NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Lang kijelentette, hogy Suh magyarázata Dietrich-Smith talpalására egyenesen "szar". Ezt most kivételesen jogosnak érzem.
több mint 13 éve
nyilván nem erre gondoltam, nem tudom, pontosan ki volt (talán bebop). és tényleg nem lenne baj, ha 2nél több OLB is aktív lenne valamikor..Akik tegnap -számomra teljesen érthetetlen módon- szidták a defenset, itt egy cikk, ami leírja egyszerűen, hogy mi történt, és miért volt zseniális Capers (ismét).ha pl. rám is gondolsz, én csak Waldent szidtam, na meg egyszer megemlítettem, hogy Bush hogy kerülhet a pályára a defenseben, amit sztem mindenki elfogadhat 😊Hurka
http://www.packers.com/news-and-events/article_ketchman/article-1/Capers-defense-put-a-whippin-on-Lions/8af03261-fc0c-4a85-bd02-c030f7142a17Szobi22
több mint 13 éve
Akik tegnap -számomra teljesen érthetetlen módon- szidták a defenset, itt egy cikk, ami leírja egyszerűen, hogy mi történt, és miért volt zseniális Capers (ismét).ha pl. rám is gondolsz, én csak Waldent szidtam, na meg egyszer megemlítettem, hogy Bush hogy kerülhet a pályára a defenseben, amit sztem mindenki elfogadhat 😊
http://www.packers.com/news-and-events/article_ketchman/article-1/Capers-defense-put-a-whippin-on-Lions/8af03261-fc0c-4a85-bd02-c030f7142a17Szobi22
több mint 13 éve
Akik tegnap -számomra teljesen érthetetlen módon- szidták a defenset, itt egy cikk, ami leírja egyszerűen, hogy mi történt, és miért volt zseniális Capers (ismét).http://www.packers.com/news-and-events/article_ketchman/article-1/Capers-defense-put-a-whippin-on-Lions/8af03261-fc0c-4a85-bd02-c030f7142a17
több mint 13 éve
11-0Körülbelül végig olyan meccsre számítottam (eredményt illetőleg), mint amilyen az első félidő volt,de aztán szerencsére beindult az O is. A defense is rendesen összekapta magát, ahhoz képest hogy Hawk-Bishop páros a pályaszélén volt. DJ Smith kellemes meglepetés! 😀
Walden visszatért a meccsbe, jobban izgulok Sitton miatt, róla semmit nem tudunk :/
És tényleg Tramon fogta Megatron, Burnettel karöltve.
több mint 13 éve
Kérdés, hogy 10 nap alatt hány sérült épül fel. Matthews(ő amúgy sem szokott edzeni) kivételével a komplett LB-sor, azért elég húzós.
több mint 13 éve
Win hurrá, sérülések nemá. Jövőheti túra kemény lesz, de lesz időnk felkészülni.
több mint 13 éve
First time ever the Green Bay Packers are 11-0. Enjoy this moment fans.Nehéz volt, de megvan. És volt a végén Aint No Mountain 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Graham Harrell már 17 évesen játszott Stafford ellen aki akkor 15 volt. 😊 2003-ban a Harrell vezette Ennis High Texas állam #1 csapata volt de Stafford a semmiből 400 yardot passzolt és 38-28-ra legyőzték Harrelléket. Mondanom sem kell hogy ma semmi ilyenre nem kerül sor 😊
több mint 13 éve
1 szó (najó több) : jobb kell, mint az eddigi harmatos passrush..LNKözhely 😀
több mint 13 éve
1 szó (najó több) : jobb kell, mint az eddigi harmatos passrush..Húúú kezdődjön már, még elhúzok suliba aztán Go Pack 😊Meg néha gondolom double team... de ha jó napja lesz és jó labdákat, nagy esély nincs megállítani. Limitáljuk ezeket a lehetőségeket, akkor már elégedett leszek. Pláne ha lenne nyomás Staffordon.
A három kapitányunk ezen a héten : Áron, Burnett, Lee. Sok beharangozóban olvasom, hogy Woodson fogja majd Megatront, viszont JSOnline-on mintha Tramont írták volna.gamerkr
Azt mondom, legyen egy küzdelmes meccs, sérülések nélkül.Gergőbácsi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Breer: "James Starks will play for Green Bay."
több mint 13 éve
Húúú kezdődjön már, még elhúzok suliba aztán Go Pack 😊Meg néha gondolom double team... de ha jó napja lesz és jó labdákat, nagy esély nincs megállítani. Limitáljuk ezeket a lehetőségeket, akkor már elégedett leszek. Pláne ha lenne nyomás Staffordon.
A három kapitányunk ezen a héten : Áron, Burnett, Lee. Sok beharangozóban olvasom, hogy Woodson fogja majd Megatront, viszont JSOnline-on mintha Tramont írták volna.gamerkr
Azt mondom, legyen egy küzdelmes meccs, sérülések nélkül.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Húúú kezdődjön már, még elhúzok suliba aztán Go Pack 😊A három kapitányunk ezen a héten : Áron, Burnett, Lee. Sok beharangozóban olvasom, hogy Woodson fogja majd Megatront, viszont JSOnline-on mintha Tramont írták volna.
több mint 13 éve
Jennings játszik ?Janekgondolom igen.
Valamikor 17.00 körül lesz inaktív lista, akkor okosabbak leszünk
több mint 13 éve
Jól van na 😛 nem lehet mindenki a Packers helyi krónikása, mint Te! 😀 (btw köszi az állandó injury reportok berakását!)Már vagy 2 hete 😀LNBishop, Desmond LB Calf - LP LP probableMcCarty aszonta hogy ha Starks nem mehet, akkor Grant mellett Saine is bevethető (Kuhnról és Rajiról nem tett említést). Ez mit jelent? A PS-ből simán fel lehet hozni ezt a Brandon srácot?
Clifton, Chad T Hamstring Out Out Out Out
Jennings, Greg WR Knee DNP LP FP probable
Matthews, Clay LB Ankle LP LP FP probable
Newhouse, Marshall T Knee DNP LP FP probable
Sitton, Josh G Knee LP LP LP probable
Starks, James RB Knee/Ankle DNP LP LP questionable
Zombo, Frank LB Hamstring LP FP FP probable
Starks lehet nem lesz ott, de reménykedjünk. 50-50.LN
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a gyilkos Lions D-linet hogy tudjuk megfogni. 4-5 sacket kinézek belőlök. :/
Szerk.: most nézem, Saine aktív 53-as. 😊Gergőbácsi
@janek: szinte 100 %-ra veszem hogy játszik.
több mint 13 éve
szerintem Tv-je lesz, netje nem 😉méééénem közvetíti a meccset a sport tévé...?? remélem espn ámériká adja legalább, hamár netközelben nem leszek.mert korán lesz?Amadeus91
hú de jó meccs lesz!
szerk: közvetíti az espn am. 😀 GO PACKERSbebop
több mint 13 éve
18.30kor 😊méééénem közvetíti a meccset a sport tévé...?? remélem espn ámériká adja legalább, hamár netközelben nem leszek.mert korán lesz?Amadeus91
hú de jó meccs lesz!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
méééénem közvetíti a meccset a sport tévé...?? remélem espn ámériká adja legalább, hamár netközelben nem leszek.mert korán lesz?
hú de jó meccs lesz!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Már vagy 2 hete 😀Bishop, Desmond LB Calf - LP LP probableMcCarty aszonta hogy ha Starks nem mehet, akkor Grant mellett Saine is bevethető (Kuhnról és Rajiról nem tett említést). Ez mit jelent? A PS-ből simán fel lehet hozni ezt a Brandon srácot?
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a gyilkos Lions D-linet hogy tudjuk megfogni. 4-5 sacket kinézek belőlök. :/
Szerk.: most nézem, Saine aktív 53-as. 😊Gergőbácsi
több mint 13 éve
méééénem közvetíti a meccset a sport tévé...?? remélem espn ámériká adja legalább, hamár netközelben nem leszek.hú de jó meccs lesz!
szerk: közvetíti az espn am. 😀 GO PACKERS
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hirtelen nem láttam még itt:1962 óta ez az első alkalom, hogy az aktuális címvédő 10–0-val érkezik a hálaadáshoz, akkor is a Green Bay volt a regnáló bajnok, és látogatott az akkor 8–2-vel álló Detroithoz, ahol 26–14-re kikapott (Bart Starrt 11-szer sackelték, Rodgers sem számíthat könnyű estére a félelmetes Lions-védőfal ellen). A Packers számára ugyanakkor jó hír, hogy ez volt az egyetlen veresége az évben, amelynek végén ismét bajnoki címet szerzett Vince Lombardi együttese.
több mint 13 éve
Bishop, Desmond LB Calf - LP LP probableMcCarty aszonta hogy ha Starks nem mehet, akkor Grant mellett Saine is bevethető (Kuhnról és Rajiról nem tett említést). Ez mit jelent? A PS-ből simán fel lehet hozni ezt a Brandon srácot?
Szerk.: most nézem, Saine aktív 53-as. 😊