h nyerünk zsinorban 7 meccset ,és h mi fogjuk megállítani a Cardinalst .
több mint 3 éve
Beers&Beards Las Vegas Raiders 97
Feldühített, hogy mennyire alábecsülik a Packerst, ezért az előbb megtettem az ARI elleni W-t, egy másik szelvényen pedig azt, hogy már a félidőben is vezetni fogunk. (Jó, nem kockáztattam sokat, összesen 3000 HUF-ot.) Megjegyzem, ha minimálisan is, de délután óta kétszer csökkent, amit GB W esetén fizetnek.
Utoljára akkor fogadtam, amikor az örökké emlékezetes Hándli irányításával totálisan esélytelenül játszottunk, ha jól rémlik, a Steelers ellen. Vereség lett a vége, de meglepően szoros volt. Most nem érem be ennyivel!😊
Próbálom keresgélni a biztató jeleket. 1. Kényszerűségből olyan játékokkal variál az O, amelyekre az ellenfél nem készülhetett fel, 2. A sok sérültünk miatt az ARI - tudat alatt biztosan - már zsebében érzi a győzelmet, talán a hozzáállása is ennek megfelelő lesz, 3. Hétszentség, hogy Rodgers nem felejtette el "minden idők második legjobb" PO-meccsét, szeretne visszavágni, 4. Az MLF-érában voltak szép győzelmeink, de most itt a lehetőség egy igazi bravúrra is.
nagylaza
Időről időre majd visszanézek ide, hogy mikor kell fogadni 😊 Gratula
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Kiváló győzelem, végre nyugodtan ülök le vasárnap a tévékészülék elé.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Milyen meccs ??? Mekkora győzelem .
A végén hatalmas mák volt , de összeségében tettunk annyit h megérdemeljük 😊
A vedelem végre egy top támadó egyseg ellen is tudott jó lenni , a támadó oldalon meg szépen kozmetikaztuk Adams hiányát , MLF alapvetően jó plant rakott össze de konyorgom 1 yardon kapjon már labdát Dilon is hat erre van !

Alakul ez ha visszajönnek a maródiak meg jobb lehet 😊
nando89
A végén, amikor láttam, hogy egyik passz jön a másik után, titkon reménykedtem az INT-ben, de lehűtöttem magam, hogy ez csak a hülye szurker csodavárása. Aztán tessék!
több mint 3 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 858
Jó lenne már elmozdulni a 24 pontról. Lehetőleg fölfelé 😀
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Milyen meccs ??? Mekkora győzelem .
A végén hatalmas mák volt , de összeségében tettunk annyit h megérdemeljük 😊
A vedelem végre egy top támadó egyseg ellen is tudott jó lenni , a támadó oldalon meg szépen kozmetikaztuk Adams hiányát , MLF alapvetően jó plant rakott össze de konyorgom 1 yardon kapjon már labdát Dilon is hat erre van !

Alakul ez ha visszajönnek a maródiak meg jobb lehet 😊