NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Mégis csak lesz ki-ki meccs a Soldier fielden. Megköszönhetjük a Philinek. Remélem Lacy rendbejön. Látve ezt a Bears Run D-t nagyon kell a srác. Starksal 2en akar meg is nyerhetik a meccset egy eldobalgató Flynn mellett. Persze az egy egészen más meccs lesz. AR-ha mem 110%os ne dobjuk be, annyit nemér az egész. Go Packers Go!balazs799Én egy 80%-os Rodgerst is bevetnék a mostani Bears D ellen, 0 passrushunk van és simán szétdobálna minket. Szerintem hülyék vagytok ha ezt kihagyjátok, szinte tutira nyertek ha játszik. Ha nem akkor mivel Flynn megzavarható van esélye egy sokpontos meccsen nyernie a Bearsnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mégis csak lesz ki-ki meccs a Soldier fielden. Megköszönhetjük a Philinek. Remélem Lacy rendbejön. Látve ezt a Bears Run D-t nagyon kell a srác. Starksal 2en akar meg is nyerhetik a meccset egy eldobalgató Flynn mellett. Persze az egy egészen más meccs lesz. AR-ha mem 110%os ne dobjuk be, annyit nemér az egész. Go Packers Go!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
persze a realitást nézve esélyes hogy bármelyikünk is kerülne be a PO-ba akár az első körben elkophat. De ismerjük a viccet: A halak úszóversenyt rendeznek, a naphal ért be elsőnek a remény hal meg utoljára.háát, ti kórházast játszotok, mi meg ilyen védelemmel bohócnak mennénk csak oda:/ Persze nyilván én is örülnék meg minden: nyilván alap, hogy a Steelers nyerjen, kerülje el a negatív szezont, legyen mat. esély a bejutásunkra, de összességében ez a gárda esélytelen a nagyágyúk ellen, nekünk nincs olyan O-nk, mint a Rodgers vezette GB.kishasziSrácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:SB-ban találkozzunk! 😊 Hope for the Best!balazs799
én nem haragszom senkire, ismétlem: nem tehet arról egy adott csapat, hogy épp mit fújnak a zebrák, és a bírózás is annak szólt, hogy idén olyan dolgokra ment, vagy nem ment a holding/DPI ellenünk rendszeresen, hogy hihetetlen - amúgy nem csak idén, de mindegy.
Nekem a meccs nem tetszett, bár eseménydús volt, de olyan kapitális hibák mindkét oldalon...
Lacy kurvajó, Flynn meg szerintem jó kezű, de kétarcú volt ma ő is.kishaszi
Liverpool Fc
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Rápillantottam a game centerre és elgondolkodtató nevek jöttek szembe, Flynn, Boykin, Quarless, Neal, Mulumba, Lattimore, S Richardson, Banjo, Hyde, MD Jennings, Brad Jones. Ők mind mind olyan helyzetbe kerültek hogy főszereplők. Nyáron közülük kb 3-4 emberről tudtam hogy egyáltalán kicsoda. És még mindig életben vagyunk, ez zseniális!
több mint 10 éve
Jó lenne bejutni a POba de kellene a pofon is, hogy ez így nem mehet tovább, ennyi sérültel/sérüléssel nem lehet egy szezont lejátszani.MaG1Xxugyanezt érzem, de teszem azt, mi változna meg a jövő évtől kezdve? bojkottáljuk a pre-szezon meccseket? tartsanak kevesebb edzést?
A Macik most éjszaka rövidre zárhatják a már most igencsak "eseménydús" szezonunkat, akkor az utolsó héten csak a nagyobb zakót kell elkerülni, plusz jöhetnek azok az emberek akikkel a jövőt képzeljük el.
több mint 10 éve
háát, ti kórházast játszotok, mi meg ilyen védelemmel bohócnak mennénk csak oda:/ Persze nyilván én is örülnék meg minden: nyilván alap, hogy a Steelers nyerjen, kerülje el a negatív szezont, legyen mat. esély a bejutásunkra, de összességében ez a gárda esélytelen a nagyágyúk ellen, nekünk nincs olyan O-nk, mint a Rodgers vezette GB.Srácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:SB-ban találkozzunk! 😊 Hope for the Best!balazs799
én nem haragszom senkire, ismétlem: nem tehet arról egy adott csapat, hogy épp mit fújnak a zebrák, és a bírózás is annak szólt, hogy idén olyan dolgokra ment, vagy nem ment a holding/DPI ellenünk rendszeresen, hogy hihetetlen - amúgy nem csak idén, de mindegy.
Nekem a meccs nem tetszett, bár eseménydús volt, de olyan kapitális hibák mindkét oldalon...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Huhh nagyon fáradt vagyok, reméltem, hogy nem kell maradnom a Philly meccsre, de így...Mindegy, várok 2 TD-s Sas előnyig aztán megyek aludni. Gép ki, irány a TV! Jó szurkolást!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jó lenne bejutni a POba de kellene a pofon is, hogy ez így nem mehet tovább, ennyi sérültel/sérüléssel nem lehet egy szezont lejátszani.MaG1Xx+Matthews, Neal, Lacy, Brad Jones, Hyde akikért szorítani kell most.
több mint 10 éve
Srácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:SB-ban találkozzunk! 😊 Hope for the Best!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Jó lenne bejutni a POba de kellene a pofon is, hogy ez így nem mehet tovább, ennyi sérültel/sérüléssel nem lehet egy szezont lejátszani.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Srácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:én nem haragszom senkire, ismétlem: nem tehet arról egy adott csapat, hogy épp mit fújnak a zebrák, és a bírózás is annak szólt, hogy idén olyan dolgokra ment, vagy nem ment a holding/DPI ellenünk rendszeresen, hogy hihetetlen - amúgy nem csak idén, de mindegy.
Lacy kurvajó, Flynn meg szerintem jó kezű, de kétarcú volt ma ő is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Fly eagles fly, ez ma estére az egyetlen dolog ami maradt...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
ez a meccs kisérteni fog minket, hacsak a késő esti meccsen., á nem is folytatom inkább..
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Hyde visszahordása után a sírból a mennyben éreztem magam, majd érkezett az avicii, a budha pokol legmélyebb zuga. Ezért érdemes ezt a játékot nézni, mert ilyen érzéseket tud produkálni.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Ha múltkor dícsértük Flynn-t akkor most kijelenthetjük, hogy ez rajta ment el.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Ez a Steelers bőven verhető, sőt ha playoffért megyünk, és azért megyünk akkor nem kérdés. Matty Ice (JaJones ragasztotta rá ezt a nevet) újabb nagy napját várom 😊JayBAzt gondolom, ezt a meccset alapvetően az fogja eldönteni, hogy a Steelers D mennyire veszi komolyan az egészet, annak tudatában hogy kb 0 esély van a PO-ra.
Ha kimennek habzó szájjal, akkor Flynntől nem sok csodát fogunk látni, (nála sokkal komolyabb irányítókat levesznek a pályáról, ha jó napjuk van) de Lacy simán hozhat jó meccset, és az akár elég is lehet. Idén hajlamos a D-nk nagy futójátékok benyalására, ha Lacy megcsinál párat, nem fog kelleni extra QB teljesítmény a GB győzelemhez. Viszont ha nem megy a futás, és Flynn-nek kéne megnyerni a meccset az meleg lesz.
Szóval röviden: ha tudtok futni, nyertek. Ha QB párbaj lesz, akkor is nyerhettek, de az inkább nekünk kedvezne. Szerintem.
több mint 10 éve
Lacy-vel a fedélzeten azért annyira nem szörnyű ez az időjárás.Remélem lesz annyira izgalmas mint a Det-Phily volt 😊
Ja, és persze Go Flynn!
több mint 10 éve
az igazi tundra fyeah.Coooool. Hatalmas havat, kiszenvedett Packers győzelmet szeretnék így befűtött szobából vasárnap este! Egyefene, a sima WIN is jó lesz 😊
MaG1Xx
több mint 10 éve
nyerjünk valahogy 1 ponttal, zsinórban harmadjára. Legyen mondjuk 10-9! 😀
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
az igazi tundra fyeah.Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Elég fura ebből a szempontból ez az év.a héten már senki.gamerkrBostick is megy IR-re.gamerkrKíváncsi leszek, kik kerülnek az 53-ba. Cobb.. és?LN
9 OL a rosteren jelenleg, miközben meg csak 4 WR, 3 TE..
Sok a sérülés, de akkor is fura
több mint 10 éve
Bármi is lesz az utolsó 2 meccsünkön, az hogy 2 mérkőzéssel a vége elött a saját kezünkben van a sorsunk AR nélkül szerintem óriási dolog. Nem kell számolgatnunk semmit, ha meg megverjük a vasasokat, és a macikat PO, hiába nyerne a Lions is akár 2öt, és rendelkezne a legjobb divizió mérleggel, azzal az X-el elöttük maradnánk. Remélem Vnap összejön a W, és az utolsó meccsen nyerjen a jobb alapon játszhatunk a Bears-el. Bízom a csapatban, hogy a feltámadás a Dallas ellen kellő képpen feltüzelte őket, és megmutatják ki a vilag legjobb NFL csapata! Go Packers Go!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
a héten már senki.Bostick is megy IR-re.gamerkrKíváncsi leszek, kik kerülnek az 53-ba. Cobb.. és?LN
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ez a Steelers bőven verhető, sőt ha playoffért megyünk, és azért megyünk akkor nem kérdés. Matty Ice (JaJones ragasztotta rá ezt a nevet) újabb nagy napját várom 😊
több mint 10 éve
csak nekünk legyen az a 4-5pont pluszba a végén... 😊Mennyi esély van a lions meccshez hasonló betlire szerintetek? Valamiért ilyen érzésem van a meccsel kapcsolatban, egyedül vagyok ezzel?psychocskaAkkora betli biztos nem lesz, a Steelers ellen nagyon jó meccseket játszottunk az utóbbi időben. Ráadásul mindkét csapatot eléggé megtépázta ez az év (is), nem hiszem, hogy a végén 4-5 pontnál nagyobb lenne a különbség.Kampman
Liverpool Fc