NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Gratulálok, nagyot küzdöttetek, le a kalappal. Áronnal még lehet itt minden.
több mint 10 éve
Erre nincsenek szavak..csak nehogy Tramonnak ez egy új szerződést érjen 😀
több mint 10 éve
Gratulálok a győzelemhez,ezen a meccsen látszódott a legjobban,hogy mennyit jelent egy jó edzői stáb.
több mint 10 éve
köszönjük a sportélményt a srácoknak, igazi Hősök!Nem tudom hogy mekkora esélyünk van a PO-ra, de ez a meccs így-is úgy-is örök emlék marad!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
blog.packers.com/2013/12/15/what-to-watch-for-in-sundays-packers-cowboys-game/blablabla... ennyi kellene, annyi kellene...
Nyerni kellene, hogy maradjon egy kis remény a PO-ra. Ha veszítünk is marad, de minek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Én is nagyon bízom benne, hogy a srácok behúzzák a meccset!Üdv közöttünk, varju96!
Go Packers! 😊varju96
Én nem vagyok annyire bizakodó, bár kisebb csoda (30+ pont feletti ponttermés) esetén lehetne esélyünk.
A D a Falcons ellen odatette magát a második félidőben, úgy érzem, most nem lesz olyan domináns teljesítmény. Várom, hogy rámcáfoljanak. Marha jó lenne, plusz azt hiszem '89 óta nem nyertünk idegenben ellenük.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
varju96
32
Én is nagyon bízom benne, hogy a srácok behúzzák a meccset! Go Packers! 😊
több mint 10 éve
Tudom hogy ez nem erre a forumra tartozna.De a szívemnek két felé húz, az egyik fele a Packreshöz, a másik a Liverpoolhoz.
Ma már az egyik csapatom megörvendeztette a szívem,0-5-ra nyertek idegenben a Tottenham ellen.
Nagyon remélem hogy a másik csapatom is idegenben nyer meg egy nagyon nehéz meccset és a napom este is ilyen szép marad! Go Packres Go!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
A dallasi védelemben már Carter és Lee se lesz, gyak. udfak,sérültek, utcáról összeszedett 5-6. számú játékosok és HATCHER lesz.Krooseddig soha nem hallott játékosok lehetnek hősök, - ha tudnak. Mindenesetre várjuk 😊
A sérültekből (is) egész jó csapat jönne ki ha összeraknánk amink van.
több mint 10 éve
zsoltvanya
45
Elég, ha Áron csak a PO-ban játszik 😊 Viccet félre téve, akkor lehet esélyünk, ha Flynn felveszi a kesztyűt és Nelson, Jones, Boykin környékére dobál, meg minden 3. playünk futás, akkor nyerhetünk 51-50-re 😊
több mint 10 éve
A dallasi védelemben már Carter és Lee se lesz, gyak. udfak,sérültek, utcáról összeszedett 5-6. számú játékosok és HATCHER lesz.
több mint 10 éve
A-Rod játszana, de nem fog.Viszont Lacy edzett 😀
több mint 10 éve
casaubon
2 409
na, ez a rossz hír:már csak abban lehet bízni, hogy dallasi védelem ugyanazt a formát hozza, mint Chicagóban, akkor Flynn is elég lehet.
több mint 10 éve
casaubon
2 409
www.nfl.com/tickets/green-bay-packers - itt lehet jegyeket venni, még a Pittsburgh ellen is akár, ha valaki sürgősen utazni akar. 80 dollár a legolcsóbb, 650 a legdrágább.Szoktak lenni azért vendégszurkolók is. Ők hogy jutnak jegyhez? Kell biztosítani bizonyos számú jegyet az ellenfél részére is?James007Jegyet szerintem lehetne szerezni, bérlet az esélytelen.JayBjegyet lehet szerezni, ugyanúgy vannak jegyüzérek ott is
sőt állítólag a decemberi meccsekre már ilyen 150 dollártól simán.brk
több mint 10 éve
James007
1 854
Szoktak lenni azért vendégszurkolók is. Ők hogy jutnak jegyhez? Kell biztosítani bizonyos számú jegyet az ellenfél részére is?Jegyet szerintem lehetne szerezni, bérlet az esélytelen.JayBjegyet lehet szerezni, ugyanúgy vannak jegyüzérek ott is
több mint 10 éve
Igen, a bérletért kell évtizedeket várniJegyet szerintem lehetne szerezni, bérlet az esélytelen.JayBjegyet lehet szerezni, ugyanúgy vannak jegyüzérek ott is
Liverpool Fc
több mint 10 éve
.brk
1 890
Jegyet szerintem lehetne szerezni, bérlet az esélytelen.JayBjegyet lehet szerezni, ugyanúgy vannak jegyüzérek ott is
sőt állítólag a decemberi meccsekre már ilyen 150 dollártól simán
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jegyet szerintem lehetne szerezni, bérlet az esélytelen.
több mint 10 éve
De, szinte csak örökölni lehet (hiába is próbáltam évekkel ezelőtt részvényeket venni, a Mark Murphynek címet szívhez szóló levelek sem segítettek) 😀Nem biztos, hogy mindenkinek mondanak ezek a nevek valamit, de Dombi Tibi, Sándor Tomi és Madar Csabi a helyszínen nézik meg a hétvégi Packers meccset. (Bár egyik sem GB drukker: Doombi-Pats, Sándor-Cowboys, Madar-Steelers.)Lambeu-ra nemcsak örökölni lehet családilag a belépőket? 😀 Látom a debreceni csodatrió kiöregedve a gurulós fociból el les néhány fogást és hazajőve az amerikai focisokat repítik majd tovább Debrecenben. Reszkessetek Pestiek 😛dande
Irigylem őket.. nem is kicsit..
Egyszer jó lenne élőben látni a csapatot, a Lambeaun pedig egyszerűen maga lenne a csoda átélni egy meccset. Akár mínusz 25 fokban is 😊James007
Áron sorsa talán csak erre a szezonra dőlhet el, ha nem nyerünk. Jó a kilátás még jó párévre, ne csüggedjetek, Packer backer társak, nem a 70-es 80-s éveket éljük. Minden meccsen a "lét a tét", de ennél nagyobb válságokat is átélt már a világ legjobb csapata.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Nem biztos, hogy mindenkinek mondanak ezek a nevek valamit, de Dombi Tibi, Sándor Tomi és Madar Csabi a helyszínen nézik meg a hétvégi Packers meccset. (Bár egyik sem GB drukker: Doombi-Pats, Sándor-Cowboys, Madar-Steelers.)Lambeu-ra nemcsak örökölni lehet családilag a belépőket? 😀 Látom a debreceni csodatrió kiöregedve a gurulós fociból el les néhány fogást és hazajőve az amerikai focisokat repítik majd tovább Debrecenben. Reszkessetek Pestiek 😛
Irigylem őket.. nem is kicsit..
Egyszer jó lenne élőben látni a csapatot, a Lambeaun pedig egyszerűen maga lenne a csoda átélni egy meccset. Akár mínusz 25 fokban is 😊James007
több mint 10 éve
James007
1 854
Nem biztos, hogy mindenkinek mondanak ezek a nevek valamit, de Dombi Tibi, Sándor Tomi és Madar Csabi a helyszínen nézik meg a hétvégi Packers meccset. (Bár egyik sem GB drukker: Doombi-Pats, Sándor-Cowboys, Madar-Steelers.)Irigylem őket.. nem is kicsit..
Egyszer jó lenne élőben látni a csapatot, a Lambeaun pedig egyszerűen maga lenne a csoda átélni egy meccset. Akár mínusz 25 fokban is 😊
több mint 10 éve
na , úgy néz ki , holnap eldől Áron sorsa. Nagyon kíváncsi vagyok. 😊A Dallas valahogyan büntetni kellene, a hétfői "cselekedete" után.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
hmm chromeban meg jó, de foxban még most is a régi van pedig töröltem a cookiekat is. nah mind1
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
JéBé
7 035
További, nem túl jó hírek:Berakja, rajtad kívül mindenki látja. Lépj ki indítsd újra a böngésződ is jó lesz.
AR visszatérése továbra is bizonytalan, Flynnel készülünk vasárnapra egyelőre. Mondjuk ez annyiból nem rossz hír, hogy AR gyógyuljon csak meg 110%-osan, Flynn teljesen jó volt a Falcons ellen. Ha a sackkeket nem várná meg akkor semmi gond nem lenne vele szvsz.
Eddie Lacy bokája vacakol, tegnap nem edzett, vasárnapi játéka kérdéses (bár MM bizakodó). :/
off: van valakinek ötlete miért nem rak be a fórum új avatart, már vagy 5x töltöttem fel, a profilban le is cseréli de itt a fórumon nem :-/MaG1Xx