NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 13 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
GAMEDAAAAAAAAY! 😊
Végre 7 órás kezdési időpont, a win természetesen kötelező
remélem leszünk páran eredménykövetőben is 😊Hurka
mint a szél
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
GAMEDAAAAAAAAY! 😊
Végre 7 órás kezdési időpont, a win természetesen kötelező
remélem leszünk páran eredménykövetőben is 😊
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
haverom erre mondja, hogy OTULN
összefoglalnád két mondatban? 😀 csak hogy rövidítésbeli ismereteim növekedjenekGergőbácsi
Ez nem rövidítés. Csak szimplán azt jelenti, hogy idiótább az idiótánál is 😀LN
Értem 😊 Akármekkora segghülye, egykezes Cutler pickjére mindig szívesen emlékezem.

Neallel kapcsolatban egyetértek, jöjjön vissza amikor a legjobban fog kelleni, a Lions, Giants ellen, meg a remény szerint minél hosszabb playoffban.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Zombo Clifton out, Neal questionable.gamerkr
Neal nem baj, ha most még nem játszik, a Lions és a Giants ellen legyen egészséges
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Zombo Clifton out, Neal questionable.

több mint 13 éve
Finley ünnepléséről.

The first-down celebration that Finley does is called “The Big Fin.” It’s supposed to look like a shark swimming in the water. According to Finley, some younger players were doing that gesture to him in camp and Finley didn't understand it. He finally broke down and asked them what it was. After finding out they called him “Big Fin,” he implemented it into an on-the-field gesture. All this is according to Finley and his wife on a local TV segment they have where they interview each other. When Finley scores a touchdown, he does what some people think is the “YMCA” gesture. He is actually spelling out his own acronym, “YOTTO,” which stands for “Year of the takeover.”
több mint 13 éve
összefoglalnád két mondatban? 😀 csak hogy rövidítésbeli ismereteim növekedjenekGergőbácsi
Ez nem rövidítés. Csak szimplán azt jelenti, hogy idiótább az idiótánál is 😀
több mint 13 éve
Houston TV report: Former Packers DE Johnny Jolly gets 6 years in prison on drug charges. Could be eligible for parole in 14 months. Szerensétlen idióta 😕

Komolyan nemértem, már úgymond befutott focista volt, milliókat keresett, elkapták egyszer oké de hogy ebből nem tanult és nem mérlegelte a dolgokat az felfoghatatlan. Akik kilátástalanul csórók azokat még megértem de ő nem szorult rá. Dollármilliókat, Super Bowl gyűrűt és legalább 14 hónapot vett el az életétől. Grat.JayB
Egy fasz. Korábban "sajnáltam", de most... no comment.Gergőbácsi
összefoglalnád két mondatban? 😀 csak hogy rövidítésbeli ismereteim növekedjenek

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Sose csináltam még ilyet, de Áron "tiszteletére" megpróbáltam 😊
http://cheezburger.com/View/5448427520
több mint 13 éve
Bishop, Desmond LB Not Inj. Related DNP - - -
Burnett, Morgan S Hand FP FP - -
Clifton, Chad T Hamstring Out Out - -
Grant, Ryan RB Knee DNP FP - -
Lang, T.J. G Not Inj. Related DNP - - -
Matthews, Clay LB Ankle LP LP - -
Neal, Mike DE Knee LP LP - -
Sitton, Josh G Knee LP LP - -
Zombo, Frank LB Hamstring DNP DNP - -

Gondolom Bishop és Lang már edzettek, azért van a kis vonal
több mint 13 éve
Houston TV report: Former Packers DE Johnny Jolly gets 6 years in prison on drug charges. Could be eligible for parole in 14 months. Szerensétlen idióta 😕

Komolyan nemértem, már úgymond befutott focista volt, milliókat keresett, elkapták egyszer oké de hogy ebből nem tanult és nem mérlegelte a dolgokat az felfoghatatlan. Akik kilátástalanul csórók azokat még megértem de ő nem szorult rá. Dollármilliókat, Super Bowl gyűrűt és legalább 14 hónapot vett el az életétől. Grat.JayB
Egy fasz. Korábban "sajnáltam", de most... no comment.Gergőbácsi
haverom erre mondja, hogy OTU
több mint 13 éve

Egy fasz. Korábban "sajnáltam", de most... no comment.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Komolyan nemértem, már úgymond befutott focista volt, milliókat keresett, elkapták egyszer oké de hogy ebből nem tanult és nem mérlegelte a dolgokat az felfoghatatlan. Akik kilátástalanul csórók azokat még megértem de ő nem szorult rá. Dollármilliókat, Super Bowl gyűrűt és legalább 14 hónapot vett el az életétől. Grat.
több mint 13 éve
Burnett, Morgan S Hand FP - - -
Clifton, Chad T Hamstring Out - - -
Grant, Ryan RB Knee DNP - - -
Matthews, Clay LB Ankle LP - - -
Neal, Mike DE Knee LP - - -
Sitton, Josh G Knee LP - - -
Zombo, Frank LB Hamstring DNP -

alakul :oLN
A Packnél ez már alapértelmezett. 😊 Szvsz Clifton, Neal, Zombo és talán Grant nem fog játszani. A többiek meg remélem vért isznak, hogy elverjék a Tampát. Vagy ha minden rosszul alakul, jöjjön egy jó helyrerakó vereség (no nem mintha el lennének szállva). Azért látszik, hogy az O nagyon koncentrált, a D-nek meg remélhetőleg megindul a szekér.

több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
remélem D odateszi magát ismét, ha már Freeman ellen van fantasyben 😀
több mint 13 éve
Burnett, Morgan S Hand FP - - -
Clifton, Chad T Hamstring Out - - -
Grant, Ryan RB Knee DNP - - -
Matthews, Clay LB Ankle LP - - -
Neal, Mike DE Knee LP - - -
Sitton, Josh G Knee LP - - -
Zombo, Frank LB Hamstring DNP -

alakul :o
több mint 13 éve
Rodgers, Kuhn, Lang, Clifton ( 😂 ) Wells, Jennings, Bishop, Woodson, Burnett, Crosby és Bush is vezeti a posztját az NFC pro bowl szavazáson 😊JayB
Clifton biztos azért, mert mindenki visszasírja Newhouse miatt 😀 Lang viszont tényleg mókás, jól tolja, de van még hova fejlődni.

A viccet félretéve, Bush tényleg jó ST-ben, csak cornerként kéne elfelejteni 😊 Várom azt, amikor végre megnézhetjük House mit tud. Nálam még Lee is Bush előtt van a sorban.
Sitton? Ő szokott mindig a legjobbak között lenni.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Azért ez tényleg vicces (kicsit igazából szomorú), hogy itt évről-évre előjön, hogy Bush szar, hogy kerül ide a szavazáson.. és mindig megemlítjük, hogy special team. szóval még röhögjenek páran, és még párszor leírom: special team 😉 - ami idén szintén elég nagy javuláson ment át
és valóban, sokakról elmondható, hogy jó eséllyel azért kapnak ennyi szavazatot, mert manapság Packers-fannek lenni (sajnos). de majd a szakértők szavazatainál ez valamennyire kiegyensúlyozódik. meg olyan szempontból mindegy is, hogy remélhetőleg ők úgysem fognak akkoriban ráérni

több mint 13 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
Rodgers, Kuhn, Lang, Clifton ( 😂 ) Wells, Jennings, Bishop, Woodson, Burnett, Crosby és Bush is vezeti a posztját az NFC pro bowl szavazáson 😊JayB
Bush esetében szerintem ez inkább a csapat teljesítményének köszönhető, mintsem neki 😀
több mint 13 éve
Bush 😀😀 idén már kaptunk róla TD-t ugye? talán Panthers ellen, ja igen a Saints ellen is 😀gamerkr
gyanítom, hogy ST-ben vezet 😉 ott amúgy idén Lee is keményen tolja

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A 2005-ös draft előtt pár nappal John Gruden felhívta Rodgerst és közölte vele hogy amennyiben elérhető lesz a Bucs őt választja ki az 5. pickkel. Cadilac Williams érkezett, Rodgers hozzánk csúszott smile
JayB
Köszönjük John! 😊

Bush 😀😀 idén már kaptunk róla TD-t ugye? talán Panthers ellen, ja igen a Saints ellen is 😀

több mint 13 éve
Rodgers, Kuhn, Lang, Clifton ( 😂 ) Wells, Jennings, Bishop, Woodson, Burnett, Crosby és Bush is vezeti a posztját az NFC pro bowl szavazáson 😊
több mint 13 éve
A 2005-ös draft előtt pár nappal John Gruden felhívta Rodgerst és közölte vele hogy amennyiben elérhető lesz a Bucs őt választja ki az 5. pickkel. Cadilac Williams érkezett, Rodgers hozzánk csúszott 😊
több mint 13 éve
Én is Washingtonra vagy Miamira gondoltam elsősorban

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Sztem még a Texans helyében megpróbálnám a srácot, aztán hagynám a fenébe Schaubot. A Dolphins van még, ahol égető a QB kérdés, de sztem ők és a Colts draftolnak, illetve a Hawks is ezen az úton szerez majd qb-t, ha Caroll józan.