Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Tennesseeben ott van Locker 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Comp picket még lehet. Helye rengeteg lesz, kevés helyen van most fiatal stabil franchise QB. Tennesseeben vagy Washingtonban látnám legszívesebben, ott nem olyan reménytelen a helyzet.ezért sajnáltam kicsit, hogy nem vitték el szezon előtt, mert így nem kapunk érte semmit 😕. szerintem nem kevés csapatban lehetne kezdő..Szobi22Repül kezdeni. Esélytelen, hogy maradjon.szabaIngyen, szezon végén, gondolom. Hová illeszkedne a legjobban?Gergőbácsi
több mint 13 éve
Tényleg a Skins, ott sem fényes a kjúbí helyzet.Kaptok majd egy 3. körös picket. Én elsősorban Skinst mondanék, ott atom lehetne.szabaIngyen, szezon végén, gondolom. Hová illeszkedne a legjobban?Gergőbácsiezért sajnáltam kicsit, hogy nem vitték el szezon előtt, mert így nem kapunk érte semmit 😕. szerintem nem kevés csapatban lehetne kezdő..Szobi22
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Kaptok majd egy 3. körös picket. Én elsősorban Skinst mondanék, ott atom lehetne.ezért sajnáltam kicsit, hogy nem vitték el szezon előtt, mert így nem kapunk érte semmit 😕. szerintem nem kevés csapatban lehetne kezdő..Szobi22Repül kezdeni. Esélytelen, hogy maradjon.szabaIngyen, szezon végén, gondolom. Hová illeszkedne a legjobban?Gergőbácsi
több mint 13 éve
Rakjunk rá franchise taget 😀 . Casselnél bevált.MarioAnaOtt előre le volt vajazva, hogy Pioli viszi magával.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Rakjunk rá franchise taget 😀 . Casselnél bevált.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Esélyes lehet a Dolphins, Colts (amelyik nem viszi Luckot), Broncos, Eagles, Seahawks. Bár én legszívesebben Raiderként látnám 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
ezért sajnáltam kicsit, hogy nem vitték el szezon előtt, mert így nem kapunk érte semmit 😕. szerintem nem kevés csapatban lehetne kezdő..Ingyen, szezon végén, gondolom. Hová illeszkedne a legjobban?GergőbácsiSzerintetek mi lesz Flynnel?GergőbácsiRepül kezdeni. Esélytelen, hogy maradjon.szaba
több mint 13 éve
.brk
1 890
mivel Harbaugh kihozza Alex Smithből is a maxot, szerintem SF-ban elég veszélyes lehetneIngyen, szezon végén, gondolom. Hová illeszkedne a legjobban?GergőbácsiSzerintetek mi lesz Flynnel?GergőbácsiRepül kezdeni. Esélytelen, hogy maradjon.szaba
több mint 13 éve
Ingyen, szezon végén, gondolom. Hová illeszkedne a legjobban?Szerintetek mi lesz Flynnel?GergőbácsiRepül kezdeni. Esélytelen, hogy maradjon.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 545
Szerintetek mi lesz Flynnel?GergőbácsiRepül kezdeni. Esélytelen, hogy maradjon.
több mint 13 éve
Szerintetek mi lesz Flynnel?
több mint 13 éve
.brk
1 890
nézegettem statokat, Rodgers QB ratingje az idei szezonban 130.7ez emberi?
több mint 13 éve
Pontosan. Nincs vele semmi gond, amit felé dobnak még mindig elkapja, egyszerűen túl erős ez a corps szerencsére. Remélhetőleg szezon végén még egy gyűrűvel vonulhat vissza 😊mi volt minden idők legjobb rating-je a szezon végén?1. 121.1 - 2004 Peyton
ha így folytatja megdönti a TD rekordot (már annyi van neki idén, mint tavaly ill. 3 éve), a QB rating rekordot és simán 5000 yard fölé megy. ha ezt így végigcsinálja, az gondolom mindenidők legjobb QB teljesítménye lesz. nagyon elmebeteg, amit ő csinál.
Driverrel mi van? ugyan látom, hogy már 36(mindjárt 37), de tőle még így is többet várnék. utolsó szezonja nem?Zsoca
2. Nagyon brutál ez a WR depth, ligaelső, Driver sztem minimum 3 ember (Jen, Nelson, Finley) mögött van az elkapók rangsorában, és akkor még James Jones és Cobb is "kapjon" labdát. És igen, öreg is. Elvileg utcsó szezonja.szaba
több mint 13 éve
A hátralévő meccseikből csak egy lesz dome-ban, nehéz lesz tartania a tempót TD és yard tekintetében, rating csúcs így is simán meglehet. Bármi lesz a vége, fantasztikus, amit csinál!mi volt minden idők legjobb rating-je a szezon végén?amúgy valami sms-író írta meccs közben, hogy az Indyre emlékeztet a Packers, mert annyira egy emberre épül. öö, Flynn? 😀Szobi22Totális butaság volt az az SMS. Nem látta a jóember tavaly a Pats elleni meccseteket. A mostani csapattal Flynn is hozná a 90-100 rating-et és sok W-t (btw. ő is jó). Rodgers-nek meg új rating számítási módszert kéne kidolgozni, ez így nem fair. 😊tomi-tomi
ha így folytatja megdönti a TD rekordot (már annyi van neki idén, mint tavaly ill. 3 éve), a QB rating rekordot és simán 5000 yard fölé megy. ha ezt így végigcsinálja, az gondolom mindenidők legjobb QB teljesítménye lesz. nagyon elmebeteg, amit ő csinál.Zsoca
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
szaba
10 545
mi volt minden idők legjobb rating-je a szezon végén?1. 121.1 - 2004 Peyton
ha így folytatja megdönti a TD rekordot (már annyi van neki idén, mint tavaly ill. 3 éve), a QB rating rekordot és simán 5000 yard fölé megy. ha ezt így végigcsinálja, az gondolom mindenidők legjobb QB teljesítménye lesz. nagyon elmebeteg, amit ő csinál.
Driverrel mi van? ugyan látom, hogy már 36(mindjárt 37), de tőle még így is többet várnék. utolsó szezonja nem?Zsoca
2. Nagyon brutál ez a WR depth, ligaelső, Driver sztem minimum 3 ember (Jen, Nelson, Finley) mögött van az elkapók rangsorában, és akkor még James Jones és Cobb is "kapjon" labdát. És igen, öreg is. Elvileg utcsó szezonja.
több mint 13 éve
mi volt minden idők legjobb rating-je a szezon végén?amúgy valami sms-író írta meccs közben, hogy az Indyre emlékeztet a Packers, mert annyira egy emberre épül. öö, Flynn? 😀Szobi22Totális butaság volt az az SMS. Nem látta a jóember tavaly a Pats elleni meccseteket. A mostani csapattal Flynn is hozná a 90-100 rating-et és sok W-t (btw. ő is jó). Rodgers-nek meg új rating számítási módszert kéne kidolgozni, ez így nem fair. 😊tomi-tomi
Driverrel mi van? ugyan látom, hogy már 36(mindjárt 37), de tőle még így is többet várnék. utolsó szezonja nem?
több mint 13 éve
amúgy valami sms-író írta meccs közben, hogy az Indyre emlékeztet a Packers, mert annyira egy emberre épül. öö, Flynn? 😀Szobi22Totális butaság volt az az SMS. Nem látta a jóember tavaly a Pats elleni meccseteket. A mostani csapattal Flynn is hozná a 90-100 rating-et és sok W-t (btw. ő is jó). Rodgers-nek meg új rating számítási módszert kéne kidolgozni, ez így nem fair. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
[http://www.packers.com/news-and-events/article_spofford/article-1/Defense-sets-standard-for-rest-of-2011/5e157191-2e16-48d2-b1b0-d2c648c1725f
Erről (meg mostanában elég sok mindenről 😕) lemaradtam!Sanco
itt írnak róla 😊
amúgy valami sms-író írta meccs közben, hogy az Indyre emlékeztet a Packers, mert annyira egy emberre épül. öö, Flynn? 😀
több mint 13 éve
Végre 7 órás meccs, Bucs-ra figyelni kell, van egy Tankjuk ugye, és ugye ott van Josh 'comeback' Freeman. Szoros lesz.gamerkrNekem az a 3 INT rémlik fel, amit Aaron dobott oda nekik legutóbb.... kihagynám most
több mint 13 éve
51 yardon tartani AP-t nagy szó és most a levegőben sem kaptunk annyi yardot mint eddig, szóval bizakodó vagyok a defense-el kapcsolatban 😊 Matthewsnak reméljük jót tett ez a meccs, igaz az első sackjénél érintetetlenül ment, de ez legyen a Vikings baja.Statoknál csak 2 sck-t írtak be a Vikingekhez, én mintha többre emlékeznék. Woodson durva meccset hozott le ismételten, rengeteget védekezik tight enden manapság. A Chargers ellen becsúszott 1-2 zászló, de ez benne van.
A végén szurkoltam, hátha Starks szerez futott TD-t, elképesztő amit művel, olyan playekből hoz ki pozitív yardokat, amire már legyintenénk, hogy tuti bukta.
Flynn játszott, TD-t futott, éledező védelem. :cool:
Végre 7 órás meccs, Bucs-ra figyelni kell, van egy Tankjuk ugye, és ugye ott van Josh 'comeback' Freeman. Szoros lesz.
több mint 13 éve
Erről (meg mostanában elég sok mindenről 😕) lemaradtam! Ha jól rémlik ez a téma, ebben a felállásban, már tavaly is terítéken volt. Mindenesetre nekem nagyon tetszett a 3rd down D#. Btw a hosszúsággal eddig sem volt gond, mégis csak a D-line volt ráuszítva a QB-ra. 😛a héten leültek Caperssel átbeszélni a dolgokat, Woodson mondott neki pár észrevételt, valószínűleg ennek (is) köszönhető ez az agresszívabb hozzáállás. meg persze hogy 3rd downra rendszeresen hosszúval jöttekSzobi22Awesome, awesome awesome 😊Nekem pont az tűnt fel, hogy 3rd downoknál végre nem a megszokott 2-3 man rush volt, hanem folyamatosan 4-5-en mentek Ponderre.
...volt pass rush (igaz az is jobb lehetne a 3rd downokon)...
kobalu91
Woodson meg valami elképesztő, hogy milyen meccset hozott le! Egyszerűen mindenhol ott volt. 😮Sanco
több mint 13 éve
a héten leültek Caperssel átbeszélni a dolgokat, Woodson mondott neki pár észrevételt, valószínűleg ennek (is) köszönhető ez az agresszívabb hozzáállás. meg persze hogy 3rd downra rendszeresen hosszúval jöttekAwesome, awesome awesome 😊Nekem pont az tűnt fel, hogy 3rd downoknál végre nem a megszokott 2-3 man rush volt, hanem folyamatosan 4-5-en mentek Ponderre.
kobalu91
Woodson meg valami elképesztő, hogy milyen meccset hozott le! Egyszerűen mindenhol ott volt. 😮Sanco
több mint 13 éve
Awesome, awesome awesome 😊Nekem pont az tűnt fel, hogy 3rd downoknál végre nem a megszokott 2-3 man rush volt, hanem folyamatosan 4-5-en mentek Ponderre.
kobalu91
Woodson meg valami elképesztő, hogy milyen meccset hozott le! Egyszerűen mindenhol ott volt. 😮